image

Godmorgon! Detta inlägget är i samarbete med inreda.com 

Du ska få MINA fem favoriter, och liiite till =) Idag blir det Ernst för hela slanten! Älskar denna mysfarbror och hans inredning… 

Men först en mini uppdatering från igårkväll, en kväll med 20-tal och Gatsby tema =)

image

Vilken kväll det blev. Jag med vänner var på Tändstickspalatset på Bröllops Guidens årliga gala. Bilder och uppdateringar från den fantastiska miljön, kvällen och ett dessertbord to-die-for! kommer senare. Jag kom hem strax efter 03:00 inatt. Hemma i Sigtuna, var som att komma till en spökstad. Det var nämligen strömavbrott så inga gatlysen eller ljus någonstans. Lite läskigt faktiskt. Men nu är strömmen tillbaka =) TACK och LOV! 

Från mingelkväll, strömavbrott till inredning.

Nu sa ni få mina FEM FAVORITER ifrån INREDA.COM  

Vi går mot adventstider, där vi både tänder ljus och piffar med blomster. Som florist i hjärtat och själen så brinner jag extra mycket för det sistnämnda. Nu vill jag lyfta fram dess ursnygga lökvaser från Ernst. Bilden längst upp är den större modellen med en Amaryllis i. SÅÅÅÅ snygg!

Dessa vaser är PERFEKTA för jul arrangemang, både med Amaryllisar, hyacinter och damplanteringar. Dekorera med mossa, kottar och nattliga grenar =) Här ser du dessa söta små ljuslyktor/vaser som också passar inför advents-piff =)

 Matcha din amaryllis eller hyacint vas med en uppsjö av dessa ljuslyktor. Blanda med ljus, eller som på bilden som en mini vas med poppel (eucalyptus). Fyll någon lykta med kanelstänger, eller kanske lite nötter. Det blir SUPER snyggt! 

 

image

Här hade jag svårt att bestämma mig. Så här vill jag lyfta fram ett kollage med godbitar ur Ernst sortimentet. Han är ju nästan för bra för att vara sann! En mysfarbror, som både lagar mat och brinner för inredning och verkligen förgyller våra skandinaviska hem med Ernst grejer. Han är nog en av våra mest folkkära profiler. Kolla in frukostbrickan, ÄLSKAR den!

 Du hittar hela hans sortiment HÄR 

image image

 

Ljus, i en oändlig kombination. Bygg ihop din egna ljusstake. Dekorera med olika tillbehör som passar nu till advent. Kanelstänger, mossa (finns brandsäker mossa) och andra fina tillbehör. DU hittar både brickor, ljusstakar och manchester hos inreda HÄR 

image

Här ser du amaryllis och hyacintvaserna igen. Men här i en vårdekoration. Med den vackra Frittelrian, eller som den heter på Svenska. Kungsängsliljan.

Så du kan använda den till annat när vi lämnar advent och juletider bakom oss 😉

Jag saknar mina blommor, min butik, och min personal väldigt mycket. <3 Det har gått drygt 4 månader. Mycket har hänt. Jag tar ett steg i taget, och sörjer det i min takt…

Vi hade lagt en stor order hos Ernst. Som vi skulle ha premiär för nu under hösten egentligen. Därför blev jag extra glad när inreda.com tog in det, och även satsade på mina favorit vaser =) 

Nu ska jag duscha, tvätta bort Gatsbylooken och ge mig ut för en löparrunda.

IMORGON, söndag 20/11 har Inredas shoproom öppet 12:00-15:00. Tryffelslingan 12 Lidingö, om du också vill komma förbi =) Hoppas vi ses där!

Kramar / My Martens  

Posted in: Allmänt
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *