IMG_2832 IMG_2833 Godmorgon!

Alltså ni är FANTASTISKA, TACK! ❤🙏🏻

Klockan ringde tidigt. Men för att slippa stress så klev jag upp i tid! Jag är HELT slut! Jag har sovit okay inatt, 4.5h. Men känner mig som om jag fått stryk i en boxningsring! Känner mig trött, matt, och mörbultad! HUR kan man känna sig fysiskt mörbultat av att vara trött? Det finns inte en ansiktskräm i världen som kan dåsa bot på dagens syn av mig själ! hehe!

IMG_2887

Gud vad jag Längtar till helgen! Och två dagar off med min Lilleman 🙏🏻 

 Några förmiddags kunder nu, sen jobbar jag hemifrån ett par timmar.

kolla in min Lill prins❤

Han har sovit i ca 11timmar, men är ändå morgontrött?! HUR ska det gå i tonåren?!😅

Gröt, mys med Lilleman och allergimedicin fick bli min start på morgonen! 

IMG_2882

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *