Söndagsskola :)

image

Söndag morgon! Klockan ringde 05:15. Nu redo för en låååååång, spännande Utvecklande dag i skolan 🙂 Ha en skön dag! 🙂 kram/My Martens

35 Komentarer

  • Hmm, samma person liknande frågor, olika kommentarer? Ja, Han fäller. Jo, det finns uppfödare i Sverige. (googla) Nej, jag åkte inte till Åland, hon kom till Sverige. Jag är SÅÅÅ nöjd! Sture är så otroligt social och van vid både hund och barn..

  • Hmm, samma person liknande frågor, olika kommentarer? Ja, Han fäller. Jo, det finns uppfödare i Sverige. (googla) Nej, jag åkte inte till Åland, hon kom till Sverige. Jag är SÅÅÅ nöjd! Sture är så otroligt social och van vid både hund och barn..

  • Hej! Sture är en katt som hårar, inte jätte mycket. Men visst hårar han =) Uppfödaren blev jag rekommenderad av. Både Tanja Fylking, Terece, och Camilla & Simon rekommenderade henne för mig… maila mig ditt intresse så kan jag vidarebefordra det till henne och låta henne kontakta dig. Men då måste du maila mig från en ”risig” m auladress utan VPN tunnel. Med vänlig hälsning,

  • Hej! Sture är en katt som hårar, inte jätte mycket. Men visst hårar han =) Uppfödaren blev jag rekommenderad av. Både Tanja Fylking, Terece, och Camilla & Simon rekommenderade henne för mig… maila mig ditt intresse så kan jag vidarebefordra det till henne och låta henne kontakta dig. Men då måste du maila mig från en ”risig” m auladress utan VPN tunnel. Med vänlig hälsning,

  • Då får man ta hjälp… Av tex sin man, eller familj. Har man inte den möjlighetens så får man göra som jag, köpa tjänsten ? vågat dagis erbjuder detta ?

 1. Hej vad duktig du är som pluggar på helgerna okså!
  Bara en liten undran…inget illa ment men jobbar du inte med Better You längre…?
  Kram

  • Då får man ta hjälp… Av tex sin man, eller familj. Har man inte den möjlighetens så får man göra som jag, köpa tjänsten 🙂 vågat dagis erbjuder detta 🙂

 2. Hej vad duktig du är som pluggar på helgerna okså!
  Bara en liten undran…inget illa ment men jobbar du inte med Better You längre…?
  Kram

 3. Jag skrev en lite ifrågasättande kommentar hos en bloggkollega till dig som tydligt skrivit skit om dig.. Oohh gissa vad? Den blev inte publicerad..hon påstår att hon har öppet kommentarsfält?! Jo visst, nämnde inga namn, undrade bara VAD du gjort som va SÅ hemskt? Märkligt…….

 4. Jag skrev en lite ifrågasättande kommentar hos en bloggkollega till dig som tydligt skrivit skit om dig.. Oohh gissa vad? Den blev inte publicerad..hon påstår att hon har öppet kommentarsfält?! Jo visst, nämnde inga namn, undrade bara VAD du gjort som va SÅ hemskt? Märkligt…….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...