Lilleman & jag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilleman + Jag = ❤👊🏻

Kommentarer (11)
 • Sara

  Åh vilka finingar. Bästa radarparet.😀 hoppas allt ordnar till sig för dig snart. 💕 många styrkekramar genom cybervärlden Sara

 • Annica

  Vad fina ni är tillsammans❤

 • Helena

  Härlig bild på mor och son.

 • Pauline

  Vilken härlig bild på er!

  Jag läste blogginlägget (cam cam bloggbevakning) som jag hittade i dina kommentarer under inlägget angående din ångest. Och jag blev galet ledsen. Människorna i kommentarsfältet, de allra flesta anonyma, är hemska! Så jävla elaka och jag förstår inte varför de är så hårda mot dig. Det gör mig ont att du är målet för det, önskar så att du slapp. Alla som gått igenom trauman av olika slag och som lidit/lider av psykisk ohälsa vet att det är något som inte går över på en kvart. Jag tror (och hoppas) inte alls att du tänker taktiskt gällande sina djupare inlägg. Ditt värde mäts inte i antal bloggläsare eller kommentarer. Du är värd så mycket mer 💗

  Jag önskar så att du finner ett lugn i ditt stundtals så stormiga liv. Att du får må bättre och ha flyt. Håll hårt i dina vänner (och de borde hålla hårt i dig)! Hoppas din vår blir ljus och härlig, stor kram!

  • My

   Tack snälla du! både för pepp, omtanke och för att du själv delar med dig! Ja… vissa människor gör att man blir mörkrädd! men som du ser inne hos Cam Cam så är MÅNGA “anonyma” och med kommentarer med bara några min mellanrum.. så frågan är bara vem/vilket troll som gömmer sig där 😉 Tack fina du <3 Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *