DETOX-TE i snygg förpackning! inreda.com

IMG_0720 IMG_0721 IMG_0722 IMG_0723

Hej fina! Teet som rensar ut det som du inte vill ha i kroppen. Med en smak av mynta, citron och mate. Jag älskar te. Dricker te nästan varje kväll. Har vissa perioder där jag byter ut morgonkaffet mot te också… 

1 burk innehåller 15 st pyramidpåsar med lösviktste.

Black Cat är ett av Norges äldsta tehus.

Vill du även göra kallbryggt te så funkar det också 🙂 Ta Black Cat Te, en flaska och lägg 2 pyramidpåsar av Black Cat te i, fyll upp med 1 liter kallt vatten från kranen. Lägg flaskan i kylskåpet ca 12 timmar. Drick och njut av ett förfriskanade kallbryggt te! Eller drick det som vanligt.

-Men kul med variation! =) 

Många av dom olika detox te jag smakat tidigare smakar inte så gott! Men det gör detta!

Kör en kur och rensa kroppen =)

Du hittar det HÄR  Bara ett litet tips från mig till dig! =) Kramis

/ My Martens

PS: Att detoxa är inte samma sak som att svälta sig eller dieta… För det rekommenderar jag inte.

6 Komentarer

 1. Godmorgon vackra My!
  Vill Inte vara negativ MEN inga Detox preparat har någon inverkan med just att ditoxa….Det fixar levern och njurarna själv! Såg nyligen DR Mikael och Tilde som pratade om just detta….Men sen kan där ju finnas annat som är bra med att dricka det…Snygg förpackning om inget annat ?
  Önskar dig och Lilleman en härlig Onsdag! Kram/ Annika
  Såg nu när jag skulle skicka kommentaren att jag stavat fel till ditoxa…Det ska vara detoxa…..Här är en till med Dyslexi….!!!

 2. Hej fina My!
  När jag fick in via länken så gick det inte att hitta detox te! Jag sökte då på Black Cat detox men det gick inte att hitta. vet du hur jag ska göra? Önskar dig en superfin dag. Kram

 3. Godmorgon vackra My!
  Vill Inte vara negativ MEN inga Detox preparat har någon inverkan med just att ditoxa….Det fixar levern och njurarna själv! Såg nyligen DR Mikael och Tilde som pratade om just detta….Men sen kan där ju finnas annat som är bra med att dricka det…Snygg förpackning om inget annat 😉
  Önskar dig och Lilleman en härlig Onsdag! Kram/ Annika

  Såg nu när jag skulle skicka kommentaren att jag stavat fel till ditoxa…Det ska vara detoxa…..Här är en till med Dyslexi….!!!

 4. Hej fina My!
  När jag fick in via länken så gick det inte att hitta detox te! Jag sökte då på Black Cat detox men det gick inte att hitta. vet du hur jag ska göra? Önskar dig en superfin dag. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...