image

Hej fina! Regn och rusk ute. Grått och trist inne. Jag har lämnat Lilleman på flyget och känner mig dessutom låg pga avd et. Därför vill jag sprida något gott och positivt istället. Detta är INTEeyt köpt inlägg… Bara jag som testar mig fram! I förebyggande syfte för att slippa onåd hos några nitiska damer sp skriver vi ändå “i samarbete med” då det kommer vara länkar till MINA val i detta inlägg. På så vis spar jag ca 25 frågor om ” vart ifrån”  😂

Nu är det dags för lite recept och inspiration till nyttiga mellanmål, fika eller när du kanske bara är sugen på något riktigt gott.  Det behöver inte vara varken tråkigt eller särskilt onyttigt! =)

Du som har följt mig här länge, vet att jag ääääälskar jordnötssmör. Jag köper det ekologiska och något nyttigare varianten. Självklart är det både kallorter och fetter i detta, men det är BRA fetter och allting handlar om en sund balans i det stora hela. Mellan både kost och träning.

Inspiration ifrån GreenChoice. Jag har bytt ut “vanlig” mjölk mot mandelmjölk, samt bytt ut kakao pulvret emot choklad proteinpulver med endast NATURLIGA produkter:

Gör såhär:

Smoothie lagret:

Mixa 0.5 färsk banan, 0.5 fryst banan, en skvätt osötad mandelmjök, 1krm kardemumma, 1 msk peanut butter,(Green Choice peanut butter)  2 msk choklad proteinpulver Green Nutrition, (HÄR )

FullSizeRender

Chia lagret:

3msk chiafrön, 2 dl mandelmjölk (osötad), 1msk jordnötssmör, Blanda noga och låt stå i 15-20 min. Varva smoothie och chia puddingen, toppa med valfri toping, färska bär, jordnösstmör, eller kanske lite kokosflingor =)

SÅÅÅÅÅ gott!!! Jag är jätte tacksam om du kan tänka dig att DELA min recept inlägg på Facebook, förutsatt att du tycker om dom 😉  

Nu ska jag bege mig till gymmet. Hade feber igår, så jag tar det lugnt för egen del. Kommer ta en lugn promenad på löpbandet med bra musik. För att sedan träna n ådra PT kunder under kvällen… Vi hörs senare!

Stor kram / My Martens 

Posted in: Recept
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *