Personliga julklappar =)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Klockan är nu strax efter 21:30. Jag är trött, men nöjd och tillfreds. Jag jag precis kommit hem ifrån jobbet, från SATS i Märsta. Sitter på en stol i köket och dricker te. Idag har varit en bra dag.

Några nya möten med nya PT kunder, planering, målsättning och en resa mot individuella mål har startat.

Men även Uppföljning av pågående kunder, resultat på den perioden dom vart just mina kunder. Kilon som rasat, centimetrar och omfång som minskat, sömn som blivit bättre. Människor som blivit starkare både i kropp och själ… DET är anledning till mitt val att jobba som PT. Att de stoltheten, glädjen och lyckan i ögonen när dom inser vad dom åstadkommit. <3

Nu ska jag ta kväll. Men först ska du få ett tips…

Snart är julen här, det går fort. Jag längtar jättemycket! =) i är är det nämligen min tur att ha Ludvig <3 jag HATAR julen när jag inte har det. Men i år är det våran jul <3 

I samarbete med Önskefoto har jag beställt hem lite personliga julklappar. Har inte bestämt mig än vad jag ska ge bort och vad jag ska behålla själv =)

Jag har beställt 3 grejer,  Kan dock börja med att avslöja de första två =) Den första är en canvastavla! Den andra produkten är en fotokalender där självklart lilleman är en stor del i men just tavlan fick bli på mig själv, då jag ska ge bort den till någon som jag vet kommer bli glad =) Utan att säga för mycket så är det en familjemedlem =)

Nu när jag har lilleman känns det extra roligt att få personliga julklappar. Det uppskattas verkligen av alla och blir minnen för livet. =)

Men även jag uppskattar det, så jag har också beställt en fotokalender som vi ska ha hemma och fylla i både mina aktiviteter men även lillemans. =) är bra för honom att kunna lära sig att titta och räkna ner till extra roliga dagar. Visst är den fin?

Ledsen för dåligt ljus osv men jag ska ta lite bättre kamerabilder snart på tavlan. Haha konstigt kanske med en bild på mig själv, men som sagt kommer personen bli väldigt glad =)

Vill du beställa en canvastavla? Klicka HÄR!

mybild2 mybild1

och här kommer vår fina kalender. Ska visa lilleman, han kommer bli så glad =)

ludvig1 myludvig90

mylude90

Besök gärna Önskefoto och beställ er egen kalender. Perfekt att ha som “kom ihåg” och kul för barnen =)
HÄR hittar ni kalendern. Kram och Gonatt……

/ My Martens

 

I samarbete med Önskefoto

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *