Alltså denna utsikten!

IMG_4352 IMG_4353 IMG_4354

Vackert, ödsligt och lugnt!

Nu ber jag i förväg om ursäkt för min bildkvalitet 🙈😝 Men att ha med sig kamerautrustning när man löptränat är inget alternativ 😂

Jag och min ena roomie Aki (Alexandra) var ute och löptränare tidigare.. lugnt, skönt och med denna FANTASTISKA utsikt✨👌🏻

Lite trötta, lite nyvakna gav vi oss iväg…. innan frukost! Jag älskar att springa innan frukost! ☺️

Jag har ju precis börjat löpträna efter låååångt uppehåll. Konditionen och tekniken behöver väckas till liv igen. Att löpträna är en färskvara! Mitt personliga mål är att höja min lägsta nivå! Att hälla igång året runt, ÄVEN under vintern… 😉

Kram /My Martens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4357

10 Komentarer

  1. Hej hoppas du har det bra i Portugal. Vet att det är kallt där på morgnar o kvällar, när inte solen är uppe. Surfställen måste ju dessutom vara blåsiga, så det känns. Skönt för dig att koppla av lite från alla grubblerier o bara vara fysisk, det behöver du. Hoppas allt m Ludvig ordnar sig på sikt.

  2. Hej hoppas du har det bra i Portugal. Vet att det är kallt där på morgnar o kvällar, när inte solen är uppe. Surfställen måste ju dessutom vara blåsiga, så det känns. Skönt för dig att koppla av lite från alla grubblerier o bara vara fysisk, det behöver du. Hoppas allt m Ludvig ordnar sig på sikt.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...