Följ mig på instgram :)

 

Instagram @mymartens

IMG_3350

Hej fina du🍑

Glöm inte att du kan följa mig på instagram, där du kan få bildsköna uppdateringar…. Du hittar mig HÄR 👈🏻

Stor kram!

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Cicki

    Hej, jag undrar varför du och m inte umgås längre? Vad hände?
    Och ja jag skrev och frågade i höstas, men fick bara anklagande svar om att du minsann kände igen men IP-nr. Vilket ät väldigt konstigt då jag aldrig skrivit innan eller på nåt sätt skrivit nåt elakt. Jag är bara vanlig och väldigt nyfiken.

  • Cicki

    Hej, jag undrar varför du och m inte umgås längre? Vad hände?
    Och ja jag skrev och frågade i höstas, men fick bara anklagande svar om att du minsann kände igen men IP-nr. Vilket ät väldigt konstigt då jag aldrig skrivit innan eller på nåt sätt skrivit nåt elakt. Jag är bara vanlig och väldigt nyfiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.