Godmorgon! Mot nya surfäventyr…

 

Godmorgon 05:30🌴

Hej finaste du! Klockan är tiiiiiidigt!

Hemma i sverige ligger  i 1h före oss. Det är kyligt i vindarna innan solen gått upp. Klockan 06:30 plockar bussen upp oss. Då ska vi lasta in surfbrädorna, våtdräkterna och det endast nödvändiga som vi orkar bära. Vi ska åka till en strand ca 1h härifrån och surfa. Tredje lektionen och jag är helt slut!🙈🏄‍♀️🌊

MEN på ett skönt sätt. Att surfa är verkligen något helt annat än den träning som jag är van vid. Man använder muskler som man inte använder annars. Jag är en person som har mycket kontrollbehov (😂🙈) men ju mer ”kontroll” man försöker tvinga fram genom brädan. Ju ostadigare blir det. Våran instruktör är väldigt pedagogiskt men också militärisk. Han vill se framsteg. Han vill att man ska kunna stå på brädan. Jag trodde ALDRIG att jag dag två, alltså igår skulle kunna stå. Men jodå… jag stod upp vid tredje försöket. 🙌🏻🏄‍♀️

-Galet svårt!!!

När man ligger på brädan och paddlar ut, så ska vi paddla rakt ut, sedan svänga vänster och paddla mot instruktören då han ska hålla i oss när vi inväntar ”rätt” våg. Det är bara det att när man gör det så kommer det nya vågor som man måste vända upp och möta (annars får vägen tag i brädan och man flippar runt ) så att vara ta sig fram till instruktören framkallat mjölksyra, och man är helt slut! Haha! Sen ska man lyckad ställa sig upp, och surfa hela vägen in…. Hur jobbigt det än är, hur tungt det emellanåt än blir så måste jag erkänna att jag ÄLSKAR det! Även om jag känner mig som Bambi på hal is! 😂

IMG_4297

 Det är kul att bo i ett kollektiv. Men det är också en social utmaning. Fyra tjejer (i vårat rum) som ska samsas, respektera och fungera tillsammans… Vi lever och bor i våra resväskor. Toaletter och duschar finns ute i korridoren där man ska samsas med fler än vi 25 wörkoutare, det är andra människor här också, norskor, portugiser, svenskar, australiensare m.f. Men det funkar riktigt bra 😄

Såhär ser vårat rum ut… min säng är uppe till höger ☺️ IMG_4362 IMG_4368

Lite bilder från våran innegård, där vi både tränar WÖRKOUT men också spelar volleyboll 🏐

IMG_4369

IMG_4369 IMG_4505 IMG_4522

Våran lilla pool ligger precis framför havet 😍

IMG_4330 IMG_4331

Nu ska jag äta upp min frukost innan vi ska ge oss iväg på nya surfäventyr ☺️ Vi hörs senare!

Stor varm kram ifrån Portugal!

/My Martens

IMG_4364 IMG_4367

10 Komentarer

 1. Vad modig du är! Vette katten om jag hade pallat med att paddla mig ut i vågorna och riskera att välta runt. ? Ser superhärligt ut hur eller hur och nu längtar man efter riktigt härlig vårvärme även här hemma i Sverige.
  Kram <3

 2. Hej My!
  ? Underbart med utmaningar och äventyr! Att utmana sig själv och lära sig nya saker, vad det än är för nytt så ger det erfarenheter. Du är modig, stark och vacker! Ha det fortsatt fint ? Kram <3

 3. Vad modig du är! Vette katten om jag hade pallat med att paddla mig ut i vågorna och riskera att välta runt. 😛 Ser superhärligt ut hur eller hur och nu längtar man efter riktigt härlig vårvärme även här hemma i Sverige.

  Kram <3

 4. Hej My!
  🙂 Underbart med utmaningar och äventyr! Att utmana sig själv och lära sig nya saker, vad det än är för nytt så ger det erfarenheter. Du är modig, stark och vacker! Ha det fortsatt fint 🙂 Kram <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...