Jag är SKAM beroende! Hångelfest! Vitamin D3+K2. Green Nutrition. Outfit By Sjöö! Odd Molly rea hos inreda.com

140117-MyMartens-P1140302-110938

Hej fina du!’

I detta inlägget kommer jag att länka upp till flera saker. Vitaminer, outfit och ODD Molly Home rea! =) Så för att vara tydlig så förekommer det SAMARBETEN i detta inlägg. Samarbeten som jag stolt kan stå för, som jag genuint kan stå för och verkligen vill tipsa om! 

En lång och komplicerad rubrik. Många saker på samma gång. Ändå händer det inte så mycket här hemma just nu. Ett litet hej från min vardag och sjukstugan som snaaaart ska vara ett minne blott 😉 

Vad kul att så många av er tycker att jag ska börja VLOGGA. Jag har inte bestämt mig ännu. Men jag tror att det skulle ge dig chansen att lära känna mig bättre. I skrift är det svårt att förmedla tonläge och känsla på samma sätt som när man bloggar. Man lägger lätt in sin personliga tolkning. =) Det blir mer personligt och mer ”nära” om jag VLOGGAR.

Nu JÄKLAR är jag på gång! FÖRSTA feberfria dagen! Wiiii, nu vänder det för sista gången! Jag är såklart inte ligg som en lärka. Jag snorar fortfarande bedrövligt mycket. Jag är fortfarande trött. Men snoret börjar bli så där vidrigt grönt, DET är ett tecken på att jag börjar bli frisk! Jag ser ljuset i tunneln! 

Jag boostar just nu med en himmelens massa vitaminer, grönsaksdryck och annat.  Vissa är FÖR tillskott, andra emot. Jag är FÖR. Jag VET nämligen med mig att jag är långt ifrån att täcka upp mitt dagliga behov av just vitaminer, mineraler och ämnen som faktiskt kroppen behöver på daglig basis. Man KAN äta sig till ”rätt” kost och en heltäckande kostcirkel. Om man har kunskap, tid och energi. Det har inte jag. Just nu hallfall.

Jag BEHÖVER mina tillskott för att få tillbaka både energin och mitt immunförsvar so varit på långsemester. Jag har slarvat med detta i ett par månader. DET gör jag inte om.

En av dom viktigaste för mig just nu är Green Nutritions Vitamin D3 + K2 med kokosolja. SPECIELLT denna årstiden. OM man ska stoppa i sig kodtillskott i perioder eller året runt. Så är det för mig VÄLDIGT viktigt att veta VAD jag stoppar i mig. Det finns skördande mycket konstiga och billiga produkter på marknaden där man satsat mer på kvantitet än kvalitet. Jag vill INTE ha i mig en massa konstiga ämnen och tillsatser! Big nono!

 Denna mörka, kyliga årstid i Sverige så får man nästan aldrig i sig det mängd D vitamin som man behöver.

Detta är ett av alla mina vitamintillskott, jag efter rådgivning nu börjat äta. Den är tillverkad i Sverige 🇸🇪 och är helt vegetabilisk, även kapseln!

Kort info om denna:

”Fler människor inser behovet av ett extra intag av vitamin D3 på våra breddgrader.
När man högdoserar ett vitamin (D3 i detta fall) är det viktigt att säkerställa att det inte skapar några obalanser. Vitamin K2 behövs för att kalcium ska kunna hamna rätt i kroppen, som annars hamnar i mjuka vävnader (och innebär kalciumlagring) vilket händer på grund av en brist av vitamin K2.Green Nutritions D3+K2 innehåller även en fettkälla (kokosolja) för bättre upptag”

-Eller med mina egna ord, Bra skit helt enkelt!

Jag är så less, och trött på mitt taskiga immunförsvar. Jag hade liknande problem för något år sedan med bedrövliga världen. jag tog då hjälp och gick regelbundet i flera månader och lämnade prover. Efter konkursen i sommars har jag lixom inte varit på banan. Slarvat mycket med allt egentligen. Kost och vitaminer har INTE varit min prioritering… Men det ska jag ändra på ni. För min kära vän, sjukhus-selfie ska bli ett minne blott här inne! Känner du dig trött, öreslös och lite skör så kan jag varmt rekommendera dig att börja knapra D-vitamin. Vi får inte i oss det, i den utsträckning som vi egentligen skulle behöva. Denna säljs för 199:-på Gymgrossisten HÄR  

En ren och skär investering till mer energi och en bättre hälsa! <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Jag försöker bara tänka på att äta sunt. Minimera socker, och e-ämnen. Äter så mycket ”ren mat” som möjligt. Dricker mycket, vilar och sover. Inte många knop här hemma inte.  Till fruskot just nu. En morgondrink med ekologiska grönsaker från burk. Gott och välbehövligt för mig. Två kokta ägg och en hög med vitaminer.

Plus två nyfikna, söta, bedårande små raggisar…. som gärna äter från bordet. SUCK! Det får dom INTE! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

140117-MyMartens-P1140305-111935

Ser du dataskärmen i bakgrunden. Nu är jag också drabbad! Jag är besatt! Jag kan inte sluta! Jag har fastnat för SKAM. Herregud säger jag bara. Jag har inte fattat varför all tjatar om denna serie. (?!?!)

 Jag tittar nästan aldrig på tv, ännu mindre följer jag serier. Men nu när jag ligger så mycket som jag gör så tänkte jag att jag skulle ge det en chans. Så igår började jag  titta.

Första avsnittet så idiotförklarade jag ALLA som tjatat på mig angående SKAM. Inklusive mina vänner. Jag fattade verkligen inte grejen VEM vill i min ålder och uppåt titta på hånglandes, oförstörda, naiva tonåringar som försöker hitta sin plats i livet? Varför lixom?

Men jag gav det en chans till och kikade även på avsnitt två. OMG! Jag är hooked! Jag kunde inte sluta titta. Jag fastande. Jag är helt såld på serien. jag knarkar SKAM nu. Jag fortsatte, fortsatte och fortsatte. Jag är nu på säsong 2 avsnitt 10. Jag stängde av datorn klockan 05:40 imorse. HUR SJUKT? Jag är som besatt!  DESSUTOM känns öjag mig bedrövad på min ungdon. jag har aldrig gått gymnasiet. jag har aldrig tagit studenten.

Jag fick bli vuxen väldigt snabbt och började jobba och försörja mig själv vid 14års ålder. Nu har polletten trillat ner varför jag borde gått ett gymnasier. MEN, det ska du veta. jag grät både på utsidan och inombords när jag aldrig kunde börja. För jag hade bytt ut allt i hela världen mot att få börja plugga i första ring. Men det fanns inte som alternativ i mitt liv då. 

Kan jag som småbarnsmamma revoltera? Kan jag ta igen den tiden nu? Ge mig ut och dricka tills jag kräks. Ha oskyddat sex och inbilla mig att jag är gravid? NJA, jag tror inte riktigt det skulle kännas bra som 29 årig småbarnsförälder! 

Jag vill också ligga i en soffa och hänga i flera timmar! Få uppleva allt dom där känslorna. Planare RUSS bussen, hångla i skolkorridoren , skvallra med väninnorna. Vara tonåring helt enkelt! Hmm. 

Jag vill hoppa in i serien som en ”mentor” för ungdammarna och ge dom goda råd. ”Nora, ge William en chans, var inte för hård.” ”Lotta DU har könspor för Jonas!” osv.” Hmm. Nåväl. Nu har jag slitigt mig från serien än så länge.

Min granne och vän Julia textade mig. ”Promenad, på med kläderna NUUU”

Det är bra att hon gör så. Jag behöver komma ut och få frisk luft. tro mig det är ingen rask PW när jag är ute och går. Jag tar det lugn och försiktigt. Men tror veklingen att den friska luften och att jag börjar röra på mig hjälper mig att bli frisk och stråk igen… 

Julia med familj har varit ett JÄTTE stöd under min långa sjukperiod. Sällskap, var med när ambulansen kom, kattvakt, vän, handling, och gett mig en massa skratt och energi mitt i elendet. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi promenerade ner till strandpromenaden med en kaffe i handen. GUD vad gott kaffet smakar. ÄNTLIGEN börjar jag få tillbaka både aptit och kaffe lust! =) ’

När Julia var inne och handlade så stod jag kvar utanför med pixie i barnvagnen. Inom loppet av ca 3-4min så fick jag TRE komplimanger för min outfit. TRE olika, främmande människor gav mig en komplimang samtidigt som dom passerade mig. WOW! TACK! Mer sånt åt folket. Jag älskar när kvinnor kan lyfta och stötta varandra. En sån enkelt sak som att bjuda på et leende eller ge komplimang kan verkligen göra någons dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit: Jacka MOSCOW, Tights & pannband By SJÖÖ HÄR, Skor Moonboots Wakkau PÅbilden nedan ser du hela outfiten, när jag var pigg och fräsch, innan jag blev sjuk =) 

 

080117-MyMartens-DSC02231-155221140117-MyMartens-P1140317-122711

FullSizeRender

Du som läste mitt inlägg igår fick se mina tvätthögar. När man varit sik så änge som jag så känns allt så sunkigt och allt luktar ”sjuk”. Så imorse slet jag ur sängkläderna och kastade in allt i tvätten. Sture kastade sig givetvis rakt ner ibland sängkläderna.

 Mina sängkläder kommer ifrån Odd Molly Home hos inreda.com . Jag hade en teledejt med min väninna Annelie iqårkväll. Det var för övrigt hon som övertalade mig att se SKAM. Hon har precis kickat igång Odd Molly rean. Det är 33% på MASSOR av ODD Molly! =) 

140117-MyMartens-P1140300-110152

Du kan hitta vissa av dessa ljuvliga sammetskuddar på rean. ÄVEN flera olika modeller av deras överkast… 

140117-MyMartens-P1140297-105733

Även flera av handdukarna är med på rean =)140117-MyMartens-P1140298-105811

Jag har den blåa morgonrocken. Den ligger just nu i tvättmaskinen. Men du har sett den på bild här inne dom senaste dagarna då det har varit min outfit från morgon till kväll =) Finns också på rean. Kika in HÄR om du vill shoppa Odd Molly till fyndpris! =) 

 

IMG_8333

 

Nu min vän… Efter konstig dygnsrytm. en promenad och tvättning hemma så är det dags för mig att vila. Så nu ska jag ge mig in i SKAM välden igen. Jag sätter mobilen på flightmood och kopplar bort mig från omvärlden.

Stor kram & Tack för att du finns <3 /My Martens

 

70 Komentarer

 1. Testa Magdalena G hälsokapslar
  Många som äter den säger att de inte varit förkylda på hela hösten.
  Ditt dåliga immunförsvar tror jag beror på att du inte vilar när du är sjuk. Så kroppen återhämtar sig liksom inte.
  Sömn? Väldigt viktigt för återhämtning också.
  Krya på <3

  • Jag blev förkyld och hostig trots tagit dom en månad. Lite halsbränna har jag känt men det händer nåt i kroppen också, lite mer förbränning känns det som.

 2. Skönt att du börjar känna dig frisk igen!
  Kul idé med vlogg! Jag skulle även tycka det vore kul om du startade en podd tillsammans med nån vän/kollega, om träning, livsstil.. Fundera på saken ?

 3. Testa Magdalena G hälsokapslar
  Många som äter den säger att de inte varit förkylda på hela hösten.

  Ditt dåliga immunförsvar tror jag beror på att du inte vilar när du är sjuk. Så kroppen återhämtar sig liksom inte.
  Sömn? Väldigt viktigt för återhämtning också.

  Krya på <3

  • Jag blev förkyld och hostig trots tagit dom en månad. Lite halsbränna har jag känt men det händer nåt i kroppen också, lite mer förbränning känns det som.

 4. Skönt att du börjar känna dig frisk igen!

  Kul idé med vlogg! Jag skulle även tycka det vore kul om du startade en podd tillsammans med nån vän/kollega, om träning, livsstil.. Fundera på saken 🙂

 5. Är dom på dej igen fy fan. O kommentarerna var ej roliga. Vad hemskt. Påminner om att magen är viktig när det gäller immunförsvaret. Ser du gillar ägg var lite försiktig dom blir man förstoppad av. Du kanske kan ge mer tips om tex snygga kläder på Internet affärer. Såklart när kissarna är unga dom kommer upp på bordet o vill lukta lite. Vad är det får några som skriver på bloggbevakning. En skrev om att anmäla. Har dom inget liv o tex göra andra glada istället. Jag får ont i magen av det. Kan du skriva lite om kattrasen du har. Jag hade katt i många år. Ha det fint kram.

 6. Måste tillägga vad fräckt o påminna att hon skrivit om dej. Det är ju inte som det ska. Hoppas ni andra läsare reagerar. O när du är dålig. Det är o gå för långt. tar man ingen hänsyn till det ja jag har inte ord för det.

 7. Är dom på dej igen fy fan. O kommentarerna var ej roliga. Vad hemskt. Påminner om att magen är viktig när det gäller immunförsvaret. Ser du gillar ägg var lite försiktig dom blir man förstoppad av. Du kanske kan ge mer tips om tex snygga kläder på Internet affärer. Såklart när kissarna är unga dom kommer upp på bordet o vill lukta lite. Vad är det får några som skriver på bloggbevakning. En skrev om att anmäla. Har dom inget liv o tex göra andra glada istället. Jag får ont i magen av det. Kan du skriva lite om kattrasen du har. Jag hade katt i många år. Ha det fint kram.

 8. Måste tillägga vad fräckt o påminna att hon skrivit om dej. Det är ju inte som det ska. Hoppas ni andra läsare reagerar. O när du är dålig. Det är o gå för långt. tar man ingen hänsyn till det ja jag har inte ord för det.

