Högsommarvärmen! Detox te! Casall Training!

image Godkväll  mina vänner!

Alltså vilken dag! Nu visar sug Stockholm ifrån sin bästa sida. Hur ser det ur hos dig? Lika varmt där?

28 grader i luften och 19 i vattnet! Inte mycket att klaga på en bra bit in i September. Det konstiga är att jag ”ställt” om mig och har alldeles gör mycket kläder på mig! Hehe! -Är du likadan? Vilket gör att man blir genom svettig och helt slut på kuppen! image Liten ”sneak-peak” ifrån dagens plåtning med CASALL bland annat….. 🙂

Älskar deras höst kollektion, med mycket färg som tex på denna outfit! <3  

Nu ikväll har jag och Lilleman promenerar längsmed strandpromenaden igen. Myst, lekt och busat. Det är någonting som händer inom mig när det är mamma-vecka, jag blir lugn, harmonisk och känner mig tillfredsställd. 

image imageJag har ÄNTLIGEN hittat ett GOTT detox te! Av min erfar ett så smakar många av dom detox te jg tidigare provat beslut, med bitter eftersmak. Eller sjögräs! Blä! Inget för mig…

Nu har jag hittat ett te som har en utrensande och renade effekt OCH som smakar gott 🙂

Det passar perfekt om du vill rensa ur kroppen på slagg produkter! Den har en god och fräsch smak av mynta och citron. Du hittar den HÄR  <– <– 

image image image

Sem att den kommer i en snygg plåt burk, är ju en ganska bra bonus;)  Plåtburkar kan man inte få för många av….

Nu ska jag läsa saga för Lilleman. Vi hörs senare fina du <3 kraaaaaaam

/ My Martens

PS: Massa kramar och Tankar till min väninna Åza och Inez. Pratade med henne i Telen förut. Stackars Inez är allvarligt sjuk….. Lycka till och krya på dig Inez. Läs hennes tankar kring detta HÄR

12 Komentarer

  1. Tack finaste du! Råttan är en kämpe. Dock en väldigt grinig kämpe som inte fattar att det är stillhet som gäller nu. Inte hennes grej riktigt… Vi saknar dig! ?

  2. Alltså de där träningskläderna, de verkar så snygga, vill se de i helhet. Väntar ivrigt ? ? Vilken härlig färg och form den ger. Du är bra fin du, såg bilden i inlägget innan, wow! ?
    Ja usch stackars Åza, kan inte vara lätt, man vet ju hur det kan vara. ?

  3. Tack finaste du! Råttan är en kämpe. Dock en väldigt grinig kämpe som inte fattar att det är stillhet som gäller nu. Inte hennes grej riktigt… Vi saknar dig! 💖

  4. Alltså de där träningskläderna, de verkar så snygga, vill se de i helhet. Väntar ivrigt 😀 😀 Vilken härlig färg och form den ger. Du är bra fin du, såg bilden i inlägget innan, wow! 😉

    Ja usch stackars Åza, kan inte vara lätt, man vet ju hur det kan vara. 🙁

  5. Vad ni verkar har det härligt neröver i Sverige! Här uppe i Härnösand värmer solen litegrann på dagarna men det är väldigt kallt i luften. Igår kväll drog jag på mig vinterjackan när jag skulle iväg och titta på fotboll men jag frös ändå.. Njut så länge värmen hänger kvar!! ?

  6. Vad ni verkar har det härligt neröver i Sverige! Här uppe i Härnösand värmer solen litegrann på dagarna men det är väldigt kallt i luften. Igår kväll drog jag på mig vinterjackan när jag skulle iväg och titta på fotboll men jag frös ändå.. Njut så länge värmen hänger kvar!! 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...