Boxning med Lina! Nu på Arlanda…

imageHej! Jag nämnde det tidigare, att jag igår kört ett pass med Lina, som är bra för både kropp och knopp! Lina introducerar mig för kampsports världen… Hon ska lära mig att slåss! 😉 hehe!

Jag har precis kört mitt första pass boxning. Jag har tidigare kört Thai-boxing i Thailand, och testat lite på Shaolin på Södermalm med Nisse, mer än så har jag aldrig provat..

Igår Kändes det minst lika utmanade för hjärnan som för kroppen.  ”tänk på det” ”gör såhär” ”tänk på foten” ”visa mig axel” ”vrid kroppen”  osv… 

MEN så skönt! Att få slå, slå hårt! Är väldigt skönt! Att fightas är min nya medicin mot ångest. Jag hoppas det ska hjälpa! 

Jag har så otroligt mycket ilska, besvikelse, och sorg inom mig. Jag är och har alltid varit en fighter! Men nu ska jag ta fighter biten boxtavligen till en ny nivå!

 Lina är ett MMA-proffs, tidigare gladiator, som nu jobbar som PT och även är småbarnsförälder 🙂 Jag lärde känna henne genom Hälsokicken där hon är med och kör pass….image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ge mig några veckor… Så kanske jag kan börja sätta tekniken lite smått…. Sjukt kul var det iallfalla. Fortsättning följer…. Hämtade Lilleman lite tidigare… Vi tog en promenad längsmed strandpromenaden…. image

image

Nu är vi på flygplatsen. Denna gången blev det Arlanda istället för Bromma. Arlanda ligger bara 10-12 min hemifrån mig… Men är SÅ mycket surfare än Bromma! Jag hade glömt att boka i tid, så det fanns inga platser kvar på den andra flighten… Så det fick bli såhär. Han brukar ju åka måndagar, så den flighten är bokad men inte idag.. 

image image image image image image

Vi hörs senare….. Kramar /My Martens

14 Komentarer

  1. Du skriver att ni hade kvalitetstid på morgonen och att Lilleman skulle vara hemma på förmiddagen, sen skriver du att du hämtade honom tidigare för att åka till Arlanda
    Det låter väldigt ”hattigt” för ett barn..

    • Va???? Vi var hemma och hade kvalitetstid tills vi åkte till Arlanda. Vi tog alltså en extra dag ledigt. Vad är det du som ”föräldrar polis” vill komma? Det låter lite hattigt i ditt utryck däremot..

  2. Du skriver att ni hade kvalitetstid på morgonen och att Lilleman skulle vara hemma på förmiddagen, sen skriver du att du hämtade honom tidigare för att åka till Arlanda
    Det låter väldigt ”hattigt” för ett barn..

    • Va???? Vi var hemma och hade kvalitetstid tills vi åkte till Arlanda. Vi tog alltså en extra dag ledigt. Vad är det du som ”föräldrar polis” vill komma? Det låter lite hattigt i ditt utryck däremot..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...