 9. Den där pingelingarn som håller på och pingar har inget för det alls eftersom dina läsare struntar blankt i att läsa skiten överhuvudtaget. Man scrollar liksom bara förbi, det är bara som en plötslig flugskit på skärmen, som försvinner när man blinkar. Så den som lägger in de där onödiga grejerna ödslar bara tid och minuter av sitt liv på att lägga in det där ingen läser. Tänk om den skulle räkna ihop de minuterna som det tar att göra det och faktiskt se hur mycket tid som går åt av dennas liv till total meningslöshet. Jag undrar om denna då skulle välja att göra något bra i sitt eget liv istället. Tänk att ha ödslat viktig tid av sitt liv till att bedriva meningslösa drev och sprida elakheter istället för att ha gjort bra saker för sig själv och sina nära och kära. Snacka om att ångra sig! Ha en fin helg och krya på dig My! Kram!

  • Jag är läsare o tycker det är elakt o dumt. Inget man mår bra av. Hur kan vuxna bete sej så?? Något är fel då. Och my ska respekteras när hon säger ifrån. Ingen skam i kroppen har dom.

 10. Bara lite info i all välmening. Grönt snor betyder inte att du är på bättringsvägen, utan att det pågått ett tag.
  Om jag var du, vilket jag så klart inte är ? så skulle jag inte gå ut med feber i kroppen, eller första dagen feberfri. Låt det ta sin tid, det går inte att skynda sig bli frisk.
  Krya på dig.

  • Nej, gå inte ut med feber i kroppen.!!!
   Det handlar om att vila och åter vila. Spring inte på
   ”galor” när man har förkylning i kroppen.

  • Ja… Alla lär vi oss den hårda vägen. Så länge jag slipper att min familj, min son och hans bröder hänga ut negativt och att soc blir inkopplad så är jag nöjd! 🙏🏻❤️

 11. Den där pingelingarn som håller på och pingar har inget för det alls eftersom dina läsare struntar blankt i att läsa skiten överhuvudtaget. Man scrollar liksom bara förbi, det är bara som en plötslig flugskit på skärmen, som försvinner när man blinkar. Så den som lägger in de där onödiga grejerna ödslar bara tid och minuter av sitt liv på att lägga in det där ingen läser. Tänk om den skulle räkna ihop de minuterna som det tar att göra det och faktiskt se hur mycket tid som går åt av dennas liv till total meningslöshet. Jag undrar om denna då skulle välja att göra något bra i sitt eget liv istället. Tänk att ha ödslat viktig tid av sitt liv till att bedriva meningslösa drev och sprida elakheter istället för att ha gjort bra saker för sig själv och sina nära och kära. Snacka om att ångra sig! Ha en fin helg och krya på dig My! Kram!

  • Jag är läsare o tycker det är elakt o dumt. Inget man mår bra av. Hur kan vuxna bete sej så?? Något är fel då. Och my ska respekteras när hon säger ifrån. Ingen skam i kroppen har dom.

 12. Bara lite info i all välmening. Grönt snor betyder inte att du är på bättringsvägen, utan att det pågått ett tag.
  Om jag var du, vilket jag så klart inte är 😉 så skulle jag inte gå ut med feber i kroppen, eller första dagen feberfri. Låt det ta sin tid, det går inte att skynda sig bli frisk.
  Krya på dig.

  • Nej, gå inte ut med feber i kroppen.!!!
   Det handlar om att vila och åter vila. Spring inte på
   ”galor” när man har förkylning i kroppen.

 13. Hej My, vill bara informera om att Vitamin D3-K2+Coconut Oil, 90 kapslar
  Green Nutrition du tipsar om, innehåller E-ämnen/nummer.
  E-nummer är ett specifikt ID-nummer som används för beteckning tillsatser i livsmedel som godkänts för användning i Europa.
  Mikrokristallin cellulosa som finns i dina D-vitaminer har E-nummer E460.
  E300 är askorbinsyra (c-vitamin), E160a finns tex i morötter. Dina ägg innehåller tex E101 (riboflavin) så minimera inte ditt intag av E-ämnen för många är helt naturliga.

 14. Skam beroende ? Blev jag oxå, tittade på säsong 1 och 2 under 1 1/2 dag haha.. 3 klämde jag i torsdags, längtar redan till nästa säsong.Krya och ta det lugnt,snart är du på benen och är pigg igen. Kram

 15. Hej My, vill bara informera om att Vitamin D3-K2+Coconut Oil, 90 kapslar
  Green Nutrition du tipsar om, innehåller E-ämnen/nummer.

  E-nummer är ett specifikt ID-nummer som används för beteckning tillsatser i livsmedel som godkänts för användning i Europa.
  Mikrokristallin cellulosa som finns i dina D-vitaminer har E-nummer E460.
  E300 är askorbinsyra (c-vitamin), E160a finns tex i morötter. Dina ägg innehåller tex E101 (riboflavin) så minimera inte ditt intag av E-ämnen för många är helt naturliga.

 16. Skam beroende 😉 Blev jag oxå, tittade på säsong 1 och 2 under 1 1/2 dag haha.. 3 klämde jag i torsdags, längtar redan till nästa säsong.Krya och ta det lugnt,snart är du på benen och är pigg igen. Kram

 17. Måste varit rysska tanter som gav komplimanger för ’outfiten’ Herregud så gräsligt.
  Sjukstuga, sjukstuga, sjukstuga….hur ofta får man lov att skriva det?

  • Så elakt! Har man inget snällt att säga kan man vara tyst!! Säger du så till folk irl också? Då är du nog väldigt ensam o inte omtyckt. Kan ju va bra för dig att veta.

 18. Måste varit rysska tanter som gav komplimanger för ’outfiten’ Herregud så gräsligt.
  Sjukstuga, sjukstuga, sjukstuga….hur ofta får man lov att skriva det?

  • Så elakt! Har man inget snällt att säga kan man vara tyst!! Säger du så till folk irl också? Då är du nog väldigt ensam o inte omtyckt. Kan ju va bra för dig att veta.

 19. En vänlig fråga, vad är det för skillnad på de vitaminerna du samarbetar med nu och bärboosten du gjorde reklam för förr? Det är ju betteryou som gör båda?

  • Bär boosten är fantastisk! Men just nu belyst jag bla D-vitamin då jag (och många andra) inte får i mig tillräckligt ? med kokosoljan i så får man betydligt bättre upptagningförmåga. Det stämmer Better You tillverkar båda ?

    • Det är rena produkter båda två. Bär Boosten är en boost med flera vitaminer. D-vitaminen har en högre dos med just D-vitamin bla =) Jag förstår att det känns som en djungel, måååånga produkter och många företag att välja på idag. Men som det är rena produkter utan en massa socker och andra konstiga ämnen vi vill ha =)

 20. En vänlig fråga, vad är det för skillnad på de vitaminerna du samarbetar med nu och bärboosten du gjorde reklam för förr? Det är ju betteryou som gör båda?

  • Bär boosten är fantastisk! Men just nu belyst jag bla D-vitamin då jag (och många andra) inte får i mig tillräckligt 🙂 med kokosoljan i så får man betydligt bättre upptagningförmåga. Det stämmer Better You tillverkar båda 🙂

    • Det är rena produkter båda två. Bär Boosten är en boost med flera vitaminer. D-vitaminen har en högre dos med just D-vitamin bla =) Jag förstår att det känns som en djungel, måååånga produkter och många företag att välja på idag. Men som det är rena produkter utan en massa socker och andra konstiga ämnen vi vill ha =)

  • Som det är eller som DU tycker att det är. Sociala medier är en stor del av våra liv idag. Glöm inte att det är DU som läsare som väljer vem du följer. Du har stalkat mig i 1.5 år med BARA elaka, förolämpande och ogenomtänkta kommentarer. Färjestaden bor du i. Hmm, brukade du komma in och titta på mig i butiken också?

  • spelar ingen roll. Alla får vi vara som vi vill så länge vi inte gör andra illa, som t ex du gör med kommentarer ingen bett om varken irl el på en blogg. Bemöt andra som du själv vill bli bemött. Finns säkert någon el några som inte gillar din klädstil, vill du få en taskig kommentar om det? Tror inte du gillar det i längden. Vi får tänka va vi vill men inte säga allt . Dels ur moraliskt perspektiv men också i vissa lägen lagligt, ex kan Sk åsikter bli förtal om det skadar personen allvarligt och det inte är sant, med tanke på hur bred spridning det också har på nätet är det något att tänka på för många …

  • Som det är eller som DU tycker att det är. Sociala medier är en stor del av våra liv idag. Glöm inte att det är DU som läsare som väljer vem du följer. Du har stalkat mig i 1.5 år med BARA elaka, förolämpande och ogenomtänkta kommentarer. Färjestaden bor du i. Hmm, brukade du komma in och titta på mig i butiken också?

  • spelar ingen roll. Alla får vi vara som vi vill så länge vi inte gör andra illa, som t ex du gör med kommentarer ingen bett om varken irl el på en blogg. Bemöt andra som du själv vill bli bemött. Finns säkert någon el några som inte gillar din klädstil, vill du få en taskig kommentar om det? Tror inte du gillar det i längden. Vi får tänka va vi vill men inte säga allt . Dels ur moraliskt perspektiv men också i vissa lägen lagligt, ex kan Sk åsikter bli förtal om det skadar personen allvarligt och det inte är sant, med tanke på hur bred spridning det också har på nätet är det något att tänka på för många …

 21. Hej! I all välmening så kan jag inte se att D-vitaminerna är vegetabiliska. Bara att kapseln är det. D3 är normalt inte vegetabiliskt och om tillverkaren inte specifikt går ut med infon är det antaglien animaliskt.
  Krya på dig!

 22. Hej! I all välmening så kan jag inte se att D-vitaminerna är vegetabiliska. Bara att kapseln är det. D3 är normalt inte vegetabiliskt och om tillverkaren inte specifikt går ut med infon är det antaglien animaliskt.

  Krya på dig!

  • Hej Cam Cam. Jag vet egentligen inte vem du är. Jag vet inte heller hur du mår. Men jag kan göra ett konstaterande att du har en ordentlig hang-up på mig. Jag uppfattar det att du på nästan ett obehagligt sätt stalkar mig! Det är min känsla och uppfattning av ditt återupprepade sätt att helt skoningslöst häng ut mig på ett osmakligt sätt.
   Att ifrågasätta mig, håna mig, och driva på en hets som leder till ren och skär mobbning är under all kritik. Jag kände inte till dig innan du började dyka upp i MITT kommentarsfält, med DINA inlägg om MIG.
   Då du inte bara hänger ut mig, utan även andra vänner och bloggkollegor så undrar jag hur du mår?
   Du skrev nyligen elakt om Elaine Eksvärd. Jag läste hur det faktisk påverkar fler än mig med dina inlägg och kränkningar. Vi är många som blir sårade och tar illa vid oss. Nu ska jag låta Elaine tala för sig själv, men denna super woman och jag är tydligen rörande överens om att det du gör är långt ifrån okay!
   Du skriva dessvärre om många andra också, som även dom reagerat Annika Englund, Alexandra ”Kissie” Nilsson, Isabella ”Blondinbella”, Daniel Paris m.f WHY?
   Det är en sak att ”rapportera” om andra kändisar och bloggare. DET kan vara roliga inlägg, där du lyfter fram positiva saker, om du nu vill rapportera gällande andra bloggare. Tex, om/när någon väntar/får barn. När någon gifter/förlovar sig. När någon släpper en bok. Ett roligt citat, en snygg outfit. Ja inte vet jag. Det är bara fantasin som sätter gränserna. MEN, om du istället skulle skriva positiva saker om alla du skriver om och sprida pepp, motivation och nätkärlek så skulle ju VI. Jag med andra bloggare både nämnda och onämnda ge dig cred, länkningar och uppskatta det du gör.
   Läsarna skulle förmodligen också uppskatta det du gör. Du som ändå besitter makten med en relativt tung trafik borde väl använda den till något bra istället för att hetsa människor till att hata, dela och rapportera. Det är ju för sjutton maktmissbruk enligt mig.
   Du sprider ut lögner. Insinuerar och går in för att jävlas och förstöra. VARFÖR? Hur kan man medvetet vara så utstuderat elak? Varför?
   När du skrev ditt inlägg ”Ljuger My om sitt nya jobb som PT” var en fråga enligt dig. Den fakta du baserade det på stämde inte. Utbildningen har förändrats sedan DU gick utbildningen på SAFE Education. Jag är utbildad PT och inte ”bara” instruktör. Konsekvenserna av detta blev följande:
   Det var min första dag på jobbet. Jag var förväntansfull, glad och samtidigt lite nervös. Jag presenterade mig för mina kollegor och gjorde ett första intryck. Första intrycket blev för hälften av mina kollegor, att repan OCH SATS huvudkotor blivit nedringda pga av DITT inlägg. Jag hade inte ens hunnit presentera mig för människorna som fick ta emot dessa samtal. SATS VD blev inkopplad, man spårade samtal och försökte styra upp det drev mot mig som DU skapade med DITT inlägg.
   Det drog med sig stora konsekvenser för både mig och SATS ledning. Min anställning hängde löst, (trodde jag) Tills SATS valde att backa mig i frågan och hitåt ett sätt att hantera denna fruktansvärda situation. Jag mådde skit! Jag gick in och grät inne på toan i personalrummet. Jag kände mig som i en riktig ”mean girls film” Jag skämdes inför mina kollegor. Som dessutom inte förstår sig på bloggbranchen. Nu fick dom lära känna både den och dess baksida.
   Du är bloggare, jag är bloggare. Båda är vi människor, med både fel och brister.
   Hur FAN kan man tillåta den mobb, och det drev som sker i ditt kommentarsfält, baserat på DINA inlägg. Mot mig och mÅNGA andra?!
   Att läsa alla hårda, elaka och kränkande ord om mig, på din sida. Det är ju inte normalt. DU är ansvarig över din sida. Ingen annan. Hat föder hat. Vi är trots allt även förebilder för många av våra läsare. Precis som barnen…. Dom gör inte som vi säger, dom gör som vi gör! Kanske någonting som du borde ha i åtanke.
   Även om du flera gånger, med en hårfin gräns klarar dig undan ifrån just förtal. Så är det ju bara näthat och kaos du skapar. Förstår du inte gatt alla vi som byggt upp våra bloggar på egen hand. VI som inte skor oss på andras bekostnad har fått nog.
   Jag ska bara tala för mig själv i detta fallet. JAG har fått nog. Hat föder hat, som vi gör gör många andra. Det är inte bara vuxna kloka människor som läser våra bloggar det är ven minderåriga och ungdomar.
   TACK och lov är min egen son bara 6 år gammal. Så han slipper iallfall att läsa allt elakt som DU skriver om mig, och framförallt allt elakt som DU låter dina läsare skriva om i ditt kommentarsfält. Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev ”anonymt” anmäld till RO. Där man använde dig som referens och källa. Du plockar mina citat och ord ur sitt sammanhang och bygger ihop en egen sanning av det.
   Du hänger ut mig och hånar mig angående mitt sjukhusbesök och min förstoppning som följde av operationen. På ett väldigt osmakligt sätt så hånar du detta. Du tar upp det när jag sitter på Cancerfondens årliga gala. Jag jobbar mot cancer. Du har INGEN ANING om hur cancer har och fortfarande påverkar mitt liv. Det är OSMAKLIGT att hänga ut mig som du gör.
   Du ifrågasätter ”Är My verkligen såhär dum i huvudet på riktigt”. Vet du Cam Cam, jag är inte perfekt. Jag stavar som en kratta, jag råkade ut för både blindarmen och för njursten. Jag opererades och blev förstoppad. SHIT HAPPENS! MEN jag är aldrig medvetet elak och utstuderat går in för att förstöra andra människor liv. Jag personligen håller på att bygga upp mitt eget liv efter att total-kraschat både fysiskt och psykiskt efter min konkurs, och två dödsfall. RESPEKT Cam Cam! Vem vill du vara? Vill du vara omnämnd som bloggaren som sprider näthat som ingen tycker om. Bloggaren som trycker ner, förtalar och kränker andra människor, för att få mer statistik. Det är FAN inte okay! Jag ber dig som Mamma, som människa, som bloggare, som kvinna. BYT TAKTIK! Du sårar ju för fasiken människor på löpande band….. Gör din grej fast, HELT tvärt om. SNÄLLA rara du, lämna mig ifred nu! / My Martens

  • Hej Cam Cam. Jag vet egentligen inte vem du är. Jag vet inte heller hur du mår. Men jag kan göra ett konstaterande att du har en ordentlig hang-up på mig. Jag uppfattar det att du på nästan ett obehagligt sätt stalkar mig! Det är min känsla och uppfattning av ditt återupprepade sätt att helt skoningslöst häng ut mig på ett osmakligt sätt.
   Att ifrågasätta mig, håna mig, och driva på en hets som leder till ren och skär mobbning är under all kritik. Jag kände inte till dig innan du började dyka upp i MITT kommentarsfält, med DINA inlägg om MIG.
   Då du inte bara hänger ut mig, utan även andra vänner och bloggkollegor så undrar jag hur du mår?

   Du skrev nyligen elakt om Elaine Eksvärd. Jag läste hur det faktisk påverkar fler än mig med dina inlägg och kränkningar. Vi är många som blir sårade och tar illa vid oss. Nu ska jag låta Elaine tala för sig själv, men denna super woman och jag är tydligen rörande överens om att det du gör är långt ifrån okay!

   Du skriva dessvärre om många andra också, som även dom reagerat Annika Englund, Alexandra ”Kissie” Nilsson, Isabella ”Blondinbella”, Daniel Paris m.f WHY?
   Det är en sak att ”rapportera” om andra kändisar och bloggare. DET kan vara roliga inlägg, där du lyfter fram positiva saker, om du nu vill rapportera gällande andra bloggare. Tex, om/när någon väntar/får barn. När någon gifter/förlovar sig. När någon släpper en bok. Ett roligt citat, en snygg outfit. Ja inte vet jag. Det är bara fantasin som sätter gränserna. MEN, om du istället skulle skriva positiva saker om alla du skriver om och sprida pepp, motivation och nätkärlek så skulle ju VI. Jag med andra bloggare både nämnda och onämnda ge dig cred, länkningar och uppskatta det du gör.

