Matcha Lattè. Inreda.com

/ R E  K L A M /

image

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag…. brevid min lilla prins. ÄNTLIGEN är han hemma igen! 

‘Ja, iland sover vi i samma säng. Oftast. Många av er mammor kommer tycka att det är fel. jag ser inget fel med det alls. Han har sitt egna rum, han har sin egna säng. Men vi sover tillsammans. Det är bara att passa på, snart är han så stor att han aaaaldrig kommer sova hos mig! 😉 

BÄSTA känslan att ha honom hemma.

Han som kom hem ifrån Teneriffa klev motvilligt ur sängen. Han ville vara leeeedig! Tur att det snart är helg 😉

jag började dagen men en “matcha lattè”  Mitt hälsosamma gröna pulver. Perfekt nu i alla förkylningstider! Kunder är sjuka, vänner är sjuka, kollegor är sjuka. På dagis är ma s huka. Alla är sjuka. Jag försökt boosta med mycket energi, bra sömn och tvättar händerna HELA tiden! jag har INTE tid att bli sjuk! Men vem har det egentligen? 

 Min “matcha lattè smakade jätte gott. Grönt kaffe ser inte så fräscht ut. Mjölken jag skummade blev inte riktigt så skummad som jag hade velat ha den. Men jag var ganska stressad imorse, så det fick bli så.

Matcha te kan man dricka som te, göra matcha lattè på eller baka på. Det finns oändliga möjligheter och roliga recept baserat på detta. 

Läs mer om det, och beställ det HÄR

image

Morgonträning mellan kunderna.

Så skönt att ha min egna ränning “klar” innan eftermiddag/kvällen. Älskar at träna när det är lite folk på gymmet och ljust och skönt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi hörs senare fina du! Kram

/ My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (16)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *