Nytt hudvårdsmärke :) -Något för dig?

// I samarbete med Swiss Clinic //

Hej Fina! 

Jag har ju gett lite hudvårdstips förut här på bloggen, och här kommer ännu ett till. Minns ni att jag skrivit om Swiss Clinics Skin Renewal förut? Nu har de nämligen släppt en ny hudvårdsserie som är så ny den kan bli.

Serien gick att förhandsboka fram till idag så skynda er in och beställ. Med koden AFF får ni dessutom 20% rabatt på hela sortimentet, visst låter det bra? =)

Lite om serien då… jo, den är framforskad, utvecklad och testad och resultatet blev denna serie som består av fem olika hudvårdsprodukter, baserade på fem olika ”hudlöften” som ska förbättra huden och verkligen ge synliga resultat. Serien är väldigt exklusiv och sägs vara väldigt effektiv också, får vi hoppas 😉
Jag får hem den under nästa vecka och hoppas den är så bra som den verkar! Den har en blandning av bevisat effektiva ingredienser med en unik PENTA teknologi. Denna teknologi återuppbygger huden, återger lystern, återfuktar och är även näringsgivande. =) produkterna man får när man köper serien är en nattkräm, ett ansiktsserum och en ögonkräm. =)

-Låter det som något för er?

Beställ den med 20% rabatt med koden AFF HÄR!

Swiss_hudvard

9 Komentarer

 1. God morgon!
  Vet att du tidigare nämnt att du har rosacea?
  Har du några tips angående hur man bäst sköter hand om sin rosacea? Tacksam för tips!
  Ha en fin dag ?

  • Det är jätte individuellt….. Rosacea är en sjudom som man inte blir av med. Den ”blommar” upp i perioder. För min personliga del så reagerar jag starkare på stress, varma drycker, choklad och vintertid. Men som sagt väldigt individuellt. Jag har dessutom fått hjälp av läkare och då gått på två långa antibiotika kurer a x-antal månader då jag inte heller fick vistas i solen. Produkter, skonsamma produkter som inte är FÖR aktiva, alltså inte Anti age tex. ”Lugnande” produkter som är för rosacea hud…. fråga din läkare och fråga där du köper dina hudvårdsprodukter…. -Lycka till <3 kram

 2. God morgon!
  Vet att du tidigare nämnt att du har rosacea?
  Har du några tips angående hur man bäst sköter hand om sin rosacea? Tacksam för tips!
  Ha en fin dag 🙂

  • Det är jätte individuellt….. Rosacea är en sjudom som man inte blir av med. Den ”blommar” upp i perioder. För min personliga del så reagerar jag starkare på stress, varma drycker, choklad och vintertid. Men som sagt väldigt individuellt. Jag har dessutom fått hjälp av läkare och då gått på två långa antibiotika kurer a x-antal månader då jag inte heller fick vistas i solen. Produkter, skonsamma produkter som inte är FÖR aktiva, alltså inte Anti age tex. ”Lugnande” produkter som är för rosacea hud…. fråga din läkare och fråga där du köper dina hudvårdsprodukter…. -Lycka till <3 kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...