   Läsarna skulle förmodligen också uppskatta det du gör. Du som ändå besitter makten med en relativt tung trafik borde väl använda den till något bra istället för att hetsa människor till att hata, dela och rapportera. Det är ju för sjutton maktmissbruk enligt mig.
   Du sprider ut lögner. Insinuerar och går in för att jävlas och förstöra. VARFÖR? Hur kan man medvetet vara så utstuderat elak? Varför?
   När du skrev ditt inlägg ”Ljuger My om sitt nya jobb som PT” var en fråga enligt dig. Den fakta du baserade det på stämde inte. Utbildningen har förändrats sedan DU gick utbildningen på SAFE Education. Jag är utbildad PT och inte ”bara” instruktör. Konsekvenserna av detta blev följande:
   Det var min första dag på jobbet. Jag var förväntansfull, glad och samtidigt lite nervös. Jag presenterade mig för mina kollegor och gjorde ett första intryck. Första intrycket blev för hälften av mina kollegor, att repan OCH SATS huvudkotor blivit nedringda pga av DITT inlägg. Jag hade inte ens hunnit presentera mig för människorna som fick ta emot dessa samtal. SATS VD blev inkopplad, man spårade samtal och försökte styra upp det drev mot mig som DU skapade med DITT inlägg.

   Det drog med sig stora konsekvenser för både mig och SATS ledning. Min anställning hängde löst, (trodde jag) Tills SATS valde att backa mig i frågan och hitåt ett sätt att hantera denna fruktansvärda situation. Jag mådde skit! Jag gick in och grät inne på toan i personalrummet. Jag kände mig som i en riktig ”mean girls film” Jag skämdes inför mina kollegor. Som dessutom inte förstår sig på bloggbranchen. Nu fick dom lära känna både den och dess baksida.
   Du är bloggare, jag är bloggare. Båda är vi människor, med både fel och brister.
   Hur FAN kan man tillåta den mobb, och det drev som sker i ditt kommentarsfält, baserat på DINA inlägg. Mot mig och mÅNGA andra?!
   Att läsa alla hårda, elaka och kränkande ord om mig, på din sida. Det är ju inte normalt. DU är ansvarig över din sida. Ingen annan. Hat föder hat. Vi är trots allt även förebilder för många av våra läsare. Precis som barnen…. Dom gör inte som vi säger, dom gör som vi gör! Kanske någonting som du borde ha i åtanke.
   Även om du flera gånger, med en hårfin gräns klarar dig undan ifrån just förtal. Så är det ju bara näthat och kaos du skapar. Förstår du inte gatt alla vi som byggt upp våra bloggar på egen hand. VI som inte skor oss på andras bekostnad har fått nog.
   Jag ska bara tala för mig själv i detta fallet. JAG har fått nog. Hat föder hat, som vi gör gör många andra. Det är inte bara vuxna kloka människor som läser våra bloggar det är ven minderåriga och ungdomar.
   TACK och lov är min egen son bara 6 år gammal. Så han slipper iallfall att läsa allt elakt som DU skriver om mig, och framförallt allt elakt som DU låter dina läsare skriva om i ditt kommentarsfält. Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev ”anonymt” anmäld till RO. Där man använde dig som referens och källa. Du plockar mina citat och ord ur sitt sammanhang och bygger ihop en egen sanning av det.

   Du hänger ut mig och hånar mig angående mitt sjukhusbesök och min förstoppning som följde av operationen. På ett väldigt osmakligt sätt så hånar du detta. Du tar upp det när jag sitter på Cancerfondens årliga gala. Jag jobbar mot cancer. Du har INGEN ANING om hur cancer har och fortfarande påverkar mitt liv. Det är OSMAKLIGT att hänga ut mig som du gör.
   Du ifrågasätter ”Är My verkligen såhär dum i huvudet på riktigt”. Vet du Cam Cam, jag är inte perfekt. Jag stavar som en kratta, jag råkade ut för både blindarmen och för njursten. Jag opererades och blev förstoppad. SHIT HAPPENS! MEN jag är aldrig medvetet elak och utstuderat går in för att förstöra andra människor liv. Jag personligen håller på att bygga upp mitt eget liv efter att total-kraschat både fysiskt och psykiskt efter min konkurs, och två dödsfall. RESPEKT Cam Cam! Vem vill du vara? Vill du vara omnämnd som bloggaren som sprider näthat som ingen tycker om. Bloggaren som trycker ner, förtalar och kränker andra människor, för att få mer statistik. Det är FAN inte okay! Jag ber dig som Mamma, som människa, som bloggare, som kvinna. BYT TAKTIK! Du sårar ju för fasiken människor på löpande band….. Gör din grej fast, HELT tvärt om. SNÄLLA rara du, lämna mig ifred nu! / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...