Resultatet av Super Hair! Trött på at vara trött?

// R E K L A M //

image

Godmorgon fining!

Klockan ringde 05:15. Jag har suttit och jobbat några tim. Nu, ska vi till förskolan. Jag låter alltid Lilleman sova så länge som möjligt. Han är en riktigt liten morgonrötter  Men, ikväll är det FREDAGSMYS, och i helgen har vi sovmorgon! SÅ skönt  

Sture undrar vad jag gör när jag försöker ta en spegel-selfie. Alltså hur jag än gör så känns det ändå inte naturligt! 😂

Nåväl, jag plåtar ALLTID med kamera, vilket jag börjat bli ganska bra på.  Men uppenbarligen hjälper inte det,  mina mobil bilder är KATASTROFALA! 🙈

Jag är inte lika sur som jag ser ut, bara koncentrerad!

Frukost.. Grönsaksdryck, D-vitamin och kokt ägg. Jag är så trött på att vara trött! Sakta men säkert känner jag hur energin börjat komma tillbaka. Vi har ju inte sol, inte konstigt att jag saknade bla D vitamin! Det är en billig investering att boosta med energi genom att äta Green Nutritions D Vitamin, just under vinterhalvåret! Jag känd mig piggare redan efter en vecka…

Beställ dom  HÄR <– 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Igår hade jag en heldag i frisörstolen. Nu kommer många skrika rakt ut över att jag har Lilleman på dagis när jag är hos frisören. Ja, det har jag… som egen företagare kan man jobba därifrån också. Som bloggare har jag ALLTID kontoret MED mig. ( På gott och ont såklart, hehe!)

Det var precis vad denna mamma/kvinna behövde, en heldag med vård, ompysslande och en himla massa skratt! Ego-boost deluxe! 

Jag Var hos Bobbys Hårstudio. Det ligger på salong Natasha Stockholm, centralt i Stockholm, på Humlegårdsgatan 11 på Österlam. Du kan också ringa och beställa tid där tel 08-4060181

Vi plockade ur extensions, klippte, färgade och satte i nya extension. Jag var väldigt mörk och varm nu senaste perioden. Ännu mörkade såg det ut när mina extensions åkte ur! Tilda fixade mig igår! Hon är SÅ duktig!

 Alltså jag är SÅ nöjd! Kolla in min nya färg!

Före färgning:

(dom slitna topparna klipptes bort senare) 

image

Efter färgning:

Lite mer ”råg” blond, lite ljusare, lite mjukare…

-Älskar’t! ✨🙌🏻

Blondt är fint. jag älskar att vara blond. Men undviker att vara platina blond, utan förökar hitta en lite mer ”lyx-blond” (bobbys ord ) som passar mig bättre =) 

image image image

Mitt hår som växer ut är friskt och starkt! Bobbys Super Hair är verkligen outstanding!✨

Jag gör bara samarbeten och reklam som jag kan stå för! Jag ordagrant knarkar Bobbys super Hair!

BÄSTA känslan att få tillbaka styrkan i mitt egna hår.

Alltså det som växer ut, det är tjockt, friskt och starkt! Mina slutna toppar, dom fick jag klippa bort!

 Du kan beställa Bobbys Super Hair HÄR.

Om du redan köpt dom och ätit dom ett tag, glöm inte att fortsätta… det är koneniteten som är viktig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter färg och klipp, satte vi i nya extensions från Toupemabelgal. Jag använde Kerstin fästen, denna gången. Det är Tack vara Super Hair som jag kan ha det igen… Mitt egna hår är starkt nog! 🙂

såhär blev det… Blodie is back 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mellan tiden då jag skulle sitta i med Olaplex behandling så gick vi iväg för att äta lunch.. Hos grannen Ingelstad Kalkonen! BÄSTA stället, fräscht, nyttigt och SÅ gott! Önskar att jag hade haft ett liknande ställe utanför SATS där jag spenderar mycket tid 😉 Jag promenerade ut osminkad med inpackning i håret.

