Poddinspelning och livespelning med Noah Cyrus.

 

// R E K L A M för våran podd – i samarbete med I LIKE RADIO // 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livespelning med Noah Cyrus!

Godkväll.

Jag skulle sovit för längesen, men fastande med jobbmalilen. Nåja, nu ligger jag iallfall i sängen med datorn i knät och skriver till dig <3

Idag har varit en händelserik dag, på flera plan. Klockan ringde sådär förskräckligt tidigt, urax efter 05:00. (SUCK!) Förr i tiden, när jag pendlade fram och tillbaka till Amsterdam och jobbade där nere. Då var 05:00 sovmorgon. Jag vet inte varför, men jag har blivit väldigt morgontrött på senaste tiden. Eller ganska trött generellt. Anyway, efter att alarmet ringt TRE gånger med 2 min mellanrum så gick jag ofrivilligt upp! Jag gjorde mig iordning halvt i sömnen, tog en raggardusch. Borstade tänderna, tog med mig frukosten (två kokta ägg jag kokade igår) och startade kaffebryggaren som sos laddad och redo. På 17 min så var jag ute i bilen, och körde in mot Östermalm för att möta upp Åza.

Men idag var ingen vanlig dag, för idag var även Frallan Inez med! LYCKA! Som jag saknat fiiiiina lilla ”råttan” Inez!❤

Vi började dagen med ett morgonmöte i våran studio. Våran vån Kin kikade förbi på en kaffe. Så en sisodär 4 koppar senare så var jag redo att börja poddinspelningen.☕️☕️☕️☕️

Jag måste verkligen från hjärtat TACKA dig som lyssnar på podden!

-TACK!!!🙏🏻❤

Utan DIG som lyssnar är podden ingenting.

För att vara så nystartade som vi ändå är så har vi fått upp lyssnarna riktigt bra. SÅÅÅÅÅÅ kul! 

IMG_3266

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3265

Vi småpratade lite med Radio Roger som sänder RIX FM Morgonzoo med Laila och vänner

IMG_3270

Strax innan lunch så var det dags för I like Radio Live spelning.

En exklusiv spelning med självaste Noah Cyrus som flugit in ifrån USA. VILKEN tjej!✨🙌🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17 år gammal, dotter till Billy Cyrus och Lillasyster till Miley Cyrus. Denna tjej har 2.8milj följare på instorma (WOW!!!)

Men framförallt en röst utan dess like!

Jag la upp en film på mitt instagram ( HÄR ) där du kan gå in och lyssna om du vill 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Efter spelningen var det dags för lunch… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fullkomligt bryter ihop av skratt då en av våra chefer skulle ta en bild och jag hade mitt (jobbiga) objektiv då man behöver backa en sisodär 15 meter för att kunna ta en bild och detta då blev en riktigt underhållande syn och en projekt då vi satt i en fullsatt lunchrestaurang där alla andra också började skratta! Hmm.. det låter inte alls lika kul som det var! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åza &  väldens härligaste Mattias.

PS: Mattias jobbar på MTG, han är dessutom Östgöte precis som jag (MEN har lyckats behålla denna underbara dialekt)  Får hemlängtan varenda gång jag träffar honom! Jag bara måste ta med mig Ludvig, åka hem till Vadstena och hälsa på min mamma några dagar…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu min vän, NU ska jag sova. Jag är trött…. väldigt trött.

Jag känner mig glad och tillfreds. Många roliga spännande projekt på gång. Imorgon väntar en förmiddag på gymmet med PT kunder och en eftermiddag med bloggjobb, följt av bokföring (pust, suck och stön). 

 Glöm nu inte att gå in och lyssna på podden Multi mammorna, HÄR.

Stor kram / My Martens 

4 Komentarer

  1. Jag har aldrig lyssnat på poddar förut men nu har jag lyssnat på alla era avsnitt. Ni är naturliga, glada, allvarliga och tar upp helt ”vanliga” ämnen. Tack för en jättebra podd ??! Kram

  2. Jag har aldrig lyssnat på poddar förut men nu har jag lyssnat på alla era avsnitt. Ni är naturliga, glada, allvarliga och tar upp helt ”vanliga” ämnen. Tack för en jättebra podd 👍🏻! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...