Vackra Sigtuna! Trendspaning…

image

Outfit iform av Trendspanare: Tights och hoodie: Röhnisch Skor: NIKE Handskar: Röhnisch Väst: North Sail

Foto: Herman Caroan 

 

Hej fina!

Vilken morgon, vilken dag! Solen skiner över Sigtuna idag <3  Jag sov ut… eller försökte sova ut. Lilla Sture ville gosa. Han hoppade upp och la sig PÅ ansiktet. Jag puttade honom åt sidan.. sådär höll vi på om och om ige. Han är verkligen den socialaste katten jag någonsin har träffat! Nåväl, när jag tillust gav upp och gick upp för att göra kaffe så sken solen. Inte jätte starkt, men ändå sådär härligt ljust. Jag hoppade i mina träningskläder och gav mig ut. Lååååång PW på 1.5 timme. Musik och teledejt under tiden. Eftersom jag kännt mig krasslig så försöker jag att bara ta det lugnt just nu. At vara ute i friska luften, titta ut över Sigtunas mysiga gränder och fantastiska strandpromenad. DET är kvalitetstid det. 

image

 

Jag har precis bokat Lillemans flygbiljett. Imorgon börjar mamma veckan och det blir doning och reda igen 😉 På bordet framför mig ligger restens ifrån fredagens Gatsby & 20-tals fest på Bröllopsgalan. Tyket det är lite synd att den stilen inte längre är aktuell mer än på tema fest…image image

Sture ligger också på bordet. Han får inte vara där när vi äta dock. Men sitter jag och jobbar så vill han givetvis vara med….

Nu ska jag strax åka mot Lidingö, och Inredas shoproom. En kaffedejt med Annlie och spana in nyheterna =) I samarbete med inreda.com så kan jag tipsa om att hon har öppet idag mellan kl 12:00-15:00. Tryffelsingan 12 Lidingö.

-Kanske syns vi där? Vi hörs senare! Kramar

/ My Martens

25 Komentarer

 1. Hej ! Kan inte du göra ett inlägg om hur man tränar efter en Bukplastik operation ! Har själv nyligen gjort en sådan Op … och skulle vara glad för några små tips ! ?

  • Hej MB =) Alltså, om man motionerar, en PW i lite tempo så blir man genomsvettig. Jag gick som jag skrev 1.5 timme. Även om det rent tempomässigt inte går att jämföra med en löprunda så är blir man ändå svettig. Det viktiga för mig är att jag inte stannar kvar ute när jag ”kyls ner” och varvar ner efter min runda. Utan att jag kliver in inomhus innan jag blir kall när rundan är slut =)

 2. Hej ! Kan inte du göra ett inlägg om hur man tränar efter en Bukplastik operation ! Har själv nyligen gjort en sådan Op … och skulle vara glad för några små tips ! 😀

  • Hej MB =) Alltså, om man motionerar, en PW i lite tempo så blir man genomsvettig. Jag gick som jag skrev 1.5 timme. Även om det rent tempomässigt inte går att jämföra med en löprunda så är blir man ändå svettig. Det viktiga för mig är att jag inte stannar kvar ute när jag ”kyls ner” och varvar ner efter min runda. Utan att jag kliver in inomhus innan jag blir kall när rundan är slut =)

 3. Nästa gång jag åker till sthlm ska jag lägga in tid för att åka till Inreda.com fysiska butik det finns massor vill ha saker där. Men jag är ju sådan att jag vill känna och se och lukta på doftljusen mm. även fast det står vad det luktar…
  Ska du förresten vara med på Allt för hälsan mässan i helgen? Där måste ju vara ett perfa ställe att trendspana ?
  Ha en mysig mamma vecka ? och hoppas din förkylning har lagt sig, det känns som om jag har en i kroppen på uppgång så jag dubblar min dos Beepropolis nu i ett par dagar för boosta ordentligt.

  • Hej! Ja det får du verkligen göra =) kanske syns vi där… hojta innan du kommer upp! Jag jobbar på Allt För Hälsan mässan =) Detsamma till dig! Stor kram

   • Kul ? Jag känner ”nån” som jobbar förfullt med den just nu och kommer då förmodligen att jobba även där så då kanske du kan gå och hälsa i från hans syster. Om du har tid förståss, verkar vara en massa att rodda och grejja med inför den och under den….

 4. Nästa gång jag åker till sthlm ska jag lägga in tid för att åka till Inreda.com fysiska butik det finns massor vill ha saker där. Men jag är ju sådan att jag vill känna och se och lukta på doftljusen mm. även fast det står vad det luktar…
  Ska du förresten vara med på Allt för hälsan mässan i helgen? Där måste ju vara ett perfa ställe att trendspana 🙂

  Ha en mysig mamma vecka 🙂 och hoppas din förkylning har lagt sig, det känns som om jag har en i kroppen på uppgång så jag dubblar min dos Beepropolis nu i ett par dagar för boosta ordentligt.

  • Hej! Ja det får du verkligen göra =) kanske syns vi där… hojta innan du kommer upp! Jag jobbar på Allt För Hälsan mässan =) Detsamma till dig! Stor kram

   • Kul 🙂 Jag känner ”nån” som jobbar förfullt med den just nu och kommer då förmodligen att jobba även där så då kanske du kan gå och hälsa i från hans syster. Om du har tid förståss, verkar vara en massa att rodda och grejja med inför den och under den….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...