Hmm.. mycket mer Östermalm och Stureplan än såhär blir det inte! haha! Vilket om man översätter det, innebär att ålål kring detta område oftast är EXTREMT piffiga, stylade och alt är VÄLDIGT exklusivt!

 Men är man en småstadstjej som jag är, så bryr man sig lixom inte om det…. Då FÅR man  göra så 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi hörs senare fina du! Glöm inte bort att du är värdefull! Stor kram <3 / My Martens

 

 

33 Komentarer

 1. Ta bort dessa extenstions,,du var så fin när du hade kort,,Hollywood Montazami är ute nu. Fattar inte att man vill ha detta.
  SÅ tycker jag,och alla tycker olika.

 2. Ta bort dessa extenstions,,du var så fin när du hade kort,,Hollywood Montazami är ute nu. Fattar inte att man vill ha detta.
  SÅ tycker jag,och alla tycker olika.

 3. Tycker ochså att du var fräschare o snyggare i ditt korta hår! Men du ska trivas i det du har. Viktigast hur du känner själv!

 4. Tycker ochså att du var fräschare o snyggare i ditt korta hår! Men du ska trivas i det du har. Viktigast hur du känner själv!

 5. My… du skrev just i texten att du är en b liggare… !!??? ( Där du skriver om dagis och frisörbesök)
  Antar du vill ändra till bloggare. Du har stavat tokigt. Eller??
  Mvh

 6. Hej!
  Tycker 4000 iE låter mycket, jag som har MS rekommenderas äta 2000 iE, vilket är högdos. Man kan bli förgiftad av D vitamin. Tycker också du va SÅ fin utan fakehåret, mer sofistikerad, när ska svenskarna ledsna?! Men såklart gör du som du vill? Hoppas du får vara frisk och slippa massa elände nu, tycker du haft nog för 10 år minst❤

 7. My… du skrev just i texten att du är en b liggare… !!??? ( Där du skriver om dagis och frisörbesök)
  Antar du vill ändra till bloggare. Du har stavat tokigt. Eller??
  Mvh

 8. Hej!
  Tycker 4000 iE låter mycket, jag som har MS rekommenderas äta 2000 iE, vilket är högdos. Man kan bli förgiftad av D vitamin. Tycker också du va SÅ fin utan fakehåret, mer sofistikerad, när ska svenskarna ledsna?! Men såklart gör du som du vill😉 Hoppas du får vara frisk och slippa massa elände nu, tycker du haft nog för 10 år minst❤

 9. Jag har ingen aning om någonting gällande löshår så två töntiga frågor
  1. Kan man borsta håret precis som vanligt eller måste man vara försiktig?
  2. Hur lång tid tar det att sätta i detta?
  För övrigt tycker jag du passar lika bra i ”kort” som långt.
  Puss och kram skumbanan.

 10. Jag har ingen aning om någonting gällande löshår så två töntiga frågor
  1. Kan man borsta håret precis som vanligt eller måste man vara försiktig?
  2. Hur lång tid tar det att sätta i detta?
  För övrigt tycker jag du passar lika bra i ”kort” som långt.

  Puss och kram skumbanan.

 11. Ingen har någon som helst rätt att kommentera någon annans utseende. Du är fin och bra som du är.
  Huvudsaken är att du trivs och mår bra.
  Kram till dig fina My ❤️

 12. Ingen har någon som helst rätt att kommentera någon annans utseende. Du är fin och bra som du är.
  Huvudsaken är att du trivs och mår bra.
  Kram till dig fina My ❤️

 13. Du blev jättefin i håret ??!
  Jag är också trött på att vara trött. Har gått och dragit med en halsinfektion i drygt två veckor, som gör att jag sover så dåligt.
  Längtar efter vår, värme, sol och blommor.
  Känns som att allt blir så mycket lättare då.
  Sköt om dig! Kram

 14. Du blev jättefin i håret 👍🏻!
  Jag är också trött på att vara trött. Har gått och dragit med en halsinfektion i drygt två veckor, som gör att jag sover så dåligt.
  Längtar efter vår, värme, sol och blommor.
  Känns som att allt blir så mycket lättare då.
  Sköt om dig! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...