Ready for town!

// R E K L A M //

image

O U T F I T F – by – F R O N T R O W

image

 

Jag älskar kontrasterna av den tighta skinnkjolen och den lös-sittande blusen. Elegant, men ändå lite busigt. Mina favvo klackar är på. Italienska, skinn med snygga detaljer och HÖGA klackar. MEN, sköna att gå i.

VART är den vita, ljusa vackra snön? Nu tycker jag att det kan få vara lite vinterlandskap ett tag.

-Håller du med mig? 

image image image image image

Outfit:  Topp, kjol, och jacka:  Frontrow Skor:  Plain Vanilla  Foto: Hannah Karlberg

image

Redat for town! Nu ska vi bege oss in mot Stocholm. 

Otroligt skön känsla att faktiskt hoppa ur mjukisdress och träningsläger och få ha klackar och kjol en stund 😉 Men bara för en stund… om några timmar har jag krypet in i mitt skal igen.

VI hörs senare fina du! 

Kramis / My Martens

55 Komentarer

 1. Så bra att du nu fattat att du måste reklammarkera även dina inlägg på instagram. Då hade ju din bloggläsare Sara rätt i sin kritik av dig och ditt sätt att annonsmarkera på. Både din blogg och din instagram omfattas ju av ditt AB. Kanske skulle du be om ursäkt?

  • Hej Mio! Nej, inte o du syftar på gårdagens instagram inlägg?. Det var INTE ett samarbete. Jag har varken tagit emot skorna eller fått betalt för att lägga upp. Jag har själv betalat och alltså INTE kommit överens om någon form av samarbete. OM det är ett samarbete så skriver jag gladeligen det =) Ro fick in tre anmälningar, jag fälldes för en. Även det alägget var reklam markerat. Men bara på ett ställe. Så där hade jag gjort fel. Nu har jag lärt mig och försöker att göra om och rätt. (Tjejerna på RO är toppen på att berätta, och ge tips på alternativ på hur man ska markera det)
   Samarbeten ingår, det hör till i min bransch. Samarbeten betalar min lön. Men det är inte rätt att behöva skriva samarbeten när det faktiskt inte är det. Då kommer lögnhals domstolen att stämma mig för lögn =) ( OBS! *glimten i ögat, inte någon bitter ton)

  • Vem ska hon be om ursäkt till Mio???
   Till dig? Är du sårad? Kränkt?
   Sitter du och letar fel?
   Ta en promenad, träffa en kompis, sov en stund eller helt enkelt kryp ner under stenen igen.

 2. Så bra att du nu fattat att du måste reklammarkera även dina inlägg på instagram. Då hade ju din bloggläsare Sara rätt i sin kritik av dig och ditt sätt att annonsmarkera på. Både din blogg och din instagram omfattas ju av ditt AB. Kanske skulle du be om ursäkt?

  • Hej Mio! Nej, inte o du syftar på gårdagens instagram inlägg?. Det var INTE ett samarbete. Jag har varken tagit emot skorna eller fått betalt för att lägga upp. Jag har själv betalat och alltså INTE kommit överens om någon form av samarbete. OM det är ett samarbete så skriver jag gladeligen det =) Ro fick in tre anmälningar, jag fälldes för en. Även det alägget var reklam markerat. Men bara på ett ställe. Så där hade jag gjort fel. Nu har jag lärt mig och försöker att göra om och rätt. (Tjejerna på RO är toppen på att berätta, och ge tips på alternativ på hur man ska markera det)

   Samarbeten ingår, det hör till i min bransch. Samarbeten betalar min lön. Men det är inte rätt att behöva skriva samarbeten när det faktiskt inte är det. Då kommer lögnhals domstolen att stämma mig för lögn =) ( OBS! *glimten i ögat, inte någon bitter ton)

  • Vem ska hon be om ursäkt till Mio???
   Till dig? Är du sårad? Kränkt?
   Sitter du och letar fel?
   Ta en promenad, träffa en kompis, sov en stund eller helt enkelt kryp ner under stenen igen.

 3. Fina foto på dig. Mycket håller jag med i vad du skriver men inte något vinter landskap tack haha?! Så härligt nu att det är ljust längre. Jag vill ha VÅR. Kram

 4. Fina foto på dig. Mycket håller jag med i vad du skriver men inte något vinter landskap tack haha😃! Så härligt nu att det är ljust längre. Jag vill ha VÅR. Kram

  • Hej Bettan! Härligt med starka och friska åsikter. MEN ”slampa” är ett själsord och är en definition av någon som är lössläppt och ligger runt. Alltså har sexuellt umgänge med flera män samtidigt… Vad känner du att du har för grunder för just din kommentar såhär en måndag morgon? Har du någon konkret fakta eller andra belägg som styrker ditt ganska så grova och nedlåtande sätt att skriva till mig?

  • Hej Bettan! Härligt med starka och friska åsikter. MEN ”slampa” är ett själsord och är en definition av någon som är lössläppt och ligger runt. Alltså har sexuellt umgänge med flera män samtidigt… Vad känner du att du har för grunder för just din kommentar såhär en måndag morgon? Har du någon konkret fakta eller andra belägg som styrker ditt ganska så grova och nedlåtande sätt att skriva till mig?

 5. He j MY.

  Slampig klädstil, ne j verkligen inte.

  Svenska avunds jukan,bry dig inte.´

  Go Girl. Vacker är du .Trevlig dag.

  Kram LInda

 6. Själsord, du menar väl skällsord? Inte skylla på dyslexin nu.
  Håller med , riktigt slampigt, inte snyggt alls tycker jag. Det är inte näthat, bara min åsikt.

  • Man kan ju skriva att man inte tycker om kläderna, att det inte är din stil, eller till och med att dom är riktigt, riktigt fula om man tycker det =)
   Men att blanda in sexuella påståenden, det är ju bara skrattretande! DET har ju absolut ingenting med kläderna att göra.
   Nä vet du….. skämma kudde på den! Som jag skrivit SÅ många gånger tidigare, v i har alla rätt till en åsikt. VI behöver inte hålla med varandra. Det är HELT okay! Men vanligt sunt förnuft och en hövlig, vuxen representabel ton. DET är ett krav…. annars blir man blockerad. Tack och hej =)

 7. Själsord, du menar väl skällsord? Inte skylla på dyslexin nu.
  Håller med , riktigt slampigt, inte snyggt alls tycker jag. Det är inte näthat, bara min åsikt.

  • Man kan ju skriva att man inte tycker om kläderna, att det inte är din stil, eller till och med att dom är riktigt, riktigt fula om man tycker det =)
   Men att blanda in sexuella påståenden, det är ju bara skrattretande! DET har ju absolut ingenting med kläderna att göra.
   Nä vet du….. skämma kudde på den! Som jag skrivit SÅ många gånger tidigare, v i har alla rätt till en åsikt. VI behöver inte hålla med varandra. Det är HELT okay! Men vanligt sunt förnuft och en hövlig, vuxen representabel ton. DET är ett krav…. annars blir man blockerad. Tack och hej =)

 8. Till: ”Mio”, ”Bettan”, ”Ewa” och ”Charlotte”!!!
  Tänk att ni 4 ”haters” hittat hit?! Sitter och skriver en massa skit! Man kan räkna ut med lilltån att ni är medelålders avundsjuka kärringar och förmodligen samma personer som hittar på olika nick.
  Ja tyvärr får ni dras med er sjuka livet ut, nämligen ”avundsjukan”, det är tyvärr en sjukdom som aldrig går att bota.
  Skaffa er ett liv! Gör något roligt! Tänk på något roligt! Gå ut och gå en härlig lång promenad! Ägna er åt positivt tänkande istället så ska ni se att ni kanske kan må liiite bättre i alla fall.
  Sitta och skriva en massa skit till en ensamstående mamma?? Så djävla sjukt!

 9. Till: ”Mio”, ”Bettan”, ”Ewa” och ”Charlotte”!!!

  Tänk att ni 4 ”haters” hittat hit?! Sitter och skriver en massa skit! Man kan räkna ut med lilltån att ni är medelålders avundsjuka kärringar och förmodligen samma personer som hittar på olika nick.

  Ja tyvärr får ni dras med er sjuka livet ut, nämligen ”avundsjukan”, det är tyvärr en sjukdom som aldrig går att bota.

  Skaffa er ett liv! Gör något roligt! Tänk på något roligt! Gå ut och gå en härlig lång promenad! Ägna er åt positivt tänkande istället så ska ni se att ni kanske kan må liiite bättre i alla fall.

  Sitta och skriva en massa skit till en ensamstående mamma?? Så djävla sjukt!

 10. Tycker synd om My faktiskt. Hon måste svara idioter som te.x mig då detta är hennes diverse inkomst. Jag har många ggr skrivit till henne o försökt ge råd och ” pepp” men icke fått nåt tillbaka.
  Jag kan tycka att man kanske borde göra det för att behålla jobbet liksom. Har uppmärksammat att My däremot svarar dem som skriver följande: va vacker du är! Åh så fina kläder! Osv osv…..

  • Charlotte vad menar du? Jag svarar slumpmässigt på kommenterar. Ibland går jag in och svarar en kommentar till alla samtidigt. Om jag klickkar på DITT IP nr och ser alla dina kommentarer sedan tidigare så ser jag även mina svar… till just dig =)

 11. Tycker synd om My faktiskt. Hon måste svara idioter som te.x mig då detta är hennes diverse inkomst. Jag har många ggr skrivit till henne o försökt ge råd och ” pepp” men icke fått nåt tillbaka.

  Jag kan tycka att man kanske borde göra det för att behålla jobbet liksom. Har uppmärksammat att My däremot svarar dem som skriver följande: va vacker du är! Åh så fina kläder! Osv osv…..

  • Charlotte vad menar du? Jag svarar slumpmässigt på kommenterar. Ibland går jag in och svarar en kommentar till alla samtidigt. Om jag klickkar på DITT IP nr och ser alla dina kommentarer sedan tidigare så ser jag även mina svar… till just dig =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...