Hemma från stranden..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina du! Guuuud vilken härlig dag! Jag börjar hitta “känslan” i att varva ner på stranden. Att vara en badkruka är ett minne blott! Med Lilleman får man bada HELA tiden! jag skall kasta honom i vattnet, simma med honom, ta emot honom när han hoppar från bryggan. Han ÄLSKAR verkligen att bada! <3 han börjar bli en riktig hejare på att simma! Helt otroligt vilken skillnad på bara ett par dagar! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_7855

Denna vackra tunika är bara en av MÅNGA favoriter jag har ifrån Ester Eleonora. Perfekta beach-plagg, som kan användas till både vardag och till fest. På sommaren tycker jag om att ha sköna kläder, tunna, lös-sittande och som ser sådär lagom avslappnade ut! Denna är minst lika snygg till ett par jeans och klackar, som på beachen! Kika in på deras sida HÄR för att se vad dom har =) Dessutom kan du passa på att shoppa en massa på rea just nu!image

Idag låste vara en av årets varmaste dagar! 32 grader i skuggan! -UNDERBART! Nu kaffe i skuggan hemma i trädgården .. 

image

 

Hörs senare! Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (20)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *