Utklassad med 54-19!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godkväll fina!

På bilden ovan ser ni coach Pischa och fotografen Pato. Vi har hunnit med att chill lite idag, och ”bara vara”. Annica plockade fram sin konstnärliga sida och målade ett svenskt landskap… 🎨

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brädorna fick vila en stund… 🏄‍♀️

IMG_4723 IMG_4725

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första gången på lääääänge som jag efter ett oar timmar kunde slappna av. Jag måste verkligen lära mig att ”bara vara” ibland…. 🌺

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dom första åkte till Lissabon för shopping och strosing. Men jag och några till stannade kvar. Vi gick ner till byn lite tidigare än vanligt och hittade en mysig lite resturang som hette Pedra Dura. Trevlig personal och riktigt god mat! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta carbonara ser alltid sådär sjukt osmakligt ut på bild…. men var riiiiiiktigt gott 😋

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi kom hem så spelade jag och Annica och jag pingis. Eller heter det bordtennis? (🙈😂) vi hade så sjukt kul! Hon utklassade mig dock med 54-19 🙈🙈🙈 sen kom Dave, maneger på La Point Camp och spelade med oss. Rundpingis på tre, det är bra cardio vill jag lova!!!! Vi skrattade så mycket att jag kommer att ha träningsvärk i  magen imorgon!!! Ett såndär moment man inte kan göra rättvis i skrift. Men en sammanfattning, jag är SJUKT dålig på pingis/bordtennis 😂✨ 

Nu ska jag försöka sova….

kram och Gonatt!  💖

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...