Super smoothie! Matcha te!

// i samarbete med inreda.com // 

Antioxidant Super Smoothie!

IMG_2827

Hej hopp!

Antioxidant super smoothie! Nu ska jag bjuda dig på en riktig energibomb! Vi går mot ljusare tider, sommartiden har slagit in och vi vet att vi har vår och sommar framför oss. Men det är fortfarande VAB och förkylningstider så lite extra vitaminer och energi är ju aldrig fel!

Denna har blivit en favorit efter att ha laborerat lite.  just när jag behöver energi och vill få i mig mycket nyttigheter på samma gång. Super enkelt, gott, fräscht och nyttig! 

2 pressade äpplen, en halv mosad banan, 8-10 pressade gröna vindruvor, spirulina extrakt, en skvätt lime, 1 morot, lite malt vetegräs, lite ingefära, en halv krossad kiwi, ca 5-6 cm bit av en gurka, en skopa matcha te HÄR  (inreda.com) och pressad citron.

Ner i juice pressen/mixern. jag brukar höfta lite med hur mycket jag vill ha i av varje. Men fega inte med limen om du tycker om syrligt. Snabbt, gott enkelt och nyttigt! Hoppas du gillar den! Kram / My Martens 

Ps Andra positiva hälsoeffekter om just matcha te hittar du HÄR

Posted in: Recept, Samarbete
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *