In och lyssna nu, det här vill du INTE missa!!! ;) hehe!

IMG_3353

Multi Mammorna Åza & My

Två knasiga, drivna, självdistansierade mammor. Ja, vi bjuder på både med och motgång… och förhoppningsvis ett och annat skratt!

Nu ligger ännu ett nytt avsnitt upp. Om du har du missat våran podd så skulle jag bli jätte glad om du gick in och lyssnade HÄR   

Stor kram / My Martens 

( I samarbete med I LIKE RADIO )

6 Komentarer

 1. Nu lurade du iallafall mig ? jag smet in så fort jag kunde, och tänkte att kul nu kom ett extra poddavsnitt… Men icke sa Nicke den hade jag ju redan lyssnat på ?
  Men som jag skrev Till Åza jag gillar eran podd, och ser framemot nästa… den kanske borde handla om psykopater ?
  Tyvärr kan jag inte gå in och rösta på er eller va ni bad om hjälp då kom jag rakt in på Spotify och den har jag inte trott eller ej ♥ Kram

 2. Nu lurade du iallafall mig 😉 jag smet in så fort jag kunde, och tänkte att kul nu kom ett extra poddavsnitt… Men icke sa Nicke den hade jag ju redan lyssnat på 😉
  Men som jag skrev Till Åza jag gillar eran podd, och ser framemot nästa… den kanske borde handla om psykopater 😉

  Tyvärr kan jag inte gå in och rösta på er eller va ni bad om hjälp då kom jag rakt in på Spotify och den har jag inte trott eller ej ♥ Kram

 3. Nu får du förklara för detta förstod inte jag, det är ju inget aprilskämt i alla fall eftersom du skrev det den 6 april??? Vad är det roliga i detta!

 4. Nu får du förklara för detta förstod inte jag, det är ju inget aprilskämt i alla fall eftersom du skrev det den 6 april??? Vad är det roliga i detta!

 5. Sen jag såg ”småstadsfruar” ( tror det hette så) har jag lite svårt för din poddkompis och därför väljer jag att inte lyssna på er podd.

 6. Sen jag såg ”småstadsfruar” ( tror det hette så) har jag lite svårt för din poddkompis och därför väljer jag att inte lyssna på er podd.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...