IMG_9917Hej fina! Idag har dagen gått i ett. Jag pussade Sture hej då, lämnade honom hemma med hantverkaren som han charmade upp på två sekunder! Alltså Sture måste vara Sveriges socialaste katt! <3

Efter att jag lämnat pussat Lilleman hej då och lämnat på dagis åkte jag in till stan. HELT fel tid att åka vid ca 08:30. Köer, köer, och mera köer! DET är en klar nackdel med storstadslivet. Speciellt om man som jag bor på landet UTANFÖR stan 😉 hehe! När jag har skrapat fram några miljoner på triss, då ska jag köpa en vindsvåning på Östermalm. Fram tills dess ska jag kriga mot köerna! 😉 Hehe! 

Jag VET så väl att man måste åka innan eller efter den “berömda tiden”  Man  jag planerade dåligt så jag hamnade vid värsta rusnings trafiken…. WELL, ingen större skada skedd. Jag hade gott om marginal till första mötet. X-antal möten och telemöten senare så mötte jag upp, Jill Holström.

 Eftermiddagen Spenderade jag med denna galet genuina och inspirerande kvinna!  Jill är dietisten som är högaktuell med föreläsningen “Tajt, smart och jävligt lycklig” på Rival. Hon är lärare på Safe education och en eftertraktad föreläsare och kostcoach till framstående elitidrottare. Hon har själv ett VM-silver i MMA.

Du såg kanske mitt tidigare inlägg där jag träffade Jill i skolan, då hon även är en av mina lärare i skolan på SAFE Education.

 Idag hade vi ett möte där jag gjorde en liten intervju inför min Trendspaning för  Hälsa & Fitness magasin. Vårt möte var väldigt givande. En timme blev till flera. Tiden sprang iväg och vi kunde ändå inte sluta prata. Du vet när man får den där känsla “den här tjejen gillar jag” ! Du förstår vad jag menar när nästa nr av Hälsa & Fitness kommer ut 🙂

-Jill är verkligen smart, driven, erfaren och EXTREMT kompetent inom det hon gör!

i dagarna lanserades hennes nya sida Lev starkare, du hittar den HÄRIMG_9920IMG_9919Foto: Herman Caroan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9937Nu är det mys och kvalitetstid med Lilleman & Sture <3 kram & Gonatt! /My Martens

Kommentarer (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *