Gonatt…. #Tauff Training, Safe education, Vitakbergsparken, utbildning…

Hej fina! Kom hem vi sex hugget idag också. Möttes av en glad Lilleman som gömde sig för mig. han älskar när jag får leta efter honom, (Lika roligt varje gång. hehe!) Efter en låååång intensiv dag i skoaln så ville jag hinna ta med honom ut. Så vi tog en promenad, ”skatade” lite och gick till affären. För att kompensera upp nit ”dåliga mamma samvete” Så lät jag honom välja vad han ville till middag. Hemma gjorda hamburgare som han fick vara med att göra fick det bli. Så ett kladdigt kök senare så har vi nu precis ätit…. Lilleman står i duschen så jag passar bara på att snabbt in och säte hej till dig =)

Jag har mobil/data förbud all vaken tid när jag harLilleman….. Kvalitetstiden går före <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sture vill vara med när jag bloggar… Normalt sett får han inte vara på b ordet, men nu har han hoppat upp 7 gånger när jag lyft ner honom Så jag gav upp. Jaja, Sture du vinner! (Ikväll hallfall) Så nu får jag väl dåliga ”matte poäng också” hehe! Orkar inte vara konsekvens mot världens mest sociala lilla ragdoll kille <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer en bildbomb ifrån skolan, SAFE Education..  

Träningslära. På förmiddagen gick vi igenom träning med linor. VÄLDIGT bra och effektivt. En träningsform som jag själv nästan aldrig gör. Det ska det bli ändring på 😉

VI fick också köra ett ”Tauff”  pass med Usama ifrån Tauff trainig. Tuff Training är världens första och största exercisbank för funktionell par träning! SÅÅÅÅ kul!!! Och effektivt! Ja, jag VET vi ser lite roliga ut… hehe! Men det bjuder jag på 😉  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0846 IMG_0847 IMG_0848

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

På eftermiddagen så hade vi gemensam jogg till Vitabergsparken. Jogging där vi fick vänta in ”gå gänget” Du vet dom där killarna som är livrädda för cardio och allt vad konditions träning heter *LOL! Men man kan ju ändå inte låta bli att tycka om dom ändå 😉 IMG_0864 IMG_0865

 

Väl framme i parken så delades vi in och jobbade två och två. Först fick vi reka platsen individuellt, och sedan planera ett trängspass på 45 min. Vi körde sedan passet på våran ”kund” gick in i rollen som PT, och övade på att coacha, möta, leda, peppa och korrigera. MYCKET! Väldigt roligt samtidigt. Det börjar komma mer naturligt nu. Man börjar läsa av kroppen på att annat sätt. Om knäna går innät i en knäböj (väldigt vanligt) vad beror det på då? Vad behöver man göra för att korrigera det osv… =) Nyttigt och rolig!

Jag la upp halva mitt pass vid denna trappan. En trappa som denna är inte att underskattas. Fråga Rasmus  😉 hehe! 

IMG_0880 IMG_0903 IMG_0907 IMG_0918 IMG_0921

NU ska vi ha fredagsmys. Jag ska föröka att hålla mig vane en stund iallfall. 😉 Jag har hemma studie att göra ikväll. Men det går bara inte. jag är FÖR trött och kommer inte orka vara vaken efter att Lilleman somna. Så jag ställer klockan på 04:45 och gör den då istället =) Så, till dig från mig! Ha en skön fredag kväll <3 Kraaaam

/ My Martens

9 Komentarer

  1. Våra ragdolls ligger väldigt ofta på köksbordet ? Så är det när man vill vara med överallt! Just när vi äter åker dom ner dock ?

  2. Våra ragdolls ligger väldigt ofta på köksbordet 🙂 Så är det när man vill vara med överallt! Just när vi äter åker dom ner dock 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...