Operation om några timmar.. Min ängel <3

image image

Hej Fina! Vad gulliga ni är som visar er omtanke, TACK <3 När man inte mår bra, så får man helt andra perspektiv, på vad som egentligen är viktigt. På vad som VERKLIGEN betyder något.

Jag är inte tuff just nu. Lite nervös och orolig. 

Igår tampades jag med smärtor som liknar förlossningsvärkar. Jag svimmade av när smärtan var som värst. I ambulansen hörde jag den omtänksamma Ambulanskvinnan förbereda sjukhuset på prioritering och att det eventuellt är en redan  brusten blindtarm. (!?!! Panik!) 

Ambulanskvinnan tittade på mig med varma ögon och sa ”vi är snart framme My, det kommer ordna sig”

jag var skräckslagen! Den smärtan jag upplevde var så brutal, och går inte beskriva med ord. Samtidigt var jag vädligt morfinpåverkad, så att allting kändes konstigt. Nästan lite overkligt.

Framme på sjukhuset så möttes jag av fantastiska doktorer och sjukhus personal. Men som jag tidigare skrev så jobbar alla under press. Det är tung belastning här just nu. Sjukhuset är överfullt! Jag själv sov på en säng i korridoren precis utanför personalens omklädningsrum. Natten har varit lång. Kräkningar, kramper, och hårda attacker av krampanfall.

VAD händer?! Vad är det för fel på mig?!

Imorse så dök min ängel upp. Annelie kom hit.

Hon har funnits vid min sida hela dagen. I allt i från diskussioner med läkare, till anfallen, till kräkningarna, till toabesök, undersökningar och andra mindre smickrande situationer. Ja. Hon sitter fortfarande brevid mig nu.

Mitt i allt elende så håller hon mitt humör uppe och vi skrattar och skojar mellan anfallen.

Trots allt så är det viktigt med både humor och självdistans, specielle i sådana tillfällen. <3

image

 Nåväl, Operationen för blindtarmen ställdes in, det var inte blindtarmen.

Hela dagen har jag undersökts. Avvaktat. Fastat,  Röntgats, ultraljud m.m Frågorna har varit många, njursten, brock, gallsten, blindtarm, systor, och Gud vet vad. Man har änsålänge inte fastställt felet.

Nu vågar man inte vänta längre utan man har bestämt sig för att operera mig om ett par timmar… 

image

Nyduschad och i väntan på operation ikväll eller inatt…

image

Kram… Och tack för att du finns <3 /My Martens

45 Komentarer

 1. Fyy fikon säger jag bara. Blev helt bestört när jag läste. Jag blev genuint orolig. kommer att vara med.
  villken fin vän du har. Hon är guld värd.
  stor hjärtekram till dig

 2. Vad ska de operera för? Jag har gått igenom samma symptom. Låg inne i 4 dygn, men sen gick det över.
  Krya på dig! Inget roligt att inte vara kry!

  • Dom ska nog in och titta…..
   Själv hade jag körtelbuk med samma symtom som blindtarmsinflammation, låg inne 3 dygn.
   Det går bra ska Du se!

 3. Lider med dig fina My <3
  Men vad ska dom operera om dom inte vet vad det är? :-s håller iaf tummarna att allt går bra.
  Varm krya-kram till dig

 4. Åh tänker på dig ❤️❤️Det kommer gå bra! Du är stark & fixar även detta även om du känner dig orolig, rädd och inte alls bekväm minst sagt kaxig! Helt normala känslor även om man är vuxen. En operation är alltid ett ingrepp, och ingen situation som man är van vid. Däremot är kirurgerna och vårdpersonalen proffs och vana vid dessa situationer!! Dem kan sin sak 🙏😷😍 Jag är själv nyopererad , steloperation i ryggen för diskbråck sen 10 år .min andra operation på 1 år, kan säga att jag är 40 år fyllda har fött två barn har haft njursten plus andra saker men jag var som ett barn inför denna operation grät var nervös rädd orolig och inte kaxig alls…. ska tilläggas att jag är själv sjuksköterska inom akutvård sen 18 år 🙈😂👍så jag förstår dig fina!! Skickar stryka och kärlek ! Krya på dig ❤️❤️❤️Allt kommer bli bra i slutändan det viktigaste är att du blir frisk och en pigg My igen så du orkar med din lileman och ditt liv i stort! Var rädd om dig ❤️ Glöm aldrig att just du är värdefull ! Kram ❤️

 5. Stackars fina du ❤ Vilken fin vän du har som är hos dig ❤ Skönt att du är i trygga händer.
  Krya på dig och stor Kram från Pernilla

 6. Stackars dig My! Jag hoppas att de hittar felet när de opererar dig och att du mår bättre imorgon. Massor med styrke och krya på dig kramar!

 7. Åh gumman <3
  Känner igen det, jag var i den situationen 22/23 dec förra året. Det är ingen roligt alls.
  Men det kommer gå bra.
  Många varma kramar

 8. Tagit bort både njursten o gallsten o blåsan. Någon skrev titthål gör inte ont efteråt. Hade skitont o allaandra patineter. Kunde knappt gå på en vecka. Ersta var toppen. Vilket sjukhus var du på. Mitt var planerat men fick morfin många gånger för gallan på hösten. Krya på dej. Men nog måste dom sett på prover o röntgen vad du har ont av.

 9. Mina fd kollegor kirurgerna på DS dom kommer göra ett fantastiskt jobb och titta i magen vad som är felet och åtgärda det. Kommer gå så bra så!

 10. Krya på dig!
  Hoppas dom hittar vad felet är.
  Finns typ inget värre än dom där magsmärtorna.. Jag har fått uppleva brusten blindtarm och det är helt klart det värsta smärtorna jag haft. Vet att du inte hade problem med blindtarmen men jag kan relatera till dina smärtor och lider med dig. Vilken underbar vän du har som finns vid din sida! Massa Krya På Dig Kramar!

 11. Å vad skönt att Annelie är med dig. Man känner sig sååå liten när man inte mår bra. Tänker på dig och hoppas du är bättre imorgon. Kram

 12. Godmorgon My!
  Har tänkt på dig hela natten ÄVEN i mina drömmar. Minns inte vad jag drömt MEN rörigt har det varit. Lite som ditt liv detta året 😉 Konstigt att man kan drömma om någon man inte känner. Nu hoppas jag att läkaren har hittat det onda och fixat så du snabbt blir bra igen….!!! För 2017 måste börja bra för dig SÅ är det bara!
  KryaPåDigKramar <3 Annika

  • Åhhh! Gulle dig! Skickar över mitt ”massutskick” till familj och vänner :

   Hej! Operationen gick bra…
   Vad man gjort får jag reda på imorgon bitti som först.. Men
   Blindtarmen är nu borta. Smärtan och blödningen också ✨🙌🏻

   jag har äntligen fått lämna upp-vaket och komma tillbaka till avdelningen 🙏🏻 ingen smärta just nu, men väldigt hög på morfin 😂😂😂😘 Gonatt … (Tack snälla du för din omtanke ❤️)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...