En riktigt bra dag! <3 -trevlig helg!

IMG_7552 Hej! Igår kväll åkte jag hem till Annelie. Jag behövde sällskap! Ville komma bort hemifrån. Vi skulle hämta pappa/morfar i Värta hamnen nu imorse. Så vi bestämde att vi skulle sova kvar hemma hos Annelie som bor på Lidingö. Nära till hamnen plus att man slipper morgontrafiken. Lidingö är verkligen super mysigt! SÅ nära stan men ändå så lugnt och skönt…

Vi hade en riktigt trevlig kväll. Satt uppe alldeles för länge , långt in på småtimmarna. Men Så mysigt! Och det är ju trotsat sommarlov och vi hade sovmorgon. Lilleman stormförtjust! Jag livrädd för Räven i skogen (skratt) Vi pratade om en räv som brukade smyga omkring utanför. När vi sen hörde räven skrika så blev jag lite skraj. Men bara lite. Jag vet ju hur skygg räven är. MEN när jag sen gick ut med Tezz för att rasta henne och sprang rakt in i räven!?! DÅ var jag inte så kaxig längre! Men räven blev minst lika rädd som mig så vi sprang åt varsitt håll! Hahaha! Skönt att få skratta lite igen! Tack fina Annelie m. familj för en toppen mysig kväll! 

Imorse åkte vi och hämtade pappa/morfar i hamnen. Vi skulle skjutsa honom till Norrtälje. Mysigt! Dom har verkligen en speciell relation pappa och Lilleman.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi stannade till för en lunch på Mc: Donalds….  HUR lyckas man göra så med strumpan?! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag gillar inte mc donalds. Så jag nöjde mig med en kaffe. Men Lilleman var glad… Pappa/morfar delade med sig till Tezz som glatt åt upp hans rester… En sallad?! Varför äter min hund sallad?IMG_7585OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår när jag kom hem så väntade det ett blomsterbud utanför dörren. Tack fina du omtänksamma ”cybervän” som skickade dessa till mig!

Nu ikväll ska vi krypa upp i soffan under en filt. Titta på nån film och bara vara. Det där med ”bara vara” är verkligen någonting jag måste öva på. Det är en regäl utmaning! 

Idag har varit en bra dag. Jag har sluppit tänka. Bara tagits det som det kommer. Haft mobilen på ljudlös och fått en automatisk paus från konkursförvaltare och alla andra som inte jobbar helg… OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ludvig fick en present av morfar. lego. Lilleman älskar lego. Han har suttit i en timme nu och INTE velar ”bli störd” och pysslat med sitt nya lego-projekt. Som jag skrev så har det varit en bra dag…. Jag undviker att vara själv och hemma för att det ger mig ångest. Jag ”flyr” gärna undan om jag kan. Både från mig själv och mina känslor. Ibland får det helt enkelt vara så.

Tröttheten är maximal. Det känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt. Mycket sömn att ta igen….. Ingen energi. Utan väldigt tom.

En sak i taget, en stund i taget.

Nästa vecka ska jag komma igång med träningen. Det saknar jag verkligen! Träningen för mig funkar som både terapi och balsam för själen. Just nu behöver jag båda delarna!  Jag har inte tränat sedan veckan efter att jag kom hem från NYC. Min kropp mår bra av att träna. Jag sover bättre av att träna. Jag tänker bättra av att träna. Men orken har inte funnit. Sista veckorna innan kon kursen jobbade jag från tidig gryning till midnatt…. Jag prioriterade helt enkelt inte det. Så om jag orkar och känner för det så ska jg försöka komma igång med det…. Vi hörs imorgon fina du! -Trevlig helg! Kramar

/My Martens 

18 Komentarer

  1. Vad roligt att höra, vad glad jag blir för din skull. När ångest och annat mörker försvinner kommer du se mer och mer ljusningar, livar. Bra med träning i måttlig mängd nu i början. Var med min son och en kompis och hennes barn på Legoland, så mysigt. Det tycker jag att du ska ha som ett mål för nästa vår/sommar ni kommer få det jättemysigt. Stor kram

  2. Skönt att höra!
    Hoppas du har möjlighet att fortsätta umgås med dina vänner som får dig att må bra. Tror inte att du ska vara ensam.
    Brukar se dig på ”stan” då och då. Skulle vilja komma fram och ge dig en kram men vill inte för jag känner ju inte dig.
    Skickar en cyperkram istället.
    Kram

  3. Kämpa på! Det kommer att bli bättre även om det inte känns så just nu. Jag känner igen mig så i dina känslor som du har beskrivit den senaste tiden även om jag inte har erfarenhet av just det som du går igenom. Jag förlorade min pojkvän i cancer när jag var 32 och han 33. Jag blev ensamstående med vår 3-åriga dotter och fick rodda allt själv. Så mycket ångest och sorg under lång tid. Jag blev tvungen att medicinera med ångestdämpande medicin under några månader men sen slutade jag och det gick bra. Livet började så smått komma tillbaka. Skickar dig lite positiv energi och en kram❤️

    • Annelie har varit med på bloggen till och från i fyra år. På bild… Men också bakom kameran. Hon har plåtat många bilder för både mig och Love Forever. Varför undrar du? Vart vill du komma?

  4. Vill bara skicka en stor kram till dig fina My ❤️❤️❤️
    Kämpa på du är stark! Läste om vilka vidriga kommentarer mail du fått, oförlåtligt!!!!!!! Jag blir mörkrädd hur vissa vuxna människor beter sig….
    Att önska någon så illa sen att önska någon att dö……inte okej någonstans på denna jord! Tur du har äkta fina vänner familj din lilleman din hund❤️Det är det som räknas!
    Andra som skriver så mår ju psykiskt illa själva är avndajuka och faktiskt borde söka hjälp inom psykiatrin…..tro mig har jobbat där i 15 år!
    Men jag säger som dig fina My, KARMA slår alltid tillbaka närsomhelst på dygnet speciellt till den som är så elak ….!!
    Stor varm kram ❤️❤️❤️ Kämpa på! Från en mamma till en annan mamma❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...