IMG_2850 IMG_3971 IMG_3972

Pensionärsvarning? 

Hemma tidigt från stan….  Jag valde att lämna tidigt, för en kväll på soffan i mjukisar, istället för en kväll med klackar på stan ✨👯

Alltså… det står 29år i passet, men jag känner mig som minst det dubbla?!  😬👵🏻  

Jag är SÅ trött! Senaste veckan skulle jag varit på minst fyra (roliga) event, inkl Let’s Dance. Men jag orkar verkligen inte. Jag hade sett SÅ mycket fram emot det, men energin är ler inte till.

Jag somnade häromdagen vid 13:00 på dagen. Vaknade strax efter 18:00. Åt lite kvällsmat, borstade tänderna och somnade om igen….. Zzzzzznark!  Nog för att jag tänker och grubblar mycket, och att det även drar med sig ångest över ovissheten för våran framtid. Men ändå.könner mig liksom sjuk, fast utan feber.

Men tror ni att det kanske kan vara pollen också? Många som aldrig varit pollen allergiker har ju researrangören i år. Jag själv fick en reaktion för nära veckor sedan… men den gick ju över.

Hmm…. Nu ska jag poppa popcorn och titta på en film, och försöka hålla mig vaken en stund till…

Önskar dig en skön kväll! Kram /My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)
 • CC

  Så fin bild på dig, bra val med hemma kväll när
  du känner dig så trött!

 • CC

  Så fin bild på dig, bra val med hemma kväll när
  du känner dig så trött!

 • Johanna

  Wow vad snygg du är!

 • Johanna

  Wow vad snygg du är!

 • Tess

  Det kanske beror på att du saknar din son? Jag har också känt mig sjuk på samma sätt de veckor jag inte har mitt barn. Typ sååå trött, sjukdomskänsla i kroppen..Har även lite feber, typ en halv grad mer. Sen blir jag frisk igen, får ny energi och känner mig hel när hon är hos mig igen… Kropp och psyke hänger ihop.

 • Monica i Nacka

  podden skitbra ?
  jag gör som er agerar och är jättestolt för det, jag säger ofta som ni;
  rör inte min kompis,,, kollega,medmänniska… och sist jag sa ifrån var när jag ringde HR ang mobbing på arbestplasten,, men va hända? jo jag fick sitta på stor möte med chefer, men mobbaren går fort ”lös” men jag är inte klar, riktig ännu tänker inte ge upp… Har det slutat 11 kollegor på ett halvår så är det ju nått som inte stämmer ellerhur?, men arbetsgivare blundar.. tydligen båda er dom blinda och döva….
  jag har heller aldrig ljud på mobilen ?
  och du va goda dom pannkakorna såg ut , vilket fik är det ? mums

 • Tess

  Det kanske beror på att du saknar din son? Jag har också känt mig sjuk på samma sätt de veckor jag inte har mitt barn. Typ sååå trött, sjukdomskänsla i kroppen..Har även lite feber, typ en halv grad mer. Sen blir jag frisk igen, får ny energi och känner mig hel när hon är hos mig igen… Kropp och psyke hänger ihop.

 • Monica i Nacka

  podden skitbra 😉

  jag gör som er agerar och är jättestolt för det, jag säger ofta som ni;
  rör inte min kompis,,, kollega,medmänniska… och sist jag sa ifrån var när jag ringde HR ang mobbing på arbestplasten,, men va hända? jo jag fick sitta på stor möte med chefer, men mobbaren går fort ”lös” men jag är inte klar, riktig ännu tänker inte ge upp… Har det slutat 11 kollegor på ett halvår så är det ju nått som inte stämmer ellerhur?, men arbetsgivare blundar.. tydligen båda er dom blinda och döva….

  jag har heller aldrig ljud på mobilen 😉

  och du va goda dom pannkakorna såg ut , vilket fik är det 😉 mums

 • Nina

  Måste bara säga att du passar jättebra i den där färgen. Supersnyggt! Bra att du lyssnar på kroppens signaler. Kram

 • Gunilla

  När ska beslutet om din son vara klart. Vilken skola han ska gå i?

 • Nina

  Måste bara säga att du passar jättebra i den där färgen. Supersnyggt! Bra att du lyssnar på kroppens signaler. Kram

 • Gunilla

  När ska beslutet om din son vara klart. Vilken skola han ska gå i?

 • Gunilla

  Hoppas att det löser sig på bästa sätt!!

 • Gunilla

  Hoppas att det löser sig på bästa sätt!!

 • Malin

  Har sagt det förr och säger det igen! Att inte orkem finns beror på stress. Är 100% säker på det! Du fortsätter ända in i kaklet.. även om du väljer bort event så jobbar du och tränar minst en gång per dag. Det tar din energi. Kroppen får sjukdomskänsla när den inte orkar och då behöver man vila på riktigt! Går inte att gasa sig ur och tro att man kan kicka igång med hårdare träningsupplägg och striktare kost (i ditt fall tror jag dock inte kosten stressar) du behöver nog äta mer regelbundet för att få energi! Jag talar av egen erfarenhet och vet att stressen sättet totalstopp till slut och då är det inte kul! Du har inte kommit dit än.. för då kan jag lova att då går det inte att kicka igång igen… ta hand om dig innan det är för sent!

 • Caroline

  Snälla My kan du inte berätta varifrån dem gröna klänningen och sjalen kommer ifrån?
  Med vänlig hälsning, Caroline

 • Malin

  Har sagt det förr och säger det igen! Att inte orkem finns beror på stress. Är 100% säker på det! Du fortsätter ända in i kaklet.. även om du väljer bort event så jobbar du och tränar minst en gång per dag. Det tar din energi. Kroppen får sjukdomskänsla när den inte orkar och då behöver man vila på riktigt! Går inte att gasa sig ur och tro att man kan kicka igång med hårdare träningsupplägg och striktare kost (i ditt fall tror jag dock inte kosten stressar) du behöver nog äta mer regelbundet för att få energi! Jag talar av egen erfarenhet och vet att stressen sättet totalstopp till slut och då är det inte kul! Du har inte kommit dit än.. för då kan jag lova att då går det inte att kicka igång igen… ta hand om dig innan det är för sent!

 • Caroline

  Snälla My kan du inte berätta varifrån dem gröna klänningen och sjalen kommer ifrån?
  Med vänlig hälsning, Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.