Lilleman & jag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilleman + Jag = â€đŸ‘ŠđŸ»

27 Komentarer

 1. Åh vilka finingar. BĂ€sta radarparet.? hoppas allt ordnar till sig för dig snart. ? mĂ„nga styrkekramar genom cybervĂ€rlden Sara

 2. Åh vilka finingar. BĂ€sta radarparet.😀 hoppas allt ordnar till sig för dig snart. 💕 mĂ„nga styrkekramar genom cybervĂ€rlden Sara

 3. Vilken hÀrlig bild pÄ er!
  Jag lÀste blogginlÀgget (cam cam bloggbevakning) som jag hittade i dina kommentarer under inlÀgget angÄende din Ängest. Och jag blev galet ledsen. MÀnniskorna i kommentarsfÀltet, de allra flesta anonyma, Àr hemska! SÄ jÀvla elaka och jag förstÄr inte varför de Àr sÄ hÄrda mot dig. Det gör mig ont att du Àr mÄlet för det, önskar sÄ att du slapp. Alla som gÄtt igenom trauman av olika slag och som lidit/lider av psykisk ohÀlsa vet att det Àr nÄgot som inte gÄr över pÄ en kvart. Jag tror (och hoppas) inte alls att du tÀnker taktiskt gÀllande sina djupare inlÀgg. Ditt vÀrde mÀts inte i antal blogglÀsare eller kommentarer. Du Àr vÀrd sÄ mycket mer ?
  Jag önskar sÄ att du finner ett lugn i ditt stundtals sÄ stormiga liv. Att du fÄr mÄ bÀttre och ha flyt. HÄll hÄrt i dina vÀnner (och de borde hÄlla hÄrt i dig)! Hoppas din vÄr blir ljus och hÀrlig, stor kram!

  • Tack snĂ€lla du! bĂ„de för pepp, omtanke och för att du sjĂ€lv delar med dig! Ja… vissa mĂ€nniskor gör att man blir mörkrĂ€dd! men som du ser inne hos Cam Cam sĂ„ Ă€r MÅNGA ”anonyma” och med kommentarer med bara nĂ„gra min mellanrum.. sĂ„ frĂ„gan Ă€r bara vem/vilket troll som gömmer sig dĂ€r ? Tack fina du <3 Stor kram

 4. Vilken hÀrlig bild pÄ er!

  Jag lĂ€ste blogginlĂ€gget (cam cam bloggbevakning) som jag hittade i dina kommentarer under inlĂ€gget angĂ„ende din Ă„ngest. Och jag blev galet ledsen. MĂ€nniskorna i kommentarsfĂ€ltet, de allra flesta anonyma, Ă€r hemska! SĂ„ jĂ€vla elaka och jag förstĂ„r inte varför de Ă€r sĂ„ hĂ„rda mot dig. Det gör mig ont att du Ă€r mĂ„let för det, önskar sĂ„ att du slapp. Alla som gĂ„tt igenom trauman av olika slag och som lidit/lider av psykisk ohĂ€lsa vet att det Ă€r nĂ„got som inte gĂ„r över pĂ„ en kvart. Jag tror (och hoppas) inte alls att du tĂ€nker taktiskt gĂ€llande sina djupare inlĂ€gg. Ditt vĂ€rde mĂ€ts inte i antal blogglĂ€sare eller kommentarer. Du Ă€r vĂ€rd sĂ„ mycket mer 💗

  Jag önskar sÄ att du finner ett lugn i ditt stundtals sÄ stormiga liv. Att du fÄr mÄ bÀttre och ha flyt. HÄll hÄrt i dina vÀnner (och de borde hÄlla hÄrt i dig)! Hoppas din vÄr blir ljus och hÀrlig, stor kram!

  • Tack snĂ€lla du! bĂ„de för pepp, omtanke och för att du sjĂ€lv delar med dig! Ja… vissa mĂ€nniskor gör att man blir mörkrĂ€dd! men som du ser inne hos Cam Cam sĂ„ Ă€r MÅNGA ”anonyma” och med kommentarer med bara nĂ„gra min mellanrum.. sĂ„ frĂ„gan Ă€r bara vem/vilket troll som gömmer sig dĂ€r 😉 Tack fina du <3 Stor kram

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

Varför börja dagen med fÀrska citroner

DÀrför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag sÄ kan du
. Boosta kroppen med vitaminer och nÀringsrik mat

I samarbete med Svensk HĂ€lsokost Älskar nĂ€r Svea Ă€r med mig pĂ„ gymet? ❀ MorgontrĂ€ningen...

NĂ„gra funderingar


Hej ?? klienter pÄ förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...