Strong Mama!

IMG_8811

 

“A Strong woman is one who is able to smile this day like she wasen’t crying last night” 👊🏻

Köra bloggläsare, “cyber vän” och omtänksamma du… hela havet stormar. På alla plan. Att jag haft ett tufft år, det vet du som läser bloggen om. Just nu utsätts jag för ytterligare prövningar. På flera plan. Jag kan inte säga mer än så just nu. Jag anstränger mig MAXIMALT med att  hålla ihop det. Jag kan bara ansvara för mig själv och mina handlingar men utsätts just nu för någonting som ör svårhanterat.

Rent proffesionellt i mina olika jobb jag har så håller jag en glad, positiv och samlad fasad.

inombords är jag förkrossad, sårad, besviken och chockad över situationen och dess konsekvenser. Ber dig ha överseende med att jag inte uppdaterar som jag brukar. Ge mig några dagar så har kanske stormen börjat lägga sig. TACK för din omtanke och TACK för att du finns ❤

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (24)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *