Hej från lunchen! Diskussioner mellan himmel och jord!

imageHej från lunchen! Jag har just tagit lunch med Jill. Alltså Jill är en speciell person. På ett BRA sätt 😉 Diskussioner om allt  mellan himmel och jord. Jill är lärare, i en klass som går parallellt med oss. Hon är kostrådgivare. Satan i gatan vilken klok tjej! Ska berätta mer senare… Tjejen som ovanlig sina egna erfarenheter, ÅR av studier och övning till ett verktyg mot ett starkare, friskare liv! Hon håller snatteri en föreläsning, ”TAJT, SMART & LYCKLIG!”

jag ska gå 🙂  Vill du? Boka biljetter och läs mer HÄR! 

image

image

Nu ska vi köra igång igen…. Maxpuls test står på schemat. (Googla om du inte vet vad det är) liiiite nervös!, faktiskt!  Först ska vi diskutera enzymer, motionstiden, slagvolym, röda blodkroppar, lungkapacitet…. M.m vad, vart och varför! Vi hörs sen! /kram

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...