Franska tulpaner, träning och thaimat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hej fina du!

Hoppas du haft en bra dag!

 Ser du tulpanerna på vilden? UNDERBARA! Franska tunga tulpaner… Jag var och gjorde ansiktsbehandling imorse och dessa stod på salongen.

-fräscht! 😍

image

idag har dagen gått i ett! Jag är liiiite trött faktiskt. Träningen from hell! Sov inte jätte mycket inatt….

Nu när jag lagt i en växel till med träningen och har mycket jobb så är jag beroende av att få ”mina” sömntimmar. Jag behöver både skönhetsömnen och vilan för både kropp och själ 😉

Träningsmässigt Körde jag ett mjukt pass idag, det fick räcka! 🙈😂

Avslutade jobb-dagen på SATS med en av mina fantastiska PT kunder, Annelie. Hon förgyller verkligen min tillvaro 💚

Nu middag innan tidigt säng!

Lagom stark Thaimat är inte helt fel😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

vi hörs imorgon igen! Ta hand om dig.

Stor Kram 💖

/My Martens

 

13 Komentarer

 1. Hej! Jo jag tycker det ser ut och verkar som om du tränar jättemycket My. Det är ju sunt o bra, men var går egentligen gränsen för hur mycket kroppen tål i längden? Finns inte risken att man sliter ut sig och får de som ett brev på posten i artros om man har otur?
  Bara en undran av en som har stor okunskap i ämnet.

  • Det är väldigt individuellt och också väldigt beroende på hur man tränar… Jätte svårt att förklara i en kort kommentar…. Men lyssna på kroppen och ta kontakt med en personlig tränare där du bor.. Så kommer han/hon guida dig utefter just dina förutsättningar. Det är en investering för både kropp och själ.. Kram

 2. Hej! Jo jag tycker det ser ut och verkar som om du tränar jättemycket My. Det är ju sunt o bra, men var går egentligen gränsen för hur mycket kroppen tål i längden? Finns inte risken att man sliter ut sig och får de som ett brev på posten i artros om man har otur?

  Bara en undran av en som har stor okunskap i ämnet.

  • Det är väldigt individuellt och också väldigt beroende på hur man tränar… Jätte svårt att förklara i en kort kommentar…. Men lyssna på kroppen och ta kontakt med en personlig tränare där du bor.. Så kommer han/hon guida dig utefter just dina förutsättningar. Det är en investering för både kropp och själ.. Kram

 3. Känns som du är kär!! Grattis My, det är du så värd efter allt. Vi läsare kan ju nästan gissa oss till vem, inte alls svårt ? Kram Anna

 4. Känns som du är kär!! Grattis My, det är du så värd efter allt. Vi läsare kan ju nästan gissa oss till vem, inte alls svårt 😉 Kram Anna

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...