Washologi -Sport tvätt! Miljöstänk och skonsamma för våra Träningskläder!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har i samarbete med Viktoria och Washologi fått testa och utvärdera dessa produkter. Jag är SÅ nöjd!

Washologi kompletterar sin populära sporttvätt
Wasalogi är kända för att dom är både miljömedvetna och närproducerade vilket jag slår ett extra slag för. Flaskorna är av bioplast och tillverkade i Sverge även dom. Dom är dryga och räcker länge.

NU kompletterar dom även med en SPORT serie som är helt anpassad för våra träningskläder. Som jag skrev häromdagen, så påpekade jag att jag ogillar när mina träningsläger ibland kan lukta surt/ skumt EFTER att jag tvättat dom! 

Snabbt började det smattra i kommentarsfältet om huruvida mjukmedel (sköljmedel) inte borde användas på träningskläder pga av divers olika anledningar. Jag vidhöll då att jag ändå vill använda mjukmedel för att det känns mycket fräschare… 

Jag mailade Viktoria som är hjärnan, kvinnan och entreprenören bakom Washologi och frågade HUR det fungerar egentligen. 

Jag fick då svaret:

 "Mjukmedel Sport  är framtaget för sportkläder specifikt! Det är unikt och innovativt då det INTE täpper till andasfunktionen och det förstör inte strech och elastan, oerhört viktigt i detta sammanhang och lanseringen av mjukmedel Sport. Washologi betyder läran om tvätt och det är ambitionen att lära folk tvätta rätt! Kram Viktoria"

-TACK Viktoria för det svaret! <3

Då fortsätter jag att använda mitt mjukmedel när jag tvättat. Så hoppas jag att vi tillsammans lär oss att tvätta rätt 😉 

Washologis SPORTTVÄTT är super effektivt till både funktions- och träningskläder. Den tvättar rent, redan vid 30 grader, vilket är skonsammare såklart. Tvättmedlet innehåller inga blekmedel eller färgämnen.

Både mjukmedel SPORT och linnevatten SPORT, behåller mjukhet och elasticitet och aningsfunktioner utan att nöta våra träningskläder. Den där lite sura svettdoften som gärna biter sig fast är ett minne blott när man använder Sport serien.

Linne vattnet använder jag även när jag vill fräscha upp ena träningsskor eller min gymbag som inte alltid doftar mumma. Många av er frågade vart det finns att köpa.

Det finns på Åhlens och även på www. washlogi.se pris från 59:- till 159:-

IMG_8289

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kramar /My, Sture & Stina <3

 

4 Komentarer

  1. Hej My!
    Länkarna i inlägget fungerar inte så jag ställer min fråga här: vilka miljömärkningar har tvättmedlet och sköljmedlet?

  2. Hej My!
    Länkarna i inlägget fungerar inte så jag ställer min fråga här: vilka miljömärkningar har tvättmedlet och sköljmedlet?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...