image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Några veckor har gått sedan han började flyga själv. Ett stort steg för oss som föräldrar såklart. Men framförallt för Lilleman själv. 

Han är Världen modigaste, tuffaste, tryggaste, Självständigaste lilla kille! ❤️

Han har precis boardat ✈️ mot Kalmar och pappa-veckan. Han flyger ensam, med flyg assistans såklart. Men ändå. Kvar sitter jag på Arlanda, terminal 4, gate 44.  Väntar på att planer ska lyfta, först då åker jag Härifrån.

Tårarna rinner. Av både glädje och sorg. Så stolt över min modiga lilla kille. Så ledsen över att inte ha den där “kärnfamiljen” och min son på heltid!

Mitt egositsiska hjärta vill inte dela med mig als. Varken till hans pappa eller någon annan. Jag vill ha honom hos mig varje dag! (Som dom flesta föräldrar förmodligen vill)

Men alla barn har rätt till sina föräldrar, och mitt ego får inte komma i först hand…. Vi försöker kommunicerar och gör vårt bästa för att Lilleman alltid ska komma i första hand. 

Han är verkligen den absolut modigaste killen jag känner ❤️

/Stolt Mamma

på det planer sitter han. Snart lyfter det. Så närma men ändå så långt bort… 

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)
 • Tina

  Sån fin liten kille du har. Och han blir så bra på bild….en liten spjuver med glimten i ögat.
  Kram

 • alexandra

  vilken söting;-) så liten men ändå så stor, det märks att han är trygg och full av bus. var stolt över dig själv som mamma, my. jag tycker du verkar fantastisk!

 • Carolin

  Usch det måste vara sådan ångest att lämna sitt barn på flyget ensam, tänk om planet kraschar skulle jag tänka 🙁 Jättefin och duktig pojke har du, modig är han också! Men har ni rådfrågat någon barnpsykolog hur bra detta pendlande är egentligen? Små barn är ju så känsliga men otroligt bra på att tränga undan och inte visa…..Kan inte pappan och du komma överens om en gemensam ort att bo på? I alla fall tills sonen är lite äldre? Då slipper ju du också känna dåligt samvete. Annars kanske det är bättre att han bara bor hos en av er och har sin fasta plats på förskolan. Annars blir han ju i andra barns ögon “den annorlunda”. Ta INTE detta som kritik nu för så är det absolut inte menat. Men jag vet hur kringflackande kan påverka barn…..

  • My

   Ja, det är läskigt. Att planet skulle krascha är mindre sannolikt än att vi skulle krascha i en bilolycka….. Nu tar flighten 45min. Alltså mindre tid än vad jag lägger på pendling till mitt ena jobb. När vi bodde i Kalmar och hans pappa på öland så tog den sträckan ca 25 min (vid bra väglag). Av nära köra, mig som mamma och hans pappa så är detta ingenting han lider av. Vi har varit separerade sedan han var några veckor gammal. (Efter ett 6år långt förhållande) så han vet dessvärre inget annat… Tack för din omtanke 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *