Träning på SATS Kista :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon!

Hoppad du sovit gott! Jag la igår upp min första VLOGG, du hittar den i förta inlägget 🙈😬😀

igårkväll spenderade jag och min kollega kvällen på ett annat gym.

Vi var på SATS i kosta galleria. Ibland är det ganska skönt att få träna ostört där man är anonym. Intressant att se hur andra gym i samma kedja har det! 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kör med liiiiiite olika vikter 😝

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag börjat utveckla någon form av hat/kärlek till denna människa! Godde är j*vligt ärlig! Extremt rak och tydlig i sin kommuniteten. Han puschar mig till att göra Liiite till.  Håller ner mitt tempo och ber mig göra om och rätt. Teknik, teknik och mera teknik.

Det är SÅ frustrerande!!! 😝 …. MEN så välbehövligt!

Denna bilden säger mer än tusen ord! 😁🙈😂 Nääääääääj Godde! Jag orkar inte mer! 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tränar man hårt, så får också äta därefter! Ät bra, träna, bra, må bra!😉

 Vi gick från gymmet till Goddes goda vän Tony som har restaurangen MANGAL som också ligger inne i kista gallerian! 

image

SÅ gott! 😍

image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag köra in till stan för möten, läkarbesök och jobb i city😊

Vi hörs senare! Kraaaaam

/My Martens 

 

 

24 Komentarer

 1. Så bra för dig detta söta mamma My. Att ha en sådan hälsosam kompis. Vårda eran vänskap på bästa sätt för bra vänner är värdefullt att ha. Kram❤️

 2. Så bra för dig detta söta mamma My. Att ha en sådan hälsosam kompis. Vårda eran vänskap på bästa sätt för bra vänner är värdefullt att ha. Kram❤️

 3. Alltså wow vilken snygg kollega/vän du har! Vet inte om jag skulle kunna koncentrera mig på tekniken med honom som tränare, skulle bergis bli så skakis så jag tappade vikterna i huvet, eller så skulle jag anstränga mig så till den milda grad för att verka duktig så jag skulle bryta nån viktig muskel i kroppen och bli sjukskriven på obestämd tid… ? För övrigt var din och Åzas senaste podd riktigt bra! Kul att höra nästa! Kram!

 4. Alltså wow vilken snygg kollega/vän du har! Vet inte om jag skulle kunna koncentrera mig på tekniken med honom som tränare, skulle bergis bli så skakis så jag tappade vikterna i huvet, eller så skulle jag anstränga mig så till den milda grad för att verka duktig så jag skulle bryta nån viktig muskel i kroppen och bli sjukskriven på obestämd tid… 😄 För övrigt var din och Åzas senaste podd riktigt bra! Kul att höra nästa! Kram!

 5. Jag hittar inte till din vlogg🙁 Kan du länka den kanske? Blir jätte spännande att se, lyssnar redan på multimammorna😀👌

 6. Jag håller också med om att senaste podden var jätterolig. Skrattade mycket kan jag säga ? Ni är duktiga på det där du och Åza

 7. Jag håller också med om att senaste podden var jätterolig. Skrattade mycket kan jag säga 😀 Ni är duktiga på det där du och Åza

 8. Bra för dig att få vara lite frisk och ha lite kul! Det är du värd!
  Jag som är en mycket nyfiken person ställer frågan så här rakt ut, den där grabben är det nåt på gång där? ? Jag ställer frågan i all välmening och BARA för att få lite utlopp för min nyfikenhet, kanske lite egoistiskt av mig. Men jag skulle bli glad om du hittat någon för det tror jag du är värd!

 9. Bra för dig att få vara lite frisk och ha lite kul! Det är du värd!
  Jag som är en mycket nyfiken person ställer frågan så här rakt ut, den där grabben är det nåt på gång där? 😉 Jag ställer frågan i all välmening och BARA för att få lite utlopp för min nyfikenhet, kanske lite egoistiskt av mig. Men jag skulle bli glad om du hittat någon för det tror jag du är värd!

 10. En liten ”pekpinne” eller gott råd i all välmening My, var lite försiktigare när du fotar/ fotas på gym eller bland folk.
  Det är inte säkert att människor som råkar hamna på dina bilder vill det och hamna på din blogg.

 11. En liten ”pekpinne” eller gott råd i all välmening My, var lite försiktigare när du fotar/ fotas på gym eller bland folk.
  Det är inte säkert att människor som råkar hamna på dina bilder vill det och hamna på din blogg.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...