En #rosabandet kaffe <3 Mot skolan och min första praktik...

imageGodmorgon! Klockan är strax innan 06:00. Bara jag och Sture hemma. En heldag i skolan väntar, intensiv PT praktik på riktiga kunder. SPÄNNANDE! 🙂

På mitt bord ett  paket kaffe #rosabandet såklart, och mitt tända ljus av märket Andrea Brodin från inreda.com som även har en massa annat kul från just Andrea.  (HÄR)  För att inte tala om all heminredning… och odd Molly Home  -i like! image imageimage Igår försökte jag stå på händer…. min ambition, var att stå rakt, ”snyggt”, graciöst, och vara smidig, samtidigt som fotografen skulle fångada det på bild! Det gick  sådär…… Hahaha!

Jodå, han fångade mig på bild iallfall!

Den här visuella synen av mig som graciös och smidig, hmm.  Jag har en del att jobba på! Hahaha!

Låt mig säga såhär….. Jag sitter bättre! 😉 image

Vi hörs senare! Stor kram! /My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...