Följ Christina Melins resa mot ett nyttigare, starkare och hälsosammare liv !

image

T R Ä N I N G och H Ä L S A

Igår ÄNTLIGEN tränade  jag Christina Melin. Stackars Christina var så pepp och taggad att komma igång redan innan jul. Vilket vi gjorde. Hon fick en träningsvärk from hell! ( hehe!) 

Många av er där ute kämpar med sina nyårslöften som aldrig förr. Jags er hur gymmet är nästan överfullt vissa dagar och vissa tider. Kul!

Christina har haft träningsuppehåll i MÅÅÅÅÅNGA år. MEN hon har trots allt tränat en vecka varje år på Cypern. Vilket såklart är JÄTTE bra. Men det ocker ju inte riktigt till för att täcka upp behovet av en sund och stark livstil för övriga året 😉

Hon har ställt sig själv frågor om vad som får henne att må bra. Vad som får henne att INTE må bra. VAD hennes mål är, och varför hon har det som mål.

Christina är modig. Av flera anledningar. För det första, att hon vågat ”faca” sina sämre sidor och vågat ta tag i det som för henne blivit ett problem. Christina är (enligt henne själv) sjukt otränad. MEN, det kan bara bli bättre 😉 Är man otränad så är varje steg åt rätt håll, ett steg åt just RÄTT håll. Alla börjar vi någonstans. OAVSETT vart man börjar och vad man har som personlig målsättning.

 Hon blir själv chockad över HUR otränad hon faktisk är när vi tränar. Vissa övningar som ser väldigt låta ut, kan ändå vara en utmaning. -DET är helt normalt .

Precis som många av oss andra ensamstående  mammor, så är det svårt att få tiden att räcka det. VARDAGS pusslet är också en utmaning att få ihop.

Hon har prioriterat sina barn, och allt annat förutom sig själv. All cred för det! Christina är verkligen en toppen Mamma! Christina var tidigare gift med Martin Melin och är genom Camilla Läckberg igenkänd som ”Mamma Stina”. Hon delar med sig på sin blogg,  just nu om hur dom träffades. Samt hur Camilla och hon tillslut blev vänner. T.o.m familj <3

Tillbaks till träningen… Christina får ni lära känna bättre på hennes blogg 😉 

Gällande träningen så behöver inte det ena behöver inte utesluta det andra. Men allting handlar om att prioritera. Har man svårt att få tiden att räcka till, så kanske man behöver offra något annat.

 Christina har börjat sin resa. Hon kommer öven att låta er som vill att följa den via hennes blogg. 

IMG_8687

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8693

Christina behöver ena extra ”pusch” så fort det tar emot. Så fort det blir liiite jobbigt så vill hon ge upp.

Men det ska du veta. Det  är HUR vanligt som helst!

Det handlar egentligen om att man måste börja våga gå utanför sin comfortzone. Att puscha sig till att ta i liiite till. Att kämpa lite hårdare, och övervinna DEN känslan mentalt. 

Christina har en otrolig självdistans och bjuder på många härliga skratt under tiden. Jag VET att ingenting är omöjligt. Men jag vet också att det kräver sina uppoffringar! Christina har bestämt sig. Men i början är det tufft. Hon tappade ordgrand hakan när jag gav henne ”hemma läxor” tills nästa gång vi kör 1h på Crosstrainer fick henne att nästan trilla ihop!

Hon kommer tycka att det är jobbigt. Men hon kommer att klara det. NÄR hon klarat det så kommer hon förhoppningsvis att vara väldigt stolt över sig själv. Med stoltheten , så ökar oftast motivationen. Med motivation kommer man HUR långt som helst! Som PT får jag ofta påminna både mina läsare och mina kunder att, 

”Motivation är ingenting du får, det är någonting DU sakspar!”

Jag tror att många ev er känner igen sig i hur Christina känner. 

Det beskriver hon betydligt bättre än jag. Spana in hennes blogg HÄR och hjälp till att peppa och heja fram henne =) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu kör vi helkropps-pass med både styrka, förbränning och rörlighets övningar. Vi ”väcker” kroppen och muskler som legat i vila, länge…

Vii övar mycket teknik och bekantar oss med både maskiner, övningar med egen kroppsvikt och lättare vikter =)

Jag försökar att varva öringarna så att hon sk stycka att det är kul! 

IMG_8718

Grymt jobbat Christina! Ska bli kul att både få följa och vara en del av din resa! -Go go go!

Kram / My Martens 

 

7 Komentarer

    • Tack =) Detsamma Gunilla <3 Vi ska handla lördagsgodis nu, sne krypa ene under filten och vänta på Transformers =) (LUDVIG väntar…. ) hehe!

    • Tack =) Detsamma Gunilla <3 Vi ska handla lördagsgodis nu, sne krypa ene under filten och vänta på Transformers =) (LUDVIG väntar…. ) hehe!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...